Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaslar selam gelemiyorum gunlerdir. Hem benim hem amcamın hastalogi baya kotu oldu. Amcam ikinci ameliyata girdi ve basinin neredeyse tamami acildi :KK43:
Moral bozuk anlayacaginiz. Gecmisi okuyamadim ama bu aksam hem gecmisi okurum hem dr listeyi hazırlarim. Yena ablacim bu hafta beni izinli yazar misin lütfen

cnmm çok geçmiş olsun hem sana hem amcana Rabbim acil şifalar versin inşallahhh
senin sonuclar nasıl çıktı cnm merak ettim inş yolundadır :KK16::KK16:

HAFTANIN 1.si ___________ - 2,3 kg. ________ Nilceeeee :KK19::nazar::KK9::KK24::KK64::KK55::KK76::KK71:

HAFTANIN 2.si ___________ - 1,5 kg. ____________ 1,73 :KK19::nazar::81::21::KK8::KK66::KK71:

HAFTANIN 3.sü __________ - 1,2 kg. ___________ gulma :KK19::nazar::KK9::118::KK71:

yaşassıııın ilk birinciliğimi aldım sevindirik oldumm ellerine sağlık yena :KK54::KK54:
kilo veren veremeyen herkesleri tebrik ederimm :KK9:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Hele şükür gelebildim :KK34:
Dün akşam çok yoğun, yorucu ama bir okadarda güzel geçti :KK16:
Eşimin kuzeni sağ olsun bir kaç saat erken geldi yardım etmek için ( tabi ben bitirmiştim o ayrı :KK1: ama olsun düşünmesi bile yeter :KK34: )
Masanın resimi çekemedim sizlere göstermek için ama gerçekten çok hoştu görüntü :KK34:
Toplamda 13 kişiydik ve herkes sofrayı görünce kız sen ne yapmışsın dedi :KK1: sağ olsun eşimin amcasıda dört dörtlük sofra olmuş maşallah banu yarın bir posta daha misafir çağırsan yemek yapmasan yeter bunlar dedi :KK1:
Tabi Ramazanda herkes çabuk tıkandığı için Taze Fasülyeyi elleyen olmadı :KK1: artık 2 gün yemek yapmam :KK1: diğer şeylerden çok çok az kaldı :KK34:
Eşimde tatlı olarak Güllaç yapmıştı hatta üzerine Ay Yıldız şeklinde Antepfıstığı tozuyla süsledi ama ben pek sevmediğim için tadına bile bakmadım :KK34: tabi herkes bayıldı çok hafif olmuş işte sen bu işi biliyorsun diye :KK1:
Hatta verdiler gazı siz cafe değilde karı koca ufakda olsa bir lokanta açın diye :KK60:

Geç iftar açılınca tabi çay faslı falan derken herkesin dağılması 12yi buldu :KK1:
KVde tabiki vardı ve yine yapacağını yaptı 5 karış suratla oturdu doğru dürüst sohbet etmeden :KK53:
Eline sağlık demeyi bile yüreği götürmedi ama baktı herkes iltifatlar yağdırıyor yarım ağızlada olsa baya sonra eline sağlık diyebildi :KK1:
Geldiğinde eşimin kuzeni elini öpmek istedi ama hatun nedensiz bir şekilde arkasını dönüp salona geçip oturdu kızcağızda fena bozuldu bilseydim asla gelmezdim falan dedi :26: dedim salla gitsin ben el öpmeye niyetlenmedim bile dedim :KK33:
Herkesin keyfi çok yerindeydi ve ben koştur koştur servis yaparken sökülmeye bile başlamışım :KK60:

Bakalım hatun Pazar günü iftara gittiğimizde nasıl bir tavır sergileyecek :KK47: huysuz ne olucak. Umursamamış gibi göründüm ama sinir oldum ortamı germeye çalışmaktan başka birşey yapmadı hatta bir iki bana laf sokmaya kalkıştı yok şunu niye böyle yapmadın falan diye ukalalık yapmaya kalkıştı bende direk gülerek canım istedi öyle yaptım keyfim nasıl isterse öyle yaparım dedim :KK35:
Bardağı boşaldığında bile eşim yanında oturuyordu ona söylüyordu benim bardağa çay koydursana diye :KK47: sanki ezeli düşmanıyım kadının kızım bir çay koyarmısın diyemiyor :KK47:

Bu arada dünde çok güzel birşey oldu :KK1: Kızıma anannesi sonunda biletini almış :KK76::KK76::KK76: Salı günü öğlende gelecek Allahın izniyle :KK34: Hatun Anannesiyle fazla didişince kadında dayanamamış gitmiş biletini almış :KK1: :KK1: :KK1: Kız sen nasıl başa çıkıyorsun bununla dakika çenesi durmuyor diyor :KK60: dedim eeee Ergen gerisi olduğunu söyledim ben sana uyarmıştım sıkılır okadar uzun kalmasın diye ama yok beni dinlemedin iyi oldu sana dedim :KK60:
Salı günü çüçük kuzuyla birlikte ablamızı almaya gideceğiz :KK76: Ohhh beee valla rahatladım özelmiştim cadıyı :KK16:

kızlar artık tartıya bakmıcam moralim bozulmasın az az spora başlıcam daha doğrusu yürüdüm 2 gündür 25-30 dk yinede ağrıdı belim inşallah bel fıtığım nüksetmiyordur...

Canım geçmiş olsun :KK71:
Kız nedir bu kaderımız :KK1: ne kırılma noktasıymış yaaa bir türlü 8li haneleri göremedik :KK1:
Neyse Bayramdan sonra inşallah bomba gibi bir atak yaparız :KK34: şimdilik dinlenmeye ve konsantre olma süresi olarak görelim o süreyi :KK34:

Gunaydinlar kizlar ramazan oyle yogun geciyoki valla gircek firsa bulamiyorum
Kilo bildirimi 104.3 kg

Canım özletiyorsun kendini :KK16:
Emir nasıl iyimi :KK34: Umarım işten daha fazla fırsat olurda sık sık gelme imkani olur :KK34:

geçen hafta kilo 100.8
bu hafta kilo 99.8
giden kilo 1 kg
spor 200 dk

geçen haftadan beri 1 kilo vermişim hiç verememekten iyi spor az ama yapamadımm kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim Yenam Eliz şimdiden ellerinize sağlık listeler için

Canım hadi gözün aydın 2li hanelere döndün :KK34: Rabbim bir daha 3li haneler göstermesin ....Aminnnnnnnnnnn

Arkadaslar selam gelemiyorum gunlerdir. Hem benim hem amcamın hastalogi baya kotu oldu. Amcam ikinci ameliyata girdi ve basinin neredeyse tamami acildi :KK43:
Moral bozuk anlayacaginiz. Gecmisi okuyamadim ama bu aksam hem gecmisi okurum hem dr listeyi hazırlarim. Yena ablacim bu hafta beni izinli yazar misin lütfen

Canım çok çok geçmiş olsun :KK71:
RAbbim acil şifalar versin inşallah...Aminnnnnnnnnnnnnn
Bütün dualarımız sizinle :KK34:

umarım geç kalmamışımdır oğluşum bugün çok huysuzdu şükür şimdi sakinleşebildi
galiba bizde şu kolik dedikleri şeye yakalandık sebebsiz ağlamalaaar:KK14::KK14:

neyseki sewineceğim bişi var kiloom:21:
geçen hafta :92ydi sanırım:26:
bu hafta: 91.5
giden :500gr bu hafta hep hamur işi tüketmeme rağmen süperrr:KK30::KK30:
spor :7/24 uras paşa:KK53::KK53:
ama bayrama kadar 80leri görücem size sööz veriyorum:KK17::KK17:
:

Oyyyyy kıyamam o kuzuya :emir_bebek:
Nazarmı deydi kuzuya nedir :nazar: Bol bol nas felak oku canım inşallah şifa olur :KK34: Belki gazı falanda vardır yavru kuşun :44:
Rabbim onada huzur ve mutluluk verir inşallah ....Aminnnnnnnnnn

Pomogranate 410 dk :KK9::KK9::KK9: :KK8::KK8::KK8: :124::124::124:
gulma300 dk :KK9::KK9::KK9::KK8::KK8::KK55:
meyra__240 dk :KK9::KK9::124::124:
nothing200 dk
esrammm00200 dk
egedeniz03180 dk
Nilceeeee150 dk
Haftanın spor birincisi...... Pomogranate... :124::124::119::119:
Haftanın spor ikincisi...... gulmaa.... :KK9::KK9::119:
Haftanın üçüncüsüü ....... meyra__ :KK9::KK9::KK8:

Ellerine ve emeğine sağlık canim :KK71:
Canım hakkını helal et :KK34:
Kızlar sizleride tebrik ederim inşallah bayramdan sonra bende bu listeye yine dahil olurum :KK34:

HAFTANIN 1.si ___________ - 2,3 kg. ________ Nilceeeee :KK19::nazar::KK9::KK24::KK64::KK55::KK76::KK71:

HAFTANIN 2.si ___________ - 1,5 kg. ____________ 1,73 :KK19::nazar::81::21::KK8::KK66::KK71:

HAFTANIN 3.sü __________ - 1,2 kg. ___________ gulma :KK19::nazar::KK9::118::KK71:

Canım ellerine ve emeğine sağlık :KK71:
Hakkını sende helal et okadar uğraşıyorsunuz :KK34:

Kızlar harikasınız :KK9::KK9::KK9::KK9:
İnşallah her hafta eksilerde bildirimlerimiz olur :KK34:

Son düzenleme:
herkese merhaba..
dün gece erkenden uyudum..
bu sabah kalkıp evimi temizledim bi güzel.. malum izmire gidince nerdeyse 10 gündür temizlenmemişti ev..
şimdi eşim ufaklıkla çarşıda beni bekliorlar. hızlıca çıkıcam...

Pomogranate 410 dk :KK9::KK9::KK9: :KK8::KK8::KK8: :124::124::124:
gulma300 dk :KK9::KK9::KK9::KK8::KK8::KK55:
meyra__240 dk :KK9::KK9::124::124:
nothing200 dk
esrammm00200 dk
egedeniz03180 dk
Nilceeeee150 dk
Haftanın spor birincisi...... Pomogranate... :124::124::119::119:
Haftanın spor ikincisi...... gulmaa.... :KK9::KK9::119:
Haftanın üçüncüsüü ....... meyra__ :KK9::KK9::KK8:

ellerine sağlık... amcana da geçmiş olsun canım...
sporcuları da tebrik ederim..

YENA cım ellerine sağlık...
kilolar gitmeye başlamış... umarım hepimiz için inceldiğimiz günler yakındır...
hoşçakalın şimdilik..

vermemmmmmmmmmmm:KK16::KK1:

yıne ben bırıncı olacagım. ayagım agrıyor ama ınat edıp gıdıyorum bugun de gıdecegım spora. sadece yarın gıtmem ama evde yaparım aksam ıftardan sonra. gelecek hafta da full gıtmeyı dusunuyorum ayagım agrıyor dıye ıkı gun ara verdım ama ozaman ınsan tembellıge alısıyormus onu farkettım oyuzden en fazla bırer gun ara verecegım yoksa hıc vermeyecegım:KK14:

hadi inşallah senin sporların süper zaten bende tam 1 aydır spor yok başlamak zor olacak ama iyi sıkılaşırım gibi geliyor bakalım

menulerım:

ıs cıkısı spora gıttım 70 dk spor yaptım yıne.

30 dk bısıklet ( 5 dk 6.5 da kosu, 3 dk kosu aynı sekılde, gerı kalan tempolu yuruyus )
10 dk bısıklet
10 dk twıst
10 dk kol aletlerınde calısma, ve 200 mekık

eve 40 dk yuruyus

ıftar:

ac karnına 1,5 lt su
ıkı hurma
avuc ıcı kadar pıde (bayat )
6 kasık yogurt
lımonlu soda ( spordakı kaybettıgım mınerallar ıcın yemegı yerken ıctım )
3 catal karpuz
yemek tabagı ıle bol salata
domates sogan yesıl bıber sosu kendı yaptıgım kofte. kofte 3 adet sos bır kasık. sos da cok azıcık zeytınyagı kullandım
ıkı adet yesıl bıber

ara: acık sekersız cay, 500 ml su, 6 tatlı kasıgı dondurma

500 ml su yatmadan. yatıncaya kadar 2.5 lt su oldu

sahur:
bır catal recel
ıkı dılım tam bugday ekmegı
ıkı zeytın
yarım domates yarım salatalık
yarım nektarın
ıkı hurma
3 yumurtadan cok az yaglı omletı esımle paylastık
bır bardak sut

1.5 lt su ve nıyetlendım
sporlarda menüde süper :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

asuman gercekten duaya ıhtıyacımız var yazıyorum falan buraya ama tadım yok gercekten. sıkıntılıyım ALLAH gonlumuze ferahlık versın esım de sımdı hem ıste hem haftasonu boyle olacak tadımız kalmayacak bu hayır mubarek gunlerde.

allah kolaylık versin inşallah sorunsuz atlatırsınız

çok susadımmmmm..
bugün temizlik çamaşır falan çok terledim galiba birde mukabeleye git gel..çamaşır astım uzanacağım biraz iftar sonrası belki uğrarım
hayırlı iftarlar

1 kasemercımek çorbası

oglen menüm
2 az yağda yapılmış sınıtsel
2 dılım ekmek
1 tane kırmızı bıber kozlemesı2 salatalık tursusu

ara ogun yapmadımda

aksam yemegı
1 tabak mercımek çorbası 2 dolma bıber etlı
bıber oldurme (bıberın 1 kasıktan az yag ıle oldurulmesıyle)
2 dılım pıde

spor:
ıftardan once 15 dk 4 km hızla (arada 5) 65calorı yaklaşık 1,08 km aslında daha cok bınecektım nıyetım enaz 30 dk ıdı ama dızımı zorlamaya başladı sanırım cok yuklendım bırden :KK43:
ıftardan sonra 10 dk 2-4 km hızda karışık 30 kalorı

slm kızlar nasılsınız :KK3:
benim koca iş icabı bugun yurtdışına çıktı p.tesi gecesi döncek yalnız kaldım kuzumla :KK43:
ama sağolsun kapı komsum gelip gidiyo arada onunda ufak bebişi var akşam üzeri çarşıya çıkıp geldik
iyi oldu spor yapmıs oldum :KK8: şimdi bıcırıgım uykuda bende damladım topiğe:KK76:

slm kızlar nasılsınız :KK3:
benim koca iş icabı bugun yurtdışına çıktı p.tesi gecesi döncek yalnız kaldım kuzumla :KK43:
ama sağolsun kapı komsum gelip gidiyo arada onunda ufak bebişi var akşam üzeri çarşıya çıkıp geldik
iyi oldu spor yapmıs oldum :KK8: şimdi bıcırıgım uykuda bende damladım topiğe:KK76:

Allah kavuştursun inşallah
Nursena incirim var bende uyutsammı acaba yarına tatlım yok

Rica ederim Filizimm ne demek.Geçmişi okudumda sen niye öyle kendini üzmüşsün bakım.Sağlığınla ilgili başlıyım dün sen doktorluk bşşey değil demiştin ama bence bi görün ne kaybedersin ki ? Ayak ağrısının nedeni nedir acaba ?Spora ara ver filizim yine gitmişsin dert etme önce sağlık zaten umarım önemli bişey değildir zamanla olabiliyor ağrı sızı beni biliyosun bak kaç gündür adım atamıyorum spor falan umrumda değil yeter ki geçsin işe bile giderken gelirken patronuma söylüyorum o getiriyor halimi düşün yinede kötü düşünmüyorum her şerde bir hayır var diyoruz ya lütfen sen de takma kafaya çabucak iyileşirsin inşallah

İşe gelince hangimiz hata yapmıyor ki ? Çok normal bişey bunun için üzülmeye değmez hem yapacak bişey yok kaç senedir orda çalışıyorsun patronların bunu anlayışla karşılıcaktırlar insanlık hali ...

Bu modun düşüktü ama bence gerçkten önemli bi durum yok Allah başka dert vermesin bitanemm hepsi gelir geçer huzurunuz yerinde olsun kafi artık gülümseeee :KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:

yenecım ve elızcım elerınıze saglık

tebrık edenlerede ayrıca tessekkur ederim

ınsallah devamı gelecek

diğer arkadaslat-rımıda ben tebrık edıyorum

elizabet amcana cok gecmıs olsun rabbım şifa versın ınş

asu gecen gunde bızm mukabele yerını geldı sakalı serif one duyguydu anlatamam ev sahıbı cok cook duygulandı Allahı o ne şeref öptk kokladım bohcalarını mis gıbı gul kokuyo sefatınden mahrum etmesın Allah

gece için patates hazılıyorum kavurp koyacam hoşcakalınn

X