heehhee bizim burda davulcu da yokkkkk:)))))))))))))))))))))
ayrı bi dünya burasıııııııııııııııııııııııııı
3 gündür beni bekleyen ütü sepeti varrrrrrrrrrrrr ama ütülücek adam yokkk
ben geldimmm.....
selamun aleyküm kızlar
bugün biraz bakayım dedim tam açtım mausumun pili bitti.selam bile veremedim. neyse pil aldırdım. işleride bayaa kolayladım.akşam yapılacaklar kaldı.
ay canım o benim spesiyalim değilburda iskender kadar meşhurdur kayan usulü pideli köfte.kayan çarşısındaki her üç dükkanın ikisi pideli köftecidir aslında ince tırnak pideyle yapılır ama hem bulması zor hem maliyeti fazla bizde ramazan pidesiyle idare ediyoruz işte sende yap yap bir alıştılarmı hep istiycekler. ben gün lerde bile yapıyorum şöööyyle bol tereyağlı kalorili kalorili götürüyor millet
Rabbim hayırlı yolculuklar versin cücüğüm
geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin
kolay gelsin esracım
Bende bayılrım öyle değişik tariflerebirde servisi kolay ama görüntüsü müthiş olması gerek
Bende güzel bir menü hazırlarım inşallahdaha günü belli değil ama olsun menüyü hazırlıyayımda evimi temizleyip bir gün önce bile haber versem gelirler nasılsa
Canım valla benim annem daha geçen güne kadar kendi kaşınıyordudün lafını ettimde baktım hiç gıkı çıkmıyor vazgeçti herhald
Ya dediğiin gibi bize bizden fayda var ancakzaten kimseye güvenipte doğurmam bende
Bugün eşimle şakalaşırken bak üstüme gelme hayatta doğurmam bir daha dedimde dettt tövbe de bir dene daha ister diyip durduama hadi babası sen çocuğu araba koltuğuna bağla diyince hep benmi diye söyleniyor utanmadan
Herşey nasip kısmet canım asla demem kazayla gelirsede aldırmam ama ne bileyim kastende yaparmıyım onada emin değilim
Kuzzuuuu sana hayırlı yolculuklar
Hakkımız varsa helal olsun tabikisende hakkını helal et canım ve bizlere bol bol dua et zayılayıp fıstık gibi olalım diye
Rabbim inşallah acil şifalar verir
kizlar kayinpeder vefat etti 
valla bilmiyorum neden yok ama sanırım tutan sayısı yok denecek kadar az olduğu içinn olabilirNeden yok...Çok ilginç...
Ben çok seviyorum davul olayını ramazan da..
KAybolmasın bu kültürümüz...
)
allah rahmet eylesinnnnkizlar kayinpeder vefat etti 
Esracım boya işi yormuş ama ne güzel olmuştur şimdi tertemiz güle güle kirletin inşallah
hoş gelldinnnnn yoğunsunn sanırım bu arraaa kalabalıkla zevkli olur ramazan ama çocuklar yoruyodur sen,i
benimkiler akşama kadar uyumak dur durak bilmemmekteler vallaa
aman zaman geçiyoo 6 gün oldu bile
allah oruucunu dualarını kabul etsinnn canımcım
güle güle kullan ne güzel olmuştur badanalı ev ama yorucu olacak izin alsan 1 gün bari vermezlermii
benimde başım döndüü sızmışım sahura ütüler bitecekti güyaa yalan oldu
ezan okundu sofrayı toplayım kaçayımm öpüldüünüz
Esram00 evinizi güle güle kirletin ramazan günü boya kokusu rahatsız etmez inşallah..
yemek faslı bitti.son suyumu içiyorum.
inanır mısınız işe gidene kadar sahurdan sonra 4 ile 7 arasında en az 4 kez wc ye kalkıyorum ve de uyku uyuyamıyorum...sanki çok su içince susamıcakmıyım ama psikolojik işte...
herkese hayırlı günler diliyorum şimdiden...birazdan ezan okunur...abdest alıyım Rabbim tüm ibadetlerimizi kabul etsin...
ramazanda boya badana zor be..
ben bayram temizliğini haftaya adet dönemimde yapacağım.bayramda evde değiliz benimki sorun degil ama anneminki mutlaka yapılmalı.ellerimden öper..
hoş gelldinnnnn yoğunsunn sanırım bu arraaa kalabalıkla zevkli olur ramazan ama çocuklar yoruyodur sen,i
benimkiler akşama kadar uyumak dur durak bilmemmekteler vallaa
aman zaman geçiyoo 6 gün oldu bile
allah oruucunu dualarını kabul etsinnn canımcım
güle güle kullan ne güzel olmuştur badanalı ev ama yorucu olacak izin alsan 1 gün bari vermezlermii
benimde başım döndüü sızmışım sahura ütüler bitecekti güyaa yalan oldu
ezan okundu sofrayı toplayım kaçayımm öpüldüünüz
Neden yok...Çok ilginç...
Ben çok seviyorum davul olayını ramazan da..
KAybolmasın bu kültürümüz...
Zeynepçiğim hoşgeldin...Naslsın,kızların nasıl...
ALıştırdın yazılarına özlüyoruz seni...Netiniz hallolsada dönsen biran önce...
Gel kendini çok özletmeden)
zeynepcim hoş geldin canım özledik seni
İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun
Allah rahmet eylesin. başınız sağolsun canım
nilceeeeee
bi ikimiz varız nasılsın kuzummmm
iyiyim kuzummm aslında çokda iyi değilim çok kızdım kendime boğazım açıldı yaaa
hem oruç tutmayan benım hemde en fazla yıyen benımm valla kociş oruç tutuyo benden az yıyo yaaa
noldüu banaaa neyem açıldı bogazım bülee pofff
sen nasılsın balımm badana boyaya girişmişsiniz iyi olmustur miss gibi
yorucudur iyi bilirim benimde eşim boyar evi zor oluyo cidden