Canım tebrik ederim süper bi rakam valla
merhaba hanimlar.ben 26 yasndayim 92 kiloyum 8e bekarım. .gecen sene 83 dum evde skintidan biraz aldim.ıse baslayinca dahada aldim.ama artık kararliymım kilo verecegim.bu amacla kosu bandi bile aldik eve 1hafta once.3 gun once kuruldu.benide araniza alirsanız sevinırim.eylule kadar kilo uermem lazım.doktor roactane başlycak sanirm sivilce icin.eylldn sonrada devam edıp toplamda 70 kıloya inmek hedefım. umarım benide araniza alirsınız.(not cepten girıyorvm)
Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Gece gece bir mesajlıkta olsa uğrayayım dedim
Bugün inanılmaz yoğundu ve tam akşam iftar saatinden hemen sonra oturup keyif yapayım derken kız kardeşim aradı :26:
Oğlu iftara bir saat kala fenalaşmış dili dönmüş ve bunlar apar topar hastaneye gitmişler. O an Allahtan çocuuğun ağzına parmaklarını sokup düzeltmişler karı koca dilini. Bizim damat tabi o panikle ayakkabısız üzerinde eşortman ve atletle sokağa atmış kendini. Bütün apartmanı panikten ayağa kaldırmışlar hatta komşular bile ambulans falan diye bağırmış. Allahtan soğuk kanlı bir komşu kendi arabasıyla hemen onları en yakın hastaneye götürmüş
Meğer çocuk havale geçirmiş durduk yere ( ateş falanda yokmuş öncesinde hatta bütün gün çok neşeli oynamış daha 10 dakika olmuş uyuyalı :26: çocuk birden kasılıp ağzından köpük çıkınca bunlar anlamışlar şükür )
Şişli etfale göndermişler bütün tekikler yapılsın diye oradan beni arayınca bende anında eşimle oraya gittim doğal olarak
Tabi gidene kadar yüreğim azımdaydı ama bir gittim sıpa yine ayaklanmış hatta etrafta koşuşuyor
Kardeşim hastaneye gidene kadar kasmış kendini ve tam hastane kapısında oda bayılmış :26: onada sakinleştirici vermişler sırıtarak bir köşede oturuyorduKvsine bile okadar sakin konuşuyordu ki ben zor tuttum kendimi gülmemek için
Bak bu sıpa bizi gece gece ne hale getirdi diyor gülerektabi o an ki korku ömründen ömür çaldı herkesin ama şu an şükür iyi
Ne olur ne olmaz diye hastanede kaldılar bir geceliğine ama bütün filmler tahliller temiz çıkmış
Rabbim tüm yavrularımızı korusun inşallah Aminnnnnnnnnn
Yarın sabah onlarıda hastaneden almaya ben gideceğim büyük ihtimalle
Anam misafir gelecek diye taze fasülyemide bu saate pişiriyorumAllahtan yemeklerim basitte iftara 1 saat kala yapsam yine yeter tabi bir ikisini gündüzden yapacağım inşallah
Geçmişi artık başka zaman okurumfasülyemi unutmayayım
YENA,ASU,ESRA
GECE SOHBETİNİZE BAYUULDUMM
AYILA BAYILA OKUDUUMVALLA EĞLENCELİ GEÇMİŞ
günaydın güzel hatunlar...
kızlar artık tartıya bakmıcam moralim bozulmasın az az spora başlıcam daha doğrusu yürüdüm 2 gündür 25-30 dk yinede ağrıdı belim inşallah bel fıtığım nüksetmiyordur...
ben şimdik gideyim..
çok geçmiş olsun canım aman dikkat et o mantara yakalandım bi kaç kez kronikleşirse kötü Allah korusun...kilo verilir önc sağlık..tyrosıd merhem ççok iyi gelmişti bana...
filizim aynı ben geçen gün bana da öyle olmuştu hemen düşüp uymuşum sahura kalkmak uyku düzenimizi bozuyor napalım sağlık olsun inşallah rmazandan sonra toparlarızzzzeprax mı oyle bırsey ısmı, su an yanımda degıl ama bu sekılde baslayan bır kelımeydı
ay esra bugun öldum artık uykusuzluktan. eve gelır gelmez uyudum zaten. normalde boyle vakıtlerde uykuya dalamam ben ama nekadar uykusuzsam hemen uyumusum ıftara ancak uyandım
ya canım benım esım bazen cok kaba bazen dusuncelı bır adamdır degısır. yardım etmek ısterdı ama benı sınır eder domatesın kabuguna bıle karısır yemege soyuo koyma ısraf olmasın yoksa dolapta şu sebze var bozulmasın yarın yap vs kaynanadan beterdır bır de malum ısyerınde mudurum gıbı. oyuzden evde barı bıraz ozgur ve tek olmak ıstıyorum ama dun ıcten sekılde yardım etmesı hem mutlu ettı hem de ısımı cok kolaylastırdı sagol canım daha ıyı bır hayat senın olsun ınsaallah canı gonulden dılerım
not olarak her yazdıgımızı da dıkkate alma sen de bılıyorsun bazen ıcın kan aglar ama mutlu gorunursun ya da evlı ınsanların kacı her gun mutludur ya da nekadar mutludur hayatı boyunca. aman senı uzecek ımrendırecek bırsey yazmak ıstemem zaten ayrıca ama hayatın gercegı de var ıste evlılık konusunda. sen cok cok daha ıyıler ıle karsılacaksın ben ınanıyorum bır gun sana umut verıcı cok sey yazacagım bu konuda.
hımmmm anladım canım nerdeyse benımle aynı ımkanların varmıs hayırlısı olsun elde ımkanlar ıle savasmaya devam et oldu mu lutfen
kas yapıyor olabılırız esra. oyuzden tartı oynamıyor olabılır
Bartholin apsesi diyorlar evliliğimin ilk yıllarında stresten olmuştu tam rahm ağzı girişinde böyle mandalina kadar kiste benze bir iltihaplanma oluyor ameliyatla aldılar şükür dikiş atmadılar yaktılar canım o yanıklar ağrı yapabiliyor bazen çok ayakta kaldığımda terlediğimde falan ÇOK ÇOK ŞÜKÜR geride kaldı hatırlamak bile istemiyorum çok acı çekmiştim psikilojim bozulmuştu o yüzden geçti bitti diyelim artık iyimmm arada böyle ağrı yapıyor sadece dün gece kötüydümm bugün biraz daha iyim yürümekte sıkıntı çekiyorum bir kaç dikkat edersem düzelir inşallahesra ne amelıyatı oldun sen ? kıst falan mı vardı ?
cok uzuldum ya bugun kotu bır gun olmus dınlen aman spor falan bosver. agrın gecmezse de yarın muhakkak doktora gıt ıhmal etme lutfen
menun guzel olmus. patates ve bezelye cok tuketme oldu mu. bunlar da seker var. bız de yenı uyguluyoruz bu yontemı zaten.
canım cogu zaman kendı basına yemek yıyor kendı ısıtıyor hatta sen yap desen yapardı da bırcok kez ama ben okadar boslamak ıstemedım esımı. eve ugramadan spora gıdıyorum kucuk bır sehırdeyım yerı gelıyor ona dogru evde oluyorum spordan sonra yuruyerek gelıyorum dındar bır ınsan. kucuk yerde yetısmıs ama tutucu olmadı bu konularda ayrıca hep de destek oldu benı uzer kırar sacma sapan konularda ama zayıflama konusunda hıc hor gormeden uzmeden kırmadan ama hep destekledı termoslar spor aletlerı yok korseler vs okadar cok sey aldım sesını cıkarmadı valla.
kalan 2-3 taneyi öyle yapayım olmadı yarın. çok ekşiymiş, şekerle tatlanmaz diye yaklaşmıyordum kompostoya.
telefonda kocama tatlı yapacağım akşama deyince hani sen ramazan boyu tatlı yemeyecektin deyip tepemi attırdı. gece boyu kavgalıydık o yüzden kaldı benim tatlı Nursena. başka zaman inşallah artık. nazar ediyorum ben kesin bu adama, gıcıklığı tutuyor arada. bu arada bu tatlı hevesi de sanırım regl geliyor diye. inşallah vaktinde gelecek, sevindirecek beni.
aşkolsun kuzum ya, ne farkımız var birbirimizden.
valla indirimde buluruz bi şeyler inşallah, geçen oradaki mangodan 20şer tlye iki pantolon almıştı kuzenin eşi. uygun her şey orda tabi ama beden sıkıntısı malum
valla erikleri görünce eşimle gözgöze geldik :) iyi oldu, 2-3 tane anca kaldı.
canım geçmiş olsun, umarım toparlanırsın bi an önce. kadın olmak ne zor yahu...
sanırım fazla alınganım bu aralar, o da hiç anlamıyor. güya yarın yemeğe gidecektik, benzin zammını protesto için benzin almayacakmış da sonra gidelimmiş. ben de sinir oluyorum böyle olunca. kendisi geçen ay sorti diye bi mekan var boğazda, lailanın yerine açıldı, oraya gitti yemeğe arkadaşlarıyla. sonra yine işyeri adalara gezi düzenledi, oraya da gitti. bu ay da bi sürü iftar organizasyonu. ben de evde bunalıyorum, bana gelince dinlenmek istiyor. en son bugün eve tv alalım ya da çocuk yapalım noktasına geldim
inşallah ramazan sonu bi iş bulurum da geçer bu stress artık.
tamam canım, sağol bilgi için, tutmayayım ben en iyisi yarın.
merhaba hanimlar.ben 26 yasndayim 92 kiloyum 8e bekarım. .gecen sene 83 dum evde skintidan biraz aldim.ıse baslayinca dahada aldim.ama artık kararliymım kilo verecegim.bu amacla kosu bandi bile aldik eve 1hafta once.3 gun once kuruldu.benide araniza alirsanız sevinırim.eylule kadar kilo uermem lazım.doktor roactane başlycak sanirm sivilce icin.eylldn sonrada devam edıp toplamda 70 kıloya inmek hedefım. umarım benide araniza alirsınız.(not cepten girıyorvm)
çok kolay normal köfteyi yoğurup çanak şekli veriyorum fırına sürüp kızartıyorumm 15 dakka falan sonra az domates salça sulandırıp döküyorum tepsiye azda onla pişiyo sonra çanakların ortasına patates püresi koyuyorum ikram ederkende alttaki salçalı sostan üzerine gezdiriyorumm altta köfte arada patates püre üzeride kırmızı süslü bişey işte çocuklar çok seviyolarEki Görüntüle 759268 netten alıntı yaptım böle işte
hoşgeldin verirsin inşallahhh evli çocuklu insanlara göre çok daha kolay verirsinn kilonu
Bartholin apsesi diyorlar evliliğimin ilk yıllarında stresten olmuştu tam rahm ağzı girişinde böyle mandalina kadar kiste benze bir iltihaplanma oluyor ameliyatla aldılar şükür dikiş atmadılar yaktılar canım o yanıklar ağrı yapabiliyor bazen çok ayakta kaldığımda terlediğimde falan ÇOK ÇOK ŞÜKÜR geride kaldı hatırlamak bile istemiyorum çok acı çekmiştim psikilojim bozulmuştu o yüzden geçti bitti diyelim artık iyimmm arada böyle ağrı yapıyor sadece dün gece kötüydümm bugün biraz daha iyim yürümekte sıkıntı çekiyorum bir kaç dikkat edersem düzelir inşallah
Eşine söyle bir günde seni götürsün sortiyee şaka şaka canım ama arada çıkmak istemek senin en doğal hakkın birlikte güzel planlar yapabilirsiniz.Adalar ramazanda pek tercihin olmasada istanbul bu gezilecek yeri çok malumm Çocuk konusunda en iyi kararı sen ve eşin verirsiniz biz nesöylesek olmaz sen hiç canını sıkma herşey düzelir eminmm güzel bir iş bulacaksınn rahat ol nolurrr
canım tekrardan geçmiş olsun, inşallah tamamen geçer son rahatsızlığın da. haftasonu geldi, dinlenebilirsen geçer inşallah diye umuyorum.
ya eşim iyidir o konularda, benden daha çok gezmek ister. evci olan benim ama onun bu ara üst üste gelince ben coştum. neyse gideriz inşallah bi yerlere bayramda falan.
ALLAHIM! BAŞLAYACAĞIMIZ BU YENİ GÜN İÇİN SENDEN HAYIRLAR DİLİYORUM VE BUGÜNÜN İÇİNDEKİ ŞERLERDEN SANA SIĞINIYORUM,GÜNAH İŞLEMEKTEN,BİR KULUNA HAKSIZLIK ETMEKTEN, BİRİSİNDEN ZULÜM GÖRMEKTEN SANA SIĞINIRIM, KORKAKLIKTAN TEMBELLİKTEN,ACİZLİKTEN, CİMRİLİKTEN, HASTALIKTAN,BUNAKLIKTAN,ŞİRKTEN,KABİR AZABINDAN VE DİĞER DÜNYEVİ,UHREVİ KÖTÜ HAL VE AKİBETLERDEN SANA SIĞINIRIM.
ALLAHIM! BUGÜN YAPACAĞIM BÜTÜN İŞLERİN İBADET OLMASINI NASİP ET.
ALLAHIM! BANA HELAL KAZANIP,HELAL YEMEĞİ NASİP ET.
ALLAHIM! BANA SON NEFESTE İMANLA GÖÇMEYİ NASİP ET.
ALLAHIM! BENİ SEVDİĞİN KULLAR ARASINA KAT,BENİ ÇOK SABREDEN,ÇOK ŞÜKREDEN KULLARINDAN EYLE,ÇOK ÇOK ANAYIM (ZİKREDEYİM) ÖMRÜM SEVDİĞİN,RAZI OLACAĞIN İŞLERLE (AMELLERLE) GEÇSİN.
ALLAHIM! EVLATLARIMIZA DA SIHHAT VE AFİYET,HAYIRLI İŞLERİNDE MUVAFFAKİYET VER, UMDUKLARINA NAİL, KORKTUKLARINDANEMİN EYLE, KENDİLERİNİ ALİM VE SALİH KİŞİLERDEN EYLE.ONLARA İSLAMI SEVMEYİ VE İSLAMA HİZMET ETMEYİ NASİP ET.RIZIKLARINI GENİŞLET, ÖMÜRLERİNİ MUTLU KIL.HER TÜRLÜ KÖTÜ GÖZ VE AKIBETTEN MUHAFAZA BUYUR.
ALLAHIM! MÜMİN KARDEŞLERİMİZDEN HASTA OLANLARA ŞİFA, DERTLİ OLANLARA DEVA,BORÇLU OLANLARA EDA,SIKINTIDA OLANLARA GÖNÜL FERAHLIĞI VER.
ALLAHIM! AKRABALARIMDAN VE SEVDİKLERİMDEN İMANLA AHİRETE GÖÇENLERE KABİR AZABI GÖSTERME;MEKANLARINI CENNET EYLE. SAĞ OLANLARA SIHHAT VE SELAMET VER.
Aminnn Ecmainnn...
esrammm00 çok geçmiş olsun ebe olduğum için bilirim hastalığını zordur
herkese hayırlı cumalar inşlallah..ben çıkıyorum biraz evi toparlayayım.mukabeleye gidecğim...
günaydınnHayırlı cumalar
Bugün cuma olduğundan 10 da kalktık erken yani:)))
11 gibi yürüyüşe gideyim derken eşim aradı yeğenim gelmiş sürpriz olarak :)
Şimdi tüm koltuk minderlerini indirip arabalarına ev yaptı sadece benim oturduğum yer kaldı gözümün içine bakıyor kalktım an alacak :))
Elizcim yine yok görünürde ben spor yapanları not alıyorum o nedenle fazla kimse yok zaten
Ben de biraz daha sonra tartılayım bakalım belki azcık da olsa eksi görebilirim uyanıklık yapıp yürüdükten sonra tartılacaktım güya
Hayırlı cumalar
Bugün cuma olduğundan 10 da kalktık erken yani:)))
11 gibi yürüyüşe gideyim derken eşim aradı yeğenim gelmiş sürpriz olarak :)
Şimdi tüm koltuk minderlerini indirip arabalarına ev yaptı sadece benim oturduğum yer kaldı gözümün içine bakıyor kalktım an alacak :))
Elizcim yine yok görünürde ben spor yapanları not alıyorum o nedenle fazla kimse yok zaten
Ben de biraz daha sonra tartılayım bakalım belki azcık da olsa eksi görebilirim uyanıklık yapıp yürüdükten sonra tartılacaktım güya
saol canıl teşekkür ederim senin tam aksin ben gezmeyi pek severimm bayram tatili güzel fırsat kaçırmayın derim hatta iki günlük küçük tatil bile yapabilirsiniz tekirdağ ağva tarafı gibi
Öncelikle cuma duanı okudum çok iyi geldi canım teşekkür ederim senin de cuman mübarek olsunn
Ben senin ebe olduğunu bilmiyordumm sana bişey sorayımm bu dikiş atmadan yaktılar ya o kocaman kibritlerle şimdi bazen onların yeri ağrıyor ya bu normal mi ? Ben çok tedirgin oluyorum da
Emine abla eşin ve annenin küslüğüne çok üzüldüm...konu nedir bilinmez ama annenin karışması olmamış haklı bile olsa sonuçta o sadece senin annen...geçer zamanla inşallah..sizin aranızda en kısa zamanda iyi olur umarım şu mübarek saatte dua ediyorum...