Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaaaaar...........:)))

size bi soru??

huzur ile mutluluk arasındaki fark nedir?
ve
huzurmu? mutlulukmu? yoksa her ikisidemi??

ben bu sorurları sordumda az önce kendime, kararsızım ben şuan......

Gönül isterki her ikiside olsun ... Bana sorarsan ben ilk başta huzur derim...Çünkü huzursuzluk insanın içini kemiren bir duygu mutsuzluk öyle değil ki sadece mutlu olmadığın için üzülürsün...Ev ve aile ortamı için de bu böyle ...Zaten huzurlu insanların çoğunluğu aynı zaman da mutludurlar...

Rabbim bu mübarek günlerde evimizen huzuru mutluluğu imanı ve sağlığı eksik etmesin bizden :KK16::KK16::KK16:

Asuman ablaa

Ya nasıl duygulandımm nasıl size gelmek istedim anlatamam...

Ne diceğimi bilemedim ama bol dua et ki zaten etmişsindir umarım bizide unutmamışsındır ablacımm...

herkese günaydınnn:KK16:

dün akşam uğrayamadım karşıda oturan kuzenim bana yakın olan kardeşine gelmiş..eşlerde vede olmayınca buluştuk gece yarısına kadar sohbet ettik iyi geldi..

Elizcim çokkk geçmiş hem sana hem amcana Rabbim tez zamanda şifa versin sizlere ve tüm hastalarımıza...
bu durumda bir de liste ile uğraşmışsın hakkını helal et...

Esram00 ben normalde öyle beğenmemzlik eden ya da dırdır eden bir kadın değilimdir..ama israfa karşıyım.eşim kalabalık bir ailede yetişmiş eli pek aza gitmez...ara da uyarmak lazım...eşarp konusuna gelince beğenmiştim sadece fikrimi söylemiştim..amann neyse geçti gitti..uzatmaya değmez zaten o bu razaman benden çok daha fazla yoruluyor...

Asuman
abla ne kadar güzel bir duygudur ya çok şanslısınız gerçekten..kelimeler yetmiyor ki bazı duyguları anlatmaya...

Yenacım liste için ellerine sağlık...

içim şişmiş sanki sıkıntıdan patlıcak gibiyim bugün işler çok geçe kalırız..sağlık olsun...herkese huzurlu mutlu sağlıklı bir gün olsun...

görüşmek üzre:KK16:

Günaydın kızlar,

Hepinize güzel haftasonları diliyorum. ben oruç muyum değil miyim daha belli değil, sahur yapmadım ama misafirler gelene kadar da bozmam artık.

Yenam sormuşsun sen de; sahura kadar ayakta durmak kim, ben kim. siz yazışırken pc açık sızmışım koltukta. 3 gibi tek göz açık tek göz kapalı eşime bi şeyler hazırladım yedi. ben tabi hemen geri uyudum.. bu uyanma senin listeyi yapmana tekabül ediyor, kendimi uyandırmak için son sayfadakileri beğeniyordum da en son o vardı :KK1:

Asuman abla ne güzel bi gece geçirmişsin, Allah bize de kısmet etsin inşallah.

Bugün eşim çalışacak ama 12 gibi gider. ben de evde takılırım öyle. Dün o kadar çok yemişim ki sahur yapmamama rağmen hala ağzıma kadar doluyum. belki orucu tamamlarım o yüzden gelen giden olmazsa.

HAFTANIN 1.si ___________ - 2,3 kg. ________ Nilceeeee :KK19::nazar::KK9::KK24::KK64::KK55::KK76::KK71:

HAFTANIN 2.si ___________ - 1,5 kg. ____________ 1,73 :KK19::nazar::81::21::KK8::KK66::KK71:

HAFTANIN 3.sü __________ - 1,2 kg. ___________ gulma :KK19::nazar::KK9::118::KK71:

Ellerine Sağlık Yenam :KK16: :KK16: :KK16:

Kızlar sizleri de tebrik ederim, gerçekten harikasınız hepiniz :KK16:

günayydınnnnnn
elizzcimm çok geçmiş olsunnn üzüldümmm inşallah tez zamanda kötü günleri
atlatırsınız

asuuuu bizim yerimizede koklaa oyy neden uzağız yawwww:KK43:(

esra valla bende bii yedimm bi yedimm akşammm hala doluyummm sonra kkızları parka indirdim hareket olsun diyeee
12 de geldik eve az hareket oldu ama yok
sahurda eşimle çay içtimmm

bu arada incir uyutması bence muhteşem olduuu hemde kalorisi çok deil denemenizi tavsiye ederimm

yena ellerine sağlıkk

bu hafta çok güzel liste ne zamandır böle eksisi bol listeye hasret kalmıştık
süper olduuu:nazar::nazar::nazar:

esra valla bende bii yedimm bi yedimm akşammm hala doluyummm sonra kkızları parka indirdim hareket olsun diyeee
12 de geldik eve az hareket oldu ama yok
sahurda eşimle çay içtimmm

bu arada incir uyutması bence muhteşem olduuu hemde kalorisi çok deil denemenizi tavsiye ederimm

yena ellerine sağlıkk

bu hafta çok güzel liste ne zamandır böle eksisi bol listeye hasret kalmıştık
süper olduuu:nazar::nazar::nazar:

eşim eve geldiğimizde en son koşu bandına mı çıksam dedi, sonra diyor ki midem kalkmıyor :) annem haşlayarak patlıcan kebap yapmıştı. hafif diye 2 porsiyon yedik, börek, pilav, sıcak pide. bi de üstüne d.i.h... karbonhidratın dibine vurduk anlayacağın. neyse haftanın gerisinde toparlarız.

ben taa ne zamandır deneyeceğim unutuyorum onu. annemler de yapar yermiş önceden. biz gülerdik uyutma uyutma diye anlatınca. ilk fırsatta deneyeyim o zaman. ellerine sağlık.

eşim eve geldiğimizde en son koşu bandına mı çıksam dedi, sonra diyor ki midem kalkmıyor :) annem haşlayarak patlıcan kebap yapmıştı. hafif diye 2 porsiyon yedik, börek, pilav, sıcak pide. bi de üstüne d.i.h... karbonhidratın dibine vurduk anlayacağın. neyse haftanın gerisinde toparlarız.

ben taa ne zamandır deneyeceğim unutuyorum onu. annemler de yapar yermiş önceden. biz gülerdik uyutma uyutma diye anlatınca. ilk fırsatta deneyeyim o zaman. ellerine sağlık.

bende dün eşimm çok sever rahmetli anneannem kurbanda mutlaka paastırma yapardıı nerden geldiyse aklım-na anen annenin pastırmasını çekti canım diye len dedim bu sıcakta kokcaz adam almış bende çok kokmasın diye milflöyle börek yaptımmm 3 adet iftarda yedim malesef adam diyoki bugün cuma hayatım bildirim yapmışsındır hem senede 1 kere alabiliyoruz bak ye ye diyip gaza getiriyoo:))))))
dalga geçiyooo delü herüff
neyseki parkta kızlarla yakantop falan oynatımda hareket olduuu banada

dün uyuttum incirlerii benim kız kardeşine diyokii ses yapma uyanacak ablacım incirler:))))))))))

şimdide fox ta barbıe deniz kızı var ölüyolar habire izliyolar onu bu yaz favorimiz yayınlamışlar tv de yoksa bilgisayarı katlediyolar

bende dün eşimm çok sever rahmetli anneannem kurbanda mutlaka paastırma yapardıı nerden geldiyse aklım-na anen annenin pastırmasını çekti canım diye len dedim bu sıcakta kokcaz adam almış bende çok kokmasın diye milflöyle börek yaptımmm 3 adet iftarda yedim malesef adam diyoki bugün cuma hayatım bildirim yapmışsındır hem senede 1 kere alabiliyoruz bak ye ye diyip gaza getiriyoo:))))))

dün uyuttum incirlerii benim kız kardeşine diyokii ses yapma uyanacak ablacım incirler:))))))))))

şimdide fox ta barbıe deniz kızı var ölüyolar habire izliyolar onu bu yaz favorimiz yayınlamışlar tv de yoksa bilgisayarı katlediyolar

eşinle ne uyumlusunuz, maşallah Nursena :) o da senin gibi şen şakrak belli :KK1:

benim börek de paçangaydı dün, çarşamba da yemiştik, bayrama kadar çıkar inşallah bu kokularımız :KK9:

kızlar çok tatlı ya, maşallah :nazar: en güzel zamanları, tadını çıkar :KK16:

Son düzenleme:
eşinle ne uyumlusunuz, maşallah Nursena :) o da senin gibi şen şakrak belli :KK1:

benim börek de paçangaydı dün, çarşamba da yemiştik, bayrama kadar çıkar inşallah bu kokularımız :KK9:

kızlar çok tatlı ya, maşallah :nazar: en güzel zamanları, tadını çıkar :KK16:

eşim aslınd diktatör görünür meslekten dolayıı ama evde bilidiğin kuzu maşşallah daha doğrusu evde 3 tane cadıyla uğraşınca isterse kuzu olmasınnn valla 3 üömüz birden cırladıkmı adamın sesi çıkamıyoo malesef
hele küçük e kızdımı hemen güler ve babacım ben yaramazım ama çok şirinim demiiiii diyi veriyoo adamın yağları eriyooo

allah sanada nasip eder inşallahh esraaa

eşim aslınd diktatör görünür meslekten dolayıı ama evde bilidiğin kuzu maşşallah daha doğrusu evde 3 tane cadıyla uğraşınca isterse kuzu olmasınnn valla 3 üömüz birden cırladıkmı adamın sesi çıkamıyoo malesef
hele küçük e kızdımı hemen güler ve babacım ben yaramazım ama çok şirinim demiiiii diyi veriyoo adamın yağları eriyooo

allah sanada nasip eder inşallahh esraaa

Maşallah canım, Allah bozmasın :nazar:

Amin inşallah :KK16:

nurguu bebişş nasııllllll agular gugularr ne tatlı oluyo bebekler yawww çok severimmmm mıncırmayııı oynamayı yataktaa bebeklerimle şimdi cırlıyı veriyolarrr

günaydıın fistuuklRR
canım kusura bakma son mesajımdan sonra pat elektrikler gitti, daha yeni geldi elektrikler......

duana amin diyorum:) teşekkürler......
uras bebek gibi bitanede benim olsun çok istiyorum artık gerçekten......:emir_bebek::emir_bebek::))))
kısmet diyorum vede.....
hayırlısı artık bakalım.....

hımmm sayende koliğide öğrendim canım, çok şükür mühim bişey değilmiş kolik.
mutlaka zorlamıştır tabi seni; akşama kadar ağladıysa:emir_bebek::KK31::KK31:
belki biraz sıcaklarında etkisi vardır canım ağlamasında, özellikle erkek çocukları için genelde sıcağa pek gelemezde derler ya.....

rica ederim bitanem.:KK54::KK54:

çok şükür senin ciddi bişeyinin olmadığına çok sevindim canım......

amcanda inşaallah biran önce sağlığına kavuşur canım......

tekrar çok çok geçmiş olsun.....

listeyi istersen bu hafta ben yapayım diye tam sana mesaj yazıyordum 1saat önceki pat diye elektrikler gitti o anda, daha yeni geldi ama sen yapmışsın bile canım listeyi, ellerine yüreğine sağlık bitanem, çok teşekkürler liste içinde........

Allaha emanet olasın......

ÖNEMLİ DEĞİL TATLIM:KK54:
rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlısı ile:KK16:

Sakalı şerif bu gece bizde misafir ben daha bakmadım birazdan açayım koklayayım

çoook şanslısınız asuman ablaaa:KK16::KK16: yakın olsaydık gelirdim valla
rabbimin sewdiği kulmuşsun :nazar: herkese nasip olmazz ayyy çok duygulandım ben uyuyamaz başında beklerdim herhalde:KK5::KK5:

No
Kullanıcı1.Hafta1.Hafta (Fark)2.Hafta2.Hafta (Fark)3.Hafta3.Hafta (Fark)4.Hafta4.Hafta (Fark)Aylık Sonuç
1asumanzeynep84,7Aynı
2ayşe_c52114,3-1
3nevzamansız99+1,3
4YENA96,5Aynı
5Ceco34İzinli
6efeeeem88,4-1,1
7nothingg 94,1-0,9
8NURGU6691,5-0,9
9dafiİzinli
10elizabeth_bath90,2Aynı
11koizumirisa?
12burcu818198,6
13Meyra98,8-0,6
14Nursena86,5-0,5
15kitkurdu?
16Clutch82,1-0,9
17Nilceeeee100,3-2,3
18esrammm0099,8-1
19egedeniz86-1
20pomogranate100,1-0,2
21gulma91,8-1,2
22Gökçe_İremim?
23karye81,6Aynı
24mehtabb93Aynı
251,73109-1,5
26asuhan96,8+0,6

tebrik ediyoruuum herkesi çok başarılı maşallah oruç olmasına rağmen süpeeeeeeeeeeerrr:KK9::KK9::KK9:
ben 900 gr vermişim yehoooooo:KK66::KK66: 500 sanıyodum:KK53:

HAFTANIN 1.si ___________ - 2,3 kg. ________ Nilceeeee :KK19::nazar::KK9::KK24::KK64::KK55::KK76::KK71:

HAFTANIN 2.si ___________ - 1,5 kg. ____________ 1,73 :KK19::nazar::81::21::KK8::KK66::KK71:

HAFTANIN 3.sü __________ - 1,2 kg. ___________ gulma :KK19::nazar::KK9::118::KK71:

harikasınızz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ALLAH DEWAMINI GETİRSİN:KK54::KK54:
YENA ABLACIM ELLERİN DERT GÖRMESİNNN:KK54::KK54::KK54::KK54:[

kızlaaaaar...........:)))

size bi soru??

huzur ile mutluluk arasındaki fark nedir?
ve
huzurmu? mutlulukmu? yoksa her ikisidemi??

ben bu sorurları sordumda az önce kendime, kararsızım ben şuan......

bence ikiside ayrılmaz ikili diyorum
-HUZURUN OLMADIĞI YERDE MUTLULUKTA OLMAZ
-MUTLULUĞUN OLMADIĞI YERDE HUZURDA OLMAZ :KK34:
buda benim konuya bakış açım teşekkürler:KK42::KK42::KK9:

BAYILIRIIIIM bizdede uyuşturma derler:KK54: bilmeyenler adından dolayı çekinerek yiyolar
uyuşturuyomu ki diye?_?:KK52:
senin kızın görüşüde güzelmiş :KK16:

Son düzenleme:
ben kaçar evi toparlayyaım çamaşır asılacak toplanacak
saçımı boyatmayı istiyorumm karar veremedim boyatsammı boyatmasammı bayrama yakınmı boyatsam

nurguu bebişş nasııllllll agular gugularr ne tatlı oluyo bebekler yawww çok severimmmm mıncırmayııı oynamayı yataktaa bebeklerimle şimdi cırlıyı veriyolarrr

iyi çok şükür canımsağolsın agular yeni yeni başlıyor 2 gün sonra 2 aylık olmuş oluyoruz
2 gündür emerken tepiniyor ayaklar kendi başına dans ediyor elleri oramı buramı sıkıyor gözlerini gözlerime odaklıyo
hergün farklılar yani ama zaman çok çabuk geçiyor hiç anlamadım ve hala benim olduğuna inanamıyoruum
binlerce kez şükürler olsun rabbim bu güzellikten kimseyi mahrum bırakmasın tabi hayırlısıysa eğer:KK34:

yanii o kadar herkes incir uyutması demiş ki karar verdim ben de bu akşam uyutuyorum incirleri :KK9::KK9:

İnşallah güzel olur hiç yemedim ve yapmadım bu ilk olacak yarın akşam ki tatlımız olsun

sonucu yazarım yinee:KK34:

Pomogranate 410 dk :KK9::KK9::KK9: :KK8::KK8::KK8: :124::124::124:
gulma300 dk :KK9::KK9::KK9::KK8::KK8::KK55:
meyra__240 dk :KK9::KK9::124::124:
nothing200 dk
esrammm00200 dk
egedeniz03180 dk
Nilceeeee150 dk
Haftanın spor birincisi...... Pomogranate... :124::124::119::119:
Haftanın spor ikincisi...... gulmaa.... :KK9::KK9::119:
Haftanın üçüncüsüü ....... meyra__ :KK9::KK9::KK8:

ellerine sağlık canım
şu reglim başladımı spor 1. si olacağım inşallah

Canlarım, canım arkadaşlarım topluca yazıyorum çok çok sağolun. Allah razı olsun her birinizden...
Amcam cilt kanseri biliyorsunuz,temizleyenemeyn bir bölge vardı onu açtılar ve artık alnının neredeyse tamamı dikişli, açtılar. Gözünde görme kaybı var, yüzünün o tarafı zaten tanınmıyor gibi :KK50: Moralimiz çok bozuldu ama ona belli etmemeye uğraşıyoruz işte...
Benim çok şükür ciddi bir şeyim yok, kolumun altındaki kitleleri aldı doktor, üç dikişim birinde iki dikişim birinde var ama bir sıkıntım yok çok şükür. Ama spor falan hak getire tabi. Regl bitti ama antibiyotiğe devam ediyorum oruç da tutamıyorum o yüzden.
Teker teker her birinize teşekkür ediyorum tekrar tekrar. İnşallah bu kez tamamen kurtulmuştur amcam da o illetten. Rabbim bütün hastalara şifa versin inşallah hayırlısıyla...

allah tüm hastalarımızın şifasını versin inşallah

ben çıkıyorum hemen abdest alıp öğle namazı sonra mukabeleye gitcem ..
öpüyorum siz<i akşama görüşürüz inşallah

X