Esracım aynen dediğin gibi 25-30 dk 4-5 arası yürüyorum da bende 3 tanecik fıtık var...ondan sanırım uzun zamandırda spor filan hak getire öyle hareketsizim ki..ona bile dayanamadım...
bu arada enişteyle hafif bi küslük olmuş geçmiş gitmiş...bizim de dün akşam tansiyon yükseldi...eşim oruçlu ve de tam iftara yakın geliyor yorgun kabul ediyorum...ben marketten 2 parça bişey istedimm...o bi kaç poşetle gelince dedim yine doldurmuşsun senden bişey istemicem 2 kişiyiz bitiremiyoruz enemmmm demez olaydım bi parladı.....zaten adam soda almışş fazladan ayrana katıyorum diye...kedi gibi kuyruğumu alıp gittim sonra saolsun bana eşarp almış ama tam ipek kaygan olanından ben de tvilden başka takamıyorum aaa keşke tivil alsaydın dedim çok beğendiğimide söyledim...yine parladı.....çocuk gibi bu sıralar.....bu eltimgillerin çocuk meselesi benden çok onu üzdü...pışpışlıcam bu sıra sanırım
ESRAM00 çok geçmiş olsun tekrardan sen spor yaptın ve de terledin sanırım üstüste geldi canım...merhemi dene istersen fiyatıda çok uygun...