HAFTANIN 1.si _________ - 2,4 kg. ________ pomogranate
HAFTANIN 2.si _________ - 2 kg. _______________ Clutch:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,4 kg. __________ ayşe_c52
tebrik ederim yani demmekki istenirse ramazanda bile kilo verilrbiliyomuşşşHAFTANIN 1.si _________ - 2,4 kg. ________ pomogranate
ayy allaha şükür çok iyim şimdii dün ölüyodum allahh yaşatmasın bidajha ne fena ydım dünnİyi geceler
Bugün de iftarda sürpriz misafirim vardı sevdiğimi bir ablamız eşim çağırmış bana söylememesi için söz almış eşimden o şartlagelmiş iyi oldu Allah ne verdiyse yaptık iftarı beraber
Yenacım listeiçin ellerine sağlık canım
Haftalık ve aylık dereceye girenleri görmeden tebrik ederim peşin peşin
Nursena sen nasıl oldun canım daha iyisinde inşallah
Çok uykum var ama yatarsam uyanamam gibigeliyor oturayım en iyisi yarın uyurum öğlene kadar :)
AYIN 1.si __________ - 4,3 kg. _______ elizabeth_bath:122:
AYIN 2.si _________ - 3,5 kg. _________ pomogranate:81:
AYIN 3.sü ________ - 2,8 kg. _______________ karye
banu zaman çabuk geçiyo aw ben etrafıma bakıyorum şimdi evlenenler hem geneli 30 yaş civarı hemde ya arbaları yada evleri oluyo valla altlarında çalıştıkları içinde evlatlarıda pek bi kıymetli hep anane babane bakıyo bizimkileri senede bi lay lay lom 20 gün sevip yolluyolarSelamün aleyküm kızlarrrrrrr
Öğlende bir attım kendimi dışarı daha yeni geldik
Gündüz eşimin amcasının evinde kuran dinledim sonrada yengesiyle birlikte mutfağa girip olan yemeklere az ilave yaptık ( yabancı yoktu nasılsa )
Yengesi ay daha ne yapsak dedikce yeter yengeciğim Rabbim bekeretini verir dedim ve kadıncağızı frenledim
Gerçektende yemekler yettide artı bile artık yarın yemek derdi yok hatunun
Gelini 7 aylık hamile maşallah fazlada kilo almamış son görüştüğümüzden beri henüz sadece 2 kilo almış ama göbişi çıkmaya başlamış tabiki Ona almanyadan bir iki bebiş kıyafeti almıştım ama sadece 3 tanesini götürdümbugün sonuçta doğumda diğerlerini götürürüm o yüzden onlardan söz etmedim bile çok sevindi meğer daha bir iğne bile almamışlar
Yemekte fazla kaçırmadım şükür sonrada zaten çay faslı falan derken ancak gelebildim
Yarında eşimle Eminönüne ineceğiz biraz gezinmek için gitmişkende gümrük malların ucuza satılan bir yer var oraya bakacağız en son eşim 100 liralık bir ayakkabıyı oradan 20 liraya almıştı birde kızın araç koltuğunu 50 liraya almıştık ( mağazalarda 250 liraymış ) Her türlü şey satıyorlar giyimden tutun elektronik eşya kadar
Canım inşallah bir gün İstanbula yolun düşerde hem görüşürüz hemde Ramazana deng gelirsede Sultan Ahmet yada Eyüp sultanı gezeriz senle
Aslında onlar geç kaldı biz erken davranmadıkOnlar çocuk doğurup büyütene kadar biz çoktan o dönemi bitirip çok daha rahat olacağız Gençken insan daha sabırlı oluyor geç yaşta zor gelir onlara çocuk büyütmek
Bu gece eşimde en geç iki sene sonra benim hayalimdeki cafeyi bana açacağını söyledi yengesine bende şakayla karışık hee iki sene varsa o zaman ben bir dene daha aradan çıkartayım bari dedimaslında eşim kendi de çok istiyor 3.cüyü Harala gürele büyürler nasılsa sonrada hepsini sırayla kocaya verip bizde hayatımızın baharında kocalarla baş başa kalır rahat ederiz
Babamda bugün evraklarını imzalamış Ekimde resmi olarak emekli oluoronlar bir gelsin ondan sonra doğurup atı veririm kuçağına nasılsa ille 3.cü diye tuturan o kendin kaşındın derim
Bugün Amcasının geliniyle konuşurkende dedim ben hamilelik sürecini ve doğumu seviyorum diye nasıl gülüyorsonrasında da tabi çok severek bakıyorum kuzuya ama o süreçin tadı bir başka 9 ay tam bir kraliçeye dönüyorum
banu zaman çabuk geçiyo aw ben etrafıma bakıyorum şimdi evlenenler hem geneli 30 yaş civarı hemde ya arbaları yada evleri oluyo valla altlarında çalıştıkları içinde evlatlarıda pek bi kıymetli hep anane babane bakıyo bizimkileri senede bi lay lay lom 20 gün sevip yolluyolar
en basiti kaynana deil annem bile benim küçükle kardeşimin kızı arasında 6 ay var ama annem ona baktığından ne oyunlar oynatarak yediriyo yemeğini oyun oynuyo devamlı yanında olduğundan benim kızla 15 gün kaldık yanında aman şunu yedireyim bunu yedireyim demedi bana güveniyo hani annesisisin sen bak gibisinden kaynanamda aynı tatile gideriz ben evde kızı uyuturum öğlen uykusuna siz gençsiniz kocanla git demez onlar gider ben kzızn uyanmasını bekledikten sonra giderim aman ne bileyimm kendinden başkasından fayda yok şekerim 3. yü salarım üzerine deme annenin valla gelemiyolar sıkıntıya baştan bozuk bizim işlerrr
yena merak ediyorum citol vardı kelepçe taktırmıştı ne oldu haberin varmı merak ettim
İçim de uktedir senin anlattığın olay...NAsıl özenirim torunlarına bakan büyükannelere...
Benim annem yok ama babannemiz de hiç oralı olmadı çocuklarıma bakmak için..
Kızımı kreşe ağlayarak bırakırdım hiç sevmezdi..
Şimdi haftanın belirli günleri gidiyorum ablası ilgileniyor kardeşiyle...
Nasip olursa torunlarıma istedikleri sürece ihtiyaçları olduğu sürece eğer sağlığım da yerindeyse ben bakacağım...
hep etrafımda olsunlar kalabalık gürültü patırtı olsun ev de...
Kelepçe değil..tüp mide ameliyatı olmuştu...
75 kilo olmuş
inşallah yena artık burda torunlarımızın sorunlarınıda paylaşırız:))))))))))))
esrammm00 375 dk pomogranate 330 dk efeeeeemmm 300 dk meyra__ 240 dk egedeniz03 210 dk nothinggg 200 dk elizabeth_bath 130 dk karye 100 dk koizumirisa 80 dk clutch ve nilce 60 dk gulma 30 dk
Spor birincimiz esrammm00...
İkincimiz pomogranate...
Üçüncümüz efeeeemmm...
Herkesi tebrik ederim
gerçekmi 75 vışşşşşşşşşşşşşş vay bee helal inşallah alamaz bidha
nere gidiyonn daha karpuz kesecedikkk:))))))))))) yok tabeee daha dün şurda bizim sıpalar oynuyodu sıra torunlarada gelecek:)))Buradayız yani gitmek yok diyosun)
zayıflayalım da buluruz paylaşacak konu..
75 kilo süpermiş biz bi kaybettik 70 leri daha da bulamıyoruz şükür tabii demek bizim ideal kilo da böyleymiş yine de ümit belkne
i tekrar ineriz yetmişlere:)
nere gidiyonn daha karpuz kesecedikkk:))))))))))) yok tabeee daha dün şurda bizim sıpalar oynuyodu sıra torunlarada gelecek:)))
şunun şurasında buraya giriş tarihim ne olmuş ki ne
Giriş tarihi 13-12-2008
de de onu de bacımmm 70 leri hayal gibi bi gördüm sonra göremedimm oyyy oyyy inşallah bizde bayram çok her türlü dini milli bayrama kadar oluruz 70 inşallahh