bugün 94 kg bana baya baya göz kırptı azda olsa mutlu oldummm.
Mabel Matiz - Sultan Süleyman - Aysel'im Aysel Gürel Anısına (2013) - YouTube
farklı sess çok güzel maşallah...
meryem o salıncakta sallanarak kitap okumalı demiiiiiiiiii
i
oruçtan oruçtannnnn olcekk okadarrr,
ayneeeennnnnnn.........
ve;
yaz geceleri serinlikte eşinle oturmak.........
yada yalnız sallanarak hayal kurmak.......
bu arada ben meyrayım bacım
I am not meryem
oruçtan oruçtannnnn olcekk okadarrr,
kızlarında adını şaşırıyommmm büyük kız dalga geçiyoo adını söylüyüp memnun oldum siz kşimsiniz diyo bana
eneee nilayım gelmis:)
hoşgeldin tatlım
afacan uyanmazsa taaabiDDD
hoşbuldum canımmmm
geçmişi anca bitirebildim yahuu oku okuu bitmiyo
afacan henüz uyanmadı ama heran hortlayabilir
sen nasılsın kuzum menüde ne var bugün
mola vermişken yazayım size :)
Yasemin abla şimdi konuştuk da, iyiymiş şükür. işler yoğunmuş, bi de ramazan telaşı :)
fırsat bulunca uğrayacağım dedi, Asuman abla da aramış zaten :)
taciz görevi tamamlandı yani
hepinizi öperim, ben işe döneyim şimdi
iyiyim ablacım ...herşey bu sıra çok rutin çok sıkkınım regl de etkisiyle...ama geçecek inşallah...sende uyu birazcık bedenine eziyet etmek doğru değil...
geçmiş olsun o zaman diyim:)
iyiyim şükür, sağol canım.
bugün menüde; bamya, pilav, hoşaf, yoğurt var:)
sende neler var bacım?:)
saol kuzum en azından bizleri rahatlattın .temizlik içinde kolay gelsin Esram
Regl zamanı hep öle oluyoruz herşey her söylenen batar yani bana öle oluyorYani kuzum iş ile ilgili çalışma saatlerini sen daha iyi bilir ve anlarsın mecbur belirli saatlerde gelmek zorundayım hele birde sorumlu olunca yani boşver ramazanda böyle işte kuzum Allah başka dert vermesin bakma yakındığıma canımm
oyyy yerim ben bunu yaaaa, naasılda tatşı öyle maşaallah:))))
maşaallah tebareke allah.......
bu da benden olsunDDD
Eki Görüntüle 757846
ye lanDDD
sağol kuzuumm gözlerim döndü valla
Allah iyilik versin tatlımcım ohh menünde mis gibi içlerinden sadece bamyayı sevmayrum gerisini gelip yiyebilirim
bende bugun şehriyeli yeşil mercimek çorbası, oğlanla babasına piliç naget (ben tavuk yemiyorum da ), salata, bi de kızılcık hoşafı var
daha ne olsun yahuaslında bugun için herif bi yere rezervasyon yap dışarda yapalım iftar demişti ama bu hafta çok kaçırdıgım için dışarda olursak iyi yerim diye vazgeçtim haftasonu ödülüne bıraktım dışarda iftar olayını iyi yapmısım demi
cuma tartı gunu çünkülüm bugunden yesem olmazz
yasemin ablacığım senin burcun ne?
bu arada kızlar biz bebişle tatile gitmek istiyoruz fethiye ölüdenize oralarda bize uygun olabılcek yani bebişiminde rahat edeceği
otel önerisi olan varmııı ya da başka biyerde olabilir antalya harici çocuk haşlanır orda oyuzden orayı eliyoruz ayvalığa gitmiştik orası serin oluyo o da pek uygun değil bize tavsiyesi olan varsa pek bi memnun kaliciiim netden bakıp bilmeden gitmek istemiyorum tek olsak neyse deh bebek olunca sıkıntı olur
bu arada kızlar biz bebişle tatile gitmek istiyoruz fethiye ölüdenize oralarda bize uygun olabılcek yani bebişiminde rahat edeceği
otel önerisi olan varmııı ya da başka biyerde olabilir antalya harici çocuk haşlanır orda oyuzden orayı eliyoruz ayvalığa gitmiştik orası serin oluyo o da pek uygun değil bize tavsiyesi olan varsa pek bi memnun kaliciiim netden bakıp bilmeden gitmek istemiyorum tek olsak neyse deh bebek olunca sıkıntı olur
Aslan benim burcum canım.yorumları alayım Meyram
Canım ben Antalyadayım fethiye v.s araştırayım sana zaten otellere çalışıyoruz biz birde
saol kuzum en azından bizleri rahatlattın .temizlik içinde kolay gelsin Esram
Regl zamanı hep öle oluyoruz herşey her söylenen batar yani bana öle oluyorYani kuzum iş ile ilgili çalışma saatlerini sen daha iyi bilir ve anlarsın mecbur belirli saatlerde gelmek zorundayım hele birde sorumlu olunca yani boşver ramazanda böyle işte kuzum Allah başka dert vermesin bakma yakındığıma canımm
cümleyle amin inşaallah.....
buyur gel tatlım:) ozaman ben sana birde tavada börekte yapıveriyim:)
senin menüde süpeeer:)
afiyet bal şeker olsun tatlım inşaallah:)
yahu siz karı-kocayı naapsamki ben; kız et yenmezmi tavuk yenmezmi:))))
heleki et......
dışarda yemede iyi fikir yahuuu:)
dur bakıyım eşim tamam derse bizdemi gitsek bugün acaba
dur bir sorayım.....
sizde haftasonu giderseniz canım, günü hanımlar belirler hem hıh, demi:)))
Aslan benim burcum canım.yorumları alayım Meyram
Canım ben Antalyadayım fethiye v.s araştırayım sana zaten otellere çalışıyoruz biz birde