- 22 Mayıs 2012
- 6.024
- 90
tabıkı canım metyabolızmam alısacaktır muhakkak ama ılk kez bukadar kılo verıyorum bılıyorsun 500 gr olur genelde. oyuzden şoklardayım cıglık atıyorum resmen buaralar her tartı gunu.
cokkkkkkkkkkk mutluyum. mucadele edıyordum ama kırıktım herseye karsı. sıtemım vardı sankı. ıcım daha da umut dolduuuuuuuuu o sevıncle tum vakıt namazlarımı kıldım, bır vakıt kaza yaptım ve teravıh namazı da kıldım ılk kez hayatımda.
ramazanda diyetime de sporuma da çok dikkat ediyorum inşşallah güzel kilo veririm canımm zaten menülerimi de düzelttim sayenizdeo bisikletlerden ben de alıcam ama biraz bi dursu bu aralar işme yeniden başlıyım bakarız o zaman ben de bi ara spor salonuna gidiyordum baya da seviyordum bisikleti ama en çok koşu bandı ve onun adını bilemedim şimdi vawe miydi yaa böyle merdiven çıkar gibi oluyorsun iki elinlede kollarını tutuyorsun bi de onu çok seviyodumm şimdi evde hiç biri yok ama leslie abla her akşam bizde
senin menülerinde suyun da örnektir bana bilirsin ayrıca uyku sorununu da dert etme ramazanın cilvesi işte tatil günlerinde acısını çıkarırsın bende pazartesinden itibaren seninle aynı durumda olucam rabbim yardımcımız olsun
filizcim ben görmedim maalesefo albümü göremedim ki face kullansaydım ekleşirdik ama bu aralar dondurdum biraz kafam rahat etsin bende bi albüm yapıp sildim sonra şu aralar aklım fikrim hep incecik olmuş hallerimi hayal ediyorum şöyle istedğim kiloya gelince bi güzel foto çekip faceye atacammm hıhhhh millet güzellik görsün hem de kapak olsun ama tabiki o zamana kadar hiç foto eklemem zaten face yok ki
buarada bugün kocişimle 2. yılımızı doldurdukk
saol ceco ya ilk defa böle oldum oyyy gençlik gidiyo elden yaş otuzbeşşş tökezlemeye başlıyoz yavaştan:))))))))))))
ceyranda falanda kaldı sanırım
slm kızlar netimdeki sorun giderildi şükür sizleri çoook özlemişimbildirim iftar öncesiymiş sevindim valla hafta başında birazcık artıdaydım inş gitmiştir kilolar gerçi siz çok az yemişsiniz ben okadar dikkat edemedim sizlerden uzak kalmak yaramadı bana
nursena gecmıs olsun hayırdır neden olmus bu agrı ?
ınsaallah bugun daha ıyı olursun
GÜNAYDIN GÜZELLER
Nursena balacım çok geçmiş olsun inşallah bugün daha iyisindir ablacım
Asuman ablacım kızın hakkında hayırlısı olsun inşallah
saolun kızlarr bacağım hafif açıldı ama hala ağrıyo topallaıyorum sahurda ilaç içtim bide iftarda içersem biraz daha fayda eder sanırımherkese günaydın
NUrsena çok geçmiş olsun sana inşallah biraz açılmıştır bacağın...
F...
nice senelere olur inşallahhhh allah ayırmasınbuarada bugün kocişimle 2. yılımızı doldurdukk
Selamün Aleyküm Canlarrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Ay uyandığımdan beri ancak fırsat bulup gelebildim
Biraz evi toparladım sonrada tam oturayım derken bir baktım zilmeğer eşimin buralarda işi varmış hem cumaya gitmeden biraz uğrayayım demiş
Bende birazdan hazırlanıp eşimin Amcasının evine gidiceğim gündüz kadınlar toplanıp her gün kuran okuyorlarmışyengeside davet etmişti hem akşamada iftara kalırsınız diyordu bugün iftar derdide yok
Kızkardeşimle iftarda yaptıklarımızı konuştukta kız sen hiç birşey yapmıyorsun ki demezmitabi hatun böreğinden tut pilavına kadar resmen kral sofrası kuruyormuş neyse haftaya cumartesi onlara iftara gideceğiz o zaman kral sofrasını görürüm dedim
Gece artık ancak geç saatte gelebilirim diye düşünüyorumSonuçta iftardan sonra çay faslı falan derken ancak gelebiliriz
Eşim yarın için oruç tutmayı denemek istiyorböbreğindeki taş yüzünden tutmuyordu malum birde tutturmuş Eminönüne gezmeye gidelim diye ama adam oruç tutarsa nasıl olucak o iş bilmiyorum :26: neyse bakalım bir yarın olsunda
dur kız daha hayat bize yeni başlıyacak
ben vantilatörü bile az kullanıyorum çarpılmayayım diye
Umarım bir kaç güne kadar birşeyin kalmaz
Hadi tekrar aramıza hoşgeldin
Bu hafta eksi görmesende önümüzdeki hafta kesin
bol eksili hayırlı Cumalar kuzucuklarıımmm,Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin inşAllahh
Esoşum,Daficim bugünde burdayız canlarımm , ne diyelim kısmetten öteye geçilmiyor maleseff , bundada vardır bir hayır diyoruzz
NURGÜÜLLL hoşgeldin canım benimmm , Uras paşa çook datlu maşAllahh , darısı başımıza olsun canımm
EGEDENİZ hoşgeldin doktorum civanım , özletmiştin kendini , bi daha kaybolma tatlımm
ESOŞŞŞŞ -2 süper süper süper bir sonuçç , bozmadan devam cücüşümm , OLACAAKK OLACAAKKKK :129::129::129:
bol eksili hayırlı Cumalar kuzucuklarıımmm,Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin inşAllahh
Esoşum,Daficim bugünde burdayız canlarımm , ne diyelim kısmetten öteye geçilmiyor maleseff , bundada vardır bir hayır diyoruzz
NURGÜÜLLL hoşgeldin canım benimmm , Uras paşa çook datlu maşAllahh , darısı başımıza olsun canımm
EGEDENİZ hoşgeldin doktorum civanım , özletmiştin kendini , bi daha kaybolma tatlımm
ESOŞŞŞŞ -2 süper süper süper bir sonuçç , bozmadan devam cücüşümm , OLACAAKK OLACAAKKKK :129::129::129:
Aynurum kuzum hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Nice senelere aynurum sağlıklı mutlu bi şekilde inşallah
Aynur cücüşüüüm nereye gidiyokii:26:
Aynur cücüşüüüm nereye gidiyokii:26:
yena izizn sonrası kilom 87(
spor yok şimdiden teşekkürederimmmm
slm arkadaşlar nasılsınız...ben hem iyi hem de kızgınım:)
kızgınım saolsun üst komşularım içtikleri sigara küllerini yedikleri çekirdekleri aşağı atmakta sorun görmedikleri için tüm balkon yine pislik içindeydi...yıkadım yine ama söylene söylene...apt. yöneticisine iletiyoruz ama davranışı sergileyen insanların apartman kültürü yok malesef..huylu huyundan vazgeçmiyor anlıyacağınız...kiracıyız biz ama kötü komşu ev sahibi yaparmış insanı:)bunun yanında çok sevdiğim komşularım da var...işte iyiler ve anlayışsızlar dünyası:)
gelelim iyi habere bu hafta kilom:96.2
inş ramazanın sonunda 95 in altını görürüm:)
inş sizler de iyisinizdir...
NİLCEEE benim ufaklık eylül de 3 olacak inş...Rabbim mübarek günlerde isteyen herkese (cuma selası veriliyor inş dualar kabul olur)evlat sevgisini tattırsın bizim evlatlarımıza da sağlık sıhhat afiyet uzun ömür versin...
grşşşş....
nihayet 107,700 gramı gördüm haftalardır 109,000 daki mücadelem 107,700 ile devam etmektedir
filizcimmm sana spor ve su konusunda altın taç veriyorum lütfen kabul ethelal kızzz tabiki o kadar kilo verirsin işte bu aynen devammm kim tutar seni yaaa
tşkler balımmmmboya zor mu oluyor yaaa:44: benim amcam yapacak boyayı zaten usta kendisi hatta boyaları falan da o alacakmış ben bugün boyacı çırağı olacam yani evin boyanması rahat olacak geniş yaa hemencecik biter diyorumm ama ben diyorumm yani akşam göreceğiz artık
hosgeldın karye
evet uzun zamandır yoktunnnnnn ınsaallah bır daha net de sorun olmaz
kılocukları da bızımle verırsın bu hafta ınsaallah