- 24 Mart 2012
- 17.121
- 3.470
- 41
esracıgım buaralar gorusemıyoruz ben cok yogunum. hem ıkı topık olması hem spor hem kıslık hem ıftar hasta zıyaretı derken aksamları ıkı sayfa okuyacak zamanım olmuyor elımde kıtaplarım var acıl okumam gereken dıyet ıle ılgılı. ısyerınde de yogunum buaralar. haftaya daha yogunum. senın yazdıklarını okuyorum ama karsılıklı konusmayı ozledım.
nasılsın canım
kılo yıne bomba. gecen hafta senınle guzel yarısmıstım ama bu hafta tık oynamadı kılom. bakalım bugun ne olacak beklentım yok oyuzden.
tebrık edıyorum canım ramazan sana cok yaradı her konuda bomba gıbı topıktesın cok sevınıyorum sen boyle olunca senden cok etkılenıyorum hem kılo vermene cok sevınıyor hem enerjın yerınde saglıgın yerınde goruyorum cok sukur.
kızlar elız nerelerde ? haberı olan var mı ? merak ettım dun soracaktım unutmusum ıyıdır ınsaallah
kızlar elız nerelerde ? haberı olan var mı ? merak ettım dun soracaktım unutmusum ıyıdır ınsaallah
kızlar sporum 410 dk ben cıkıyorum tekrar gelırım ıns.
slmlar bayanlar..ben 93 kıloyum 9 aylık bır bal kızım var emzırmıyorum malesef oyuzden bı kac kez dıyete basladım ama hep yarıda kaldı motıvasyon eksıklıgınden sanırım .belkı burda bırazda olsa motıve olup kılo verebılırım dıye dusunuyorumm.eskı kıyafetlerıme gırmek ıstıyorum sadece .cok kılo vermek de ıstemıyorum kı 20 kılocukk:))zor belkı ama olmaz degıl yanı cok gusel kılo verenler olmus darısı benımde basıma:) kılo vermeye baslarsam cok kolay kılo verıyorum bu gusel de alırkende cok kolay alıyorum bu kotu ıste boyle olan varsa anlar benı .bu arada ramazan ayıda gırınce dıyet hıc beceremıyorum abur cubur cok yıyorum bunlarda olumsuz ozellıklerım:)kısaca ben boyleyım aranıza alır mısınız??
ben bıldırımı ıftar oncesı yapabılırım yenacıgım. spordan sonra tartılacagım sabah atrtılınca dogru kılo vermıyor cunku 4 te yemıs ve 6 bucukta tartılmak dogru sonuc vermıyor gun ıcınde de malum ısyerındeyım.
Yenam bildirimimi yapayım kilom aynı
Sporum aslında var azcık da neyse
Benim yeğen gelince arkasına anne babası da gelecek tabii iftara bi ihtimal eşim annesini de getirebilir gibime geliyor sanki
Ben o nedenle mutfağa dalayım en iyisi tatlım az güllaç yapayım bir de:)))
Günaydınlar,
herkese hayırlı bildirimler, hayırlı cumalar. ben bikaç saat daha geçsin de öyle tartılayım. daha gelen giden yok, bugünkü orucu da tutabilirim belki.
seni de bekleriz bu gece fıstık
bu arada baktım hala albümü yok o paşanın
Nevincim çok hızlı yürümüyorsun değil mi kuzum, saatte 4-5 km hızla yürüsen yeter şimdilik. bele dikkat, aman bi sıkıntı çıkmasın. tartıya takılma sen, haftaya alırsın karşılığını. öpüyorum kocaman seni
ALLAH’IM! BAŞLAYACAĞIMIZ BU YENİ GÜN İÇİN SENDEN HAYIRLAR DİLİYORUM VE BUGÜNÜN İÇİNDEKİ ŞERLERDEN SANA SIĞINIYORUM,GÜNAH İŞLEMEKTEN,BİR KULUNA HAKSIZLIK ETMEKTEN, BİRİSİNDEN ZULÜM GÖRMEKTEN SANA SIĞINIRIM, KORKAKLIKTAN TEMBELLİKTEN,ACİZLİKTEN, CİMRİLİKTEN, HASTALIKTAN,BUNAKLIKTAN,ŞİRKTEN,KABİR AZABINDAN VE DİĞER DÜNYEVİ,UHREVİ KÖTÜ HAL VE AKİBETLERDEN SANA SIĞINIRIM.
ALLAH’IM! BUGÜN YAPACAĞIM BÜTÜN İŞLERİN İBADET OLMASINI NASİP ET.
ALLAH’IM! BANA HELAL KAZANIP,HELAL YEMEĞİ NASİP ET.
ALLAH’IM! BANA SON NEFESTE İMANLA GÖÇMEYİ NASİP ET.
ALLAH’IM! BENİ SEVDİĞİN KULLAR ARASINA KAT,BENİ ÇOK SABREDEN,ÇOK ŞÜKREDEN KULLARINDAN EYLE,ÇOK ÇOK ANAYIM (ZİKREDEYİM) ÖMRÜM SEVDİĞİN,RAZI OLACAĞIN İŞLERLE (AMELLERLE) GEÇSİN.
ALLAH’IM! EVLATLARIMIZA DA SIHHAT VE AFİYET,HAYIRLI İŞLERİNDE MUVAFFAKİYET VER, UMDUKLARINA NAİL, KORKTUKLARINDANEMİN EYLE, KENDİLERİNİ ALİM VE SALİH KİŞİLERDEN EYLE.ONLARA İSLAMI SEVMEYİ VE İSLAMA HİZMET ETMEYİ NASİP ET.RIZIKLARINI GENİŞLET, ÖMÜRLERİNİ MUTLU KIL.HER TÜRLÜ KÖTÜ GÖZ VE AKIBETTEN MUHAFAZA BUYUR.
ALLAH’IM! MÜMİN KARDEŞLERİMİZDEN HASTA OLANLARA ŞİFA, DERTLİ OLANLARA DEVA,BORÇLU OLANLARA EDA,SIKINTIDA OLANLARA GÖNÜL FERAHLIĞI VER.
ALLAH’IM! AKRABALARIMDAN VE SEVDİKLERİMDEN İMANLA AHİRETE GÖÇENLERE KABİR AZABI GÖSTERME;MEKANLARINI CENNET EYLE. SAĞ OLANLARA SIHHAT VE SELAMET VER.
Aminnn Ecmainnn...
HOŞGELDİN CANIM NİYE OLMASIN 20 KİLOCUK DEDİĞİN GİBİ O SENDEN KORKSUN GÖZÜNDE BÜYÜTME YAVAŞ YAVAŞslmlar bayanlar..ben 93 kıloyum 9 aylık bır bal kızım var emzırmıyorum malesef oyuzden bı kac kez dıyete basladım ama hep yarıda kaldı motıvasyon eksıklıgınden sanırım .belkı burda bırazda olsa motıve olup kılo verebılırım dıye dusunuyorumm.eskı kıyafetlerıme gırmek ıstıyorum sadece .cok kılo vermek de ıstemıyorum kı 20 kılocukk:))zor belkı ama olmaz degıl yanı cok gusel kılo verenler olmus darısı benımde basıma:) kılo vermeye baslarsam cok kolay kılo verıyorum bu gusel de alırkende cok kolay alıyorum bu kotu ıste boyle olan varsa anlar benı .bu arada ramazan ayıda gırınce dıyet hıc beceremıyorum abur cubur cok yıyorum bunlarda olumsuz ozellıklerım:)kısaca ben boyleyım aranıza alır mısınız??
Arkadaslar selam gelemiyorum gunlerdir. Hem benim hem amcamın hastalogi baya kotu oldu. Amcam ikinci ameliyata girdi ve basinin neredeyse tamami acildi
Moral bozuk anlayacaginiz. Gecmisi okuyamadim ama bu aksam hem gecmisi okurum hem dr listeyi hazırlarim. Yena ablacim bu hafta beni izinli yazar misin lütfen
Arkadaslar selam gelemiyorum gunlerdir. Hem benim hem amcamın hastalogi baya kotu oldu. Amcam ikinci ameliyata girdi ve basinin neredeyse tamami acildi
Moral bozuk anlayacaginiz. Gecmisi okuyamadim ama bu aksam hem gecmisi okurum hem dr listeyi hazırlarim. Yena ablacim bu hafta beni izinli yazar misin lütfen