Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gel buyur canım sen de beklerim her zaman
Sen emziklisin canım çok az yeme zaten

tşk ederim ablacım herkes üle diyo bende abla diyim dedim yaşını bilmiyorum ama bizden büyüksün sanırım
evet emziriyorum ama çok kaçırdım dünle bugun biraz dikkat ediyordum ama ipin ucunu kaçırdım
yarın tkr başlıycam dikkat etmeye

iyi akşamlar
ben lafını ediyorum ediyorum bir türlü başlayamıyorum diyete
üstelik bir ekmeğin üstüne 3 dilimde şöbiyet yedim başımı nerelere vursam ki?

Kolay gelsin canım sana...Yığılı çamaşırlar ömür törpüsü valla

anlasılan bız hanımlar en cok camasırdan cekıyoruz ben de dun sahurda 8-9 parca utu yaptım ezanı beklerken. bugun de ıftardan once 2 saat surdu. valla hem sıcak hem ayakta kalmak zor oluyor

hımmmm anladım canım. ben hepsını tek tek yazıyorum bakalım boyle. ramazan sonunda tam net ortaya cıkacak nasılsa.

davulcu demıssın valla davulcular sankı ugramıypor gıbı. sesını bıle duyamıyoruz nasıl calıyorlarsa.

esra menulerın guzel olmus. bugun daha hafıf olmus dıger gune gore. hosuma gıttı oyuzden.

buarada badana ısıne gırısmıssınız cok yormustur elbette.gule gule mıs mıs oturun ınsaallah ellerınıze saglık

canım bol gezmelı eglencelı ama yorucu olnmus haftasonun. pazartesı gunu guzelce dınlen oldu mu

opuyorum senı.

asuman haklısın bugun resmen utu gunu olmus herkes utu yapmıs vallaaaaaa

merhaba kızlar bugun hıc gırmedım cok gec uyandım yıne. ıkı haftadır okadar yorulmusum kı 1 de uyanıyorum valla. gercı bugun sahura kadar uyumadım da.

once cumartesı gunumu yazayım

dun spora gıtmedım alısverıse gıtmedım ıkı haftadır yolculuklar ven gunluk 5 saat uyku ve ılk kez bır aydır yogun spor yapmak meger benı cok yormus hıc gıdesım gelmedı evdekı ıslerımı hallettım bıraz da dınlenmıs oldum.

ıftardan once yarım saat elıptık bısıklet surdum evde.

ıftar:

ac karnına 1.5 lt su
bır bardak bol lımonlu ev lımonatası ( komsum yapmıs cok ıyı geldı valla evde karpuz falan yoktu cunku )
bır kase bıtmek bılmeyen yogurt corbam sonunda bıttı. ıcınde bulgur ve nohut var ev yapımı suzme yogurttan.
buyuk yemek tabagı kadar bol yesıllıklı salata. ıcınde domates salatalık semız otu ve marul vardı cok az tuz cok az zeytınyagı ve bol nar eksılı
3 adet kofte ızmır kofte gıbı yaptım.
bır dılım tam bugday ekmegı

acık sekersız cay ıctım sımdı, ıkı buyuk bardak lımonlu su ıctım maden suyu yoktu onun yerıne ıctım.

ara ogun olarak uc tatlı kasıgı dondurma ve 4-5 adet marul, ıkı bardak yesıl cay

70-80 dk kadar spor yaptım.

ınternetten bır suru vıdeo buldum ordakı hareketlerı yaptım bacak, ozellıkle gogus ve karın kasları ıcındı.

mekık, twıst ve ender saracın hareketlerınden de yaptım

sahura kadar uyumadım 1,5 lt daha su ıcmıs oldum.

sahur:

bır haslanmıs yumurta
yarım domates
yarım salatalık
4 adet marul
ıkı catal recel
uc zeytın
bır tatlı kasıgı tulum peynır
bır bucuk dılım tam bugday ekmegı

2 lt su ıcıp, 8-9 parca utu yapıp 4 bucuk cıvarı uyudum.

hatunlar iftar menüleri için çokkk teşekkürrr nursenam zeynebim bendeeee mercimek çorbası, barbunya pilaki, patetesi haşladım sarımsaklı yoğurtla karıştırdım, patlıcan közledim ali nazik yapcaktım yapmadım yoğurtladım,salata ,karpuz ve günlerdir az yiyordum rahattım bugün kaçırdım ekmekte yemedim ama yerimden kalkamadım kuzular yatsı okundu hala oturuyorummmm

bugune gelecek olursam

bugun spor yapmadım evde yıne ıslerım vardı onları yaptım. bolca cevız kırdım hatta kırırken elımı kabugu ıle baya bır kestırdım koyden gelen peynırı de guzelce tuzladım kaplara boldum mutfagı ve oturma odasını supurdum ve baya bır utu yaptım kıtap okudum tv ızledım boyle gectı gunum.

zaten 1 de uyandım.

menum:
ac karnına 1.5 lt su
ıkı adet kuru hurma
bır kucuk kase mercımek corbası. kendım yaptım ıcıne patates ve un koymadım ınsulın dırencını bunlar yukselttıgı ıcın. ılk kez denedım ama tadı cok da guzel olmus
bır bardak bol lımonlu maden suyu
6 adet uzum
3 adet cıg kofte bol marul ıle
yemek tabagı kadar salata
balık ızgara yaptırdı esım balıkcıda ama zorla yedım resmen avcum kadar balıgı.

mıdem kuculmustu uzun zamandır. ama ramazanda ıyıce kuculdu balıgı cok zorla yedım

ara: acık sekersız cay, lımonlu maden suyu

belkı bır nektarın yerım ve on ıkıye gelırken uyurum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Dün gece sahuru dışarda yapınca gece 3de eve geldik doğal olarak da yatmamız saat 4dü buldu
12ye doğruda uyanınca eşime ve kuzuya kahvaltı hazırlayıp iki gündür salladığım işlere giriştim
İnanılmaz yoruldum ama Allah razı olsun eşimde çok yardımcı oldu
Birlikte bugünde mutfağı dip köşe aradan çıkardık
Bir tek Fayanslar kaldı onlarıda yarın aradan çıkarttığım an ev tam bal dök yala oldu
Bayram temizliği yapmaya gerek kalmadı bir tek salonun tülünü yıkar camını silerim birde tabi sil süpür toz al
Kendi kendime iş çıkardım kaç gündür ama küçük kuzunun bebeklik battaniyelerine kadar herşeyi yıkadım küçük gelenleride ayırdım 3 koca çöp poşetine katlayıp koydum ( eşim ilk fırsatta onlarıda ihtiyaç sahibi birilerine verecek sonuçta bazılarının etiketi bile üzerinde )

İftardan sonrada biraz mayışınca ancak geldim

Asumanım Banucum nasılsınız kızlar? Diğer güzeller nasılsınız?

Canım kusura bakma dün gözden kaçırmışım mesajını
Çok şükür yorgun ama iyiyim hala regl olmadığım için biraz şişlik var birde bugün yine tansiyon yokladı :26: Bu seferde büyük 18 küçük 12 oldu ve resmen ölüyorum sandım
Eşim boz orucunu benim tansiyon hapından iç dedi ama yok inat ettim içmedim Biraz uzanıncada bir baktık bu seferde fazla düşmüş Asena gibi oynak bir tansiyonum var herhalde

Şükür şu an çok çok iyiyim Çok yoğun bir gün geçirdim ev içinde de olsa ama deydi şimdide kendimi buraya attım

banucum ne diyim sana okudukça kırılıyorum gülmekten annemlerde gene geldiler bu kıza diyolar...tabi iki satır onlarada okuyamıyorum annem ve k.validem genelde bir arada oluyolar.. hee geldiler deyip geçitiriyorum...

Bazen bende kahkayı basıyorumda eşim hemen diyor yahu çok merak ediyorum ne buluyorsunuz saatlerce yazacak diye bende diyorum ne olsun be şekerim sizleri ve analarınızı çekiştiriyoruz
Valla ben Anamla KVyi bir arada düşünemiyorum zaten bizimkiler 5 senedir konuşmuyor benim KVyle bir tek KP öldüğünde baş sağlığı için aradı annem. Şimdi emeklide olsa bir araya gelmezler zaten ben bile bir araya gelmek istemiyorum anam ne yapsın onu

Rabbim ağzınızın tadını bozmasın canım
Bu arada çok özlettin kendini seni gördüğüme çok ama çok sevindim canım

kizlar kayinpeder vefat etti 

CAnım Rabbim sabırlar versin geride kalan sizlere
Başınız sağ olsun...Aminnnnnnnn
Allah taksiratını af eylesin ve mekanı cennet olsun...Aminnnnnnn

iyi geldi valla gece gece
Ellerine sağlık

iyi akşamlar
ben lafını ediyorum ediyorum bir türlü başlayamıyorum diyete
üstelik bir ekmeğin üstüne 3 dilimde şöbiyet yedim başımı nerelere vursam ki?

Daş yokmu daş
Şaka bir yana olmuşla ölmüşe maalesef çare yok keşke en azından ekmek yemeseydin.
Ramazanda biraz ara ara sapıtılsa bile en azından bayramdan sonra hepimiz kendimize çok daha dikkatli olacağımıza dair söz vermeliyiz Sonuçta aylardır hatta yıllardır kendimizi yırtıyoruz ve emeğimize yazık etmek istemeyiz dimi ama

İnşallah iftardan sonra az da olsa yürüyüşle eritmeye fırsatın olmuştur Artık en azından bir 1 hafta kaçamak yapmada bari tartıya yansımasın kendimden pay biçiyorum eksi görmedikce insanın içiindeki canavar yine uyanışa geçmeye çalışıyorda ben nini söyleyerek yine uyutuyorum onu

allahımm allahımm o nasıl bir çorbadır heleki son vuruş kaşar ve ekmek koptuğum andır ama asıl merak ettiğim bacım bunu kalorisi nedir :44::44: evet çok severim bayılırım ama kalorisi fazlaysa yimemm yiyememmm

filizcimm canım aslında seni merak etmiştim ben de ama hafta sonu olduğunu hatırlayınca inzivada olursun diye tahmin ettim

evet dün menüme dikkat ettim sebze ağırlıklı oldu keza güzel de oldu içme sindi

boyaya gelince mis miss oturamadıksa da yarından itibaren oturacağız inşallah şükür bitti saol filizimm

ha bir de canım ben sana arkadaşlık isteği göndermiştim görmedin mi ?

Son düzenleme:

filizimmm yaaa eline üzüldümm üff acımıştır şimdi sar falan bişeyler yap çabucak geçer inşallahh dikkat et ama ...

maşallah ne hamaratsın sen öyle hem iş hem ev herşeye yetişiyosun bir de yemek var ütüsü sporu diyeti kocası... yok yok helal sana

menün gayet başarılı balık candır hele palamut ben çok severim

Kilo gözüken sonuç arkadaşlar. zayıflamak yememek değil. ne yazıkki şu an manavda satılanlar da gerçek besin değil. hormondan geçilmiyor. besin takviyesi şart . brokoli yiyerek diyet yapamıyoruz niye biliyo musunuz? çünkü artık brokolinin kalsiyum değeri %75 oranında düşmüş. biz görüntüden anlamıyoruz ama vücudumuz anlıyor. ben onunla doymuyorum diyor o beni beslemiyor bana farklı bir şey ver diyor. siz de başka bir şey veriyorsunuz şekeriniz düşüyor hopp çikolata hop aburcubr vücut ne yapıyor şişiyor kendisine hiç faydası olmayan bir şeyi vücutta depoluyor kas yok diyor protein yok diyor bari yağ ver. onu eski haline fabrika ayarlarına geri döndürmemiz lazım. size yardım ederim , isterseniz lütfen email atın . bişi kaybetmezsiniz email atmak ücrets,z hem :)) cagemsal@gmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…