Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

TEŞEKKÜR EDERİM YORUM İÇİN EVET AYNEN BENİ ANLATIYORRRR

kuzum adrasan çok güzel olimpos çok güzel lara tarafı kum v.s dediğim yerler kemer ilçesine giderken ağaçlık içinde.adrasanda kadir in yeri var ağaç ev google den bakabilirsin biz eylülde belki oraya gidebiliriz.

Groupama diye indirim sitesi var ordan takip etmek lazım.bu aylarda pahalı tabi

dumur oldum

:))))))

sen gelecem de bacım, ben lokantadanda çıkar gelirim eyvallah:)))))

aslanları bende çok severiiiiim:))))
aslanlarım benim:)))

bu arada maşaallah afacan iyi uyudu bugün:)

benim afacan uyandık ben çıkayımda karnını doyurayım kuzumun

meyraa nerden çıkardın karadenizi haha öyle konustum diye demi
ben çankırılıyım bacımm dogum yerimde izmir babam polisti karışıkız biraz

cecoo Allah kolaylık versin bisürü iş seni bekliyomuss bi çırpıda hallediverirsin inş
bu bıcırıklara yemek yedirmek kadr zor bişey varmı acabaa şimdi yemek yedircem yine bi savaş vericez bakalım
hadi banada kolay gele muckkksss

dumur oldum

:))))))

sen gelecem de bacım, ben lokantadanda çıkar gelirim eyvallah:)))))

aslanları bende çok severiiiiim:))))
aslanlarım benim:)))

bu arada maşaallah afacan iyi uyudu bugün:)

seni günün ayın hatta yılın şomu seçtim uyandı len oğlan
temem gelcem çık bakem lokantadan hatta hiç gitmeden çık evde kal geliyooom
bende seni seviyorum kuzumm benim ay pardon koçumm benim
haydin kaçtııım

kolay gelsin canımcııııım:)

RİCA EDERİM ABLACIM:)

ayyy bilgiler için çok teşekkürler ablacım..... çok sağol, çok mutlu oldum.....
olimposa arkadaşım eşiyle gitmişti 2-3sene önce, çok güzel demişti hakkaten o da, evler falan hep ahşapmış:)
yalnız sahile araba yolu yoktu o baya zor oldu demişti:) hergün hep baya yürüdük dedi........
ama çok güzeldi dedi....
neyse böyle işte ablacım.

hımmm inan ben seni karadenizli sandımdıı:)

DDDD
belkim şomu değilde günün ereniyimdirDD

anaaaa bu kafaya koymuş beni lokantaya gördermicek hiçDDD
ba ba ba babaa.......

hadi kolay gelsin canıııım:)
öp afacanı benim yerimedeeee.....
iyi iftarlar......

bu arada az önce eşim aradı, bugün gidesi yok hiç, habire bahane üretti dışarda yememek için saçma sapanDD
birde oruç kafasına vurmuş heralde her bişeye karıştı menümde
ben taze bamyayı etli sevmem, bunu bilmesine rağmen taktı ille etli yapacakmışım bu sefer, hadi dedim ramazanlığına veriyorum:)
yoğurt koyma salata yap dedi.......
sonra hoşafıda sen iç dediDDD(ay hiç güleceğim yoktu yaaa şimdi bu kadar)
bazen benim adamın üzerine saçmalayan yoktur heralde hayatta....
bende altta kalmadım ama, bende dedimki; gelirken dilini kısalttırda gel pek uzamış iyice dedimD
neyse nilaycım öpüyorum canım benim.....

Yasemin ablacım görmedim kusura bakma biz iyiyiz çok şükür ablacım sen nasılsın

Aynen öle kuzum ne çektik halbuki nasıl isterdim abla kardeş gibi olabilmeyi ama olmayınca olmuyo işte sabır taşıda bi yerde çatlayınca herşey yerle bir oluyo yapacak bişey yok hayırlısını versin rabbimmmm

bende isterdim canım abla kardeş gibi olmuyor malesef sonra düşündümde gerek yok zaten....mesafe iyidir...aminnnnnnnnn

30 dk yürüdüm şimdi duşa gidiyorum..grş kızlar

çok sağol bakalım bekleyip görelim ...çok yorgunuım ve çoooookkkkkkkk üzgünüm..çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine saglık

herkese hayırlı iftarlar

ne güzel herkesde iftar telaşı Allah yarınımızada tutmayı nasip etsin.aminn

eşim yok kendim bir şeyler yiyip doğru spora.herkese kocaman

herkese hayırlı iftarlar

ne güzel herkesde iftar telaşı Allah yarınımızada tutmayı nasip etsin.aminn

eşim yok kendim bir şeyler yiyip doğru spora.herkese kocaman

sana da hayırlı iftarlar canım bende tekim eşim tam iftar saati gelicem dedi gideyimde sofrayı kurayım...

aleykümselam bidaha ararsa sende slm söyle torpilli dua etsin bana

aaaaaa benn iftarda sürekli servis yaptıgımdan bu modelin ayaklı haliyim ben

merhaba kızlar,

bugün evi temizledim pakladım sonra yorgunluktan uyumuşum. bugün misafir yoktu şaşırtıcııı bizde bi yere gitmedik ama teravih namazından sonra çaya gelceklermiş ne çektim beeeeeeeee

Kızlar merhabaaaa

Bugün de orucumuzu açtık hayırlısıyla Seviyorum ya ben Ramazan ayını

İşte bugün kötüydüm çok susamıştım,konuşmaya dahi mecalim yoktu.İftara bir saat vardı eve geldim.Üstümü çıkarıp kendimi bazının üstüne atmışım.Öylece uyumuşum.İftara 5 dk kala annem uyandırdı ama iyi oldu bu uyku zira çok uykusuzdum.İftarımı yapıp bulaşıkları makineye attıktan sonra koşa koşa sporumu yapayım dedim.Size kendi nacizane bir değelendirmemi söyliyeyim.Dün leslie 5 mil yaptım.İlk denememdi bir saat on dk kadar sürüyor beni fazla yormadı ve fazla da terletmedi.Bugünde leslie 3 mil yaptım.Fena derecede yoruyor ve sular seller gibi terliyorum .Ben zaten hep 3 mil yapıyordum ama dedimki hadi biraz daha bastırıp 5 mil yapayım çünkü tartım benimle oyunlar oynuyor bu aralar bir dokuzları görüyorum bir yüzleri lakin hiç sevmedim bu 5 mili

Şimdi annem yatsıyı kılıyor ben de bir geçmişi okuyayım bakalımneler olmuşş öpüyorum hepinizi kocamann

tşk ederim canım ne güzel söylüyorsun desteğiniz büyük eltinle ilgili meseleye de takılma zaten ki takılmamışsın da maalesef oluyor böyle şeyler benim eltim yoktu ama çok şahit oldumm yaşanan problemlere amannn boşver canım hiç kimse senden ve ailenden değerli değil taam mı

Ayyyy teşekkür ederim canım evet biraz dikkat ettim keza semizotuna bayılıyorum hergün yesem bıkmam suyumu hergün iki buşuk litre yaptım çok şükür ki içiyorum geceyi yatakla wc arasında geçirsem de olsunn şimdi kalkıp bir soda içeyim sen dersin de ben yapmazmıyım hiç bitanemm

tşkler yine yazmışsın tavsiyelerini öpüyorumm yanaklarından kocaman kocaman kokuluuu hemde

Aminn asuman ablacım cümlemizinkini inşallah

Ben zaten yokuş aşağı yüyrken bile zorlanıyorum kendimi kasmaktan senin de yürüyüşün iyi olmuş ablacımm sahii Elizim nerelerdesinn ??

amin aminn inşallahhh

ben sana güveniyorum biliyosun yaza incecik olacaksın altıları göreceksinn artık üzülme artık hayat senin için daha güzel inceliyorsun hem ben bugün fotolarını gördüm onlar için ayrıca yorum yapıcam ama çok hoştun

bana gelince erkek milleti bir uzak dursun benden ben ve edebiyatın gayet seviyeli bir ilişkimiz var ciddi düşünüyoruzzz

aynen bugün sporum acayip iyi geldi ohh sahurunda afiyet olsun canımmm bugün yersin tostunu ben de ayran yapacaktım ama uyumuşum artık yarın yaparımm

Filizimm yaa ayağına dikkat et senin sporun ağır biraz ondan olmuş olabilirmi ama bugün gitmemekle çok iyi yapmışsın

Doktorla görüşmende iyi geçmiş hem sen de sevmişsin doktorunu .Bence çok faydalı oluyor ben de gidiyordum ama bıraktım yine başlıcam insan rahatlıyor ama ben verdikleri ilaçları kullanmıyorum gerek yok hem

Cumartesi değil de pazar geleydi iyiydi ben de dört gözle bekliyorum uyku candır yaa napalım dişimizi biraz daha sıkıcazzz az kaldı hem hele senin bir gün kardasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…