Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

maşşallah spor falan süpersin..
benim spor teravihten ibaret oluyor birde bugün 2 saat süren ütüydü sıcakta çekilmiyo ama hala bitmedi

canım üzülme inan çocuklar kolay iyileşiyor umarım sonuç iyi çıkar..

şiş karın değilde tüm vücudum patlamak üzre..
idrar söktüreücü alayım diyorum ama iftar sonrası teravihte sıkıntı olur diye sonra alayım bari o zamanda tuvalete gitmekten uyuyamam ama lamam lazım çok şiştim

Nursenacığım çok geçmiş olsun
kremini sürünce poşet sar çok faydası oluyor bir dene mutlaka .ben inanmamıştım önceden ama faydasını gördüm

iyi akşamlar herkeste iftar telaşı başladı tabii bu saatte
ben de bugün annemlere gittim geldim annemi babamı gördüm iyi oldu kardeşim ve yeğnler de ordymış biraz da onlarla oynadım eve geldim bugün ben de uykusuzum sahura kadar oturmak zor olacak belki 1 saat de olsa uyurum
aynurum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım Allah bir yastıkta kocatsın inşallah yolculuk için de hayırlısını diliyorum canım
ben de z önce yine tartıldım sabhkine göre bir kilodan fazla eksim var ama su kaybıdır çoğu herhalde
bugünden itibren yediklerimi azaltmaya çalışacağım inşallah

Kuzu doğum günün kutlu olsun 24 oldun iyiki oldunnn:119::119::119::119::119::119::119:

mehtap dogumgunun kutlu olsun

nıce mutlu yıllaraaaaaaaaaaa

Mehtapp doğum gunun kutlu olsun nice güzel yıllara inşallahh

cecoo geçmiş olsun cnm baş ağrısı beter bişeydir ara ara çekerimm hemencecik geçer inş

Mehtapp doğum gunun kutlu olsun

herkese çoooooooookkk teşekkürlerrr.. eski geçmişi şimdi okuyabildim. biraz hızlıca okudum atladıgım varsa kusura bakmasın. sırada diğer geçmiş var iftarada az kaldı beklerken okuyayım

bu arada dogum günüm cok kalabalık geçti. bissürü misafirimiz vardı. iftar sahur birbirine girdi.

Esrammm00 kuzum üzülme herşeye çare bulunur kendin demişin şu dönemleri kendini çok hırpamadan atlatırsın inşallahh kuzum Allah büyük..

teşekkür ederim canım benimm evet şükür ki çaresi var o da zaman artık zamanla geçecek yani buraya yazıp kımseyi üzmek istemiyorum zaten yazmıcam artık demiştim de ama o an öyle sinirleniyorum ki kendime hakim olamıyorum o yüzden size döküyorum içimi

Hatunlar mrb yıne gecmısı okuyacak vaktım yok ama sızlerı unutmadıgımı bılın dıe bı halınızı hatrınızı sorayım dedım bu arada kayınpederım amelıyat oldugu ıcın ıs yerınden 2gunlugune ayrılıp ızmıre dondum hastanede dıyetısyenımede gıttım tartılmaya bır aydır burda yemedıgım sey kalmadı ama hareket etmeye ozen gosterıodum gunde 12bın adım aatarken burda en fazla 7bın adım atabılıodum bazende yuzme neyse sonuc ıtıbarıyle 1ayda o kadar yemem ragmen 2kılo vermısım 2hanelı rakamları gordum artık cok mutlu oldum sımdı ızmırden dondum yıne ıs yerındeyım ama yedıklerıme dıkkat edıorum.yrn sabah uyanabılırsem yuruyus ve yuzmeye devam....hepınız öpüldünüz...

merhaba...

yorgunluktan ölüyorum... başağrısı da cabası..
tüm gün hastanede çok yoruldum. hele saat 3gibi gelen hasta 5 buçuğa kadar sonuçlanmadı. hastaneden çıkamadım..
Allahtan yemeklerimi dün geceden hazırlamıştım... çay bile içemicem bu akşam... hemen yatarım her halde..
Bu gün bildirim günüydü.. tamamen unutmuşum... olsun..şimdi bildireyim..
kilo:87 (aslında biraz daha az) geçen hafta 88 ile başlamıştım..

spor desen yok ama hızlı tempolu yürüyüş 210 dakika... sanırım bunun da fazlası var... bu hafta çok yürüdüm. ayaklarım su topladı...

biraz da geçmişe bakayım...

güzel dilekleriniz için teşekkürler cücüşleriimmm

Nurgülüümmm Ramazan umresine gidiyoz bebeemm ama sıkıntı varr , vizeyi zor aldık , şimdide gidiş için beklemedeyiizz :26::26::26:

oyy maşallah allah kabul etsin çok sewindim bizlerede dua et.. rabbim hacca gitmeyide nasip etsin inşallah

her şerde bir hayır vardır tatlım canını sıkma herşey oolacağına varır.. rabbim yüzüne baksın

öfff bugün hiç spor yapasım yok ki boya işi de ertelendi sanırım ev öyle toplu toplu sinir oldum kalkıp yapsam mı acaba ? az yapıyım ama 2 mil ya da 1 :26: sanırım herkes yemek bulaşık çay faslında ben de biraz spor yapayım sonra çay içiyim

geçmişi okuyayım dedim...internette ne varsa alıntı yapamadım, beğenemedim..
şirket içiniyiy dileklerinize teşekkür ederim.
evet YENA cım. medikal şirket. işçi sağlığı iş güvenliği alanında çalışacağızx.. emekli olmaya çalışıyordum ya... şirket tutarsa basarım istifayı kendi işimi yaparım dedim. şimdilik eşim ayrılacak işten...
bu internet işi azıttı yaaaa bu yazıyı dördüncü kez yazıyorum..

Teşekkür ederim canım.
Bugün elim kolum hiiç kalkmadı üstüne de bir ton yedim ama olsun arada olcak napalım ..
Benim ablam da 86lı canım :)
Yenacım kilom aynı canım 84.7
Sporum yok
Elizcim spor listesi sende artık değil mi canım ben emekli oldum:)
Tabi ablacım hazırlarım ben :)
Geciktim biraz moral bozukluğu artı hastane falan derken.
Affola...
Hoşgeldin canım..
Daha aktif katılırsın ve daha iyi sonuçlar alırsın inşallah
Esra yardımcı olmuş sana ne güzel...
Canını sıkma canım, her işte bir hayır var.. Rabbim hayırlısını versin inşallah
canım sanada annenede çok geçmiş olsun, inşaallah önemli bişeyde değildir seninki canım, öpüyorum
teşekkür ederim canım..
maşşallah spor falan süpersin..
benim spor teravihten ibaret oluyor birde bugün 2 saat süren ütüydü sıcakta çekilmiyo ama hala bitmedi

sağol devamlı olur inşallah..
ütü yaz sıcağında zorluyor vallahi. normalde çok severim ütüyü ama yazın ben bile soğuyorum ütü yapmaktan.

Ben hastaneye gittim. Ciddi olduğunu düşünmüyorum ama biyopsi alalım dedi doktor. Canım acıdı biraz ama napalım... Sonuç çıktıktan sonra da gidicekmişim muhtemelen hepsini alıcakmış lokal anesteziyle.
hiç halim yok bugün. ateşim de var baya. oruç da değildim doktor sebebiyle. bugün baya kötüyüm anlayacağınız...

Dün iftar öncesi tartıldığımda 89.2ydim ama bugün sabah 90.2 çıktım yani bir de +800 gramım mevcut, hayırlı olsun vatana millete :)

Bir de bugün hastane bahçesinde babamı bekliyorduk bir kadın geldi yanıma. rahatsiz etmezsem bir şey sorabilir miyim dedi. kilomu sordu, ben de annemi uzaklaştırıp söyledim :) annem babam kilomu bilmiyolar da :) ama dedim ben diyet ve spor yapıyorum, 6 7 kilo kadar verdim. o ablacık da 150 kiloyla başlamış, şimdi 8 kilo vermiş spor salonuna gidiyormuş. senin kadar olsam yeter, kendime hedef belirlemeye çalışıyorum da canım dedi. bir de çok güzelsin diye iltifatlar etti Allah razı olsun...
56 kiloymuş 14 yıl önce. Psikolojik ilaç tedavileriye 150ye çıkmış kilosu Geçen yıl 25 kilo vermiş, ilaçlar devam edince tekrar almış... Şimdi bitti ilaçlarım ve inşallah artık engel yok önümde dedi.
Halimize binlerce şükür olsun...

Arkadaşlar hayırlı ramazanlar serin ve iyi akşamlar dileyip bildirimimi yapayım
Kilo:97.2 spor yok su çok iştah yok
Umarım bu sıcaklarda oruç tutan arkadaşların ramazanı iyi geçiyordur ben bu yıl az ve hafif beslenmeye çalışıyorum sadece sahurda iki dilim ekmek yiyorum bakalım devam edebilecekmiyim nete pek giremeyince geçmişi okumaya fırsat bulamadım herkese sevgiler bolca selamlar

Çok geçmiş olsun canım tedbirli olamakta fayda var ne yapalım sağlık bazen beraberinde can acıtıyor ama unutuyoruz yeterki sonuç güzel olsun bayana da üzüldüm Allah herkese gönlündekini versin şükredecek halim yok diye düşünürken bu örnekler en azından gayreti artırıyor tabi daha iyiler de tam tersi etki yapıyor bende

Son düzenleme:

buraya yazıpta kimseyi üzmek istemiyorum diye lütfen düşünme hepimiz diyet harici + konular hep yazıyoruz tabiki bazı sınırlar dahilinde paylaşacaksın ki sende rahatlayabil kuzum ( ama hala bir şans olabilirmi diye düşünmuyor değilim yani amaç yaranı deşmek değil)

haydi haydiii kalkılıcak spor yapılıcakkkk ben 11 de geldim spordan duş aldım v. ama hala ter fışkırıyor hava zaten sıcak burada kahve içip cup yatıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…