karadeniz tarafı nasıl olur acaba? tabi sahil kenarı olan bi yer olacak.....
karadeniz tarafı daha serin oluyo diye biliyorum ben yanlış değilse.....
mesela amasra oldukça güzel bi yer, yalnız sahilinin denize girilen kısmı varmı amasranın onu bilmiyorum....
gerçi sende karadenizlisin daaa
aaaa tabi ablacım hem baktım yorumlarımaaaaa:)))
buyruuun;
Aslan burcuna göre diyet
Yemek, sizin için bir zevk. Güzel lokantalar, nefis yemekler her zaman hayalinizi süslüyor. Vücudunuza önem verdiğiniz için diyet yapmakta son derece başarılısınız. Kan dolaşımınızın düzenli olması için; sığır, kuzu ve tavuk eti, karaciğer, yumurta sarısı, kereviz, elma, incir, şeftali, limon ve badem sizin için idealdir. Porsiyonlarınızı yüzde 50 azaltmanız önerilir.
bu arada antalyaya tatil için birgün bende gelmek istiyorum eşimle ama ne zaman allah bilir:))))
muhakkak güzel görüyorum fotolarda hep.......
antalyaya çok sıcak olmayacağı vakit gitmek lazım benceee
benim arkadaşım üniyi orada okudu, bende sordum güzel biyer söyle bana dedim?
lara çok güzel demişti:)
ogünden beri larayı merak ediyorum:)
birde ablacım seni yakalamışken bi soru veriyim:)????
bir çift, yazın çok sıcak olmayan bi zamanında, antalyanın temiz ve güzel bi yerinde ve temiz bi otelinde 1hafta kalsa; aşağı yukarı ne kadar ücret giderki otel parası olarak???
hadi bi bişey söyle bana:)
bu arada her bişeyde para yahuuuu
hem beni çağırıyon hem dışarı iftara gidiyon bu nasıl iş yahu
ben tavugun hiçbişeyini yememm et de bazı şeyleri yerim ızgara köfte hamburger et döner iskender kız baya yiyomusum ben et yahu
hee aynen üle günü biz gacılar belirleriz sıkıysa uymasınlar bize
eneeem süper oldu bu valla çok iyi olur yaa tavsiyeyle gitmek lazım bebek olunca gerçi olmasada öyle
çok tşk ederim şimdiden çok sağolasın
turizmcimisin merak ettim :44: bende aslanımm bu arada heytt be aslan gibi hatunlarız
meyrada koç gibi evelallah
dumur oldum
:))))))
sen gelecem de bacım, ben lokantadanda çıkar gelirim eyvallah:)))))
aslanları bende çok severiiiiim:))))
aslanlarım benim:)))
bu arada maşaallah afacan iyi uyudu bugün:)
Evet ablacım senin sektör saatli benimki giriş saatli çıkış belli olmuyor kışın geçe kalınıyor yazın iş az oluyor...aman idare ediverelim gari şu dönemde evde olmayı istemezdim çünkü kendimi daha çok dinlerdim kurardım..
hele ki size bir de Antalya sıcağında Allah yardıım etsin...
ben şimdi eve geldimmm... şansıma eşim getirdi işyerinin orda işi varmuış denk geldik..
şimdi ütü yapııcımm sonrada biraz yürücem inşallah...
TEŞEKKÜR EDERİM YORUM İÇİN EVET AYNEN BENİ ANLATIYORRRR
kuzum adrasan çok güzel olimpos çok güzel lara tarafı kum v.s dediğim yerler kemer ilçesine giderken ağaçlık içinde.adrasanda kadir in yeri var ağaç ev google den bakabilirsin biz eylülde belki oraya gidebiliriz.
Groupama diye indirim sitesi var ordan takip etmek lazım.bu aylarda pahalı tabi
benim afacan uyandık ben çıkayımda karnını doyurayım kuzumun
meyraa nerden çıkardın karadenizi haha öyle konustum diye demi
ben çankırılıyım bacımm dogum yerimde izmir babam polisti karışıkız biraz
cecoo Allah kolaylık versin bisürü iş seni bekliyomuss bi çırpıda hallediverirsin inş
bu bıcırıklara yemek yedirmek kadr zor bişey varmı acabaa şimdi yemek yedircem yine bi savaş vericez bakalım
hadi banada kolay gele muckkksss
seni günün ayın hatta yılın şomu seçtim uyandı len oğlan
temem gelcem çık bakem lokantadan hatta hiç gitmeden çık evde kal geliyooom
bende seni seviyorum kuzumm benim ay pardon koçumm benim
haydin kaçtııım
Yasemin ablacım görmedim kusura bakma biz iyiyiz çok şükür ablacım sen nasılsınNevinim Zehram sizlerde iyisinizdir umarım canlı canlı buradasınız
Yenamdan ses yok taciz etcek Asumancım ve Esracım biran önce taciz edinde kızlar haber alalım değilmi :26:
unuttuğum atladıklarım affolaaa
Zehracım eltin canını sıkmış ne çektik be..babannem derdiki kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez diye hakkaten doğruymuş..sabretmekte fayda var en iyisi böyle insanları yok saymak...
abimlerde üzülmediler fazla baya hastalık girince araya.kısmette yoksa ne yapsan boş..hepimiz için rabbim hayırlısını versin canım...
Esoşum o zaman başlıyoruz artıkın yeter yaa kendime çok fena bileniyorum ama....
Aynurcum da iyiymiş demek kutsal topraklara vardı en güzel bizi de unutmamış...içim sızlıyor bizede nasib olur inşallah...
benimde ütüm var ama 1 makine hemen akşam yapıyımda birikmesin...bugün içimden hiçbişey yapmak gelmiyor...
üzücü olmuş cidden inşalllah çözülür problem neyse...
iyiyim ablacım ...herşey bu sıra çok rutin çok sıkkınım regl de etkisiyle...ama geçecek inşallah...sende uyu birazcık bedenine eziyet etmek doğru değil...
Yasemin ablacım görmedim kusura bakma biz iyiyiz çok şükür ablacım sen nasılsın
Aynen öle kuzum ne çektik halbuki nasıl isterdim abla kardeş gibi olabilmeyi ama olmayınca olmuyo işte sabır taşıda bi yerde çatlayınca herşey yerle bir oluyo yapacak bişey yok hayırlısını versin rabbimmmm
canım benim yaaa....
geçmişler olsun, geçti inşaallah canım tekrardan eşinle annenin arasında bi küslük olmaz inşallah canım.
evlilik hakkaten; güzel ama zor işte
mesela ergen çocuklarla......
ama işte bunların hepsi hayatın bi parçası işte.
insanoğluyuz işte 2yakamız bi araya gelmiyo kolay kolay hayatta......
öyle yuvarlanıp gidiyoz işte, önemli olan son durağımız hayır olsun inşaallah diyorum ben hep.
dün bi dizide duydum, çok güzeldi, seninlede paylaşayım canım;
evlilik derttir biliyomusun dedi?
ama tatlı derttir......
süt kaynamazsa yoğurt olmaz dedi.....
genel anlamda diyorum; yani huzur için zahmet şart bence bu söze göre.
öpüyorum canım seni
herkese hayırlı iftarlar
ne güzel herkesde iftar telaşı Allah yarınımızada tutmayı nasip etsin.aminn
eşim yok kendim bir şeyler yiyip doğru spora.herkese kocaman
Günaydın kızlar
sabah telefonumda suudi arabistandan arama gördüm, açtım kesik kesik "alo alo esra" diyor kadın. ben de düşünüyorum bu arada arabistanda kim var, yanlış numara olsa adımı nereden bilecek. neyse kesildi, bi daha aradı. meğer bizim Aynur cücüşüymüş
otele gelmişler bikaç saat uyumak için, günde 2-3 saat anca uyuyoruz diyor. hepinize çok selamı vardı, isim isim dua ettim hepinize diyor. ağustosun 15inden sonra geleceklermiş. çok sevindim, hemen size yazayım dedim. durum böyleyken böyle
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bigün diliyorum ben her zaman olduğu gibi uykusuzum neyse alıntılarımı cevaplayım biraz kestıreyım öpüldünüz
Emine abla rabbim şu yoğunlukta sana kolaylıklar versin oğluşunada geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşir
Güle güle git gel dafi ablacım
Tebrik ederim kuzum zira sen güçlü bi kadınsın
Eltimle ilgili konuyu anlatmadım kuzum onun için bilmiyosun
Geldiği günden beri yaşadığımız muhabbet kuzum geçen gün artık son damlasına geldi açtım ağzımı yumdum gözümü sanki dünya onun eksini etrafında dönüyo yazık ne diyim acıyorum ben ona zaten
Tebrik ederim ablacım çok sevindimdarısı 8,7 li rakamlara
ALLAH kabul etsın maasallah yasın okumussun ne guzel. duan da kabul olmus. mutlu oldum cok.
spor yapılmıs harıkasın surenı uzatmıssın vucudunu hırpalamadan zaten her gun lımıtı yukseltmek lazımmıs.
ıftarına bayıldım okadar saglıklı ve guzel olmus kı. bravoooooooooooo
sahurun da hafıf guzel olmus.
kayısı yıyerek kabızlık ıcın ıyı bırsey yapmıssın.
suyun kac lt ?
yarın ara ogunde bır yesıl cay, ve maden suyu ıc ıcıne lımon dılımleyerek.
Esracım Allah kabul etsin canım
Maşallah spor da yapmışsın ben de bugün 40 dk kadar yürüdüm kızlarla ama yokuş aşağı Ramazan'da spor yapmak büyük marifet bence
Spor dedim de elizcim nerelerde acaba görünmedi bugün
elbette nasıbımde varsa muhakkak olacaktır esra. ben de kaderıme bıraktım ALLAHA bıraktım.
ben kız cocuk cok sevıyorum cok ıstıyorum ınsaallah ALLAH soyletmıstır canım senı.
sana gelınce 26 yasındasın. onunde kocaman bır hayat var. evlenıp bosandın dıye mutlu olmayacakmısın sanıyorsun bır gun bu konuda sana uzun uzun ozel seyler yazacagım otur kızım otur bahtın acılsın demıs eskıler ve kesınlıkle katılıyorum karsına cok cok daha ıyı kısmetler cıkacaktır gor bak.
evet aynen oyuzden asırı yaglanma olmus ben de. ayrıca menopoz nedenı ıle metabolızma cok yavaslıyormus ustune bır de ınsulın dırencı geldı yanı anlayacagın sartlarım zorlastı oyuzden bukadar hırslıyım kısın cok yıprandım uzuldum ama uzuldukce ya da pes edersem daha kotu olacagımı bılıyorum gordum de.
evet sodalı ayran cok faydalı oluyormus hem de cok guzel kopuruyor. tavsıye ederım
ekmek yıyorum esracıgım. merak etme. hatta bugun tost yıyecektım sahurda ama bıraz gec kaldık ama yıne de bır dılım ekmek yedım.
ohhhhhh ne guzel heveslenmıssın sporda cosmussun cok sevındım.
spora zamanla alısıyoruz hıc merak etme. yapmayınca eksıklık oluyor yapınca ınsanın ıcı rahat edıyor
kızlar gunaydınnnnnnnnn
herkese guzel bır gun olsun ınsaallah haftayı ortaladık bıle. dort gozle beklıyorum cumartesıyı. uyumak ıcın. gercı bu haftasonu yorulacagım cumartesı gunu temızlık, hazırlık ıle gececek, pazar gunu de cok agır mısafırlerım olacak.
ıse yenı geldım. hastaneye gıttım ılacımı yazdırdım psıkıyatrıst degısmıs ama ıyı kı degısmıs seker gıbı adam. eskı notları okudu benımle baya konustu notlara gore senı cok ıyı gordum hapa devam edelım dedı bence ıyı gelmıs sana. enerjık ve moral olarak da ıyı gordum dedı rapor ucretım zıraat bankasına yatmıs onu da cektım kostur kostur arkadas ıle ıse geldım.
dun ayagım agrıdı aksam, oyuzden bugun hem kendı hem de esımın ıstegı ıle spora gıtmeyecegım ıftardan sonra esneme gevseme mekık falan yapacagım ayagımı yormadan karın hareketlerıne calısacagım yanı. hem evde de ıslerım var bamya aldırdım kıslık hazırlamam lazım, yemeklerım bıtıyor hafta ıcı yetmesı ıcın yenı yemekler yapmam lazım oyuzden eve gıdınce ıftar zamanına kadar sureyı degerlendırmıs olurum.
4 yıl once alıp, bır ıkı kez gıyıp bır daha gıyemedım cok dar kotumun ıcıne gırdımbunu gıyınce herkes anladı ınceldıgımı. resım eklerım ıns.