Ben de ilk ve ortayı orda okudum canım.
Hatta biz buraya geldiğimiz ilk sene açıldı burdaki okul. Burda başladım burda bitirdim. 96ydı yıl
Sen kaç doğumlusun? Ablamın sınıf arkadaşı çıkma ihtimalin var şu anda
Sağol ablacımmYaptım babam da yedi hatta bir dilim. Yağını ve şekerini biraz az koymuştum güzel güzel hafif olmuş bir dilim daha yiyim dedi de annem izin vermedi daha sonra yersin diye
İftar öncesi leslie iki mil yaptım 30 dakika
İftar menüm
bir kase mercimek çorbası
bir kase cacık
2 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye
salata ve 2 kk kadar pidenin sadece kızarmış üst tarafı
Şimdi de size merhaba diyip teravihe kaçıcam. Görüşürüz güzellikler
canım üzülme inan çocuklar kolay iyileşiyor umarım sonuç iyi çıkar..Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
İftardan sonra bir rehavet çöktü ki anlatamamfazlada yemedim ama yinede mayıştım
Eşim iftardan sonra ille film izleyelim diye tutturdu ama film sarmayınca iyi sen kafana göre takıl bari ben izlerim dedi
Küçük cimcime şükür iftardan evvel yemeğe başladı ve bizlede yedigünün acısını çıkardı herhalde
Büyük kızım bugün Ortopedi doktoruna gitti anannesiyle :26:
Doktor röntgen çekip bakmış kırık varmı diye ama birşey görememiş ağrısınında devamlı olduğunu söyleyince ayrıntılı bir film daha istemiş :26: Kas yırtılmasından şüphelenmişayın 16sında çekilecekmiş yeni film.
Umarım öyle birşey çıkmaz çünkü o zamanda ameliyat olma durumu olabilirmişoff o güne kadar ben nasıl bekliyeceğim yaaaaa
Eğer doktor ameliyat dersede tekrar buraya geldiğinde gösterip ona göre tedavi yapılacak :26: İnşallah gerek kalmaz
Heh şöyle bu motivasyonu kaybetmiyoruz ve çok güzel beslenmeye devam ediyoruz
Bak ne güzel 96.5 u gördünİnşallah bayramdan sonrada daha fazla motive olur sporumuzuda dilediğimiz gibi devreye sokup çok daha güzel kilolar vereceğiz
Çok çok güzel kilolar vereceğine adım gibi eminim
Oyyyy hepsi birbirinden güzel ama bende kuzuya ve kediye bayıldım
Arkadaşlar,
Geçen yıllar da cuma günleri öğlen sonrası tartılıyorduk.. ( oruç tutanlar ) Ben de akşam hazırlıyordum listeyi..
Bu sene de isterseniz öyle yapalım yahut yine sabah erkenden şiş karınla tartılalım..Siz bilirsiniz...
--------
Mehtapçığım doğum günün kutlu olsun canım...
Herşeyin en iyisine ,en güzeline layıksın..Dilerim yeni yaşın da tüm isteklerin gerçekleşir...
Kuzu doğum günün kutlu olsun 24 oldun iyiki oldunnn:119::119::119::119::119::119::119:
mehtap mrb daha once konusmadık sanırım ama ırmık konusunda uyarmak ıstedım kısır bıle fazla yenırse tehlıkelı oluyor ırmık tatlısı da sutlu tatlılar kadar masum degıl yanı. oyuzden tadımlık ye lutfen.
mehtap dogumgunun kutlu olsun
nıce mutlu yıllaraaaaaaaaaaa
GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkeslere güzel bi gün diliyorum ben yine bugün çok uykusuzum ya hiçbişey etkilemiyo ama bu uykusuzluk beni mahvediyo doğrusu
neyse sağlık olsun balım dayanacaz 1 ay
Kızlar fazla alıntı yapamıyorum kusura bakmayın ama okuyorum mutlaka neyse şimdiden öpüldünüz
Bende dün çok susadım hatta son zamanları artık ölecek sandım ama çok şükür geçti inşallah bi daha öle olmaz
Canım kilo için tebrik ederim
Nevinim eşine ve eltine çok geçmiş olsun rabbim inşallah onların yüzüne bakar ve bebek tutunur 2 tane düşüğüm olduğu için bilirim o duyguları rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
Mehtap kuzum doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu ve zayıf senelere inşallah
Günaydınlar,
yorgun uyandım ben bugün yaf,inşallah öğleden sonraya düzelirim. bi de susadım sanırım ton balığı yüzünden.
marketten yemeklik bi şeyler alıcam birazdan, hepinize kolay gelsin kuzular. umarım herkes çok iyidir.
deli kız doğum günün kutlu olsun
inşallah bahtın da senin kadar güzel olur, çok güzel geçer bundan sonraki hayatın. Yeni yaşın aşk, evlilik getirir
valla aklımdan çıkarmaya çalışıyorum kod adı; d i h sını dünden beri
her şeyden eccük yemişin, efferim sana
Yasemin abla bi an önce edin, bende işe yaramamaya başladı bile. zamanla daha da zorlanırız herhalde kabızlık konusunda. yağı az şeyler yeyince ve bu kadar uzun süre aç kalınca kabızlık kaçınılmaz. spor yapıyorum, eşimle ikimiz (daha çoğunu ben) 5 litrelik suyu bitiryoruz iftardan sahura, meyve ve lifli şeyler yiyorum yine de bana mısın demiyor. umarım sizler yaşamazsınız.
Filizcim çok sevindim, inşallah artık alacaksın emeklerinin karşılığını. 101,6 doğrudur çünkü benim de normal zamanda sabah açlığımla akşam tokluğum 1 kg farkediyor. belki birazı su kaybıdır ama olsun, fazla su atılmadan kilo verilmiyor zaten.
canım spor hocan haklı olabilir yürüyüş ve kilo verme konusunda. metabolizman yavaş yavaş ya tempolu yürüyüş fayda etmiyor olabilir. sen kendini çok zorlamadan, kırık ayağına zarar vermeden limitlerini zorla. metabolizması hızlı olan her şekilde kilo veriyor ama yavaş olana yürüyüş bile yaramıyor işte.
çok teşekkür ederim yüreklendirici sözlerin için de
Nevincim eşine de çok üzüldüm, eltine dekuzum hayat bu ara fazla zor eşinle sana ama eminim kardeşlerinize karşı bu desteğinizin mükafatını alacaksınız. Allah insanı kardeşiyle sınamasın, çok zor gerçekten. affetmekle de çok iyi yapmışsınız, cahillik etmişler, düşünememişler. insanoğlu öyle, bi şeyin doğru olduğunu düşündü mü önünü arkasını düşünmeyi bırakıyor.
İnşallah bu haftasonu dinlenebilirsiniz canım, valla çok üzülüyorum senin yorgunluğuna.
Kuzummm menün az ama sağlıklı, harikasın
belki ekmeği 1 dilim arttırır ve meyve eklersen kabızlık da yaşamazsın. öpüyorum çok seni
he ya, bunlar çok az yiyor
ben de az yediğimi düşünüp buraya gelince bozuluyorum. ama çok azaltmamak lazım, ramazan sonu aynı hızla gelmemesi için kiloların.
Mehtapcığım doğum günün kutlu olsun
Rabbim inşallah çok daha zarif ve güzel doğum günleri nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnn
Nevinciğim az da unutuyordum ... Alıntın uçmuş ama neyse... Çok geçmiş olsun sizleredeRabbim inşallah kuzucuğa tutunmayı nasip ederde annesiyle babası sağ sağlım kuçaklarına alırlar kuzucuklarını Bütün dualarımız sizlerle
selam cücüşleriimmm
nasılsınızz? benden iyilik , Ramazanın 3. gününüde yarıladık maşAllaaahh , yeme olayım gayet güzel gidiyor , tatlı kaçamaklarım haricindeee
umarım herkes iyidir , görüldüğü üzere ben yine buralardayımm ,umutlarım yarına kaldı, ruh halim aldı başını gittiiiii , bekle Aynur bekleee mode is on :26::26::26::26:
çok özledim sizlerle sohbet etmeyi ama ancak bu kadar vakit bulabiliyorum maleseff(
hepinizi kocaman öptümm , Allaha emanet oluunn
MEHTAAAPPP doğum günün kutlu olsun kuzuummm , yeni yaşında herşey gönlünce olsunnnn , öperim seniii
Geçen haftanın artısını anca atabildim canım. Sallamasam da artı çıkmam inşallah listede
Çok şükür iftar sonrası da yaptım sporumu eve çook geç gelmiş olmama rağmen.
Bu kez kararlıyım inşallah
Aaa evt ben kaç gündür yoğurt yemeyi unutuyordum.
Teşekkür ederim canım iyi hatırlattın
İşte bu Filiz yaa. Bunu bekliyodum ben uzun zamandır :)
Bu kadar uzun süre irade göstermenin bir kırılma noktası olacaktı tabi ki
Çok sevindim adına çok
bugün geç gelmiş olmama rağmen yaptım ben canım.
İnşallah böyle devam eder bundan sonra da.
Anneciğine çok geçmiş olsun tekrar tekrar
Ben de istiyoruumm. Sonra gidip güzel kocamaaaann bir alışveriş yapmak istiyorum..
Babamın ocağına incir ağacı dikmek istiyorum
nevzamansız inşiallah bebek tutunur hayata. Rabbim yardımcınız olsun..
Mehtap kuzusuuu doğumgününmüş bugüün
İyi ki doğdun canım, umarım çoook mutlu ve huzurlu zamanlar getirir yeni yaşın sana
Asu bugün yine mutfakta :)
Aynurum hayırlısıysa gidersin kuzu bunlar nasip kısmet işi malum
Mehtapcım yeni yaşın hayırlı olsun nice uzun sağlıklı mutlu yıllar gör inşallah canım
Ceco geçmiş olsun azcık uzanma fırsatı bulursun inşallah
merhaba güzeller.. bi görünüp bi kayboldum.
oğluş gelince laptopu ele geçirdi.. benim elim boş olduğunda o bir oyuna başlamış oluyor ve bırakmıyor..
bari sabahları gireyim nete bende...
geçmişe bakma fırsatım da olmadı..
ama cecoşum başının ağrıdığını okudum.. geçmiş olsun.. biraz dinlenince geçer umarım...
mehtabın doğum günüymüş, kutlu olsun..
bizd bir şirket kurmaya çalışıyoruz bu aralar.. o yüzden günlerim dolu geçiyor..iş ve ev işleri dışında onunla uğraşıyorum.. hayırlı olur inşallah..
akşama da iftara davetliyiz.. düzeni bozmadan bu haftayı tamamlamak istiyorum..
Mehtapp doğum gunun kutlu olsun nice güzel yıllara inşallahh
cecoo geçmiş olsun cnm baş ağrısı beter bişeydir ara ara çekerimm hemencecik geçer inş
selamun aleyküm kızlaarr
bugün benim tatil günüm gibi
uyanıp uyanıp tekrar yattım birde kalktım.sonrada tembellik ediyorum.
mehtaaaapp bugün doğum gününmüü
Allah sağlıklı uzun ömürler versin
ay sağol canım bende kendimi kandırmaya çalışıyorum diyordum ama sizde desteklemiş oldunuzyinede biraz azaltsam iyi olacak
semizotu her nasıl tüketilirse tüketilsin çok sağlıklı özellikle doğal olanı. ben hazır satılanlardan bir kere aldım tadını hiç beğenmedim
inşallah öyledir tartıda hiç oynama yok ama bakalım bayrama kadar ne olacak. ramazan öncesi oldukca çozutmuştum
oy iyi yüreklim beniimm senin yüreğin güzel gücensende affediyorsuneşinede geçmiş olsun canım. inşallah bebişte tutunur
aynuruuumm o beklemeleri bilirim insanın ömründen ömür gider ama herşeyin hayırlısı canım inşallah hayırlısıyla gidersiniz. bu sene eltimlerde hava alanına kadar gidip üç gün bekleyip geri gelmişlerdi. sonrası çok rahat geçti. eğer geri dönmeseler belkide daha zahmetli olucaktı o şirketle gidenler perişan olmuşlar orda. eltimler 1 ay sonra gittiler ama çok rahattılar.
cecoşum geçmişolsun
egedeniz hayırlı olsun şirketiniz
annenede sanada geçmiş olsun canım. inşallah basit birşeydir.
Herkese slmmmm
kızlar bu ramazan aslında güzel geçiyor böyle beklemiyordum ben diyet yaparak da ramazan geçiyormuş hem de eksilerek
herneyse işte bugün sabahtan yoktum dışarı çıktım şu malum dilekçeyi verdim üstüne bir de 180 lira para verdim şuraya bak yaa hem boşanıyorum hem de para veriyorumm neyseee bitsin de bunu gören eski eşim aradı tabi cevap vermedimm en azından artık resmi süreç başladı şükür orda biraz kötü oldum gözlerim falan doldu ama hemen toparladım sonra annemide aldım çıktım alışverişe ben alışveriş yapmayı pek severim iyi de geliyor motive olyorum eksiklerim falan vardı onları aldım size resimlerini koyayım bakalım beyenecek misniz ?
yarın tartı günü herkeste güzel gelişmeler var diye tahmin ediyorumm yarın ola hayrolaaa
mehtabcımmm nice nicee mutlu senelere kuzummm rabbim ailenle ve sevdiklerinle huzurlu sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin inşallahh
Mehtapp doğum gunun kutlu olsun
Arkadaşlar,
Geçen yıllar da cuma günleri öğlen sonrası tartılıyorduk.. ( oruç tutanlar ) Ben de akşam hazırlıyordum listeyi..
Bu sene de isterseniz öyle yapalım yahut yine sabah erkenden şiş karınla tartılalım..Siz bilirsiniz...
--------
Mehtapçığım doğum günün kutlu olsun canım...
Herşeyin en iyisine ,en güzeline layıksın..Dilerim yeni yaşın da tüm isteklerin gerçekleşir...
Esrammm00 kuzum üzülme herşeye çare bulunur kendin demişin şu dönemleri kendini çok hırpamadan atlatırsın inşallahh kuzum Allah büyük..
güzel dilekleriniz için teşekkürler cücüşleriimmm
Nurgülüümmm Ramazan umresine gidiyoz bebeemm ama sıkıntı varr , vizeyi zor aldık , şimdide gidiş için beklemedeyiizz :26::26::26:
Su an o kadar sınırlıyım kı anlatamam dun dılekcemı vermıstım yaa barodan avukat talep edecektım yasadıgım yer kucuk bır ılce oldugundan bır tane tek avukat var dedım kı onu ısterım barodan bugun o avukat benı aradı bılın bakalım ne ıcın esım onu tutmus ıkı bın lıraya anlasmıslar benım avukatım sımdı bana karsı ama ne dıcegımı bılemedım zaten kıl bı avukat sızın anlıcagız kaldım ben avukatsız yazıklar olsun boyle ınsanlara sınırlerım alt ust oldu elım ayagım bosaldı dızlerım tıtrıyor tabı avukat bana ulasmak ıcın patronumun yanına gıtmıs ıyıce gerıldım yanı !!!
oyy maşallah allah kabul etsin çok sewindim bizlerede dua et.. rabbim hacca gitmeyide nasip etsin inşallah
her şerde bir hayır vardır tatlım canını sıkma herşey oolacağına varır.. rabbim yüzüne baksın
Teşekkür ederim canım.elız canım doktordan sonra bıze haber ver lutfen annene de sana da gecmıs olsun bırsey cıkmaz bence. ıcımde ıyı hısler var canım.
spor yıne yapılmıs harıkasın bu konuda. ozellıkle ıftar oncesı yapman cok faydalı cok zor olsa da. vucutta yıyecek ve su kalmadıgı ıcın, enerjı harcarken yaglara saldırıyormus vucut. ınsaallah daha basarı getırecek bıze bu sıstem.
menun guzel olmus hafıf ve saglıklı.
Benim ablam da 86lı canım :)GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkeslere güzel bi gün diliyorum
Ya kızlar ben şiştim resmen inanılmaz ödem var artı sanırım kabızlık var nasıl yapıcam ben bu işi bilemedim
İftarda ve sahurda çok az yiyorum ama inanın canım istemiyor
Şuan ellerim felan davul gibi ne yapsam acaba bi akıl verin bana
Yenam benim kilo aynı yine ama şişim inanılmaz ve kabızlık var bilmiyorum artık ne olcak bakalım bide akşam tartılıyım ne dicek tartı
Canım ben 86 doğumluyum ama 1 sene erken gittim okula oyüzden 85lilerle okudum ablan kaçlı peki
Nursena balacım çok geçmiş olsun inşallah bugün daha iyisindir ablacım
Asuman ablacım kızın hakkında hayırlısı olsun inşallah
Tabi ablacım hazırlarım ben :)Yenacım kilom aynı canım 84.7
Sporum yok
Elizcim spor listesi sende artık değil mi canım ben emekli oldum:)
Hoşgeldin canım..slm kızlar netimdeki sorun giderildi şükür sizleri çoook özlemişimbildirim iftar öncesiymiş sevindim valla hafta başında birazcık artıdaydım inş gitmiştir kilolar gerçi siz çok az yemişsiniz ben okadar dikkat edemedim sizlerden uzak kalmak yaramadı bana
Esra yardımcı olmuş sana ne güzel...Su an o kadar sınırlıyım kı anlatamam dun dılekcemı vermıstım yaa barodan avukat talep edecektım yasadıgım yer kucuk bır ılce oldugundan bır tane tek avukat var dedım kı onu ısterım barodan bugun o avukat benı aradı bılın bakalım ne ıcın esım onu tutmus ıkı bın lıraya anlasmıslar benım avukatım sımdı bana karsı ama ne dıcegımı bılemedım zaten kıl bı avukat sızın anlıcagız kaldım ben avukatsız yazıklar olsun boyle ınsanlara sınırlerım alt ust oldu elım ayagım bosaldı dızlerım tıtrıyor tabı avukat bana ulasmak ıcın patronumun yanına gıtmıs ıyıce gerıldım yanı !!!
teşekkür ederim canım..canım sanada annenede çok geçmiş olsun, inşaallah önemli bişeyde değildir seninki canım, öpüyorum
maşşallah spor falan süpersin..
benim spor teravihten ibaret oluyor birde bugün 2 saat süren ütüydü sıcakta çekilmiyo ama hala bitmedi
Teşekkür ederim canım.
Bugün elim kolum hiiç kalkmadı üstüne de bir ton yedim ama olsun arada olcak napalım ..
Benim ablam da 86lı canım :)
Tabi ablacım hazırlarım ben :)
Geciktim biraz moral bozukluğu artı hastane falan derken.
Affola...
Hoşgeldin canım..
Daha aktif katılırsın ve daha iyi sonuçlar alırsın inşallah
Esra yardımcı olmuş sana ne güzel...
Canını sıkma canım, her işte bir hayır var.. Rabbim hayırlısını versin inşallah
teşekkür ederim canım..
sağol devamlı olur inşallah..
ütü yaz sıcağında zorluyor vallahi. normalde çok severim ütüyü ama yazın ben bile soğuyorum ütü yapmaktan.
Ben hastaneye gittim. Ciddi olduğunu düşünmüyorum ama biyopsi alalım dedi doktor. Canım acıdı biraz ama napalım... Sonuç çıktıktan sonra da gidicekmişim muhtemelen hepsini alıcakmış lokal anesteziyle.
hiç halim yok bugün. ateşim de var baya. oruç da değildim doktor sebebiyle. bugün baya kötüyüm anlayacağınız...
Dün iftar öncesi tartıldığımda 89.2ydim ama bugün sabah 90.2 çıktım yani bir de +800 gramım mevcut, hayırlı olsun vatana millete :)
Bir de bugün hastane bahçesinde babamı bekliyorduk bir kadın geldi yanıma. rahatsiz etmezsem bir şey sorabilir miyim dedi. kilomu sordu, ben de annemi uzaklaştırıp söyledim :) annem babam kilomu bilmiyolar da :) ama dedim ben diyet ve spor yapıyorum, 6 7 kilo kadar verdim. o ablacık da 150 kiloyla başlamış, şimdi 8 kilo vermiş spor salonuna gidiyormuş. senin kadar olsam yeter, kendime hedef belirlemeye çalışıyorum da canım dedi. bir de çok güzelsin diye iltifatlar etti Allah razı olsun...
56 kiloymuş 14 yıl önce. Psikolojik ilaç tedavileriye 150ye çıkmış kilosuGeçen yıl 25 kilo vermiş, ilaçlar devam edince tekrar almış... Şimdi bitti ilaçlarım ve inşallah artık engel yok önümde dedi.
Halimize binlerce şükür olsun...
teşekkür ederim canım benimm evet şükür ki çaresi var o da zaman artık zamanla geçecek yani buraya yazıp kımseyi üzmek istemiyorum zaten yazmıcam artık demiştim de ama o an öyle sinirleniyorum ki kendime hakim olamıyorum o yüzden size döküyorum içimi
öfff bugün hiç spor yapasım yok ki boya işi de ertelendi sanırım ev öyle toplu toplu sinir oldum kalkıp yapsam mı acaba ? az yapıyım ama 2 mil ya da 1 :26: sanırım herkes yemek bulaşık çay faslında ben de biraz spor yapayım sonra çay içiyim