Filizim senin için o kadar güzel ki sen o kadar mantıklı konuşuyorsun ki hayran kalıyorum bazen diyorum kim edebiyat okuyor :) keşke yanında yan komşun falan olsaymışım allaahhh artık sen bana kapıyı açmazdınnn
o kadar çok şey öğrendim ki senden her konuna herşey için çok teşekkür ederim senin yaptıklarını okuyorum aklıma yazıyorum ve mutlaka uyguluyorum tabi diğer kızlarıda takipteyimm al mesela pirinç pilavı artık nadir yerim ben de :) bu hafta hiç spor yapamasada kim tutar bugünden sonra benii iyi ki varsın filizcimmm iyi ki varsınızzz yaaa
etçil biri olaraktan memnuniyetlee tüketirim yaa filizim ben sahurda yumurta yiyorum ya iftarda et yiyince bişey olurmu ??
sen bize gel bacımm ev pırıl pırıl oldu ayyy kız gibi oldu yaaaa darısı başına yoruluyosun ama değiyor yani
in ce li yo rummm in ce li yo ruzzzz çok güzel yaa kyafetlerim falan fark ediyorum lakin çevremden kimse zayfladığımı söylemiyor ailemden başkaa daha yolum varr onlar incecik hallerimi görecekler inşallahh
kabızlık mevzusunda kayısı çiğ mi olsun canım ben yoğurt yiyorum o daçok iyi geliyomuş ama artık salatalık ta yerimm sıvışeyler tüketmek önemli değil mi ??
tşk ederim filizimmm darısı başına inşallah ben bu cuma senden de dokuzları bekliyorum haberin olaaaa
bu hafta sen de çok iyiydin ayrıcaaa
en kısa sürede yedileri bekliyorum o zaman :))))
amin aminnnn inşallah balımmmm gitsin de gelmesinlerrrr :)))))
sen yedileri bırak altıları bile görürsün bu azimleee hıhh :))))
evett evett darısı senin de başına ben senden de kısa sürede bekliyorum dokuzları
kızlar kısa kısa yazdım işyerinden ancakk bu kadar oldu akşam görüşürüp uzun uzun konuşuruzz