- 24 Haziran 2013
- 598
- 3
kızma kendine öncelikle ben sana küçük bir hatırlatma yapayım önümüz kış malum daha var gerçi ama bize o süre ancak yetiyor han kışın kızlar şu dizlerine kadar olan çizmelerden giyiniyolar yaa işte ben bayılıyorum onlara ama olmuyor ki alayımm ama bu kış ben o çizmelerden alıcam arkadaşşş bunun için daha dikkat ediyorum senin de gözünde kalan bişey varsa böyle yapabilirsin hem bak ne güzel de gidiyor kilocuklar unutma herşey iradeeee
ben iyim şükür sonundaaa sana işten yazıyrum geri döndümmm terapi gibi oldu valla
Merhaba kızlar,
Nasılsınız? Ben çok yorgunum ama şükür güzel geçiyor. Dün Kız kulesine gittik. Bugün de önce Eyüp Sultana gittik, şimdi de Hırka-ı Şerif Camiide sıra bekliyoruz. Akşama da dışarda yapacağız iftarı. Ya bu gece iftardan sonra ya da yarın sabah gider misafirlerimiz.
Hepinizi öpüyorum, görüşürüz en kısa zamanda. Bu arada Zeynepcim hoşgeldin, özlemiştik seni.
çok sevindim senin adına cnmmm şu dönemde işe dönmen çok iyi olmus senin için
hımm evet güzel gaza getirdi söylediklerin yarından itibaren düzeltiyorum kendimi aynen az yemeye dvmmm
kuzum benım bıcırık uyandı ona bakmam lazım mamasını felen yedireyim
gene gelirim öptümmm kocamaaan
Neden yok...Çok ilginç...
Ben çok seviyorum davul olayını ramazan da..
KAybolmasın bu kültürümüz...
Zeynepçiğim hoşgeldin...Naslsın,kızların nasıl...
ALıştırdın yazılarına özlüyoruz seni...Netiniz hallolsada dönsen biran önce...
Gel kendini çok özletmeden)
Merhaba kızlar,
Nasılsınız? Ben çok yorgunum ama şükür güzel geçiyor. Dün Kız kulesine gittik. Bugün de önce Eyüp Sultana gittik, şimdi de Hırka-ı Şerif Camiide sıra bekliyoruz. Akşama da dışarda yapacağız iftarı. Ya bu gece iftardan sonra ya da yarın sabah gider misafirlerimiz.
Hepinizi öpüyorum, görüşürüz en kısa zamanda. Bu arada Zeynepcim hoşgeldin, özlemiştik seni.
selam kızlar nasılsınız?herkesde pazar rehaveti vardırr
saat 10 gibi kalktım ve anca şimdi biraz oturup yemeğe girişicem bugün gene imsak vaktine 4 dk kal uyandım koştur koştur birşeyler yedim ama şu an halsizim
evde iş yapmakda yordu tabi yapmasanda olmaz mecbur
Zeynepcim senden ses gelmesine sevindim telefonun olsa arıyacaktım bu kadar özletme kendini
ne yemek yapıcaz bir fikri olan varmı???
çok şükür ite kKalka ütüyü yaptımm resmi kıyafetlar sinir ediyo ütülemesi
buharsız açılmıyoo arkadaş öldüm kız uyumadıki az uyuyamm
notıng
ben akşama domates çorba
yeşil fasulye zyağlı
bulgur pilavı semizotlu cacık yapıcam
domates çorbasından vaz geçmek üzereyimm aman ahanda vaz geçtimm yapmıyomm :))))
bana kalsa yeşil fasulye cacıkta yeter de adam var işte zaten gelmedi oruç oruç yolda çevirme yapıyosabahtan beri bayaılmadıysa biyerlerde gelir az sonra inşallah
bir asuman abla klasiği yine döktürmüşsünherkes ütü yapmış bugün benim de var ama ihtiyaç oldukça parça parça yapıyorum toplu yapamam bu sıcakta
ben de bugün taze fasülye yaptım sütçüden aldım geçenki yenmemişti yapmayacaktım ama kızım başka yemek yapmazsan yeriz dedi yaptım ben de
çorba hazır çorba yaptı büyük kızım bir de makarna canı istemiş
dünkü yaptığım güllaç bitti biraz kardeşime de yollamıştım bugün tekrar yaptım istek üzerine ailede herkesin yediği nadir tatlılardan
vazgeçmeee !!! yap yaphatta bana da tarif ver mımmmmm çok severim ama hep hazır içiyordum artık hazır çorba içmediğimden çok özledimmm bi tarif alayım da annem yapsınn olur mu ???
bir asuman abla klasiği yine döktürmüşsün
ben küçüklüğümden beri taze fasulyeyi ağzıma sürmemama o güllaç nedir öyleee mımmm onu da canım çekti ayy ne çok şeyi canım çekti yahuu iftara son 5 dk herhalde ondann ellerine sağlık ablacım afiyet olsun hayırlı iftarlarrr
Bugün sadece güllaç ve taze fasülye yaptım canım çorba ve makarnayı kızıma yaptırdım:)
Gel beraber olsun canım çayım da var
hazır esra yokken fırsattan istifade ben gelemmihazır boğazımda açılmısken bi de onları yiyim tam olsun