Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bayrama kadar vereceğimizi verip o alışma haftası sabit kalsak bile kafi. ben de çok umutluyum senin adına. inşallah çok daha güzel olacak.

farkındayım esra. hatta ıkı esra da bu ramazan da harıkasınızzzzzzz

benım gıttıgım yer salon bıle sayolmaz cogu alet yok ya da bozuk ya da hep dolu oluyor erkekler calısıyor

sen de yenıden baslarsın salona guzel bır degısıklık olur olmadı eve alırsın olmadı leslıe abla. spor spordur sonucta.

face ben de resım eklemıyorum daha dogru vardı da kaldırdım yenı resımlerımı ekleyecegım ılerde. albumu de bır kez ekledım gerı kaldırdım eklerım yenıden album olmadı.

kolay hıcbırsey yok. madem kı calısmayı goze aldık ama ısteyerek ama ıstemeyerek, sartlara katlanmak ve uyum sahlamal lazım bunalıyoruz yoruluyoruz zaman sorunu oluyor soylenıyoruz ama cok da sıkayet etmemek lazım sonucta daha kotusu olabılır her sahıp oldugumuz sartın.

sen de telkrar ıse baslıyorsun cok sevındım.

face dahıl herkes ıle bırazcık mesafelı ol. her kafadan bır ses cıkar. kendınle basbasa kal ama eve de kapanma. eglencelı hale getır hayatınıı.

su ben yaptıysam herkes yapar esra. alıstım hatta cok sevıyorum ramazanda da tek sey gozumde su valla. cok alısmısım su ıcmeye. ben gunde bır bardak su ıcen bırıydım bır yıl once. nasıl oldu anlamadım ben de

Selamün Aleyküm Canlarrrrr

Herkese hayırlı cumalar

Ay uyandığımdan beri ancak fırsat bulup gelebildim
Biraz evi toparladım sonrada tam oturayım derken bir baktım zil meğer eşimin buralarda işi varmış hem cumaya gitmeden biraz uğrayayım demiş
Bende birazdan hazırlanıp eşimin Amcasının evine gidiceğim gündüz kadınlar toplanıp her gün kuran okuyorlarmış yengeside davet etmişti hem akşamada iftara kalırsınız diyordu bugün iftar derdide yok

Kızkardeşimle iftarda yaptıklarımızı konuştukta kız sen hiç birşey yapmıyorsun ki demezmi tabi hatun böreğinden tut pilavına kadar resmen kral sofrası kuruyormuş neyse haftaya cumartesi onlara iftara gideceğiz o zaman kral sofrasını görürüm dedim

Gece artık ancak geç saatte gelebilirim diye düşünüyorum Sonuçta iftardan sonra çay faslı falan derken ancak gelebiliriz
Eşim yarın için oruç tutmayı denemek istiyor böbreğindeki taş yüzünden tutmuyordu malum birde tutturmuş Eminönüne gezmeye gidelim diye ama adam oruç tutarsa nasıl olucak o iş bilmiyorum :26: neyse bakalım bir yarın olsunda

saol ceco ya ilk defa böle oldum oyyy gençlik gidiyo elden yaş otuzbeşşş tökezlemeye başlıyoz yavaştan:))))))))))))

ceyranda falanda kaldı sanırım

dur kız daha hayat bize yeni başlıyacak
ben vantilatörü bile az kullanıyorum çarpılmayayım diye

Umarım bir kaç güne kadar birşeyin kalmaz

Hadi tekrar aramıza hoşgeldin
Bu hafta eksi görmesende önümüzdeki hafta kesin

ben kaçtım ballarım ,sizleri haberdar ederimm , öptüümm kocaman , Allaha emanet olunnn

nursena gecmıs olsun hayırdır neden olmus bu agrı ?

ınsaallah bugun daha ıyı olursun

GÜNAYDIN GÜZELLER

Nursena balacım çok geçmiş olsun inşallah bugün daha iyisindir ablacım

Asuman ablacım kızın hakkında hayırlısı olsun inşallah

herkese günaydın

NUrsena çok geçmiş olsun sana inşallah biraz açılmıştır bacağın...

F...
saolun kızlarr bacağım hafif açıldı ama hala ağrıyo topallaıyorum sahurda ilaç içtim bide iftarda içersem biraz daha fayda eder sanırım

asuu kızın için hakkında hayırlısı olsu hiç iyi den yok zaten sanırım herkezin kötü geçmiş

buarada bugün kocişimle 2. yılımızı doldurdukk
nice senelere olur inşallahhhh allah ayırmasın
tez zamandada gidersin inşallah aynurum

ben çok istiyorum hayalim hep tv de izliyorum ya sultan ahmette falan oruç açıyolar inşallah bi gün ramazanda istanbula yolum düşer

he eşim de diyo millet 30 zunda evleniyo bak biz 35 te 2 çocumuz var daha ne olsun mllette kaynım oluyo 31 yaşındalar karı koca daha çocukları yok

eeee sonuç olarakta 3. çocuk sinyali çakıyo bana çaktırmadan :))))))))))))))))))

sağol cücüüğüüm hoşbulduk allahım en yakın zamanda sanada nasip eder inşallah dualarımdasın muckksss

buarada bugün kocişimle 2. yılımızı doldurdukk

maşalllahh daha küçükmüşsünüz beyaa
inşallah bebüşlerinizle daha çook iki yıllar dewirirsiniz

Aynurum kuzum hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Nice senelere aynurum sağlıklı mutlu bi şekilde inşallah

Aynur cücüşüüüm nereye gidiyokii:26:

güzel dilekleriniz için teşekkürler cücüşleriimmm

Nurgülüümmm Ramazan umresine gidiyoz bebeemm ama sıkıntı varr , vizeyi zor aldık , şimdide gidiş için beklemedeyiizz :26::26::26:

yena izizn sonrası kilom 87 (
spor yok şimdiden teşekkürederimmmm

cnm çok geçmiş olsun bende bi kere yaşadım o durumu lisedeydim adım bile atamamıştım
sonra sanırım aspirin içirmişlerdi düzelmişti bidahada olmaz inş

oy maşallahh büyütmüşsün sen afacanı bide ben büyütsemm uykusuzluktan ölüyorumm bugunde erken kalktı sıpa şimdi uyuyor sanırım bende kıvrılcam bi köşeye birazdan Amiiiiin cnm benim maşallah kilocuklarda gidiyo görürsün inşallah cnm

nihayet 107,700 gramı gördüm haftalardır 109,000 daki mücadelem 107,700 ile devam etmektedir

tebrikler cnm kırılma olmus artık gerisi gelir

ya ben boyamadım da komsum boyadı hem de ıftardan sahura kadar. cabucak yaptılar ama ben olsam zorlanırım ben rahat bır ınsanım ama bazı konularda takıntılıyım bıraz alıstım bos evı temızlettırmeye, ya da boya yaptırmaya. ben aılemde de hıc boya olmadı evınde esya varken.

hadı bakalım kolay gelsın, ama ev mıs gıbı olur ne guzel.

benım bahar temızlıgım duruyor valla. olakı tasınırsam dıye bekletıyorum ıkı arada kaldım oyle beklıyorum

chickpeas nice güzel yıllara cnm
ve ben kaçar afacan uyuyoken yatıcam biraz sabahın köründen beri ayaktayım
bide o uykusuzlukla bi ton iş yaptım evde şimdi gideyim kızlar öptüm hepiciğinizi

Su an o kadar sınırlıyım kı anlatamam dun dılekcemı vermıstım yaa barodan avukat talep edecektım yasadıgım yer kucuk bır ılce oldugundan bır tane tek avukat var dedım kı onu ısterım barodan bugun o avukat benı aradı bılın bakalım ne ıcın esım onu tutmus ıkı bın lıraya anlasmıslar benım avukatım sımdı bana karsı ama ne dıcegımı bılemedım zaten kıl bı avukat sızın anlıcagız kaldım ben avukatsız yazıklar olsun boyle ınsanlara sınırlerım alt ust oldu elım ayagım bosaldı dızlerım tıtrıyor tabı avukat bana ulasmak ıcın patronumun yanına gıtmıs ıyıce gerıldım yanı !!!

hosgeldın karye

evet uzun zamandır yoktunnnnnn ınsaallah bır daha net de sorun olmaz

kılocukları da bızımle verırsın bu hafta ınsaallah

hoşbuldum filiz sende çok iyi kilo vermişsin çooook sevindim senin azmin takdir edilmicek gibi değil valla ben çok az kilo vermeye başladım gram gram hemen moralim bozuluyo ama sen maşallah hiç yılmadın veeee 9 lu rakamlara çok az kaldı hadi tam gaz devam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…