Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Neden yok...Çok ilginç...
Ben çok seviyorum davul olayını ramazan da..
KAybolmasın bu kültürümüz...

ben geldimmm.....

Zeynepçiğim hoşgeldin...Naslsın,kızların nasıl...
ALıştırdın yazılarına özlüyoruz seni...Netiniz hallolsada dönsen biran önce...

Gel kendini çok özletmeden )

mutlu bir pazar günü geçirmemiz dileğiyle İyi uykular diliyorum....

kizlar kayinpeder vefat etti 😭😭😭😭😭

zeynepcim hoş geldin canım özledik seni
kizlar kayinpeder vefat etti 

İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raci’un
Allah rahmet eylesin. başınız sağolsun canım

Son düzenleme:
gunaydın kızlar

yaa bır suru sey yazmısıtmm pc guncellemesı varmış kapandı sınır oldum neyse

burcu basın saolsun cnm Allah rahmet eylesınn

aynur cum hayırlısyla gıt gel inş..

yenacım takma kafana amelıyat falan
sen güçlüsün amelıyata falan ıhtıyacın yok cnmm bırbırımıze cok benzıyoruz
kendıne ınan kuzum sıkma canınıı

iyi pazarlarrr

Esracım boya işi yormuş ama ne güzel olmuştur şimdi tertemiz güle güle kirletin inşallah

tşkler canım valla yorulduk ama gel gör ki fazlasıyla değdi misss oldu misss

tşk ederim canım ben zaten onbeş gündür işe gitmiyorum ki bugün bi ara uğramam şart ütüye üzülme sen çabucak halledersin onları

saol canım benimm Allah tan boyanın kokusu yoktu ve hemencecik kurudu hem slikonluymuş hem de silinebilirmiş amcam öyle diyor
ayrıca o tuvalet işi ben de de aynı oluyor heleki ezana dakikalar kala bastırıyorum suyu gece git gel artık napıcannn mecburrr

ramazanda boya badana zor be..
ben bayram temizliğini haftaya adet dönemimde yapacağım.bayramda evde değiliz benimki sorun degil ama anneminki mutlaka yapılmalı.ellerimden öper..

hiç bilmiyordum böyle zor olduğunu ama az kaldı şükür artık darısı başınıza

kızlar herkese günaydınnn

ben yine geç uyandım 11 gibi salonu da temizledim yani sadece mutfak kaldı akşamda onu hallederiz artık

güzel bir pazar herkes nerelerde acaba ???

Burcu başın saolsun canımm Allah rahmet eylesin ....

Aminn canım Allah razı olsun...evet yoğunum ve bayram sonrasına kadarda böyle olcek gibi görünüyo....

hoşbuldumm yenacım..ben ve kızlarım iyiyiz elh....sen nasılsın....

bende özledim sizi...inşallah tez zamanda dönebilirim...

kizlar kayinpeder vefat etti 

Allah rahmet eylesin....

zeynepcim hoş geldin canım özledik seni

İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raci’un
Allah rahmet eylesin. başınız sağolsun canım

hoşbuldumm ablacım...

selamun aleyküm kızlaarr
benim bugün yine misafirim gelecek ama işlerimi toparladım.yemeklerin ön hazırlıklarını tamamladım. tatlımı yaptım. çorbam ocakta. epeyce kolayladım. sizler nerelerdesiniizz kimseler uğramamış gibi. ben yattıktan sonra birkaç mesaj yazılmış o kadar. ben sayfalar birikmiştir diyordum

esrammm00temiz evinde güle güle huzurla, mutlulukla otur. çabuk kirlenmesin
darısı başıma iki evin bayram temizliği olacak :44:

kızlarrr çok fena boğazım açıldı benım yaa dün feci yedim patlayasıya sonra pişman oldum bugun için az yiycem dedim ama gene yedim pofff düzeltmem lazım kendimi

nilceeeeee

bi ikimiz varız nasılsın kuzummmm

iyiyim kuzummm aslında çokda iyi değilim çok kızdım kendime boğazım açıldı yaaa
hem oruç tutmayan benım hemde en fazla yıyen benımm valla kociş oruç tutuyo benden az yıyo yaaa
noldüu banaaa neyem açıldı bogazım bülee pofff

sen nasılsın balımm badana boyaya girişmişsiniz iyi olmustur miss gibi
yorucudur iyi bilirim benimde eşim boyar evi zor oluyo cidden

kızma kendine öncelikle ben sana küçük bir hatırlatma yapayım önümüz kış malum daha var gerçi ama bize o süre ancak yetiyor han kışın kızlar şu dizlerine kadar olan çizmelerden giyiniyolar yaa işte ben bayılıyorum onlara ama olmuyor ki alayımm ama bu kış ben o çizmelerden alıcam arkadaşşş bunun için daha dikkat ediyorum senin de gözünde kalan bişey varsa böyle yapabilirsin hem bak ne güzel de gidiyor kilocuklar unutma herşey iradeeee

ben iyim şükür sonundaaa sana işten yazıyrum geri döndümmm terapi gibi oldu valla

Merhaba kızlar,
Nasılsınız? Ben çok yorgunum ama şükür güzel geçiyor. Dün Kız kulesine gittik. Bugün de önce Eyüp Sultana gittik, şimdi de Hırka-ı Şerif Camiide sıra bekliyoruz. Akşama da dışarda yapacağız iftarı. Ya bu gece iftardan sonra ya da yarın sabah gider misafirlerimiz.

Hepinizi öpüyorum, görüşürüz en kısa zamanda. Bu arada Zeynepcim hoşgeldin, özlemiştik seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…