Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam millet:)

bende geeediiiiiiiiim:))

aman uyku tutmadı bende yataktan kalktım buraya geldim......
zaten şurda sahura ne kaldı....

geçmişin bi kısmındanda daha bi haberim henüz.:KK35:
neyse bakarım mutlaka bi ara.

eneeee zeynep gelmiiiiş:)
hoşgeldin tatlım? nasılsın??
seni gördüğüme çok sevindim.....
yolcum gelmiş benim......:KK19:

Zeynepçim hoş geldin canım ne var ne yok?

hoşbuldummm....ne olsun canım koşturuyoz işte....iyiyiz elh...sen nasılsın...:KK16:[/QUOTE]

hamd olsun aynı işte koşturmaca...cumartesi akşamı olunca heves ettim oturdum ama kızlar yok bu akşamda....

ailenin yanındasın ne güzel...kilo almaman da çok güzel canım..tez zamanda kaldığımız yerden devam ederiz bayram sonrası...sen okulllar açılınca döneceksin sanırım görüşmek üzre...öptüm:KK54:

selam millet:)

bende geeediiiiiiiiim:))

aman uyku tutmadı bende yataktan kalktım buraya geldim......
zaten şurda sahura ne kaldı....

geçmişin bi kısmındanda daha bi haberim henüz.:KK35:
neyse bakarım mutlaka bi ara.

eneeee zeynep gelmiiiiş:)
hoşgeldin tatlım? nasılsın??
seni gördüğüme çok sevindim.....
yolcum gelmiş benim......:KK19:

:KK16::KK16::KK16:hoşbuldum canım....bende aranızda olmaktan mutluyum...:KK54:

iyiyim sen nasılsın....

hamd olsun aynı işte koşturmaca...cumartesi akşamı olunca heves ettim oturdum ama kızlar yok bu akşamda....

ailenin yanındasın ne güzel...kilo almaman da çok güzel canım..tez zamanda kaldığımız yerden devam ederiz bayram sonrası...sen okulllar açılınca döneceksin sanırım görüşmek üzre...öptüm:KK54:

evet ya akşam bi bakam dedim herkes vardı sabahlarlar zannediyodum kimsecikler yok...:KK50:evet canım ailemin yanındayım hatta bu son zamanlarda çok sık bir aradayız...:KK34:nasipse okullar açılınca tamamiyle dönücem aranıza...haklısın canım bayram sonrası adam akıllı silkelenip kendimize gelmemiz lazımm...yoksa 85 sadece hayallerimde kalcak....:KK19:

Son düzenleme:
mehtapcımm bende çok özledim sultanahmette gezmeyi yeni evledendiğimizde ilk seneler her ramazan fuara giderdik iftarı teravihi orda halleder gece dönerdik eve sonra çoluk çocuk olunca böyle evde oturuyoz köskös....fuar kurulmuşmuydu...gerçi yanlış hatırlamıyosam beyazıt meydanına kurmaya başlamışlardı...kısacası gez dolaş şekerim tadını çıkar çoluk çocuğa karışınca aman uyku düzeni bozulmasın aman hasta olmasın falan herşey hikaye oluyo...:KK34:

bana gelinceee su son bir ayım hem hızlı yorucu hem güzel hem sıkıcı geçti...yurtdıından şehirdışından misafirlerimiz oldu...biz uzun zamandır gidemediğimiz amcalarımıza ziyarete gittik falan....şuanda annemdeyim biraz temizlik işi var yardım için bir iki gün kalıcam
fırsat buldukçada size takılıcam çok özledim hepinizi...sanırım bizim neti tamamen kestiler...hele bir okul dönemi gelsin hala açılmadıysa eve bağlatıcaz gibi görünüyo...

diyete gelince bazı gün sapıtıyorum bazı gün güzel gidiyo neden bukadar tepetaklak oldum bilemiyorum...ama hala umudum var geçte olsa hedefime mutlaka ulaşıcam inşallah...bu arada kilom 87,5....veremesemde almamak için uğraşıyorum....

şimdilik benden haberler de böyle...:KK16:

asırlık tatlar ve sanatlar adı altında bi fuar vardı. geçenlerde televizyonda görmüştüm bende. karagöz hacivat seti vardı orda aklım onda kaldı ama cok pahalıydı ya. sadece kuklalar 40 liraydı tefler vardı onlar 20 lira 30 lira değişiyordu. aslında cok güzel bişey. perdesiyle felan almaya kalksak tüm set 200liraya patlar sanırım :KK53::KK53: iftardan önce dolaştık kanlıca yogurdu yicektim cok istediydim iftardan sonra gittik ama giremedik cok kalabalıktı giremedik bi daha gitcem bu sefer yicem valla bi taraflarım şişer yiyemezsem :KK1::KK1::KK1:

Mehtap özendim valla bizde istiyoruz Eyüp sultana gelmek ama malum baya uzağız bir c.tesi akşamı çıkıp sahuru yapıp sabah dönmek niyetimiz. İnşaAllah...

gidilmeli mutlaka ya. hoş bir ortam oluyor ne kadar kalabalıktan gınada gelse genede egleniyor insan :KK1: şimdi düşündümde sahura kadar kalsaydık napardık diye gece 3.5ta sahur vakti. 3,5tan sonra millet yavas yavas dagılır arabası olan. biz arabasızlarda kalırık öyle sabaha kadar vapurlar calıssında gidek diye bekleriz :KK1::KK1: bişey yiyip içemeyizde canımız sıkılmasın diye :KK9:

:KK16::KK16::KK16:hoşbuldum canım....bende aranızda olmaktan mutluyum...:KK54:

iyiyim sen nasılsın....

iyi olduğuna sevindim canımcım:)
bende iyiyim şükür, ramazan koşturması işte.....

kilonu koruduğunada sevindim:):nazar:

annendeymişsin; gitmeden yine ara ara gel mutlaka emi:)
kolay gelsin temizlik işinizde......

ben kaçıyım şimdilik sahur sofrasını ancak hazırlarım izninle oldumu??......
hadi kocaman öpüyorum seni; Allaha emanet olasın.....
:KK54::KK54::KK54:

gidilmeli mutlaka ya. hoş bir ortam oluyor ne kadar kalabalıktan gınada gelse genede egleniyor insan :KK1: şimdi düşündümde sahura kadar kalsaydık napardık diye gece 3.5ta sahur vakti. 3,5tan sonra millet yavas yavas dagılır arabası olan. biz arabasızlarda kalırık öyle sabaha kadar vapurlar calıssında gidek diye bekleriz :KK1::KK1: bişey yiyip içemeyizde canımız sıkılmasın diye :KK9:

nasip se gidicez ben zaten toplu taşıma ile gitmeyi seviyorum...sabah erkenden otobüsler kalıyormuş...aklımız fikrimiz yeme içmede:KK52:

fazla gorunmuyor ama sehrıye corbası ıctıgın ıcın pılav yemeyebılırdın mesela. ya bır ıkı kasık daha ıyı olurdu. ustelık pıde de var.

hiç sorma yaa ah anne ahhh yaptı en güzel yemeklerini ama yemekten sonra ki spor baya iyi geldi şükür hallettim :KK34:

aslında bırıncı olmak ıkıncı olmak degıl canım onemlı olan. yanlıs anlama o cumlemı. hem kendımızı hem bırbırımızı mıotve etmek adına lıstede olmak gercekten cok ıyı oluyorrrrrrrrrr

bak haftaya ıse baslayacaksın ama yıne de sıstemını bozma olur mu. bılıyorsun ben dahıl calısan arkadaslar var ve duzenımızı bozmadan devam etmeye calısıyoruz aman ha lutfen dıkkat et oldu mu

hayır canım aslaaa yanlış anlamam zaten hepinizin kilo vermesi beni motive eden en birinci nedendir ben bu hafta ilk kez listedeydim zaten çok yeniyim biliyosun daha ayım dolmadı ama uzun süre hep burda olucamm gerçekten istedğim kiloya ulaşsamda be yine birilerine yardımcı olabilmek için hep burda kalıcamm :KK34:

evet hatta yarın işe gidicem işte düzenimi bozmam zaten altı gibi çıkıyorum arada bi saatim var iftara kadar eve gelip üstümü değişim leslie bir mil yaparım diyorum şimdilik planım böyle umarım sizin kadar başarılı olabilirmm:44:

kızlar sormak ıstedıgım bırsey var sımdı ben kılo bıldırımınde tum rakamlarımı yazdım tabıkı ama ıftardan oncekı rakam dogru olur dıye dusundum ama en dogru sonuc sahurdan sonrakı sabah uyandıgımızdakı kılomuz mu acaba ?

ozaman benım kılom 100.3 degıl 101.4 olur bugun. eger ıftarı dıkkate alacaksam bugunku kılomu 100.1 almam gerekır. sızın fıkırlerınız neler bu konuda ?

yani filizcim bence iftara doğru olan rakam doğru çünküüüüü e güzeli o :KK9::KK9: yani şahsen ben öyle yapıyorum daha da hoşuma gidiyor hem de dokuzları görmeye bu kadar az kalmışken hiç öyle tok tok tartıamammm :KK9::KK9: 100.1 doğrudur :KK34:

Aynurcumm canım hayırlı yolculuklarr yolun açık olsun inşallah şimdiden özledik :KK5::KK5:

Mehtabımm sultanahmete gitmişssin ben de çok severim istanbuldayken de çok sık giderdim gerçekten büyüleyici bir ortamı var ne güzel sen de görmüşsün darısı göremeyenlerin başına :KK16::KK16:

iyi olduğuna sevindim canımcım:)
bende iyiyim şükür, ramazan koşturması işte.....

kilonu koruduğunada sevindim:):nazar:

annendeymişsin; gitmeden yine ara ara gel mutlaka emi:)
kolay gelsin temizlik işinizde......

ben kaçıyım şimdilik sahur sofrasını ancak hazırlarım izninle oldumu??......
hadi kocaman öpüyorum seni; Allaha emanet olasın.....
:KK54::KK54::KK54:

tamam canım sende Allaha emanet ol....:KK54:

bende sahuru hallettim yedirdim milleti geldim şimdi bir yandan çayımı yudumluyom...birazdan bende kaçarım....:KK34:

Selam herkese,

Geçmişe bakamadım. Bi süre de bakamam. Haber vereyim dedim. Eşimin amcası aradı saat 1 gibi. 4 saate oradayız, haftasonu gezelim dediler. 3 çocuk toplam 5 kişi, yatıracak yerim bile yok. Yine de sevindim. Sabahtan beri deli danalar gibi koşturuyorum. Allahtan pazartesi büyük temizlik yapmıştım. Şöyle bi üstünden geçtim, gittik alışverişe. Bu satırları tuvaletten yazıyorum :KK66:

Geldiklerinde yavaş yavaş yaparız yemekleri. Bi de meşhur eltimi ve kayınbiraderimi de çağırmamızı söylemiş amca, çağırmadık tabi. Eşimin usulunce anlatır artık hiç duyulmasını istemesek de.

Ben haftasonu yokum anlayacağınız. Hepinizi öperim kocaman, bana şans dileyin.

şansın bol olsun rabbim kolaylık versin inşallahhhh e dün o kadar misafir diyodun işte geliyorlarmış :KK9::KK9:

ramazanda kalabalık güzeldirrr yaa ben de senin gibi çok severim misafiri :KK16::KK16:

kızlarrr yaaa daha yeni oturdum desem inanırmısınız?

uyumadan sizlere yazayım dedim

iftardan hemen sonra amcam geldi hadi evi boyalım dedi ben de kek gibi tamam amca dedim neyse başladık aman Allah ım bu da ne ?

Her taraf döküldü boya toz pislik üstelik temizliği yeni bitirip evi sarmıştık şimdi evin halini görseniz acırsınız ayy filizcim komşun ne kadar haklıymış hiç te öyle göründüğü gibi kolay değil yaaa ev gitti bitti resmen salon cocuk odası antre ve banyo boyandı mutfak yarında kaldı saat bir buçukta boya bitti biz de annemle başladık ben çocuk odasını yaptım annem banyoyu artık salonda yarına kaldı üstelik yarın iş var üfffffff ama tek tesellim duvarlar şahane oldu amcam usta boyacıdır eski rengi çakıl taşından kum bejine çevirdik çok tatlı bi renk böyle vanilyaya benziyor ayyy evin yüzü gözü açıldı çok güze oldu çooooook:KK16:

Meyracımm koç burcu en çok anlaştığım burçlardann :KK19::KK19::KK19::KK16:ben de burçlara meraklıyım ama bu ara burca bakacak vakit mi var ben de :KK9:

sahur
bir haşlama yumurta
iki dilim ekmek birini az bal ile yedim
bir bardak light süt
domates maydonoz

akşam
yarım kase şehriye çorbası
yarım tabak yoğurtlu ıspanak yemeği (pirinçsiz)
bir litre su

ara
yarım şekerpare ( ana yüreği dayanmadı zorla yedirdi )
bir bardak çay

spor 20 dk o da iftardan önce iftardan sonra şaftım kaydı artık direk yatışşş ben herkeseee iyi uykular hayırlı sahurlarr

Esram00 evinizi güle güle kirletin ramazan günü boya kokusu rahatsız etmez inşallah..

yemek faslı bitti.son suyumu içiyorum.

inanır mısınız işe gidene kadar sahurdan sonra 4 ile 7 arasında en az 4 kez wc ye kalkıyorum ve de uyku uyuyamıyorum...sanki çok su içince susamıcakmıyım ama psikolojik işte...

herkese hayırlı günler diliyorum şimdiden...birazdan ezan okunur...abdest alıyım Rabbim tüm ibadetlerimizi kabul etsin...

:KK54::KK16::KK16::KK16:

sahurda fazla kaçırdım tava böreği yaptıydım yarım yarım yedik eşimle.off çok şiştim yaa..uyumamam lazım şimdi bu şişkinlikle uyursam kabus görürüm..neyse namaz vakti yaklaşıyor biraz tesbih çekerim biraada kuran dinlerim.herkese hayırlı sahurlar

ramazanda boya badana zor be..
ben bayram temizliğini haftaya adet dönemimde yapacağım.bayramda evde değiliz benimki sorun degil ama anneminki mutlaka yapılmalı.ellerimden öper..

Adamın biri kafeye oturmuş 1 kola söylemiş.
Kara kara düşünmeye başlamış. Kapıda baba
yiğit bir adam gelmiş masasına oturmuş,
kolasını içmiş ve sormuş:
-Hayırdır birader ne düşünüyorsun.
-Ben ne bahtsızım, demiş. Sabah karımla
tartıştım karım beni boşadı. İşe geç kaldım
patron işten kovdu. İşten çıktım yolda araba
çarptı. Kendimi öldüreyim dedim tabanca
tutukluk yaptı. Asmaya karar verdim ip koptu.
Doğal gazla öleyim dedim faturayı
ödememişim. Fare zehri alıp geldim kolaya
koydum onu da sen içtin ooff offf :))

herşerde hayır vardır demi ama :KK52::KK52::KK52:

bende kaçıyom artık bu geçmiş bitecek gibin değil...öptüm hepinizi namaz kılıp yatağıma koşayım gözlerim kapanmaya başladı....

Allaha emanet olun....

ben geldimmm.....:KK16::KK16:
hoş gelldinnnnn yoğunsunn sanırım bu arraaa kalabalıkla zevkli olur ramazan ama çocuklar yoruyodur sen,i
benimkiler akşama kadar uyumak dur durak bilmemmekteler vallaa
aman zaman geçiyoo 6 gün oldu bile
allah oruucunu dualarını kabul etsinnn canımcım
kızlarrr yaaa daha yeni oturdum desem inanırmısınız?

uyumadan sizlere yazayım dedim

iftardan hemen sonra amcam geldi hadi evi boyalım dedi ben de kek gibi tamam amca dedim neyse başladık aman Allah ım bu da ne ?

Her taraf döküldü boya toz pislik üstelik temizliği yeni bitirip evi sarmıştık şimdi evin halini görseniz acırsınız ayy filizcim komşun ne kadar haklıymış hiç te öyle göründüğü gibi kolay değil yaaa ev gitti bitti resmen salon cocuk odası antre ve banyo boyandı mutfak yarında kaldı saat bir buçukta boya bitti biz de annemle başladık ben çocuk odasını yaptım annem banyoyu artık salonda yarına kaldı üstelik yarın iş var üfffffff ama tek tesellim duvarlar şahane oldu amcam usta boyacıdır eski rengi çakıl taşından kum bejine çevirdik çok tatlı bi renk böyle vanilyaya benziyor ayyy evin yüzü gözü açıldı çok güze oldu çooooook:KK16:

Meyracımm koç burcu en çok anlaştığım burçlardann :KK19::KK19::KK19::KK16:ben de burçlara meraklıyım ama bu ara burca bakacak vakit mi var ben de :KK9:
güle güle kullan ne güzel olmuştur badanalı ev ama yorucu olacak izin alsan 1 gün bari vermezlermii

benimde başım döndüü sızmışım sahura ütüler bitecekti güyaa yalan oldu

ezan okundu sofrayı toplayım kaçayımm öpüldüünüz

Son düzenleme:
X