- 22 Mayıs 2012
- 6.024
- 90
Günaydın kızlar
sabah telefonumda suudi arabistandan arama gördüm, açtım kesik kesik "alo alo esra" diyor kadın. ben de düşünüyorum bu arada arabistanda kim var, yanlış numara olsa adımı nereden bilecek. neyse kesildi, bi daha aradı. meğer bizim Aynur cücüşüymüş
otele gelmişler bikaç saat uyumak için, günde 2-3 saat anca uyuyoruz diyor. hepinize çok selamı vardı, isim isim dua ettim hepinize diyor. ağustosun 15inden sonra geleceklermiş. çok sevindim, hemen size yazayım dedim. durum böyleyken böyle
o modeller öyle kuzum ya, onları sen çok değerlisin diye pohpolamışlar sürekli. bunlar da kuş kadar beyinleriyle bunu tek ben değerliyim anlamışlar, arada gazlarını almak lazım. sen de çok iyi yapmışsın içinde tutmayarak, herkes kendini bilsin biraz. üzülme sen, o kadar net görünüyor ki her şey dışardan...
kuzum sorma, var böyle insanlar. geçti gitti şükür.
Bu arada eşinin doğum günü kutlu olsun, ben görmemişim. Allah koca bir aile olarak uzun yıllar yaşamayı nasip etsin inşallah size
abinler için de hayırlısı olur inşallah, belki kendi gelir bebekleri. vardır bunda da bir hayır deyip içinizi rahatlatın canım.
ben de misafirler gelene kadar bikaç gün yürüdüm, sonra da kaldı. başlayalım beraber canım yürüyüşe. bugün ev temizlemeliyim gündüz, akşam yürümem o yüzden. ama yarın başlarım inşallah :)
demek ki kızları anne babasına yakın bebelere vermeyecez Nursena (Yenayla, Zehra duymasın, bi de taze anne Nurgül )
dün merak ettim seni, çay alıp geleyim dedin gidiş o gidiş, uyuya mı kaldın :)
sabah telefonumda suudi arabistandan arama gördüm, açtım kesik kesik "alo alo esra" diyor kadın. ben de düşünüyorum bu arada arabistanda kim var, yanlış numara olsa adımı nereden bilecek. neyse kesildi, bi daha aradı. meğer bizim Aynur cücüşüymüş
otele gelmişler bikaç saat uyumak için, günde 2-3 saat anca uyuyoruz diyor. hepinize çok selamı vardı, isim isim dua ettim hepinize diyor. ağustosun 15inden sonra geleceklermiş. çok sevindim, hemen size yazayım dedim. durum böyleyken böyle
Geldiği günden beri yaşadığımız muhabbet kuzum geçen gün artık son damlasına geldi açtım ağzımı yumdum gözümü sanki dünya onun eksini etrafında dönüyo yazık ne diyim acıyorum ben ona zaten
o modeller öyle kuzum ya, onları sen çok değerlisin diye pohpolamışlar sürekli. bunlar da kuş kadar beyinleriyle bunu tek ben değerliyim anlamışlar, arada gazlarını almak lazım. sen de çok iyi yapmışsın içinde tutmayarak, herkes kendini bilsin biraz. üzülme sen, o kadar net görünüyor ki her şey dışardan...
günaydın kızlar...
Öncelikle eşimin doğum gününü kutlayan herkese canı gönülden teşekkür ederim Allah razı olsun...hepimiz sevdiklerimizle uzun sağlıklı ömür geçirelim inşallah...
Esra nasıl sinir oldum o misafirlere ben ya en gıcık olduğum şey ki hemde eksiği kusur araştırması ne kadar ayıp ve de günah...sen tek başına yaşıyan insansın karışan yok evde büyük yok çocuk yok her yerde her eşyan olabilir zaten aniden gelmeleride ayıp...enemmm sabah sabah gıcık oldum..ne rahat insanlar yaa amannn biz kendimize ettik rahat olcan...
Dün 3 te evdeydim misafirlerime hazırlık yaptım.
zaten eltimgiller yabancı değil eşim boşver yorma kendini diyor yemek odasına bile kurdurmadı sofrayı ne uğraşcan git gel diye...saolsun valla iyi de oldu...gece yarısı gittiler uykum var yaf...kanaması artık bitmiş ilaç kullanıyor ya...oruç tutamıyor 4 kez ilaç aldığından böyle işte napıcan kardeş işte unutacan mecburrr
Asuman ablacım güllaçları döktürdün bende haftasonu yapıcam kuzenlerim gelebilir...
Kızlar bu arada abimlerin aşılama negatif aman sevinsekmi üzülsekmi bilemedik o kadar ilaç kullandı kiii...hayırlısı inşallah....
Yasemin abla bende spora başlıcam inşallah senin adına çok seviniyorum... bu akşam regl azaldı..karın ağrısı olmazsa başlıcam inşallah...Kızlar dua edinde bir azimle başlıyımmm sürem azalıyor....
hepinizi seviyorum...
kuzum sorma, var böyle insanlar. geçti gitti şükür.
Bu arada eşinin doğum günü kutlu olsun, ben görmemişim. Allah koca bir aile olarak uzun yıllar yaşamayı nasip etsin inşallah size
abinler için de hayırlısı olur inşallah, belki kendi gelir bebekleri. vardır bunda da bir hayır deyip içinizi rahatlatın canım.
ben de misafirler gelene kadar bikaç gün yürüdüm, sonra da kaldı. başlayalım beraber canım yürüyüşe. bugün ev temizlemeliyim gündüz, akşam yürümem o yüzden. ama yarın başlarım inşallah :)
bizdede var öle bii yenge aman allahtan gurbetteyimde gelen giden yokk rahatımm hiç sevmem helede yatak odasına giirildimi
helede habersiz ne kadar ayıp demekki seviyesiz laf edecek şey bulamamışş kusur arıyoo demekkii
boşver sen elinden geleni yapmışsın
benim eşimde ailesinin yakınında olsak onlar gibi olcağından eminim ama gurbette olunca bide insanın yaşadığı sosyal ortam çok deitiriyo insanı
allah rahmet eylesinn
annecine uzun ömür versin allah
bak baa k bide bana diyodun uyumuyomuusunuz hiç diyye benide geçtin sen açıp sen kapatıyon topiği:)))))))))))))))
demek ki kızları anne babasına yakın bebelere vermeyecez Nursena (Yenayla, Zehra duymasın, bi de taze anne Nurgül )
dün merak ettim seni, çay alıp geleyim dedin gidiş o gidiş, uyuya mı kaldın :)