Zeynepçim hoş geldin canım ne var ne yok?
selam millet:)
bende geeediiiiiiiiim:))
aman uyku tutmadı bende yataktan kalktım buraya geldim......
zaten şurda sahura ne kaldı....
geçmişin bi kısmındanda daha bi haberim henüz.
neyse bakarım mutlaka bi ara.
eneeee zeynep gelmiiiiş:)
hoşgeldin tatlım? nasılsın??
seni gördüğüme çok sevindim.....
yolcum gelmiş benim......
hamd olsun aynı işte koşturmaca...cumartesi akşamı olunca heves ettim oturdum ama kızlar yok bu akşamda....
ailenin yanındasın ne güzel...kilo almaman da çok güzel canım..tez zamanda kaldığımız yerden devam ederiz bayram sonrası...sen okulllar açılınca döneceksin sanırım görüşmek üzre...öptüm
mehtapcımm bende çok özledim sultanahmette gezmeyi yeni evledendiğimizde ilk seneler her ramazan fuara giderdik iftarı teravihi orda halleder gece dönerdik eve sonra çoluk çocuk olunca böyle evde oturuyoz köskös....fuar kurulmuşmuydu...gerçi yanlış hatırlamıyosam beyazıt meydanına kurmaya başlamışlardı...kısacası gez dolaş şekerim tadını çıkar çoluk çocuğa karışınca aman uyku düzeni bozulmasın aman hasta olmasın falan herşey hikaye oluyo...
bana gelinceee su son bir ayım hem hızlı yorucu hem güzel hem sıkıcı geçti...yurtdıından şehirdışından misafirlerimiz oldu...biz uzun zamandır gidemediğimiz amcalarımıza ziyarete gittik falan....şuanda annemdeyim biraz temizlik işi var yardım için bir iki gün kalıcam
fırsat buldukçada size takılıcam çok özledim hepinizi...sanırım bizim neti tamamen kestiler...hele bir okul dönemi gelsin hala açılmadıysa eve bağlatıcaz gibi görünüyo...
diyete gelince bazı gün sapıtıyorum bazı gün güzel gidiyo neden bukadar tepetaklak oldum bilemiyorum...ama hala umudum var geçte olsa hedefime mutlaka ulaşıcam inşallah...bu arada kilom 87,5....veremesemde almamak için uğraşıyorum....
şimdilik benden haberler de böyle...
Mehtap özendim valla bizde istiyoruz Eyüp sultana gelmek ama malum baya uzağız bir c.tesi akşamı çıkıp sahuru yapıp sabah dönmek niyetimiz. İnşaAllah...
hoşbuldum canım....bende aranızda olmaktan mutluyum...
iyiyim sen nasılsın....
gidilmeli mutlaka ya. hoş bir ortam oluyor ne kadar kalabalıktan gınada gelse genede egleniyor insanşimdi düşündümde sahura kadar kalsaydık napardık diye gece 3.5ta sahur vakti. 3,5tan sonra millet yavas yavas dagılır arabası olan. biz arabasızlarda kalırık öyle sabaha kadar vapurlar calıssında gidek diye bekleriz bişey yiyip içemeyizde canımız sıkılmasın diye
fazla gorunmuyor ama sehrıye corbası ıctıgın ıcın pılav yemeyebılırdın mesela. ya bır ıkı kasık daha ıyı olurdu. ustelık pıde de var.
aslında bırıncı olmak ıkıncı olmak degıl canım onemlı olan. yanlıs anlama o cumlemı. hem kendımızı hem bırbırımızı mıotve etmek adına lıstede olmak gercekten cok ıyı oluyorrrrrrrrrr
bak haftaya ıse baslayacaksın ama yıne de sıstemını bozma olur mu. bılıyorsun ben dahıl calısan arkadaslar var ve duzenımızı bozmadan devam etmeye calısıyoruz aman ha lutfen dıkkat et oldu mu
kızlar sormak ıstedıgım bırsey var sımdı ben kılo bıldırımınde tum rakamlarımı yazdım tabıkı ama ıftardan oncekı rakam dogru olur dıye dusundum ama en dogru sonuc sahurdan sonrakı sabah uyandıgımızdakı kılomuz mu acaba ?
ozaman benım kılom 100.3 degıl 101.4 olur bugun. eger ıftarı dıkkate alacaksam bugunku kılomu 100.1 almam gerekır. sızın fıkırlerınız neler bu konuda ?
iyi olduğuna sevindim canımcım:)
bende iyiyim şükür, ramazan koşturması işte.....
kilonu koruduğunada sevindim:)
annendeymişsin; gitmeden yine ara ara gel mutlaka emi:)
kolay gelsin temizlik işinizde......
ben kaçıyım şimdilik sahur sofrasını ancak hazırlarım izninle oldumu??......
hadi kocaman öpüyorum seni; Allaha emanet olasın.....
Selam herkese,
Geçmişe bakamadım. Bi süre de bakamam. Haber vereyim dedim. Eşimin amcası aradı saat 1 gibi. 4 saate oradayız, haftasonu gezelim dediler. 3 çocuk toplam 5 kişi, yatıracak yerim bile yok. Yine de sevindim. Sabahtan beri deli danalar gibi koşturuyorum. Allahtan pazartesi büyük temizlik yapmıştım. Şöyle bi üstünden geçtim, gittik alışverişe. Bu satırları tuvaletten yazıyorum
Geldiklerinde yavaş yavaş yaparız yemekleri. Bi de meşhur eltimi ve kayınbiraderimi de çağırmamızı söylemiş amca, çağırmadık tabi. Eşimin usulunce anlatır artık hiç duyulmasını istemesek de.
Ben haftasonu yokum anlayacağınız. Hepinizi öperim kocaman, bana şans dileyin.
Hayırlı sahurlar
Biz yaptık sahuru eşim gitti ben de mutfağı topladım suyumu içiyorum
Zeynepcim hoşgeldin özledik seni
hoş gelldinnnnn yoğunsunn sanırım bu arraaa kalabalıkla zevkli olur ramazan ama çocuklar yoruyodur sen,iben geldimmm.....
güle güle kullan ne güzel olmuştur badanalı ev ama yorucu olacak izin alsan 1 gün bari vermezlermiikızlarrr yaaa daha yeni oturdum desem inanırmısınız?
uyumadan sizlere yazayım dedim
iftardan hemen sonra amcam geldi hadi evi boyalım dedi ben de kek gibi tamam amca dedim neyse başladık aman Allah ım bu da ne ?
Her taraf döküldü boya toz pislik üstelik temizliği yeni bitirip evi sarmıştık şimdi evin halini görseniz acırsınız ayy filizcim komşun ne kadar haklıymış hiç te öyle göründüğü gibi kolay değil yaaa ev gitti bitti resmen salon cocuk odası antre ve banyo boyandı mutfak yarında kaldı saat bir buçukta boya bitti biz de annemle başladık ben çocuk odasını yaptım annem banyoyu artık salonda yarına kaldı üstelik yarın iş var üfffffff ama tek tesellim duvarlar şahane oldu amcam usta boyacıdır eski rengi çakıl taşından kum bejine çevirdik çok tatlı bi renk böyle vanilyaya benziyor ayyy evin yüzü gözü açıldı çok güze oldu çooooook
Meyracımm koç burcu en çok anlaştığım burçlardannben de burçlara meraklıyım ama bu ara burca bakacak vakit mi var ben de