Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Gece gece bir mesajlıkta olsa uğrayayım dedim
Bugün inanılmaz yoğundu ve tam akşam iftar saatinden hemen sonra oturup keyif yapayım derken kız kardeşim aradı :26:
Oğlu iftara bir saat kala fenalaşmış dili dönmüş ve bunlar apar topar hastaneye gitmişler. O an Allahtan çocuuğun ağzına parmaklarını sokup düzeltmişler karı koca dilini. Bizim damat tabi o panikle ayakkabısız üzerinde eşortman ve atletle sokağa atmış kendini. Bütün apartmanı panikten ayağa kaldırmışlar hatta komşular bile ambulans falan diye bağırmış. Allahtan soğuk kanlı bir komşu kendi arabasıyla hemen onları en yakın hastaneye götürmüş
Meğer çocuk havale geçirmiş durduk yere ( ateş falanda yokmuş öncesinde hatta bütün gün çok neşeli oynamış daha 10 dakika olmuş uyuyalı :26: çocuk birden kasılıp ağzından köpük çıkınca bunlar anlamışlar şükür )
Şişli etfale göndermişler bütün tekikler yapılsın diye oradan beni arayınca bende anında eşimle oraya gittim doğal olarak
Tabi gidene kadar yüreğim azımdaydı ama bir gittim sıpa yine ayaklanmış hatta etrafta koşuşuyor
Kardeşim hastaneye gidene kadar kasmış kendini ve tam hastane kapısında oda bayılmış :26: onada sakinleştirici vermişler sırıtarak bir köşede oturuyorduKvsine bile okadar sakin konuşuyordu ki ben zor tuttum kendimi gülmemek için
Bak bu sıpa bizi gece gece ne hale getirdi diyor gülerektabi o an ki korku ömründen ömür çaldı herkesin ama şu an şükür iyi
Ne olur ne olmaz diye hastanede kaldılar bir geceliğine ama bütün filmler tahliller temiz çıkmış
Rabbim tüm yavrularımızı korusun inşallah Aminnnnnnnnnn
Yarın sabah onlarıda hastaneden almaya ben gideceğim büyük ihtimalle
Anam misafir gelecek diye taze fasülyemide bu saate pişiriyorumAllahtan yemeklerim basitte iftara 1 saat kala yapsam yine yeter tabi bir ikisini gündüzden yapacağım inşallah
Geçmişi artık başka zaman okurumfasülyemi unutmayayım
CEM ADRİANA bayılıyorum zaten ben farklı seslerden hoşlanırım sanırım müzik zewkimiz aynı
ve en sewdiğim parçasını yazmışsın
URAS; mutluluk,talih,şans demek canım
http://www.youtube.com/watch?v=6sXRQttLj-s
BİDE BUNU DİNLE TATLİŞKOOO
''hepsi hava gazı söz değil'' bayılıyorum bu cümleye
Günaydın ahaliii
geçmişe bakmadan direk dalıyorum çünküüü tartı beni çok sevindirdii
geçen cuma :102,6 olan beeen bu sabah :100,3 çıktımm yaşasıııın azmin elinden kim kurtulur bee
kilo bildirimimi yapmıs olmakla birlikte sporumuda diyim :150 dk
şimdi kaçayım öğleden sonra görüşmek üzereee
akşam iftara eşim anneme gitmeyeceğim dedi..
napayım gittim yemeğini masya hazırladım annemde git evine dedi ah içimden onada kızdım çenesini tutamadı diye..yine en ilgili benim eşimdi.
kardeşim telefon açmış gelememe gerek varmı diye annemde yok kızım ben hallederim demiş.ay ne kızdım ama yaa....
neyse anneme bulaşıkları makinaya koy koyabilirsen dedim .yada kenarda dursun elleme..
eve geldim birde evde yemek hazırladım ağlaya ağlaya..
çocuklarlada eşimlede konuşmuyorum...
salonda yattım tüm gece ..
sahura kaldırdım eşimi sahur zamnı kalkacaksan diye..
iftarda sinirle o kadar yemişimki sahurda canım istemedi.
zorla
2 yumurta en miniklerinden
1 galeta
1tatlı kaşığı susam ezmesi yedim..
Kızlar herkse iyi akşamlarryarın da tartı günü gerçi umarım artı çıkmam bu hafta verimli değildi benim için
İftarımızı yaptık şükür normalde bu saatte sporumunda bitmiş olması gerekirdi ama ben bugün spor yapamıcam maaleseff rahatsızım bundan iki sene önce kadın hastalıkların ameliyat olmuştum çok şükür geçti ama sıcak yaz günlerinde terleyince ameliyat yerim ağrıyor ve mantardan dolayı kaşınıyor çok kötü oldum bugün adım dahi atamıyorum bir duş alıp uyumayı denicemm
menümü yazayım
iftar
yarım kase yayla çorbası( annem yine koca bir tencere yapmış artık 3 kişi bir haftaya bitiririz)
bir tabaktan az bezelye yemeği içinde patates de vardı
3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
salata
1 litre su
spor yapamıyorum malumm kalkıp duşa gireyim sahurda yine yazmaya çalışırımm hepinizi öpüyorumm canlarımmm
umarım geç kalmamışımdır oğluşum bugün çok huysuzdu şükür şimdi sakinleşebildi
galiba bizde şu kolik dedikleri şeye yakalandık sebebsiz ağlamalaaar
neyseki sewineceğim bişi var kiloom
geçen hafta :92ydi sanırım:26:
bu hafta: 91.5
giden :500gr bu hafta hep hamur işi tüketmeme rağmen süperrr
spor :7/24 uras paşa
ama bayrama kadar 80leri görücem size sööz veriyorum
:
Arkadaslar selam gelemiyorum gunlerdir. Hem benim hem amcamın hastalogi baya kotu oldu. Amcam ikinci ameliyata girdi ve basinin neredeyse tamami acildi
Moral bozuk anlayacaginiz. Gecmisi okuyamadim ama bu aksam hem gecmisi okurum hem dr listeyi hazırlarim. Yena ablacim bu hafta beni izinli yazar misin lütfen
geçmiş olsun canım rabbim şifa versin amcana ve tüüüüm şifa bekleyenlereArkadaslar selam gelemiyorum gunlerdir. Hem benim hem amcamın hastalogi baya kotu oldu. Amcam ikinci ameliyata girdi ve basinin neredeyse tamami acildi
Moral bozuk anlayacaginiz. Gecmisi okuyamadim ama bu aksam hem gecmisi okurum hem dr listeyi hazırlarim. Yena ablacim bu hafta beni izinli yazar misin lütfen
süper ya bende takır takır kilo vermek istiiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuummgeçen hafta kilo 100.8
bu hafta kilo 99.8
giden kilo 1 kg
spor 200 dk
geçen haftadan beri 1 kilo vermişim hiç verememekten iyi spor az ama yapamadımm kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim Yenam Eliz şimdiden ellerinize sağlık listeler için
evet müzik zevkimiz birbirine çok yakın galiba bencede canım:)
benimde cem adriananın en sevdiğim parçası bu
"ben seni çok sevdim.......
belki zordur anlaması sessizliğimden.....
ben seni çok sevdim.....
sen oku kelimeleri gözlerimden........................
ben seni çok sevdim."
bak şimdi linkini vereceğim parçasıda çok hoş mesela dinlersen eğer:)
bunu dinlemek dinlendiriyor, sakinleştirip rahatlatıyor beni.......
Cem Adrian - Geçti Dost Kervanı - YouTube
senin verdiğin mabelin linkinide birazdan dinlerim:) teşekkürler:)))
bu arada oğlunun isminin anlamıda çok güzelmiş:)
adı gibi yaşasın inşaallah.....
kalp kalbe karşıymış galiba ki aynı anda mesajlar yazmışız şuan:))))
yok geç kalmadın listeler için henüz canım, yetiştin....
çok geçmiş olsun oğluş içinde......
kolik mühim bişey değil galiba dimi? kolik nedir?
Arkadaslar selam gelemiyorum gunlerdir. Hem benim hem amcamın hastalogi baya kotu oldu. Amcam ikinci ameliyata girdi ve basinin neredeyse tamami acildi
geçmiş olsun canım rabbim şifa versin amcana ve tüüüüm şifa bekleyenlere
süper ya bende takır takır kilo vermek istiiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuumm
dinliyorum tatlımm sağolsnn
amin inşallah allahım olmayanlarada versin
yok canım ya bebekler hiç bi sebep yokken ağlıyorsa dr. lar anne karnını özlüyolar bunada:kolik ağlama diyolar
ama gerçekten geçmiş olsunu hakettim
evet müzik zevkimiz birbirine çok yakın galiba bencede canım:)
benimde cem adriananın en sevdiğim parçası bu
"ben seni çok sevdim.......
belki zordur anlaması sessizliğimden.....
ben seni çok sevdim.....
sen oku kelimeleri gözlerimden........................
ben seni çok sevdim."
bak şimdi linkini vereceğim parçasıda çok hoş mesela dinlersen eğer:)
bunu dinlemek dinlendiriyor, sakinleştirip rahatlatıyor beni.......
Cem Adrian - Geçti Dost Kervanı - YouTube
senin verdiğin mabelin linkinide birazdan dinlerim:) teşekkürler:)))
bu arada oğlunun isminin anlamıda çok güzelmiş:)
adı gibi yaşasın inşaallah.....
süpersin canım:)
tebrikler......
canım benim(
canım yanılmıyorsam insanın çok sıkıntılı anlarında duası daha çok kabul olurmuş; çok daraldığın anlarında bol bol dua et yuvanın huzuru ve herşeyin biran önce yoluna girmesi için inşaallah canım....
rabbim isteyin bende vereyim diyor bize, bizde isteyelim inşaallah canım......
Allaha emanet olasın.....
çok geçmiş olsun bitanem.....
inşaallah artık daha iyisindir, hatta artık geçmiştir inşaallah canım.......
Hayırlı cumalar
Bugün cuma olduğundan 10 da kalktık erken yani:)))
11 gibi yürüyüşe gideyim derken eşim aradı yeğenim gelmiş sürpriz olarak :)
Şimdi tüm koltuk minderlerini indirip arabalarına ev yaptı sadece benim oturduğum yer kaldı gözümün içine bakıyor kalktım an alacak :))
Elizcim yine yok görünürde ben spor yapanları not alıyorum o nedenle fazla kimse yok zaten
Ben de biraz daha sonra tartılayım bakalım belki azcık da olsa eksi görebilirim uyanıklık yapıp yürüdükten sonra tartılacaktım güya
günaydınn
minik misafir var he benim içinde öp onu...
70 dk cık bir sporum vardı
Elizi bende merak ettim en son regl sancısı vardı..inşallah önemli bişeyi yoktur...
oy yerim onu ben
burası benim evimmiş meğersem :)
Eki Görüntüle 759394
ELİZ'i ben de merak ediyorum, inşallah iyidir. ELİZ ses ver, nerelerdesin kuzu???
Her ikinizde hoşgeldiniz bayanlar
Azminiz daim gazanız mübarek olsun inşallah hep beraber güzel kilolar vericez olmaz diye bişey yok olacak
Eliiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzz nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn:84::84::84:
kilon aynı 81.600 malum regl haftasıydı spor yokelizim sende yoksun....
kızlar elız nerelerde ? haberı olan var mı ? merak ettım dun soracaktım unutmusum ıyıdır ınsaallah
elizi bende merak ediyorum nerelere kayboldu acaba ? ELİİİİİİZZZ geri döööön
bence bu haftada kilo gitmiştir senden maşallah 410 dk spor helal valla sana
canım o sanırım bu hafta kolunun altındaki şeyi aldıracaktı. inşallah iyidir, ben de merak ediyorum.
Elizcim şu mübarek günlerde inşallah iyileşir amcan canım, Allah yardımcınız olsun.
Umarım senin sonuçların iyi çıkmıştır. Gitme bi yerlere, sıkıldığında bizle paylaşabilirsin. Inşallah bu günlerde geçer canım. Ben de geçen Ramazan annem hastayken kötüydüm çok, bu Ramazana kavuşmak kısmet oldu şükürler olsun. Inşallah siz de atlatırsınız bu günleri tez vakitte.
Elizcim amcana da sana da geçmiş olsun canım liste sana sıkıntı olursa ben yapayım istersen ben de bugün yapabilir miyim bilemiyorum
Küçük kızımla ben evde çocuklarla kaldık kardeşim teravihe gitti büyük kızımla
Oğlan uyudu da kız biraz sıkıntılı uyur inşallah
canım çok çok geçmiş olsun.....
rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah.....
inşaallah biran önce herşey yoluna girer canım.....
çok geçmiş olsun hayır mübarek günlerde rabbim hastalarımıza şifalar versin
Amcana üzüldüm canım geçmiş olsun senin hastalığın kötü oldu derken kistten mi bahsettin ne oldu ki basit birşeydi umarım sorun çıkmamıştır çok merak ettik seni sen iyi ol liste önemli değil
Pomogranate | 410 dk |
gulma | 300 dk |
meyra__ | 240 dk |
nothing | 200 dk |
esrammm00 | 200 dk |
egedeniz03 | 180 dk |
Nilceeeee | 150 dk |
Haftanın spor birincisi...... Pomogranate... :124::124::119::119:
Pomogranate 410 dk :124::124::124: gulma 300 dk meyra__ 240 dk :124::124: nothing 200 dk esrammm00 200 dk egedeniz03 180 dk Nilceeeee 150 dk
Haftanın spor ikincisi...... gulmaa....:119:
Haftanın üçüncüsüü ....... meyra__
Canlarım, canım arkadaşlarım topluca yazıyorum çok çok sağolun. Allah razı olsun her birinizden...
Amcam cilt kanseri biliyorsunuz,temizleyenemeyn bir bölge vardı onu açtılar ve artık alnının neredeyse tamamı dikişli, açtılar. Gözünde görme kaybı var, yüzünün o tarafı zaten tanınmıyor gibiMoralimiz çok bozuldu ama ona belli etmemeye uğraşıyoruz işte...
Benim çok şükür ciddi bir şeyim yok, kolumun altındaki kitleleri aldı doktor, üç dikişim birinde iki dikişim birinde var ama bir sıkıntım yok çok şükür. Ama spor falan hak getire tabi. Regl bitti ama antibiyotiğe devam ediyorum oruç da tutamıyorum o yüzden.
Teker teker her birinize teşekkür ediyorum tekrar tekrar. İnşallah bu kez tamamen kurtulmuştur amcam da o illetten. Rabbim bütün hastalara şifa versin inşallah hayırlısıyla...
Pomogranate 410 dk :124::124::124: gulma 300 dk meyra__ 240 dk :124::124: nothing 200 dk esrammm00 200 dk egedeniz03 180 dk Nilceeeee 150 dk
Canlarım, canım arkadaşlarım topluca yazıyorum çok çok sağolun. Allah razı olsun her birinizden...
Amcam cilt kanseri biliyorsunuz,temizleyenemeyn bir bölge vardı onu açtılar ve artık alnının neredeyse tamamı dikişli, açtılar. Gözünde görme kaybı var, yüzünün o tarafı zaten tanınmıyor gibiMoralimiz çok bozuldu ama ona belli etmemeye uğraşıyoruz işte...
Benim çok şükür ciddi bir şeyim yok, kolumun altındaki kitleleri aldı doktor, üç dikişim birinde iki dikişim birinde var ama bir sıkıntım yok çok şükür. Ama spor falan hak getire tabi. Regl bitti ama antibiyotiğe devam ediyorum oruç da tutamıyorum o yüzden.
Teker teker her birinize teşekkür ediyorum tekrar tekrar. İnşallah bu kez tamamen kurtulmuştur amcam da o illetten. Rabbim bütün hastalara şifa versin inşallah hayırlısıyla...
Esram bisen görünüyosun kuzum iyi geceler .spordan gel duş al mutfak toparla anca bu vakit oldu.yattım şimdi sızarım.sevgiyle kalın güzellerrr