Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamün aleykümm...
günaydınn...namazdan sonra yattım 4 saattir yatakta dönüp duruyom uyuyamadım..kalktım bende biraz size bakam dedim ama kimsecikler yok...geçmiş okumayada halim yok başım fena...bugünlerde iyi değilim..morall sıfırın altında....diyet yerlerde sürünüyo...ama şuan onu bile düşünücek halim yok...gece anneme geldikk ve bugün eve geçicez bi daha bakabilirmiyim size bilmiyorum...özlüyorum sizi...neyse kaçıyorum şimdi bana dua edin öptüm hepinizi...Allaha emanet olun....
ben ikinci kızı doğurana kadar yapıyodum şimdi bittir bittir kıyafetleri bide günlük çamaşır atıyom makineye sıcak ter kokuyo diye kızlar desen günde 3-4 defa deiştiriyolar ütü çok zor geliyo artık zaten sevmem özel kıyafetleri falan ütülüyorum işte ütü birazda zevk iş yaw kayın validemin komşusu çok seviyo geçen eşi ütü sepetini saklamış bizle ilgilenmiyosun ütü yapcam diye :))ben herşeyi ütülerim, yıkanan herşeyi... çoraplar hariç..
o yüzden yumurta hep kapıda maalesef...
sanada kolay gelsin tatlım..
oğluna maşşallahhhevde eşim çocukları kendi safına çekiyor.ben hiç biriyle konuşmuyorum.güya çocuklar konuşmuşlar.annem bize kötü davranıyo anneannemle barışın diye.babam sinirim biraz geçince barışırım anneannenizle dedi diyorlar...suçluyken kabul etmez asla ..
çocukalra saat almış bakmadım bile büyük oğlum dün akşam ezanı okudu camide yavruma sarılamadım bile.
ama herzamn diyorum oğlum anneannenle babanı karşı karşıya getirme diye.sorun ikiside çok seviyorlar büyük oğlumu.
büyük oğlum 2 yaşına kadar babamla annem baktı.sonra babam hastalşandı vefat etti..küçük oğlum bakıcıda büyüdü..annem kocamın hatırası diye ayrı tutar eşiminde abisi vefat etmiş 40 yaşına onun adı olduğu için çok sever ...işte arada olan bana oluyoır
merakettimm yolcum önemli bişey yoktur umarımmmm eşşin evinizi özledi galiba sen bu kadar annenlerde durmazdın hayırlısı olsunn merakta burakma biziSelamün aleykümm...
günaydınn...namazdan sonra yattım 4 saattir yatakta dönüp duruyom uyuyamadım..kalktım bende biraz size bakam dedim ama kimsecikler yok...geçmiş okumayada halim yok başım fena...bugünlerde iyi değilim..morall sıfırın altında....diyet yerlerde sürünüyo...ama şuan onu bile düşünücek halim yok...gece anneme geldikk ve bugün eve geçicez bi daha bakabilirmiyim size bilmiyorum...özlüyorum sizi...neyse kaçıyorum şimdi bana dua edin öptüm hepinizi...Allaha emanet olun....
Günaydın kızlar
Dün doğru düzgün giremedim çünkü inanılmaz hastaydım İyice azdı hastalığım akşam eve gelemiyordum yani adım dahi atamııyordum şirket arabasıyla bıraktılar yürüme mesafem 2 dk düşünün yani...Eve geldim üstümü çıkarıp uzandım biraz geçer diiye ama geçmedi...ündüz eczaneden bir ilaç almıştım iftarda hemen onu içtim geçtim yine uzandım ağrıyı unutmak içi uyumak istedim öyle de yaptım sürekli huzursuz bir şekilde uyumaya çalıştım...Sahura annem kaldırınca kendimi daha iyi hissediyordum kaşıntım neredeyse yoktu ..Nasıl sevindik anlatamam..Dün yapmadığım şey kalmamıştı...Meğer antibiyotik kullanınca mantar azarmış.Ben de dişim için antibiyotik kullanıyordum ya ondan olmuş.Şükür ki o ilacı buldum içinde bir tane tek var içiyorsun iyi de geliyor.Bugün de daha iyim ama regl oldum.Zaten günlerimdi ama ilaç yaptı sanırım artık bir hafta oruç yok ...
Bunları yazdım çünkü bu çok kötü bir hastalık belki aramızda mantarı olan vardır önemli bir detay bu yüzden paylaştım...
Durum böyle olunca ben bu haftayı çok hareketsiz geçirdim .Ye ve yat misali ...İncirleri de uyutamadım artık iyileşince yapıcam...
Sağol canım ben zaten oruç tutmayacağım tadına bakarım belki ucundan
Oğluna da maşallah kaç yaşındaki acaba merak ettim
Selamün aleykümm...
Hanımlar, ramazanda ne zaman tartılmak gerekiyor??
Ben sabah tartıldım 105.9'dum şu an 105.5 olmuşum, 1 hafta daha açmazsam orucu bu hızla 60 olurum
Bence iftardan önce çünkü en zayıf o zaman oluyorsun ben öyke yapıyorum
Nursenacım çok teşekkür ederim canımm yemiş kadar oldum
Ama gün içinde kilomun oynaması moralimi bozuyor. Midem nasıl doluysa artık
Tuvalet ihtiyacını gördükçe oynar canımm normal bu moralin bozulmasın
Asuman ablacım tşk ederim sizinkiler fuara gitmişler tam benim fuarımmış artık ben de burdakine giderimmmm bayıırım kitaplar arasında kaybolmaya
Günaydın kızlar
Dün doğru düzgün giremedim çünkü inanılmaz hastaydım İyice azdı hastalığım akşam eve gelemiyordum yani adım dahi atamııyordum şirket arabasıyla bıraktılar yürüme mesafem 2 dk düşünün yani...Eve geldim üstümü çıkarıp uzandım biraz geçer diiye ama geçmedi...ündüz eczaneden bir ilaç almıştım iftarda hemen onu içtim geçtim yine uzandım ağrıyı unutmak içi uyumak istedim öyle de yaptım sürekli huzursuz bir şekilde uyumaya çalıştım...Sahura annem kaldırınca kendimi daha iyi hissediyordum kaşıntım neredeyse yoktu ..Nasıl sevindik anlatamam..Dün yapmadığım şey kalmamıştı...Meğer antibiyotik kullanınca mantar azarmış.Ben de dişim için antibiyotik kullanıyordum ya ondan olmuş.Şükür ki o ilacı buldum içinde bir tane tek var içiyorsun iyi de geliyor.Bugün de daha iyim ama regl oldum.Zaten günlerimdi ama ilaç yaptı sanırım artık bir hafta oruç yok ...
Bunları yazdım çünkü bu çok kötü bir hastalık belki aramızda mantarı olan vardır önemli bir detay bu yüzden paylaştım...
Durum böyle olunca ben bu haftayı çok hareketsiz geçirdim .Ye ve yat misali ...İncirleri de uyutamadım artık iyileşince yapıcam...
Hayırlı pazarlar
Esracım geçmiş olsun neyseki daha iyisin
İlknurcum hayırlı yolculuklar sağlıkla gelip dönün inşallah
Eminecim maşallah oğluna annenle ilgili sorun Bayrama kalmadan atlatılır inşallah
Benim kızlar babalarıyla kitap fuarına gittiler ben de süt almıştım onu kaynattım iftara ne yapsam derdindeyim bugün hiç yemeğim yok