Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay çok hoşsun kocaman kibrit ha koter cihazı o bahsettigin.akıntı ve şişlik yoksa sorun değil olabilir zamanla geçer

ayy çok sevindim saol canımm yani ben narkozun etkisiyle öyle yorumlamıştım çok da korkmuştum ondan öyle diyorum sanırımm:KK9::KK9:

Esracım aynen dediğin gibi 25-30 dk 4-5 arası yürüyorum da bende 3 tanecik fıtık var...ondan sanırım uzun zamandırda spor filan hak getire öyle hareketsizim ki..ona bile dayanamadım...

bu arada enişteyle hafif bi küslük olmuş geçmiş gitmiş...bizim de dün akşam tansiyon yükseldi...eşim oruçlu ve de tam iftara yakın geliyor yorgun kabul ediyorum...ben marketten 2 parça bişey istedimm...o bi kaç poşetle gelince dedim yine doldurmuşsun senden bişey istemicem 2 kişiyiz bitiremiyoruz enemmmm demez olaydım bi parladı.....zaten adam soda almışş fazladan ayrana katıyorum diye...kedi gibi kuyruğumu alıp gittim sonra saolsun bana eşarp almış ama tam ipek kaygan olanından ben de tvilden başka takamıyorum aaa keşke tivil alsaydın dedim çok beğendiğimide söyledim...yine parladı.....çocuk gibi bu sıralar.....bu eltimgillerin çocuk meselesi benden çok onu üzdü...pışpışlıcam bu sıra sanırım:KK1:

ESRAM00 çok geçmiş olsun tekrardan sen spor yaptın ve de terledin sanırım üstüste geldi canım...merhemi dene istersen fiyatıda çok uygun...

o da olabilir sanırım canımm tşk ederimm sana annemin bir sözünü söylicemmm direk aktarıyorum ' kocalarınız ne getirirse getirsin sakın beğenmemezlik etmeyin ve fazla da demeyin az deyin ama fazla demeyin aldığınız hediyeyi beğenmezseniz belli etmeyin ' annemin sözü ne kadar doğrudur bilinmezz ama hep böyle diyor onada annesi dermiş sen yinede eşinin suyuna git hem ne güzel düşünüp eşarp almış sana sen de çok beğendiğini söylemişsin ama tivile parlamış olur normaldir işyerindeki yorgunluğu ramazan stresi hepsi üst üste gelmilş bir de kaynının durumu eminim bugün daha ılımlı olacaktır dert etme canımmm:KK19:

slmlar bayanlar..ben 93 kıloyum 9 aylık bır bal kızım var emzırmıyorum malesef oyuzden bı kac kez dıyete basladım ama hep yarıda kaldı motıvasyon eksıklıgınden sanırım .belkı burda bırazda olsa motıve olup kılo verebılırım dıye dusunuyorumm.eskı kıyafetlerıme gırmek ıstıyorum sadece .cok kılo vermek de ıstemıyorum kı 20 kılocukk:))zor belkı ama olmaz degıl yanı cok gusel kılo verenler olmus darısı benımde basıma:) kılo vermeye baslarsam cok kolay kılo verıyorum bu gusel de alırkende cok kolay alıyorum bu kotu ıste boyle olan varsa anlar benı .bu arada ramazan ayıda gırınce dıyet hıc beceremıyorum abur cubur cok yıyorum bunlarda olumsuz ozellıklerım:)kısaca ben boyleyım aranıza alır mısınız??

Esracım aynen dediğin gibi 25-30 dk 4-5 arası yürüyorum da bende 3 tanecik fıtık var...ondan sanırım uzun zamandırda spor filan hak getire öyle hareketsizim ki..ona bile dayanamadım...

bu arada enişteyle hafif bi küslük olmuş geçmiş gitmiş...bizim de dün akşam tansiyon yükseldi...eşim oruçlu ve de tam iftara yakın geliyor yorgun kabul ediyorum...ben marketten 2 parça bişey istedimm...o bi kaç poşetle gelince dedim yine doldurmuşsun senden bişey istemicem 2 kişiyiz bitiremiyoruz enemmmm demez olaydım bi parladı.....zaten adam soda almışş fazladan ayrana katıyorum diye...kedi gibi kuyruğumu alıp gittim sonra saolsun bana eşarp almış ama tam ipek kaygan olanından ben de tvilden başka takamıyorum aaa keşke tivil alsaydın dedim çok beğendiğimide söyledim...yine parladı.....çocuk gibi bu sıralar.....bu eltimgillerin çocuk meselesi benden çok onu üzdü...pışpışlıcam bu sıra sanırım:KK1:

ESRAM00 çok geçmiş olsun tekrardan sen spor yaptın ve de terledin sanırım üstüste geldi canım...merhemi dene istersen fiyatıda çok uygun...

oy kıyamam dikkat et canım, kendini çok yorma o zaman.

enem ne huzursuzuz biz kadınlar ya, ne yapsalar yaranamıyor adamlar. sen pışpışla onu en iyisi :)))

slmlar bayanlar..ben 93 kıloyum 9 aylık bır bal kızım var emzırmıyorum malesef oyuzden bı kac kez dıyete basladım ama hep yarıda kaldı motıvasyon eksıklıgınden sanırım .belkı burda bırazda olsa motıve olup kılo verebılırım dıye dusunuyorumm.eskı kıyafetlerıme gırmek ıstıyorum sadece .cok kılo vermek de ıstemıyorum kı 20 kılocukk:))zor belkı ama olmaz degıl yanı cok gusel kılo verenler olmus darısı benımde basıma:) kılo vermeye baslarsam cok kolay kılo verıyorum bu gusel de alırkende cok kolay alıyorum bu kotu ıste boyle olan varsa anlar benı .bu arada ramazan ayıda gırınce dıyet hıc beceremıyorum abur cubur cok yıyorum bunlarda olumsuz ozellıklerım:)kısaca ben boyleyım aranıza alır mısınız??

hoşgeldin aramıza, umarım azmin daim olur.

iki hafta düzenli paylaşımda bulunursan listeye de girersin. hadi kolay gelsin :)

Yenam bildirimimi yapayım kilom aynı
Sporum aslında var azcık da neyse
Benim yeğen gelince arkasına anne babası da gelecek tabii iftara bi ihtimal eşim annesini de getirebilir gibime geliyor sanki
Ben o nedenle mutfağa dalayım en iyisi tatlım az güllaç yapayım bir de:)))

Yenam bildirimimi yapayım kilom aynı
Sporum aslında var azcık da neyse
Benim yeğen gelince arkasına anne babası da gelecek tabii iftara bi ihtimal eşim annesini de getirebilir gibime geliyor sanki
Ben o nedenle mutfağa dalayım en iyisi tatlım az güllaç yapayım bir de:)))

güllaç :KK9:

kolay gelsin ablacım, ne güzel yine kalabalıksınız.

slmlar bayanlar..ben 93 kıloyum 9 aylık bır bal kızım var emzırmıyorum malesef oyuzden bı kac kez dıyete basladım ama hep yarıda kaldı motıvasyon eksıklıgınden sanırım .belkı burda bırazda olsa motıve olup kılo verebılırım dıye dusunuyorumm.eskı kıyafetlerıme gırmek ıstıyorum sadece .cok kılo vermek de ıstemıyorum kı 20 kılocukk:))zor belkı ama olmaz degıl yanı cok gusel kılo verenler olmus darısı benımde basıma:) kılo vermeye baslarsam cok kolay kılo verıyorum bu gusel de alırkende cok kolay alıyorum bu kotu ıste boyle olan varsa anlar benı .bu arada ramazan ayıda gırınce dıyet hıc beceremıyorum abur cubur cok yıyorum bunlarda olumsuz ozellıklerım:)kısaca ben boyleyım aranıza alır mısınız??/QUOTE]

bende yenı geldım.hosgeldın.ınsverırız

merhaba hanimlar.ben 26 yasndayim 92 kiloyum 8e bekarım. .gecen sene 83 dum evde skintidan biraz aldim.ıse baslayinca dahada aldim.ama artık kararliymım kilo verecegim.bu amacla kosu bandi bile aldik eve 1hafta once.3 gun once kuruldu.benide araniza alirsanız sevinırim.eylule kadar kilo uermem lazım.doktor roactane başlycak sanirm sivilce icin.eylldn sonrada devam edıp toplamda 70 kıloya inmek hedefım. umarım benide araniza alirsınız.(not cepten girıyorvm)

Her ikinizde hoşgeldiniz bayanlar:KK3::KK3:
Azminiz daim gazanız mübarek olsun inşallah hep beraber güzel kilolar vericez olmaz diye bişey yok olacak :KK34::KK34:

Eliiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzz nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn:84::84::84:

Yenam kilom geçen hafta 83.0 kg, bu hafta 82.1 kg. şimdiden ellerine sağlık canım :KK16:

Asuman abla sporum yok malesef bu hafta. Senin de ellerine sağlık ablacım :KK16:

hoşgeldin aramızaa :KK3: senin bal kızın varsa benimde bal oğlum var hihi :KK9: benimkide 11 aylık cnm bende emziriyorum ama yemeklerime dikkat ediyorum yarıya indirdim porsiyonlarımı suyu çoğalttım akşamları oğlanı babasına satıp bi yarım saat dans ediyorum kendi çapımda bi de arada yürüyüşe çıkıyoruz maaile (hepitopu 3 kişiyiz ) :KK9:
montivasyona gelince istediğin kıyafete girebildiğini düşün mağazada xxxx yerine bu elbisenin medium olanı varmıydı dediğini düşün
düşün de düşün :) haydin bugunden itibaren sende başla cnm inş hep birlikte vericez bu kiloları :KK16::KK16:

ben bıldırımı ıftar oncesı yapabılırım yenacıgım. spordan sonra tartılacagım sabah atrtılınca dogru kılo vermıyor cunku 4 te yemıs ve 6 bucukta tartılmak dogru sonuc vermıyor gun ıcınde de malum ısyerındeyım.

Yenam kilom geçen hafta 83.0 kg, bu hafta 82.1 kg. şimdiden ellerine sağlık canım :KK16:

Asuman abla sporum yok malesef bu hafta. Senin de ellerine sağlık ablacım :KK16:

esracıgım buaralar gorusemıyoruz ben cok yogunum. hem ıkı topık olması hem spor hem kıslık hem ıftar hasta zıyaretı derken aksamları ıkı sayfa okuyacak zamanım olmuyor elımde kıtaplarım var acıl okumam gereken dıyet ıle ılgılı. ısyerınde de yogunum buaralar. haftaya daha yogunum. senın yazdıklarını okuyorum ama karsılıklı konusmayı ozledım.

nasılsın canım

kılo yıne bomba. gecen hafta senınle guzel yarısmıstım ama bu hafta tık oynamadı kılom. bakalım bugun ne olacak beklentım yok oyuzden.

tebrık edıyorum canım ramazan sana cok yaradı her konuda bomba gıbı topıktesın cok sevınıyorum sen boyle olunca senden cok etkılenıyorum hem kılo vermene cok sevınıyor hem enerjın yerınde saglıgın yerınde goruyorum cok sukur.

X