Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydinlar kizlar ramazan oyle yogun geciyoki valla gircek firsa bulamiyorum
Kilo bildirimi 104.3 kg

Canım tebrik ederim süper bi rakam valla

sağol cnm benim bende anlamadım valla ama geçen hafta biraz kabızlık söz konusuydu bu hafta sorun kalmayınca iice gitti kilo sanırsam

hoşgeldin aramıza umarım hedeflerimize ulaşıcaz hep birlikte

çok geçmiş olsun yaa benim küçük oğlumda 10 aylıkken geçirdi havele ishal kusmadan hastanede yatarken buz gibi olmuşeşimde üzerini örtmüş iyice bende biraz hemşire odasına geçmiştim çay içmeye kasıldı mor oldu 41,5 tu çok korkuttu bizi 9 saat rengi açılmadı çok şükür bir eser kalmadı..

Son düzenleme:
cecoo çok gemiş olsun neyseki iyileşmiş Allah korusun yavrularımızı

yena eşim heç bişey demedi dun fıkrayla ilgili o da unuttu bende unutmusum neyse bugun eve gelsinde hatırlatayım fıkrayı

Günaydınlar,
herkese hayırlı bildirimler, hayırlı cumalar. ben bikaç saat daha geçsin de öyle tartılayım. daha gelen giden yok, bugünkü orucu da tutabilirim belki.

YENA,ASU,ESRA
GECE SOHBETİNİZE BAYUULDUMM
AYILA BAYILA OKUDUUMVALLA EĞLENCELİ GEÇMİŞ

seni de bekleriz bu gece fıstık

bu arada baktım hala albümü yok o paşanın

Nevincim çok hızlı yürümüyorsun değil mi kuzum, saatte 4-5 km hızla yürüsen yeter şimdilik. bele dikkat, aman bi sıkıntı çıkmasın. tartıya takılma sen, haftaya alırsın karşılığını. öpüyorum kocaman seni

çok geçmiş olsun canım aman dikkat et o mantara yakalandım bi kaç kez kronikleşirse kötü Allah korusun...kilo verilir önc sağlık..tyrosıd merhem ççok iyi gelmişti bana...

saol canımmm Allah razı olsunn ben hiç krem kullanmıyorumm ne kulladıysam daha da kötü etti dinlenip hareket etmeyince geçiyor ama nerdeeee ....

filizim aynı ben geçen gün bana da öyle olmuştu hemen düşüp uymuşum sahura kalkmak uyku düzenimizi bozuyor napalım sağlık olsun inşallah rmazandan sonra toparlarızzz

Olur mu öyle şey canımmm tabiki istediğini yazabilirsinnnn Allah mutluluğunu daim etsin arttırsın inşallahh

artık bugün göreceğiz eksim varda çok değil demoralize oldum filizimmm inşallah böyle devam etmezz

Bartholin apsesi diyorlar evliliğimin ilk yıllarında stresten olmuştu tam rahm ağzı girişinde böyle mandalina kadar kiste benze bir iltihaplanma oluyor ameliyatla aldılar şükür dikiş atmadılar yaktılar canım o yanıklar ağrı yapabiliyor bazen çok ayakta kaldığımda terlediğimde falan ÇOK ÇOK ŞÜKÜR geride kaldı hatırlamak bile istemiyorum çok acı çekmiştim psikilojim bozulmuştu o yüzden geçti bitti diyelim artık iyimmm arada böyle ağrı yapıyor sadece dün gece kötüydümm bugün biraz daha iyim yürümekte sıkıntı çekiyorum bir kaç dikkat edersem düzelir inşallah

Ne güzel ne güzel hep böyle devam eder inşşşş

Tşk ederim canımm hakikaten kadın olmak çok zorrr....

Eşine söyle bir günde seni götürsün sortiyee şaka şaka canım ama arada çıkmak istemek senin en doğal hakkın birlikte güzel planlar yapabilirsiniz.Adalar ramazanda pek tercihin olmasada istanbul bu gezilecek yeri çok malumm Çocuk konusunda en iyi kararı sen ve eşin verirsiniz biz nesöylesek olmaz sen hiç canını sıkma herşey düzelir eminmm güzel bir iş bulacaksınn rahat ol nolurrr

Hoşgeldin aramızaa

akşam iftara eşim anneme gitmeyeceğim dedi..
napayım gittim yemeğini masya hazırladım annemde git evine dedi ah içimden onada kızdım çenesini tutamadı diye..yine en ilgili benim eşimdi.
kardeşim telefon açmış gelememe gerek varmı diye annemde yok kızım ben hallederim demiş.ay ne kızdım ama yaa....
neyse anneme bulaşıkları makinaya koy koyabilirsen dedim .yada kenarda dursun elleme..
eve geldim birde evde yemek hazırladım ağlaya ağlaya..
çocuklarlada eşimlede konuşmuyorum...
salonda yattım tüm gece ..
sahura kaldırdım eşimi sahur zamnı kalkacaksan diye..
iftarda sinirle o kadar yemişimki sahurda canım istemedi.
zorla
2 yumurta en miniklerinden
1 galeta
1tatlı kaşığı susam ezmesi yedim..

hosbulduk ins.uerırım

canım tekrardan geçmiş olsun, inşallah tamamen geçer son rahatsızlığın da. haftasonu geldi, dinlenebilirsen geçer inşallah diye umuyorum.

ya eşim iyidir o konularda, benden daha çok gezmek ister. evci olan benim ama onun bu ara üst üste gelince ben coştum. neyse gideriz inşallah bi yerlere bayramda falan.

Son düzenleme:
ALLAH’IM! BAŞLAYACAĞIMIZ BU YENİ GÜN İÇİN SENDEN HAYIRLAR DİLİYORUM VE BUGÜNÜN İÇİNDEKİ ŞERLERDEN SANA SIĞINIYORUM,GÜNAH İŞLEMEKTEN,BİR KULUNA HAKSIZLIK ETMEKTEN, BİRİSİNDEN ZULÜM GÖRMEKTEN SANA SIĞINIRIM, KORKAKLIKTAN TEMBELLİKTEN,ACİZLİKTEN, CİMRİLİKTEN, HASTALIKTAN,BUNAKLIKTAN,ŞİRKTEN,KABİR AZABINDAN VE DİĞER DÜNYEVİ,UHREVİ KÖTÜ HAL VE AKİBETLERDEN SANA SIĞINIRIM.
ALLAH’IM! BUGÜN YAPACAĞIM BÜTÜN İŞLERİN İBADET OLMASINI NASİP ET.

ALLAH’IM! BANA HELAL KAZANIP,HELAL YEMEĞİ NASİP ET.
ALLAH’IM! BANA SON NEFESTE İMANLA GÖÇMEYİ NASİP ET.
ALLAH’IM! BENİ SEVDİĞİN KULLAR ARASINA KAT,BENİ ÇOK SABREDEN,ÇOK ŞÜKREDEN KULLARINDAN EYLE,ÇOK ÇOK ANAYIM (ZİKREDEYİM) ÖMRÜM SEVDİĞİN,RAZI OLACAĞIN İŞLERLE (AMELLERLE) GEÇSİN.
ALLAH’IM! EVLATLARIMIZA DA SIHHAT VE AFİYET,HAYIRLI İŞLERİNDE MUVAFFAKİYET VER, UMDUKLARINA NAİL, KORKTUKLARINDANEMİN EYLE, KENDİLERİNİ ALİM VE SALİH KİŞİLERDEN EYLE.ONLARA İSLAMI SEVMEYİ VE İSLAMA HİZMET ETMEYİ NASİP ET.RIZIKLARINI GENİŞLET, ÖMÜRLERİNİ MUTLU KIL.HER TÜRLÜ KÖTÜ GÖZ VE AKIBETTEN MUHAFAZA BUYUR.

ALLAH’IM! MÜMİN KARDEŞLERİMİZDEN HASTA OLANLARA ŞİFA, DERTLİ OLANLARA DEVA,BORÇLU OLANLARA EDA,SIKINTIDA OLANLARA GÖNÜL FERAHLIĞI VER.
ALLAH’IM! AKRABALARIMDAN VE SEVDİKLERİMDEN İMANLA AHİRETE GÖÇENLERE KABİR AZABI GÖSTERME;MEKANLARINI CENNET EYLE. SAĞ OLANLARA SIHHAT VE SELAMET VER.
Aminnn Ecmainnn...

esrammm00 çok geçmiş olsun ebe olduğum için bilirim hastalığını zordur

herkese hayırlı cumalar inşlallah..ben çıkıyorum biraz evi toparlayayım.mukabeleye gidecğim...

saol canıl teşekkür ederim senin tam aksin ben gezmeyi pek severimm bayram tatili güzel fırsat kaçırmayın derim hatta iki günlük küçük tatil bile yapabilirsiniz tekirdağ ağva tarafı gibi

esrammm00 çok geçmiş olsun ebe olduğum için bilirim hastalığını zordur

Öncelikle cuma duanı okudum çok iyi geldi canım teşekkür ederim senin de cuman mübarek olsunn

Ben senin ebe olduğunu bilmiyordumm sana bişey sorayımm bu dikiş atmadan yaktılar ya o kocaman kibritlerle şimdi bazen onların yeri ağrıyor ya bu normal mi ? Ben çok tedirgin oluyorum da

Esracım aynen dediğin gibi 25-30 dk 4-5 arası yürüyorum da bende 3 tanecik fıtık var...ondan sanırım uzun zamandırda spor filan hak getire öyle hareketsizim ki..ona bile dayanamadım...

bu arada enişteyle hafif bi küslük olmuş geçmiş gitmiş...bizim de dün akşam tansiyon yükseldi...eşim oruçlu ve de tam iftara yakın geliyor yorgun kabul ediyorum...ben marketten 2 parça bişey istedimm...o bi kaç poşetle gelince dedim yine doldurmuşsun senden bişey istemicem 2 kişiyiz bitiremiyoruz enemmmm demez olaydım bi parladı.....zaten adam soda almışş fazladan ayrana katıyorum diye...kedi gibi kuyruğumu alıp gittim sonra saolsun bana eşarp almış ama tam ipek kaygan olanından ben de tvilden başka takamıyorum aaa keşke tivil alsaydın dedim çok beğendiğimide söyledim...yine parladı.....çocuk gibi bu sıralar.....bu eltimgillerin çocuk meselesi benden çok onu üzdü...pışpışlıcam bu sıra sanırım

ESRAM00 çok geçmiş olsun tekrardan sen spor yaptın ve de terledin sanırım üstüste geldi canım...merhemi dene istersen fiyatıda çok uygun...

herkese hayırlı cumalar inşlallah..ben çıkıyorum biraz evi toparlayayım.mukabeleye gidecğim...

Emine abla eşin ve annenin küslüğüne çok üzüldüm...konu nedir bilinmez ama annenin karışması olmamış haklı bile olsa sonuçta o sadece senin annen...geçer zamanla inşallah..sizin aranızda en kısa zamanda iyi olur umarım şu mübarek saatte dua ediyorum...

Hayırlı cumalar
Bugün cuma olduğundan 10 da kalktık erken yani:)))
11 gibi yürüyüşe gideyim derken eşim aradı yeğenim gelmiş sürpriz olarak :)
Şimdi tüm koltuk minderlerini indirip arabalarına ev yaptı sadece benim oturduğum yer kaldı gözümün içine bakıyor kalktım an alacak :))
Elizcim yine yok görünürde ben spor yapanları not alıyorum o nedenle fazla kimse yok zaten
Ben de biraz daha sonra tartılayım bakalım belki azcık da olsa eksi görebilirim uyanıklık yapıp yürüdükten sonra tartılacaktım güya

günaydınn
minik misafir var he benim içinde öp onu...
70 dk cık bir sporum vardı
Elizi bende merak ettim en son regl sancısı vardı..inşallah önemli bişeyi yoktur...

oy yerim onu ben
burası benim evimmiş meğersem :)

ELİZ'i ben de merak ediyorum, inşallah iyidir. ELİZ ses ver, nerelerdesin kuzu???

ay çok hoşsun kocaman kibrit ha koter cihazı o bahsettigin.akıntı ve şişlik yoksa sorun değil olabilir zamanla geçer

amin inşalla kızlar başkasının duası kabul olurmuş allahım kimseye aile huzursuzluğu vermesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…