Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızma kendine öncelikle ben sana küçük bir hatırlatma yapayım önümüz kış malum daha var gerçi ama bize o süre ancak yetiyor han kışın kızlar şu dizlerine kadar olan çizmelerden giyiniyolar yaa işte ben bayılıyorum onlara ama olmuyor ki alayımm ama bu kış ben o çizmelerden alıcam arkadaşşş bunun için daha dikkat ediyorum senin de gözünde kalan bişey varsa böyle yapabilirsin hem bak ne güzel de gidiyor kilocuklar unutma herşey iradeeee En Büyük KK

ben iyim şükür sonundaaa sana işten yazıyrum geri döndümmm terapi gibi oldu valla :KK9::KK9::KK9:

çok sevindim senin adına cnmmm şu dönemde işe dönmen çok iyi olmus senin için :21:

hımm evet güzel gaza getirdi söylediklerin yarından itibaren düzeltiyorum kendimi aynen az yemeye dvmmm :KK16:

kuzum benım bıcırık uyandı ona bakmam lazım mamasını felen yedireyim
gene gelirim öptümmm kocamaaan :KK54::KK54::KK54:

Merhaba kızlar,
Nasılsınız? Ben çok yorgunum ama şükür güzel geçiyor. Dün Kız kulesine gittik. Bugün de önce Eyüp Sultana gittik, şimdi de Hırka-ı Şerif Camiide sıra bekliyoruz. Akşama da dışarda yapacağız iftarı. Ya bu gece iftardan sonra ya da yarın sabah gider misafirlerimiz.

Hepinizi öpüyorum, görüşürüz en kısa zamanda. Bu arada Zeynepcim hoşgeldin, özlemiştik seni.

esraaa esraaaa istanbulun en güzel yerleri... ne de çok severimm hepsini ... sık da giderdim... artık kısmet bakalım ne zaman nasip olacak ama sen tadını çıkar işte ne güzel olmuş yaaa arada böyle yapmak lazımm iftar için şimdiden afiyet olsunn bizde seni kocaman öpüyoruzzz:KK54::KK54:

çok sevindim senin adına cnmmm şu dönemde işe dönmen çok iyi olmus senin için :21:

hımm evet güzel gaza getirdi söylediklerin yarından itibaren düzeltiyorum kendimi aynen az yemeye dvmmm :KK16:

kuzum benım bıcırık uyandı ona bakmam lazım mamasını felen yedireyim
gene gelirim öptümmm kocamaaan :KK54::KK54::KK54:

evet canım çok saolll aynen sen de toparla kalkkk hemen zaten biz az yemiyoruz ki sağlıklı besleniyoruzz :KK34:
küçük kuzu öp yerime koklaya koklayaaa ohh missss :KK54::KK54::KK54:

selam kızlar nasılsınız?herkesde pazar rehaveti vardırr:KK53:

saat 10 gibi kalktım ve anca şimdi biraz oturup yemeğe girişicem bugün gene imsak vaktine 4 dk kal uyandım koştur koştur birşeyler yedim ama şu an halsizim :KK75:

evde iş yapmakda yordu tabi yapmasanda olmaz mecbur

Zeynepcim senden ses gelmesine sevindim telefonun olsa arıyacaktım bu kadar özletme kendini :KK16::KK16:

ne yemek yapıcaz bir fikri olan varmı???

Neden yok...Çok ilginç...
Ben çok seviyorum davul olayını ramazan da..
KAybolmasın bu kültürümüz...

Zeynepçiğim hoşgeldin...Naslsın,kızların nasıl...
ALıştırdın yazılarına özlüyoruz seni...Netiniz hallolsada dönsen biran önce...

Gel kendini çok özletmeden :KK66:)

bizim burda var davul ama kısa sürüyor ana caddeleri dolaşıyo sadece ben uyanık oluyorum zaten kapımızın önünden geçiyor..

kızlar neler yapıyonuz kbakalım.haftalar sonra evimde uyandım saat 10 30 du.ama elektrikler yoktu saat 11.30 da geldi çarçabuk süpür sil yaptım mukabeleye gittim..ikindinden sonra geldim.ütü başına geçeceğim 3 gündür az az yapmaktan bıktım ama inanın 3 sepet doluydu dolaplar boşalmış..ee kaç haftadır eve bakamadım..

herkese hayırlı iftarlar ben iftara kadar anca ütümü yaparım..teraviden sonra belki annemde kalırız belli degil kardeşim kalmazsa bana düşer kalmak bakalım..yarında mesai var akşama belki görüşürüz..

çok şükür ite kKalka ütüyü yaptımm resmi kıyafetlar sinir ediyo ütülemesi
buharsız açılmıyoo arkadaş öldüm kız uyumadıki az uyuyamm

notıng
ben akşama domates çorba
yeşil fasulye zyağlı
bulgur pilavı semizotlu cacık yapıcam

domates çorbasından vaz geçmek üzereyimm aman ahanda vaz geçtimm yapmıyomm :))))

bana kalsa yeşil fasulye cacıkta yeter de adam var işte zaten gelmedi oruç oruç yolda çevirme yapıyosabahtan beri bayaılmadıysa biyerlerde gelir az sonra inşallah

Merhaba kızlar,
Nasılsınız? Ben çok yorgunum ama şükür güzel geçiyor. Dün Kız kulesine gittik. Bugün de önce Eyüp Sultana gittik, şimdi de Hırka-ı Şerif Camiide sıra bekliyoruz. Akşama da dışarda yapacağız iftarı. Ya bu gece iftardan sonra ya da yarın sabah gider misafirlerimiz.

Hepinizi öpüyorum, görüşürüz en kısa zamanda. Bu arada Zeynepcim hoşgeldin, özlemiştik seni.

hoşbuldum canım....ay ne güzell benim yerimede gezzz...yıllar oldu eyübe gitmeyeli....bu senede hayal gibi görünüyo...

selam kızlar nasılsınız?herkesde pazar rehaveti vardırr:KK53:

saat 10 gibi kalktım ve anca şimdi biraz oturup yemeğe girişicem bugün gene imsak vaktine 4 dk kal uyandım koştur koştur birşeyler yedim ama şu an halsizim :KK75:

evde iş yapmakda yordu tabi yapmasanda olmaz mecbur

Zeynepcim senden ses gelmesine sevindim telefonun olsa arıyacaktım bu kadar özletme kendini :KK16::KK16:

ne yemek yapıcaz bir fikri olan varmı???

ayy arıcaktın demek ne sevindimm...geldim ablacım bende çok özledim sizi....:KK16:anneme geldikçe bi ses veririm artık bi süre böyle...

yemekk...ımmmm bizde iftara yoğurt çorbası biber dolması taze fasülye ve kaygana var..bide salata bide yoğurt..bide şekerpare...:KK34:seç beğen al ablacım....:KK9:

herkes ütü yapmış bugün benim de var ama ihtiyaç oldukça parça parça yapıyorum toplu yapamam bu sıcakta
ben de bugün taze fasülye yaptım sütçüden aldım geçenki yenmemişti yapmayacaktım ama kızım başka yemek yapmazsan yeriz dedi yaptım ben de
çorba hazır çorba yaptı büyük kızım bir de makarna canı istemiş
dünkü yaptığım güllaç bitti biraz kardeşime de yollamıştım bugün tekrar yaptım istek üzerine ailede herkesin yediği nadir tatlılardan

çok şükür ite kKalka ütüyü yaptımm resmi kıyafetlar sinir ediyo ütülemesi
buharsız açılmıyoo arkadaş öldüm kız uyumadıki az uyuyamm

notıng
ben akşama domates çorba
yeşil fasulye zyağlı
bulgur pilavı semizotlu cacık yapıcam

domates çorbasından vaz geçmek üzereyimm aman ahanda vaz geçtimm yapmıyomm :))))

bana kalsa yeşil fasulye cacıkta yeter de adam var işte zaten gelmedi oruç oruç yolda çevirme yapıyosabahtan beri bayaılmadıysa biyerlerde gelir az sonra inşallah

vazgeçmeee !!! yap yap :KK52::KK52: hatta bana da tarif ver mımmmmm çok severim ama hep hazır içiyordum artık hazır çorba içmediğimden çok özledimmm bi tarif alayım da annem yapsınn olur mu ???

herkes ütü yapmış bugün benim de var ama ihtiyaç oldukça parça parça yapıyorum toplu yapamam bu sıcakta
ben de bugün taze fasülye yaptım sütçüden aldım geçenki yenmemişti yapmayacaktım ama kızım başka yemek yapmazsan yeriz dedi yaptım ben de
çorba hazır çorba yaptı büyük kızım bir de makarna canı istemiş
dünkü yaptığım güllaç bitti biraz kardeşime de yollamıştım bugün tekrar yaptım istek üzerine ailede herkesin yediği nadir tatlılardan
bir asuman abla klasiği yine döktürmüşsün :KK56::KK56:

ben küçüklüğümden beri taze fasulyeyi ağzıma sürmem :KK37: ama o güllaç nedir öyleee mımmm onu da canım çekti ayy ne çok şeyi canım çekti yahuu :KK9::KK9::KK9: iftara son 5 dk herhalde ondann ellerine sağlık ablacım afiyet olsun hayırlı iftarlarrr :KK54:

Son düzenleme:
vazgeçmeee !!! yap yap :KK52::KK52: hatta bana da tarif ver mımmmmm çok severim ama hep hazır içiyordum artık hazır çorba içmediğimden çok özledimmm bi tarif alayım da annem yapsınn olur mu ???

öle kafaadan yaparım 2 kaşık unu az çeviririm teflonda un kokusu gelmesin diye
soğuyunca 4-5 domates rendelerim unu syula cıvıtır içine katarım karıştıra karıştıra pişiririm koyulaşır kaynayınca çok koyu olursa az kaynar su katarım altını kapatırım minik kız domates cekirdeği ağzına geldimi yemez diye rondoyu bi dönderirim
sonra yumurta sarısı1 tane limon suyu yarım nescafe fincanı süt çırpıp üzeriine dökerimm

en son ikram aşaması kızlarım öle seviyo minik küpler halinde bayat ekmeklar doğrar yğda çıtırlaşana kadar kavururum kaşar rendelerim
yerken kaselere çorba üzeri ekmek ve kaşarla servis yaparım

iftar saatii olmadı şimdi bu tarif ama neysee

semizotu yoğurtlu olmadı benim normal salata oldu
deniz börülcesi vardı dolapta kötü olmasın diye bikaç biber kızarttım üzerine koyup yoğurtlucam

kızlaaaaaaarr,
misafirlikteyiz giremedim yine nete. ne yogun bi ramazan oldu yaa maşallah diyeyim. sofralar kuruldu pideler alındı ortalık şen şakrak sahura burda kalabiliriz gelemezsem haberiniz olsun. cocuklar oyun oynuyordu bilgisayarı iki dk çaldım. :KK1: bunlar beni yolmadan geri vereyim görüşürüzz:KK9:

Son düzenleme:
$komik-resimler-gulunc-fotograflar-02.jpg $komik-sozler-fotograflar-08.jpg $resimli-komik-sozler-18.jpg $resimli-komik-sozler-14.jpg $resimli-komik-sozler-15.jpg

bir asuman abla klasiği yine döktürmüşsün :KK56::KK56:

ben küçüklüğümden beri taze fasulyeyi ağzıma sürmem :KK37: ama o güllaç nedir öyleee mımmm onu da canım çekti ayy ne çok şeyi canım çekti yahuu :KK9::KK9::KK9: iftara son 5 dk herhalde ondann ellerine sağlık ablacım afiyet olsun hayırlı iftarlarrr :KK54:

Bugün sadece güllaç ve taze fasülye yaptım canım çorba ve makarnayı kızıma yaptırdım:)
Gel beraber olsun canım çayım da var :nazar:

X