Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün 94 kg bana baya baya göz kırptı azda olsa mutlu oldummm.

wwwaaaaawwwwww çok etkilendim, seste güzelmiş, çok teşekkürler.....

şu kişiyi hiç duydunmu sende canım?? ne zaman dinlesem çok etkiliyor beni......
ses tonu süper.....
CEM ADRIAN - Ben Seni Çok Sevdim - YouTube

bu arada uras ne demek:) merak ettim.....
öptüm bebişide

meryem o salıncakta sallanarak kitap okumalı demiiiiiiiiii
i

ayneeeennnnnnn.........
ve;
yaz geceleri serinlikte eşinle oturmak.........
yada yalnız sallanarak hayal kurmak.......

bu arada ben meyrayım bacım
I am not meryem

ayneeeennnnnnn.........
ve;
yaz geceleri serinlikte eşinle oturmak.........
yada yalnız sallanarak hayal kurmak.......

bu arada ben meyrayım bacım
I am not meryem

oruçtan oruçtannnnn olcekk okadarrr,

kızlarında adını şaşırıyommmm büyük kız dalga geçiyoo adını söylüyüp memnun oldum siz kşimsiniz diyo bana

oruçtan oruçtannnnn olcekk okadarrr,

kızlarında adını şaşırıyommmm büyük kız dalga geçiyoo adını söylüyüp memnun oldum siz kşimsiniz diyo bana

tamam ozaman tatlım:)

bazen bende isimleri çok karıştırırım, dalgın olduğum kalabalık ortamlarda özellikle, asıl isim dilime gelene kadar tüm isimleri sayarım farkında olmadanD

hoşbuldum canımmmm
geçmişi anca bitirebildim yahuu oku okuu bitmiyo
afacan henüz uyanmadı ama heran hortlayabilir

sen nasılsın kuzum menüde ne var bugün

geçmiş olsun o zaman diyim:)

iyiyim şükür, sağol canım.
bugün menüde; bamya, pilav, hoşaf, yoğurt var:)

sende neler var bacım?:)

saol kuzum en azından bizleri rahatlattın .temizlik içinde kolay gelsin Esram

iyiyim ablacım ...herşey bu sıra çok rutin çok sıkkınım regl de etkisiyle...ama geçecek inşallah...sende uyu birazcık bedenine eziyet etmek doğru değil...

Regl zamanı hep öle oluyoruz herşey her söylenen batar yani bana öle oluyor Yani kuzum iş ile ilgili çalışma saatlerini sen daha iyi bilir ve anlarsın mecbur belirli saatlerde gelmek zorundayım hele birde sorumlu olunca yani boşver ramazanda böyle işte kuzum Allah başka dert vermesin bakma yakındığıma canımm

geçmiş olsun o zaman diyim:)

iyiyim şükür, sağol canım.
bugün menüde; bamya, pilav, hoşaf, yoğurt var:)

sende neler var bacım?:)

sağol kuzuumm gözlerim döndü valla
Allah iyilik versin tatlımcım ohh menünde mis gibi içlerinden sadece bamyayı sevmayrum gerisini gelip yiyebilirim

bende bugun şehriyeli yeşil mercimek çorbası, oğlanla babasına piliç naget (ben tavuk yemiyorum da ), salata, bi de kızılcık hoşafı var
daha ne olsun yahu aslında bugun için herif bi yere rezervasyon yap dışarda yapalım iftar demişti ama bu hafta çok kaçırdıgım için dışarda olursak iyi yerim diye vazgeçtim haftasonu ödülüne bıraktım dışarda iftar olayını iyi yapmısım demi
cuma tartı gunu çünkülüm bugunden yesem olmazz

yasemin ablacığım senin burcun ne?

bu arada kızlar biz bebişle tatile gitmek istiyoruz fethiye ölüdenize oralarda bize uygun olabılcek yani bebişiminde rahat edeceği
otel önerisi olan varmııı ya da başka biyerde olabilir antalya harici çocuk haşlanır orda oyuzden orayı eliyoruz ayvalığa gitmiştik orası serin oluyo o da pek uygun değil bize tavsiyesi olan varsa pek bi memnun kaliciiim netden bakıp bilmeden gitmek istemiyorum tek olsak neyse deh bebek olunca sıkıntı olur

cümleyle amin inşaallah.....

buyur gel tatlım:) ozaman ben sana birde tavada börekte yapıveriyim:)

senin menüde süpeeer:)
afiyet bal şeker olsun tatlım inşaallah:)
yahu siz karı-kocayı naapsamki ben; kız et yenmezmi tavuk yenmezmi:))))
heleki et......

dışarda yemede iyi fikir yahuuu:)
dur bakıyım eşim tamam derse bizdemi gitsek bugün acaba
dur bir sorayım.....
sizde haftasonu giderseniz canım, günü hanımlar belirler hem hıh, demi:)))

yasemin ablacığım senin burcun ne?

Aslan benim burcum canım.yorumları alayım Meyram

Canım ben Antalyadayım fethiye v.s araştırayım sana zaten otellere çalışıyoruz biz birde

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yine ben geldim
Küçük kuzuya yemek yedireceğim diye göbişim çatladı sabahtan beri
İnadıı tuttu yine yemiyor Neyse artık oda orucunu açınca yer bizimle birlikte nasılsa sabahtan beri sadece 2 biberon süt bir kaç kaşık çorba içti. Sehpaya bir sürü şey dizdim belki yer diye ama yok

Bu arada eşimin halası bir haftalığına Akçaydan gelmiş ( abla kardeş tezgah açıyorlar 3 aylığına yazlıkta oda mal almaya gelmiş )
Hazır gelmişken amcasıyla halasınıda iftara çağırayım dedim ( ben pazartesi yada pazar diye düşünüyordum ) meğer bu hafta sonu gidiyormuş bu durumda bana kaldı iki gün yani ya yarın yada öbür gün
Offfffff yine ayaklarım totoşuma vuracak mecbur daha ütülenecek iki posta çamaşır var üstelik evin her yerini temizlemiştim ama salon hariç en önemli odayı sona bırakmışım sanki içime doğmuş gibi
Eşim cumaya al olmazsa dedi bu durumda ben yarın salonu temizleyip, ütülerimi aradan çıkartıp yerleştirip birde tekrar banyoyu elden geçirmem lazım tabi birde menü oluşturup zeytinyağlı ne yapacaksam onu geceden yapmam lazım
Yine kendi kendime iş çıkardım ama olsun yeterki misafir gelsin benim küçük kuzun dediği gibi çot seviyom çoooottttttt

Akşamdan kuzunun oyuncaklarını yok edeyim ki sabah direk siler süpürürüm cadıda uyansada dağıtacak birşey bulamasın

İyimiş gerçekten

karadeniz tarafı nasıl olur acaba? tabi sahil kenarı olan bi yer olacak.....
karadeniz tarafı daha serin oluyo diye biliyorum ben yanlış değilse.....
mesela amasra oldukça güzel bi yer, yalnız sahilinin denize girilen kısmı varmı amasranın onu bilmiyorum....
gerçi sende karadenizlisin daaa

Canım ben Antalyadayım fethiye v.s araştırayım sana zaten otellere çalışıyoruz biz birde

aaaa tabi ablacım hem baktım yorumlarımaaaaa:)))
buyruuun;
[h=2]Aslan burcuna göre diyet[/h]Yemek, sizin için bir zevk. Güzel lokantalar, nefis yemekler her zaman hayalinizi süslüyor. Vücudunuza önem verdiğiniz için diyet yapmakta son derece başarılısınız. Kan dolaşımınızın düzenli olması için; sığır, kuzu ve tavuk eti, karaciğer, yumurta sarısı, kereviz, elma, incir, şeftali, limon ve badem sizin için idealdir. Porsiyonlarınızı yüzde 50 azaltmanız önerilir.

bu arada antalyaya tatil için birgün bende gelmek istiyorum eşimle ama ne zaman allah bilir:))))
muhakkak güzel görüyorum fotolarda hep.......
antalyaya çok sıcak olmayacağı vakit gitmek lazım benceee
benim arkadaşım üniyi orada okudu, bende sordum güzel biyer söyle bana dedim?
lara çok güzel demişti:)
ogünden beri larayı merak ediyorum:)
birde ablacım seni yakalamışken bi soru veriyim:)????
bir çift, yazın çok sıcak olmayan bi zamanında, antalyanın temiz ve güzel bi yerinde ve temiz bi otelinde 1hafta kalsa; aşağı yukarı ne kadar ücret giderki otel parası olarak???
hadi bi bişey söyle bana:)

bu arada her bişeyde para yahuuuu

Evet ablacım senin sektör saatli benimki giriş saatli çıkış belli olmuyor kışın geçe kalınıyor yazın iş az oluyor...aman idare ediverelim gari şu dönemde evde olmayı istemezdim çünkü kendimi daha çok dinlerdim kurardım..
hele ki size bir de Antalya sıcağında Allah yardıım etsin...

ben şimdi eve geldimmm... şansıma eşim getirdi işyerinin orda işi varmuış denk geldik..
şimdi ütü yapııcımm sonrada biraz yürücem inşallah...

hem beni çağırıyon hem dışarı iftara gidiyon bu nasıl iş yahu
ben tavugun hiçbişeyini yememm et de bazı şeyleri yerim ızgara köfte hamburger et döner iskender kız baya yiyomusum ben et yahu
hee aynen üle günü biz gacılar belirleriz sıkıysa uymasınlar bize

eneeem süper oldu bu valla çok iyi olur yaa tavsiyeyle gitmek lazım bebek olunca gerçi olmasada öyle
çok tşk ederim şimdiden çok sağolasın
turizmcimisin merak ettim :44: bende aslanımm bu arada heytt be aslan gibi hatunlarız
meyrada koç gibi evelallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…