Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

muhabbet çok tatlı gidiyor da diyetler nereye gidiyor ben bilemiyorum
esracım iyi gidiyor ama benim durum vahim
yena da daha güllaç bile yemedi maşallah
nursena yedimiki çikolatalıyı ben pek yakıştıramadım sanki ama gelse de aydınlatsa bizi

sizin için yedimmm yoksa yimezdimm

valla süt adı yok çikolata tadı yoğunlukta zaten damla çikolata koymuşler üzerine ama ne bilemm güllaç beyaz olacak yaa illa çikolata rengi yakışmamış görsellik olarak tat olarak güzeldii:)))))))))

iftarda çok kaçırıncanak eşimle çastara çastara yürüdük geldik eve sonra ben miniği uyutayım diye yanına yatıncanak sızmışımm gene uykucu oldum heeee gündüz temizlik yün çok uğraşıyom sandığı döktüm bugün naftalinledim akşama kadar uğraştım durdumm akşamada pert oluyom

şimdidee yatağıma yol alayımm
asuuu yarına bendede yemek yok yaww
hasan paşa köfte yapayım bende bayılırlarrr kızlar
bakalım sabah ola hayrola topiği kapatıyorummm sildim süpürdüm bulaşıkları yıkadım ohh miiss oldu heryerrr sahurda amma bulaşık çıkarmışınız yawww :KK52::KK52::KK52:

öpüldünüz

günaydın güzeller cumamız hayırlı olsun;

Nursenam elceğizlerine sağlık pırıl pırıl heryerr

siftah benden bereket Allahtan hatunlarr

hepimiz için güzel bereketli bir gün olsunn

:KK16::KK16::KK16:

sen de uykusuzsun buaralar bılıyorum okuyorum calısırken oruc tutmak bu acıdan zor oluyor cunku uykusuzluk cok yoruyor ben de halen mayışıklık var yarım saat bısıklet surdum yarına yemek hazırladım mutfagımı toparladım topıkteyım cevao yaz yaz ıkı saat oldu valla. Yarın menumu de yazarım ıyı geceler herkeseeeeeeee

evet Filizcim uykusuzluk had safhada ama Allah sabrını veriyor.Allah kabul etsin tüm ibadetlerimizi

yenacım bugün kayıt olmak istediğimiz okulu aradım düz kısmı da tercihle öğrenci alacakmış diploma notu 80 üzeriyse avantajlı olur dedi bizimki de o civarlarda olur herhalde henüz almadık diplomasını hazırdır ama herhalde olmazsa ben yarın okula uğrarım

Asucum hayırlısıyla kayır ettirirsiniz inşallah'da kafanız rahat olur kuzum:KK16::KK16:

Benim kaynanam giritli doğal olarak yemekleri de sabze ağırlıklı eşim de öyle alışmış...
anneyle alakalı yine erkek çocukların damak olayı...

et yeriz yine ama kuzu eti kokar mesela, ağır gelir bize...Aslında en sağlıklı olanı ama deidğim gibi damak zevki...

Eşim de baba tarafı kıbrıslı ama hiç sebze v.s kültürü yok yeşil olan hiç birşeyi yemezdi az az aştık ama hala salat v.s yaparken ayrı yaparım veeee inanılmaz etçil varmı sebze gibisi oh missss:KK56::KK56:

sizin için yedimmm yoksa yimezdimm

valla süt adı yok çikolata tadı yoğunlukta zaten damla çikolata koymuşler üzerine ama ne bilemm güllaç beyaz olacak yaa illa çikolata rengi yakışmamış görsellik olarak tat olarak güzeldii:)))))))))

iftarda çok kaçırıncanak eşimle çastara çastara yürüdük geldik eve sonra ben miniği uyutayım diye yanına yatıncanak sızmışımm gene uykucu oldum heeee gündüz temizlik yün çok uğraşıyom sandığı döktüm bugün naftalinledim akşama kadar uğraştım durdumm akşamada pert oluyom

şimdidee yatağıma yol alayımm
asuuu yarına bendede yemek yok yaww
hasan paşa köfte yapayım bende bayılırlarrr kızlar
bakalım sabah ola hayrola topiği kapatıyorummm sildim süpürdüm bulaşıkları yıkadım ohh miiss oldu heryerrr sahurda amma bulaşık çıkarmışınız yawww :KK52::KK52::KK52:

öpüldünüz

nursenam hasan paşa köfte tarifini verirmisin kuzum nasssın oluyo oo:44::44:

Selamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3:

Gece gece bir mesajlıkta olsa uğrayayım dedim :KK34:
Bugün inanılmaz yoğundu ve tam akşam iftar saatinden hemen sonra oturup keyif yapayım derken kız kardeşim aradı :26:
Oğlu iftara bir saat kala fenalaşmış dili dönmüş ve bunlar apar topar hastaneye gitmişler. O an Allahtan çocuuğun ağzına parmaklarını sokup düzeltmişler karı koca dilini. Bizim damat tabi o panikle ayakkabısız üzerinde eşortman ve atletle sokağa atmış kendini. Bütün apartmanı panikten ayağa kaldırmışlar hatta komşular bile ambulans falan diye bağırmış. Allahtan soğuk kanlı bir komşu kendi arabasıyla hemen onları en yakın hastaneye götürmüş :KK14:
Meğer çocuk havale geçirmiş durduk yere ( ateş falanda yokmuş öncesinde hatta bütün gün çok neşeli oynamış daha 10 dakika olmuş uyuyalı :26: çocuk birden kasılıp ağzından köpük çıkınca bunlar anlamışlar şükür )
Şişli etfale göndermişler bütün tekikler yapılsın diye oradan beni arayınca bende anında eşimle oraya gittim doğal olarak :KK34:

Tabi gidene kadar yüreğim azımdaydı ama bir gittim sıpa yine ayaklanmış hatta etrafta koşuşuyor :KK1:
Kardeşim hastaneye gidene kadar kasmış kendini ve tam hastane kapısında oda bayılmış :26: onada sakinleştirici vermişler sırıtarak bir köşede oturuyordu :KK1: Kvsine bile okadar sakin konuşuyordu ki ben zor tuttum kendimi gülmemek için :KK1:
Bak bu sıpa bizi gece gece ne hale getirdi diyor gülerek :KK1: tabi o an ki korku ömründen ömür çaldı herkesin ama şu an şükür iyi :KK34:
Ne olur ne olmaz diye hastanede kaldılar bir geceliğine ama bütün filmler tahliller temiz çıkmış :KK34:

Rabbim tüm yavrularımızı korusun inşallah Aminnnnnnnnnn

Yarın sabah onlarıda hastaneden almaya ben gideceğim büyük ihtimalle :KK34:
Anam misafir gelecek diye taze fasülyemide bu saate pişiriyorum :KK1: Allahtan yemeklerim basitte iftara 1 saat kala yapsam yine yeter :KK34: tabi bir ikisini gündüzden yapacağım inşallah :KK34:

Geçmişi artık başka zaman okurum :KK1: fasülyemi unutmayayım :KK1:

çook geçmiş olsun canım benim çok zor bi durum allahım kimseye yaşatmasın
iyiki görmüşler allah korusun hadi gece olsaydı ne görür nede duyarlardı buna şükür
allahım hepimizin yavrularını korusun, :KK14:

yarın bizim camide sakalı şerif olacak inşallah
akşam teravih sırasında da irmik helvası yapılıp dağıtılacak ilgilenenlerin bilgisine :))
ben de namaz kılamasam da helvacılara destek bahanesiyle camide olacağım bu benim işime geldi iyi oldu yoksa gitmeyecektim camiye
ayyy çok güzel :KK16::KK16::KK16:
HELVA DEĞİL TABİKİ:KK53::KK53:

Bu arada çocuğunu döven kadın anaokulu öğretmeniymiş diye konuşuyordu kadınlar aralarında...
haaaay maşallahh okulda öğrencilere sabır sabır sabır.... eve gelince booooooom:KK4::KK4:
Kızlar kanal 7 de sahur programını hazırlayıp sunan bir zat var...
Adı Ömer Döngeloğlu
gerçi 6 yıldır program hazırlıyormuş ben yeni müşerref oldum kendisiyle :KK66: hitabetine bayıldım..hipnoz olmuş gibi izliyorum adamı...

bilen varmı.?

ben çok sewerim uzun zamandırda izliyorum anlatım şekli gerçekten çok güzel
hipnozdan bende şüphelenmiyor değilim:KK9: izleyiciyi ekrana bağlamayı biliyor
anlatırken çok duygulu anlatıyor, dinlemekle kalmıyorum resmen yaşıyorum süper süpeerrr:KK16::KK9::KK9:

YENA,ASU,ESRA
GECE SOHBETİNİZE BAYUULDUMM
AYILA BAYILA OKUDUUM:21:VALLA EĞLENCELİ GEÇMİŞ:KK19::KK19::nazar:

KIZLAR GÜNAYDIN :KK3::KK3:
Herkeslere güzel bi gün diliyorum yine yogun bi gün olacak sanırım bakalım aman iş olsun gerçi yoksa zaman geçmiyo malesef :KK50::KK50:
Neyse kızlar ben kaçar öperim hepinizi:KK54::KK54::KK16::KK16:
kızlar malum bıldıgınız sebepten(kayınpederın vefatı) işi gücü bıraktım eve döndüm zaten sızlanıodum orda dıyet mıyet yapamıorum dıe ıı oldu ama keske bole bı sebepten dönmeseydım neyse pazar gunu camıde yedısı ıcın mevlut var kendıme ınce uzun bısey alayım dedım (yazın hep sortla gezerımde ) pantalonun bedenıne ınanamadım 52 beden gıydım cok fena bol 48 olur dedım 46ya gırdım bı hesapladım 7,5 ayda 19 kılo vermısım bı 19 kılo daha vermem gerek umarım bundan snra kılolar daha hızlı gıder su badırelerı atlatayım yuruyuslerede cıkıcam...
Canım Allah rahmet eylesin tekrar sanada kolaylıklar versin :KK34::KK34:
Selamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3:

Gece gece bir mesajlıkta olsa uğrayayım dedim :KK34:
Bugün inanılmaz yoğundu ve tam akşam iftar saatinden hemen sonra oturup keyif yapayım derken kız kardeşim aradı :26:
Oğlu iftara bir saat kala fenalaşmış dili dönmüş ve bunlar apar topar hastaneye gitmişler. O an Allahtan çocuuğun ağzına parmaklarını sokup düzeltmişler karı koca dilini. Bizim damat tabi o panikle ayakkabısız üzerinde eşortman ve atletle sokağa atmış kendini. Bütün apartmanı panikten ayağa kaldırmışlar hatta komşular bile ambulans falan diye bağırmış. Allahtan soğuk kanlı bir komşu kendi arabasıyla hemen onları en yakın hastaneye götürmüş :KK14:
Meğer çocuk havale geçirmiş durduk yere ( ateş falanda yokmuş öncesinde hatta bütün gün çok neşeli oynamış daha 10 dakika olmuş uyuyalı :26: çocuk birden kasılıp ağzından köpük çıkınca bunlar anlamışlar şükür )
Şişli etfale göndermişler bütün tekikler yapılsın diye oradan beni arayınca bende anında eşimle oraya gittim doğal olarak :KK34:

Tabi gidene kadar yüreğim azımdaydı ama bir gittim sıpa yine ayaklanmış hatta etrafta koşuşuyor :KK1:
Kardeşim hastaneye gidene kadar kasmış kendini ve tam hastane kapısında oda bayılmış :26: onada sakinleştirici vermişler sırıtarak bir köşede oturuyordu :KK1: Kvsine bile okadar sakin konuşuyordu ki ben zor tuttum kendimi gülmemek için :KK1:
Bak bu sıpa bizi gece gece ne hale getirdi diyor gülerek :KK1: tabi o an ki korku ömründen ömür çaldı herkesin ama şu an şükür iyi :KK34:
Ne olur ne olmaz diye hastanede kaldılar bir geceliğine ama bütün filmler tahliller temiz çıkmış :KK34:

Rabbim tüm yavrularımızı korusun inşallah Aminnnnnnnnnn

Yarın sabah onlarıda hastaneden almaya ben gideceğim büyük ihtimalle :KK34:
Anam misafir gelecek diye taze fasülyemide bu saate pişiriyorum :KK1: Allahtan yemeklerim basitte iftara 1 saat kala yapsam yine yeter :KK34: tabi bir ikisini gündüzden yapacağım inşallah :KK34:

Geçmişi artık başka zaman okurum :KK1: fasülyemi unutmayayım :KK1:
Banu abla çok geçmiş olsun şükür daha iyiymiş yavrucak
Zehram günaydın

İyi çalışmalar

hayde topik sana emanet kuzum:KK16::KK16::KK16::KK16:

Nevin ve Filiz yok bugün ??

Günaydın yasemin abla bayrağı devir aldım hemen devir edip gidiyorum :KK34::KK34:

Kolay gelsin ablacım :KK16::KK16:

gunaydınlar kızlarr
oh ne guzel muhabbet ediyorsunuz :KK34:
dun oruc tutmaya basladım ve cüz yetiştirmeye calsıyorum pek gırmıyorum o yuzden hanı merak edersenızzz :KK24::KK24::KK24:

telefondan yazdım yanlıs oldu duzelteyım derken sılındı bende pc yı actım artık eşekten inmeyice olmayacak dedım yanı

asu irmik helvası mı var demek dondurmalı mıı :KK25::KK25::KK52:

yena ömer hocanın anlatımı harıka yaşamış gibi anlatıyorrr

Son düzenleme:
gunaydınnnnnnn hayırlı cumalar kızlarrrrrrrrr

nasılsınız bakalım

ben dune gore daha ıyıceyım. ıftara kadar uyudum dun. ıyı geldı. gece yıne gec uyudum azıcık spor azıcık ev ısı ve bugunun yemegını hazırlamak derken yıne saat 12 oldu bıraz da dun forumda takıldım cevapla cevapla bıtmedı valla.

menulerımı de yazayım:

ıftar:
ac karnına 1,00 lt su ( spor olmayınca ve havalar serın olunca buaralar suyu azaltmıs oldum ıftarda )
ıkı hurma
4-5 dal semız otu
ıkı tane taze yesıl bıber
yarım domates yarım salatalık
bır bardak ayran
avuc ıcı kadar pıde
4 kasık bulgur pılavı
6-7 kasık bamya
2 catal karpuz

ara: 500 ml su, acık sekersız cay, 9-10 adet dut

yatıncaya kadar suyum 2,5 lt oldu, ayagımda aksam agrı oldu zaman zaman oyuzden zorlamak ıstemedım ve karın hareketlerı + mekık olarak yarım saat spor yaptım

aksam yemegı, ev ıslerı, forum, azıcık spor derken ıste gece oldu zaten.

sahura zor yetıstık uyuyakalmısız uykusuzluk cok yordu ıkımızı de. gunluk 5 saat uyuyoruz. yıne esım daha rahat o hemen uykuya dalıyor ben sahurdan sonra dalamıyorum da hemen.

sahur:
bır bardak sut
4 zeytın
yarım salatalık
bır catal recel
bır dılım tam bugday ekmegı
ıkı cevız
ıkı hurma

bır bucuk lıtre su ıctım ve nıyetlendım.

kızlar ben bugun yogun olurum yarın baya yogunluk var ıse gelmeyecegım ıcın esımın ıslerını hafıfletecegım ama asıl haftaya cok yogunluk olacak evrak ıslerım cok olacak oruclu oruclu ınsaallah dıkkatımı toparlarım cunku cok onemlı evraklar bır nokta hata yapsam para gıder valla.

bugun eve gıderım yedı bucuk 8 arası ancak tartılabılırım malum spora gıdecegım bugun acaba ne cıkacak gunlerdır aynı kılodayım

:KK9::KK9::KK9::KK9::nazar:

wwwaaaaawwwwww çok etkilendim, seste güzelmiş, çok teşekkürler.....

şu kişiyi hiç duydunmu sende canım?? ne zaman dinlesem çok etkiliyor beni......
ses tonu süper.....
CEM ADRIAN - Ben Seni Çok Sevdim - YouTube

bu arada uras ne demek:) merak ettim.....
öptüm bebişide:emir_bebek::KK54::KK54:

ayneeeennnnnnn.........
ve;
yaz geceleri serinlikte eşinle oturmak.........
yada yalnız sallanarak hayal kurmak.......

bu arada ben meyrayım bacım:KK70:
I am not meryem:KK70:

:KK54::KK54::KK54:
CEM ADRİANA bayılıyorum zaten ben farklı seslerden hoşlanırım sanırım müzik zewkimiz aynı:21:
ve en sewdiğim parçasını yazmışsın:KK54::KK1:
URAS; mutluluk,talih,şans demek canım

doktor ameliyattan cıkar uzgun bır sekılde hasta yakınlarının yanına gıder ve ''Hastamızın durumu cok kotu acılen beyın naklı lazım ama beyın cok pahalı''der.bı hasta yakınıda beyının ne kadar oldgunu sorar ve doktorda:''erkek beynı 5000$ kadın beynı 200$ dolar''der.erkekler bayanların gozune bakıp gulmemek ıcın kendılerını zor tutarlar.bı hasta yakını dayanamayıp sorar''neden erkek beynı bu kadr pahalı'' doktor tarıhı cevabı verır ''Çünkü,erkeklerde beyın nadır bulunur

:KK60::KK60::KK60:
:KK1::KK1::KK1::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

selam millet:)

nurgucuğumun verdiği linkteyim şuan,
bu dünya ne sana nede bana kalmaz,
sultan süleymana kalmadı, böyle, hiç bir kitap yazmaz.....
mabel matiz...........
ayyy dilime dolandı dünden beri:)))))
süpper amaaaa.......

eneee yenam burdaymış:))):KK19::KK19::KK19:
seni buralarda görmek ne güzel ablacım:):KK16::KK16:

http://www.youtube.com/watch?v=6sXRQttLj-s
BİDE BUNU DİNLE TATLİŞKOOO
''hepsi hava gazı söz değil'' bayılıyorum bu cümleye:KK31:
:KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
Günaydın ahaliii :KK3::KK3:
geçmişe bakmadan direk dalıyorum çünküüü tartı beni çok sevindirdii
geçen cuma :102,6 olan beeen bu sabah :100,3 çıktımm yaşasıııın azmin elinden kim kurtulur bee :KK9::KK24::21:
kilo bildirimimi yapmıs olmakla birlikte sporumuda diyim :150 dk
şimdi kaçayım öğleden sonra görüşmek üzereee :KK54::KK54:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Şükür bu sabahta erken uyanabildim :KK34:
Bugün cuma yani tartı günü ama sizlerden ricam bir kaç hafta beni izinli yazmanız :KK34: Bu ara hep tartıda aynı rakamı görmek beni deli ediyor ve bıktırma kıvamına getiriyor :KK53:
Beslenmeme tabiki dikkat edeceğim ama Bayram sonrası Spor salonuna gitmeye başlayana kadar bildirim yapmak içimden gelmiyor. Tabiki buralardan ayrılmayı düşünmüyorum :KK34:
Şu kilo çizelgesini gördükçe aynı halde fit oluyorum ama belki bayramdan sonra sporada başlayınca inşallah herşey düzelecek ve bana motivasyon olucak :KK34:

bu benim ikinci kez tanık olduğum olay banucum...
İlki diğer evdeydik henüz oğaln yeni doğmuş kırkım çıkmamış daha, bilirsin nasıl duygusalım...

Çamaşır asıyorum balkon da, yoldan anne çocuk geçiyor buna benzer yine şiddet..O zaman kavga etmiştim kadınla...Sonra da hemen polisi arayacğım deyince kadın bana küfrederek uzaklaşmıştı..
ama bu sefer tartışma gücü bulamadım kendimde orucun etkisi bir de kadın acaip bişeye döndü anlatamam hiç kimsenin gıkı çıkmadı orda...

Normaldir canım yaa bütün gün oruçtan insan biraz mayışıyor ister istemez birde senin kuzuda korkmuş sonuçta :KK34:
Benim ufaklık doğduğundan beri ilk kez geçen gün deng gelmiştim böyle birşeye ama işte eşimde yanımda olunca olay büyüyecek diye müdahil olmadım yoksa adama ingilizcede olsa gerekeni söylerdim ( adama araptı :KK4: ) heee türk olsa dahada çatır çatır olurdu :KK1:
Büyük kızım benim o konuda anası kılıklı :KK1: oda hemen başlar söylenmeye bu kadın kafayımı yemiş diye :KK1:
Benim meşhur komşu ablam o konuda idolüm :KK60: Kendi komşularından biri geçmişte ( eski oturduğu mahallede ) kızını evire cevire dövünce bir dellenmiş gitmiş adama ağzına geleni söyleyip kızı çekip almış evine götürmüş :KK16: Sonra annesi gelip ya abla işte kız şunu yaptıda onu için babası dövdü diye bahaneler üretip adamı iyi göstermeye çalışmış ama inat ettim vermedim kızı diyor :KK1:
Bir iki ay kalmış evinde hatta eğer polis gelseydi onlarıda kalaylayacaktım diyordu :KK1: siz böylemi sahip çıkıyorsunuz millete diye :KK34: çünkü kız daha evvel bir iki kere polise sığınmış ama yine geri teslim etmişlerdi.
En sonunda babası yalvarmış resmen kızımı geri ver bir daha asla dokunmayacağım ona diye :KK1: Kızı geri verdim ama bir an bile gözümü onlardan ayırmadım diyor :KK1: Adamda kızına o günden sonra çok çok güzel davranmış hatta hala o kızla görüşüyormuş ve her fırsatta sen olmasaydın ne olurdu bilmem diyormuş :KK1:

Kızlar kanal 7 de sahur programını hazırlayıp sunan bir zat var...
Adı Ömer Döngeloğlu
gerçi 6 yıldır program hazırlıyormuş ben yeni müşerref oldum kendisiyle :KK66: hitabetine bayıldım..hipnoz olmuş gibi izliyorum adamı...

bilen varmı.?

Anam ben o adama hastayım :KK1: yani sesine :KK1:
Gerçekten konuşmaya başlayınca büyülüyor insanı Sezen Cumhur Ünal bir Ömer Döngeloğlu iki :KK60:
Düşünsenize öyle kocalarla kavgada edilmez kız :KK60: başlar konuşmaya neye sinirlendiğini unutur insan :KK60:

Bu arada ben kilomu bildiriyim malum ögleden sonra tartılma gibi bi şansım yok malesef

Yenam kilom 88,4 biraz artı var gibi
sabah çok şiştim resmen yüzüklerim parmağıma oturmuş çıkmıyodu neyse artık yapacak bişey yok :KK50::KK50:

cecom Allah korumus cnm iyiki görmüşler olur ya göremeyebilirlerdi Allah kımsenın basına vermesın evleatla imtihan etmesin :KK16:

Günaydın ahaliii :KK3::KK3:
geçmişe bakmadan direk dalıyorum çünküüü tartı beni çok sevindirdii
geçen cuma :102,6 olan beeen bu sabah :100,3 çıktımm yaşasıııın azmin elinden kim kurtulur bee :KK9::KK24::21:
kilo bildirimimi yapmıs olmakla birlikte sporumuda diyim :150 dk
şimdi kaçayım öğleden sonra görüşmek üzereee :KK54::KK54:

Canım tebrik ederim süper bi rakam valla :KK16::KK16:

merhaba hanimlar.ben 26 yasndayim 92 kiloyum 8e bekarım. .gecen sene 83 dum evde skintidan biraz aldim.ıse baslayinca dahada aldim.ama artık kararliymım kilo verecegim.bu amacla kosu bandi bile aldik eve 1hafta once.3 gun once kuruldu.benide araniza alirsanız sevinırim.eylule kadar kilo uermem lazım.doktor roactane başlycak sanirm sivilce icin.eylldn sonrada devam edıp toplamda 70 kıloya inmek hedefım. umarım benide araniza alirsınız.(not cepten girıyorvm)

günaydın güzel hatunlar...

gece döktürmüşsünüz ya nasıl özeniyorum ben...regl olduğumdan beri gündüz uyumuyorum iftardan sonra 22:00 gibi sızıyorum hatta sahur hazırlığı bile yapıyorum ki yatmadan kalkınca tek göz hemen eşime hazırlayıp yatıyorum...ve sürekli uyuduğumdan kilo almışım...

kilom 99 tekrardan

Yenacım iltifat ediyorsun canım benim boyumda 1,68 yani çokta uzun değilim ama 99 kg ya belli eder kendini yani yapcak bişi yok inşallah görürsünüz fotolarda işte...

Cecoş çokk geçmiş olsun yeğenine Allah korusun bütün yavruları...

Asuman ablam kızın için hayırlısı olsun inşallah istediği okul olur...sen tatlıları döktür bende güllaç yapıcam hafta sonu gerçi eşim c.tesi akşamı yok iftarda kaynımda yok hafta sonu ben eltime göz kulak olucam mecburrr...

Yasemin ablam ben bugün geç kaldım daha doğrusu pc ye oturdum ama bişi çıkıyor sürekli...sen işten geç çıkıyorsun erken çıksan iftar öncesi uyusan öyle iyi gelir ki...

kızlar artık tartıya bakmıcam moralim bozulmasın az az spora başlıcam daha doğrusu yürüdüm 2 gündür 25-30 dk yinede ağrıdı belim inşallah bel fıtığım nüksetmiyordur...

ben şimdik gideyim..:KK54:

evet Filizcim uykusuzluk had safhada ama Allah sabrını veriyor.Allah kabul etsin tüm ibadetlerimizi

Asucum hayırlısıyla kayır ettirirsiniz inşallah'da kafanız rahat olur kuzum:KK16::KK16:

Eşim de baba tarafı kıbrıslı ama hiç sebze v.s kültürü yok yeşil olan hiç birşeyi yemezdi az az aştık ama hala salat v.s yaparken ayrı yaparım veeee inanılmaz etçil varmı sebze gibisi oh missss:KK56::KK56:

nursenam hasan paşa köfte tarifini verirmisin kuzum nasssın oluyo oo:44::44:
çok kolay normal köfteyi yoğurup çanak şekli veriyorum fırına sürüp kızartıyorumm 15 dakka falan sonra az domates salça sulandırıp döküyorum tepsiye azda onla pişiyo sonra çanakların ortasına patates püresi koyuyorum ikram ederkende alttaki salçalı sostan üzerine gezdiriyorumm altta köfte arada patates püre üzeride kırmızı süslü bişey işte çocuklar çok seviyolar $images (1).jpg netten alıntı yaptım böle işte
merhaba hanimlar.ben 26 yasndayim 92 kiloyum 8e bekarım. .gecen sene 83 dum evde skintidan biraz aldim.ıse baslayinca dahada aldim.ama artık kararliymım kilo verecegim.bu amacla kosu bandi bile aldik eve 1hafta once.3 gun once kuruldu.benide araniza alirsanız sevinırim.eylule kadar kilo uermem lazım.doktor roactane başlycak sanirm sivilce icin.eylldn sonrada devam edıp toplamda 70 kıloya inmek hedefım. umarım benide araniza alirsınız.(not cepten girıyorvm)
hoşgeldin verirsin inşallahhh evli çocuklu insanlara göre çok daha kolay verirsinn kilonu

Son düzenleme:
X