ay çok hoşsun kocaman kibrit ha koter cihazı o bahsettigin.akıntı ve şişlik yoksa sorun değil olabilir zamanla geçer
Esracım aynen dediğin gibi 25-30 dk 4-5 arası yürüyorum da bende 3 tanecik fıtık var...ondan sanırım uzun zamandırda spor filan hak getire öyle hareketsizim ki..ona bile dayanamadım...
bu arada enişteyle hafif bi küslük olmuş geçmiş gitmiş...bizim de dün akşam tansiyon yükseldi...eşim oruçlu ve de tam iftara yakın geliyor yorgun kabul ediyorum...ben marketten 2 parça bişey istedimm...o bi kaç poşetle gelince dedim yine doldurmuşsun senden bişey istemicem 2 kişiyiz bitiremiyoruz enemmmm demez olaydım bi parladı.....zaten adam soda almışş fazladan ayrana katıyorum diye...kedi gibi kuyruğumu alıp gittim sonra saolsun bana eşarp almış ama tam ipek kaygan olanından ben de tvilden başka takamıyorum aaa keşke tivil alsaydın dedim çok beğendiğimide söyledim...yine parladı.....çocuk gibi bu sıralar.....bu eltimgillerin çocuk meselesi benden çok onu üzdü...pışpışlıcam bu sıra sanırım
ESRAM00 çok geçmiş olsun tekrardan sen spor yaptın ve de terledin sanırım üstüste geldi canım...merhemi dene istersen fiyatıda çok uygun...
Esracım aynen dediğin gibi 25-30 dk 4-5 arası yürüyorum da bende 3 tanecik fıtık var...ondan sanırım uzun zamandırda spor filan hak getire öyle hareketsizim ki..ona bile dayanamadım...
bu arada enişteyle hafif bi küslük olmuş geçmiş gitmiş...bizim de dün akşam tansiyon yükseldi...eşim oruçlu ve de tam iftara yakın geliyor yorgun kabul ediyorum...ben marketten 2 parça bişey istedimm...o bi kaç poşetle gelince dedim yine doldurmuşsun senden bişey istemicem 2 kişiyiz bitiremiyoruz enemmmm demez olaydım bi parladı.....zaten adam soda almışş fazladan ayrana katıyorum diye...kedi gibi kuyruğumu alıp gittim sonra saolsun bana eşarp almış ama tam ipek kaygan olanından ben de tvilden başka takamıyorum aaa keşke tivil alsaydın dedim çok beğendiğimide söyledim...yine parladı.....çocuk gibi bu sıralar.....bu eltimgillerin çocuk meselesi benden çok onu üzdü...pışpışlıcam bu sıra sanırım
ESRAM00 çok geçmiş olsun tekrardan sen spor yaptın ve de terledin sanırım üstüste geldi canım...merhemi dene istersen fiyatıda çok uygun...
slmlar bayanlar..ben 93 kıloyum 9 aylık bır bal kızım var emzırmıyorum malesef oyuzden bı kac kez dıyete basladım ama hep yarıda kaldı motıvasyon eksıklıgınden sanırım .belkı burda bırazda olsa motıve olup kılo verebılırım dıye dusunuyorumm.eskı kıyafetlerıme gırmek ıstıyorum sadece .cok kılo vermek de ıstemıyorum kı 20 kılocukk:))zor belkı ama olmaz degıl yanı cok gusel kılo verenler olmus darısı benımde basıma:) kılo vermeye baslarsam cok kolay kılo verıyorum bu gusel de alırkende cok kolay alıyorum bu kotu ıste boyle olan varsa anlar benı .bu arada ramazan ayıda gırınce dıyet hıc beceremıyorum abur cubur cok yıyorum bunlarda olumsuz ozellıklerım:)kısaca ben boyleyım aranıza alır mısınız??
Yenam bildirimimi yapayım kilom aynı
Sporum aslında var azcık da neyse
Benim yeğen gelince arkasına anne babası da gelecek tabii iftara bi ihtimal eşim annesini de getirebilir gibime geliyor sanki
Ben o nedenle mutfağa dalayım en iyisi tatlım az güllaç yapayım bir de:)))
slmlar bayanlar..ben 93 kıloyum 9 aylık bır bal kızım var emzırmıyorum malesef oyuzden bı kac kez dıyete basladım ama hep yarıda kaldı motıvasyon eksıklıgınden sanırım .belkı burda bırazda olsa motıve olup kılo verebılırım dıye dusunuyorumm.eskı kıyafetlerıme gırmek ıstıyorum sadece .cok kılo vermek de ıstemıyorum kı 20 kılocukk:))zor belkı ama olmaz degıl yanı cok gusel kılo verenler olmus darısı benımde basıma:) kılo vermeye baslarsam cok kolay kılo verıyorum bu gusel de alırkende cok kolay alıyorum bu kotu ıste boyle olan varsa anlar benı .bu arada ramazan ayıda gırınce dıyet hıc beceremıyorum abur cubur cok yıyorum bunlarda olumsuz ozellıklerım:)kısaca ben boyleyım aranıza alır mısınız??/QUOTE]
bende yenı geldım.hosgeldın.ınsverırız
merhaba hanimlar.ben 26 yasndayim 92 kiloyum 8e bekarım. .gecen sene 83 dum evde skintidan biraz aldim.ıse baslayinca dahada aldim.ama artık kararliymım kilo verecegim.bu amacla kosu bandi bile aldik eve 1hafta once.3 gun once kuruldu.benide araniza alirsanız sevinırim.eylule kadar kilo uermem lazım.doktor roactane başlycak sanirm sivilce icin.eylldn sonrada devam edıp toplamda 70 kıloya inmek hedefım. umarım benide araniza alirsınız.(not cepten girıyorvm)
slmlar bayanlar..ben 93 kıloyum 9 aylık bır bal kızım var emzırmıyorum malesef oyuzden bı kac kez dıyete basladım ama hep yarıda kaldı motıvasyon eksıklıgınden sanırım .belkı burda bırazda olsa motıve olup kılo verebılırım dıye dusunuyorumm.eskı kıyafetlerıme gırmek ıstıyorum sadece .cok kılo vermek de ıstemıyorum kı 20 kılocukk:))zor belkı ama olmaz degıl yanı cok gusel kılo verenler olmus darısı benımde basıma:) kılo vermeye baslarsam cok kolay kılo verıyorum bu gusel de alırkende cok kolay alıyorum bu kotu ıste boyle olan varsa anlar benı .bu arada ramazan ayıda gırınce dıyet hıc beceremıyorum abur cubur cok yıyorum bunlarda olumsuz ozellıklerım:)kısaca ben boyleyım aranıza alır mısınız??
güllaç
kolay gelsin ablacım, ne güzel yine kalabalıksınız.
Sağol canımyine hareketli bir gün olacak bize
Ama sen hiç heves etme olurmu daha ancak dinlenebildin
Yenam kilom geçen hafta 83.0 kg, bu hafta 82.1 kg. şimdiden ellerine sağlık canım
Asuman abla sporum yok malesef bu hafta. Senin de ellerine sağlık ablacım