teşekkür ederim hanımlar..
ben çok sağlıklı beslendim. abur cubur yemedim
ve her gün ama her gün 1 saaat tempolu yürüdüm koşu bandımda.
çok fena ter attım.
haftada 4-5 gün demiyorum kızlar, her gün yürüdüm ben. çok eğlenceli bir hal almaya başladı sonraları.
şimdi spordan vazgeçemiyorum. bi alıştı mı insan hep istiyor vücut.
canım benim boyum 176. o yüzden kg mı çok göstermiyorum ben.
inşallah sizlerde azmettikten sonra çok daha iyi de olabilirsiniz.
kendinize inanın. ben eşimin tek bir sözü ile kg vermeye başladım.
asılnda kötü birşey demedi ama bana çok koydu şakası. ve bir anda başladım
toplamda 35 kg verdim. darısı tüm isteyenlerin başına
canım tüm desteklerin için çok teşekkürler.....
gerçekten bana moral oldu, güç oldu bu çabamda.....
sende fıstık gibi olmuşsun iyice:)))
sende inşaallah bu şekilde kilonu korumaya devam edersin hep.....
koccaman öpüyorum seni:)
birde yeşil çay içtinmi bu süre zarfında?? içtin ise günde ne kadar içtin???
bu yıl aslında arastırdım ama okadar pahalı kı hıc olmadı bır fotokopı kıtap hazırlayayım dıyroum bakalım
hayırlısı olsun tatlım....
olmazsa önce fotokopi olur, sonra kitap şeklinde olur.....
olsunda, dimi:)
yalnız bence sizin orada pahalı olabilir bence bu basım işi....
ve bizim burada da aksine daha uygun olabilir....
nede olsa burası sanayi bölgesi.....
eşin falan sanayinin matba bölümüne falan gidip bi görüşse bi ara burada bi kaç yerle, bence oldukça uyguna olur 1kitap yani....
hani 1kitap nihayetinde diye düşünüyorum canım, aklında olsun bunlar.
kocaman öpüyorum seniiii.....
selamun aleyküm herkese merhaba...
uykusuzum çok kızlar dün gece nerdeyse sahura kadar uyumadım.eltimin hamile olduğunu söylemiştim bize söylememişlerdi hani...
pazartesi kaynım bir bağlantı için bize geldi abisi evde yokken baya fırçaladım abini neden üzdün diye...akrabalık böyle olmaz yabancı gibisiniz filan.. akşamına gelip özür dilediler..onlarda kendilerince haklı kabul ettik neyse bu arada hamilelik 3 ay olmasına 1 hafta kalmış ama eltimin adet düzensizliği vardı hemen anlamadım diye yemin etti...kapattık gitti..
malesef kızın lekelenmesi oldu...dün akşam iftara yakın baya olmuş kanaması eşimle kardeşi apartopar götürdüler geri geldi ben yanındaydım gece 11 gibi baktım eşofmanı bile kan olmuş..içim acıdıya inşallah düşmez kızlar bu gece hastanedeydi... ablasının 4 düşük üstüne gebeliği var genetikmi diye test yapıldı ona bakılacak...kendide umudu kesmiş gibi ama kalbi atıyormuş bebeğin inşallah tutunur..henüz hamile kalmadım ama zor bir durumdur bebeğini kaybetmek korkusu..sabah hastaneye uğradık işe geldim mecbur...öğleden sonra gidicem yanına...çok uykusuzm canımda sıkıldı...
yemek konusuna gelince babyler
iftar
1 hurma+suuu
1 kase mercimek çorba
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim kavun+1 kase üzüm
çok az güllaç yaptım eski sütü değerlendireyim diye 3 dilimlik kadar yarım dilim yedim...
tek başıma kalınca böyle acayip oldu eşiminde bu esnada migreni tuttu serum takıldı enemmmm ne geceydi...
sahur
2 adet tam buğdaylı tost
1 haşlanmış yumurta
salatalık
çay
+biraz üzüm yedim...
uykusuzluktan fazla suda içemedim...
Yenacım iyileşmişsin evet kendin etmişsin canım...
Meyracım sanada geçmiş olsun kuzum benimde belim ağrıyor çok bu sıra...
Mehtapçım doğum günün kutlu olsun...
sağol canım, sanada çok geçmiş olsun, ramazan dolayısıylada daha çok yoruluyorsun ya ondan ağrıyordur belki belin canım.....
kendine iyi bak canım.....
eltininde bebeği düşmez inşaallah
((
bende üzüldüm gerçekten, kolay değil yani.....
Allaha emanet olasın, öpüyorum kocaman
geçmiş olsun tatlım, kuzunada çok geçmiş olsun cecoşum......
Az önce hastaneye gittik geldik annemin kulağı için. Temizlediler de daha rahat duyabiliyor şimdi çok şükür.
Benim de sağ koltuk altımda bir kitle var. dün sahurdan sonra hissettim.
Birkaç gündür kolum ağrıyordu ama ben spordandır falan sanmıştım. Yarın saat 11e randevu aldım ben de.
Gidicem bakalım yarın ne dicek doktor.
Biraz uyuyup sonra üzümlü kek yapıcam. Malum her akşam oturuyoruz, kızlar yiyip içiyo, bugün de benim yaptığımı yesinler
Kendime de bir dilim hakkı verdim, hadi bana hayırlı olsun
canım sanada annenede çok geçmiş olsun, inşaallah önemli bişeyde değildir seninki canım, öpüyorum
çok sevindim canım hem sevmenize hem yetişmesine yemeğin. afiyet olsun
teşekkürler canım:)
esra dafi teşekkürederim ama basamıyom hala sol ayağıma bastımmı tam oynak yer sanki sinir sıkışıyomuş gibi hoplatıyo beni geçmezse ortapediye gidicem iğnenin faydası olur belki
geçmiş olsun canım benim......
.Esrayla şakalaşmıştık aç tartılma tok tartılma olayını..
Ben cuma günleri akşam hazırlayacağım listeyi kaçta isterseniz tartılın size kalmış artık
hiçte şakadan anlamıyom bende:))))))
tamam yenam
Yenacım imam hatibin Anadolu kısmına girmez malesef düz kısmı için istediğimiz bir okul var onun içn uğraşacağız
kızın için; hakkında hayırlısı olsun inşaallah ablacım.....
anneciğinde geçen hafta biraz rahatsızlanmış; çok geçmiş olsun ablacım.....
geçmiş olsun canım.....
Günaydın canlar, Hayırlı cumalar olsun, Allah tüm dardakilere yardım etsin, tüm hastalara şifa versin inşallah.
geçmişi telden okudum :)
Öncelikle şunu belirteyim biz dün gece Yenayla şakalaştık, yanlış anlaşılma olmasın.
YENA RAMAZANDA LİSTEYİ GECE YAPACAK, O YÜZDEN İFTARDAN ÖNCE TARTILMANIZ DAHA SAĞLIKLI OLUR. Aksi yöndeki densiz şakalarına (benimki :)) itibar etmeyin. öperim hepinizi
Ben anneme gideceğim için öğleden sonra şimdi tartıldım, zaten tartı da çok sevindirdi beni. Son gelenler gidiyor Allaha şükür.
Geçen hafta 85.00 kg
bu hafta 83.00 kg
fark 2 kg
sanırım en çok kilo verdiğim hafta oldu bu diyetim boyunca. Ramazanın güzelliği. haftaya da 1 kg verirsem benden mutlusu yok. Bu arada akam tatlı yemicem, çok zararlı olacak yağda irmiği kavurmak. belki canım çok isterse dondurma yerim.
Sporum da 60 dakika Elizcim. Yenam & Eliz ellerinize sağlık şimdiden. Hakkınızı helal edin, ramazan yoğunluğunda uğraşacaksınız bi sürü. Allah razı olsun.
estağfirullah canım benim.....
buarada bugün kocişimle 2. yılımızı doldurdukk
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun o zaman canım:)
daha nice yıllara inşaallah....
ohhh be esrayla konuştum rahatladımm kendisini burdan kocaman öpüyorummm
bu arada kilomu bildireyim
geçen hafta 101,9
bu hafta 100,8
giden kilo 1,1
toplam spor 375 dk
hafta arası kilom 102,6 ya kadar çıkmıştı ama ramazanda onlarıda verdim şükürrrr en kısa sürede dokuzları görebilmek umuduylaaa
rahatladığına çok sevindim canım........
yer gök dua ile, bol bol dua et canım......
bu arada senin burç neydi??