esrammm00 | 375 dk |
pomogranate | 330 dk |
efeeeeemmm | 300 dk |
meyra__ | 240 dk |
egedeniz03 | 210 dk |
nothinggg | 200 dk |
elizabeth_bath | 130 dk |
karye | 100 dk |
koizumirisa | 80 dk |
clutch ve nilce | 60 dk |
gulma | 30 dk |
Sağol teşekkür ederim.. Aynen öyle, şükretmemiz gerektiğini anımsıyoruz en azından...Çok geçmiş olsun canım tedbirli olamakta fayda var ne yapalım sağlık bazen beraberinde can acıtıyor ama unutuyoruz yeterki sonuç güzel olsun bayana da üzüldüm Allah herkese gönlündekini versin şükredecek halim yok diye düşünürken bu örnekler en azından gayreti artırıyor tabi daha iyiler de tam tersi etki yapıyor bende
Elizcim geçmiş olsunnnn en iyisini dr ler bilir böyle olması gerekiyor demekki kafaya takma fazla kuzum
esrammm00 375 dk pomogranate 330 dk efeeeeemmm 300 dk meyra__ 240 dk egedeniz03 210 dk nothinggg 200 dk elizabeth_bath 130 dk karye 100 dk koizumirisa 80 dk clutch ve nilce 60 dk gulma 30 dk
Spor birincimiz esrammm00...
İkincimiz pomogranate...
Üçüncümüz efeeeemmm...
Herkesi tebrik ederim
buraya yazıpta kimseyi üzmek istemiyorum diye lütfen düşünme hepimiz diyet harici + konular hep yazıyoruz tabiki bazı sınırlar dahilinde paylaşacaksın ki sende rahatlayabil kuzum ( ama hala bir şans olabilirmi diye düşünmuyor değilim yani amaç yaranı deşmek değil)
haydi haydiii kalkılıcak spor yapılıcakkkk ben 11 de geldim spordan duş aldım v. ama hala ter fışkırıyor hava zaten sıcak burada kahve içip cup yatıcam
Merhaba arkadaşlar,
Off ne çok yedim bugün cuma diye, neyse haftada bir gün olur öyle. Eşimle kardeşim film izliyor, ben de balkonda oturuyorum serin serin.
Esracım ben de seni öpüyorum, inşallah senin için çok güzel olacak her şey.
Elizcim geçmiş olsun canım, inşallah sonuçlar temiz çıkar. Yarına da bi şeyin kalmaz umarım. Bu arada liste için de ellerine sağlık, yorduk seni halin yokken.
Ellerine sağlık elizcim
esrammm00 375 dk pomogranate 330 dk efeeeeemmm 300 dk meyra__ 240 dk egedeniz03 210 dk nothinggg 200 dk elizabeth_bath 130 dk karye 100 dk koizumirisa 80 dk clutch ve nilce 60 dk gulma 30 dk
İkincimiz pomogranate...
Üçüncümüz efeeeemmm...
Herkesi tebrik ederim
Esra benim yediklerim yazamayacağım kadar çok
Yarını yemeği hazır zaten Esracım, bamya ve bulgur pilavı. Toparlarım inşallah 1-2 güne.
Bu arada telden yazıyorum kk programı bozulmuş, tarayıcıdan yazıyorum, alıntı yapamıyorum o yüzden.
Ben biraz uyuyayım, hepinizi öperim kuzular
nice senelere olur inşallahhhh allah ayırmasın
tez zamandada gidersin inşallah aynurum
ben çok istiyorum hayalim hep tv de izliyorum ya sultan ahmette falan oruç açıyolar inşallah bi gün ramazanda istanbula yolum düşer
he eşim de diyo millet 30 zunda evleniyo bak biz 35 te 2 çocumuz var daha ne olsun mllette kaynım oluyo 31 yaşındalar karı koca daha çocukları yok
eeee sonuç olarakta 3. çocuk sinyali çakıyo bana çaktırmadan :))))))))))))))))))
Su an o kadar sınırlıyım kı anlatamam dun dılekcemı vermıstım yaa barodan avukat talep edecektım yasadıgım yer kucuk bır ılce oldugundan bır tane tek avukat var dedım kı onu ısterım barodan bugun o avukat benı aradı bılın bakalım ne ıcın esım onu tutmus ıkı bın lıraya anlasmıslar benım avukatım sımdı bana karsı ama ne dıcegımı bılemedım zaten kıl bı avukat sızın anlıcagız kaldım ben avukatsız yazıklar olsun boyle ınsanlara sınırlerım alt ust oldu elım ayagım bosaldı dızlerım tıtrıyor tabı avukat bana ulasmak ıcın patronumun yanına gıtmıs ıyıce gerıldım yanı !!!
ohhh be esrayla konuştum rahatladımm kendisini burdan kocaman öpüyorummm
bu arada kilomu bildireyim
geçen hafta 101,9
bu hafta 100,8
giden kilo 1,1
toplam spor 375 dk
hafta arası kilom 102,6 ya kadar çıkmıştı ama ramazanda onlarıda verdim şükürrrr en kısa sürede dokuzları görebilmek umuduylaaa
Hatunlar mrb yıne gecmısı okuyacak vaktım yok ama sızlerı unutmadıgımı bılın dıe bı halınızı hatrınızı sorayım dedım bu arada kayınpederım amelıyat oldugu ıcın ıs yerınden 2gunlugune ayrılıp ızmıre dondum hastanede dıyetısyenımede gıttım tartılmaya bır aydır burda yemedıgım sey kalmadı ama hareket etmeye ozen gosterıodum gunde 12bın adım aatarken burda en fazla 7bın adım atabılıodum bazende yuzme neyse sonuc ıtıbarıyle 1ayda o kadar yemem ragmen 2kılo vermısım 2hanelı rakamları gordum artık cok mutlu oldum sımdı ızmırden dondum yıne ıs yerındeyım ama yedıklerıme dıkkat edıorum.yrn sabah uyanabılırsem yuruyus ve yuzmeye devam....hepınız öpüldünüz...
Tabi ablacım hazırlarım ben :)
Geciktim biraz moral bozukluğu artı hastane falan derken.
Bir de bugün hastane bahçesinde babamı bekliyorduk bir kadın geldi yanıma. rahatsiz etmezsem bir şey sorabilir miyim dedi. kilomu sordu, ben de annemi uzaklaştırıp söyledim :) annem babam kilomu bilmiyolar da :) ama dedim ben diyet ve spor yapıyorum, 6 7 kilo kadar verdim. o ablacık da 150 kiloyla başlamış, şimdi 8 kilo vermiş spor salonuna gidiyormuş. senin kadar olsam yeter, kendime hedef belirlemeye çalışıyorum da canım dedi. bir de çok güzelsin diye iltifatlar etti Allah razı olsun...
56 kiloymuş 14 yıl önce. Psikolojik ilaç tedavileriye 150ye çıkmış kilosuGeçen yıl 25 kilo vermiş, ilaçlar devam edince tekrar almış... Şimdi bitti ilaçlarım ve inşallah artık engel yok önümde dedi.
Halimize binlerce şükür olsun... [/B]
İkincimiz pomogranate...
Üçüncümüz efeeeemmm...
Herkesi tebrik ederim
Banucum,
Kİlonu yazarmısın.?
Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Öğlende bir attım kendimi dışarı daha yeni geldik
Gündüz eşimin amcasının evinde kuran dinledim sonrada yengesiyle birlikte mutfağa girip olan yemeklere az ilave yaptık ( yabancı yoktu nasılsa )
Yengesi ay daha ne yapsak dedikce yeter yengeciğim Rabbim bekeretini verir dedim ve kadıncağızı frenledim
Gerçektende yemekler yettide artı bile artık yarın yemek derdi yok hatunun
Gelini 7 aylık hamile maşallah fazlada kilo almamış son görüştüğümüzden beri henüz sadece 2 kilo almış ama göbişi çıkmaya başlamış tabiki Ona almanyadan bir iki bebiş kıyafeti almıştım ama sadece 3 tanesini götürdümbugün sonuçta doğumda diğerlerini götürürüm o yüzden onlardan söz etmedim bile çok sevindi meğer daha bir iğne bile almamışlar
Yemekte fazla kaçırmadım şükür sonrada zaten çay faslı falan derken ancak gelebildim
Yarında eşimle Eminönüne ineceğiz biraz gezinmek için gitmişkende gümrük malların ucuza satılan bir yer var oraya bakacağız en son eşim 100 liralık bir ayakkabıyı oradan 20 liraya almıştı birde kızın araç koltuğunu 50 liraya almıştık ( mağazalarda 250 liraymış ) Her türlü şey satıyorlar giyimden tutun elektronik eşya kadar
Canım inşallah bir gün İstanbula yolun düşerde hem görüşürüz hemde Ramazana deng gelirsede Sultan Ahmet yada Eyüp sultanı gezeriz senle
Aslında onlar geç kaldı biz erken davranmadıkOnlar çocuk doğurup büyütene kadar biz çoktan o dönemi bitirip çok daha rahat olacağız Gençken insan daha sabırlı oluyor geç yaşta zor gelir onlara çocuk büyütmek
Bu gece eşimde en geç iki sene sonra benim hayalimdeki cafeyi bana açacağını söyledi yengesine bende şakayla karışık hee iki sene varsa o zaman ben bir dene daha aradan çıkartayım bari dedimaslında eşim kendi de çok istiyor 3.cüyü Harala gürele büyürler nasılsa sonrada hepsini sırayla kocaya verip bizde hayatımızın baharında kocalarla baş başa kalır rahat ederiz
Babamda bugün evraklarını imzalamış Ekimde resmi olarak emekli oluoronlar bir gelsin ondan sonra doğurup atı veririm kuçağına nasılsa ille 3.cü diye tuturan o kendin kaşındın derim
Bugün Amcasının geliniyle konuşurkende dedim ben hamilelik sürecini ve doğumu seviyorum diye nasıl gülüyorsonrasında da tabi çok severek bakıyorum kuzuya ama o süreçin tadı bir başka 9 ay tam bir kraliçeye dönüyorum
Canım Allah yardımcın olsun inşallah Esracığımda sana destek olucak ve bu günleri çok çabuk atlatırsın
Sen fıstık gibi olda o koca daha çok kafasını duvarlara vuracak inşallah
Sırf ona acı çektirmek için kendini toparlayıp her zamankinden iyi ol ve çok güzel kilolar vereğer ondan sonra peşinde dolanmazsa banada banu deme ama avucunu yalasın senin gibi yüreği güzel insanı bir daha zor bulur
Canım tebrikler okadar sıkıntı içinde kilo vermeye devam etmişsin
Bu arada kayınpederine çok çok geçmiş olsunRabbim acil şifalar verir inşallah ...Aminnnnn
İnşallah o bayanda en kısa zamanda çok çok güzel kilolar verip eski haline dönerAllah hepimizin yardımcısı olsun Aminnn
Bu arada hatuna bizim KKdan da bahsetseydingelseydi motivasyon adına çok var burada nasılsa
İnşallah sende çok çok güzel kilolar vereceksin
Kızlar harikasınız
Ramazan olduğu halde sporunuzu yapmışsınız
Canım seninde ellerine ve emeğine sağlık
Bende inşallah artık Ramazandan sonra tekrar bu listeye girerim
No | Kullanıcı | 1.Hafta | 1.Hafta (Fark) | 2.Hafta | 2.Hafta (Fark) | 3.Hafta | 3.Hafta (Fark) | 4.Hafta | 4.Hafta (Fark) | Aylık Sonuç |
1 | asumanzeynep | 83,3 | +0,4 | 83,5 | +0,2 | 84,7 | +1,2 | 84,7 | Aynı | +1,8 |
2 | ayşe_c52 | 116,7 | 116,7 | Aynı | 116,7 | Aynı | 115,3 | -1,4 | -1,4 | |
3 | nevzamansız | 99,5 | Aynı | 98,8 | -0,7 | 98,8 | Aynı | 97,7 | -1,1 | -1,8 |
4 | YENA | 96,5 | +0,6 | 96,5 | Aynı | 96,5 | Aynı | 96,5 | Aynı | +0,6 |
5 | Ceco34 | İzinli | İzinli | 97 | 97 | Aynı | 0 | |||
6 | efeeeem | 89,7 | -0,5 | 89,5 | -0,2 | 89,5 | Aynı | 89,5 | Aynı | -0,7 |
7 | nothingg | 96 | Aynı | 95,5 | -0,5 | 95 | -0,5 | 95 | Aynı | -1 |
8 | NURGU66 | 92,4 | 0 | |||||||
9 | dafi | İzinli | 89,5 | 89,8 | +0,3 | 89 | -0,8 | -0,5 | ||
10 | elizabeth_bath | 93,4 | -1,1 | 92,2 | -1,2 | 89,4 | -2,8 | 90,2 | +0,8 | -4,3 |
11 | koizumirisa | 106,6 | 106 | -0,6 | -0,6 | |||||
12 | Pınar110 | 94 | Aynı | 92,8 | -1,2 | ? | ? | -1,2 | ||
13 | Meyra | İzinli | 98,1 | 97,6 | -0,5 | 99,4 | +1,8 | +1,3 | ||
14 | Nursena | İzinli | İzinli | İzinli | 87 | 0 | ||||
15 | kitkurdu | 97 | -0,4 | 97 | Aynı | 97,5 | +0,5 | 97,2 | -0,3 | -0,2 |
16 | Clutch | İzinli | İzinli | 85 | 83 | -2 | -2 | |||
17 | Nilceeeee | 103,5 | 102,6 | -0,9 | -0,9 | |||||
18 | esrammm00 | 101,9 | 100,8 | -1,1 | -1,1 | |||||
19 | egedeniz | 87 | 0 | |||||||
20 | pomogranate | 103,6 | -0,2 | 103,1 | -0,5 | 102,7 | -0,4 | 100,3 | -2,4 | -3,5 |
21 | gulma | 93 | 0 | |||||||
22 | Gökçe_İremim | 93,4 | -0,1 | 93,2 | -0,2 | İzinli | İzinli | -0,3 | ||
23 | karye | 83,1 | -1,3 | 82,6 | -0,5 | 82,5 | -0,1 | 81,6 | -0,9 | -2,8 |
24 | mehtabb | 92,5 | 92,5 | Aynı | 93 | +0,5 | 93 | Aynı | +0,5 | |
25 | 1,73 | İzinli | 112,3 | 110,5 | -1,8 | 110,5 | Aynı | -1,8 | ||
26 | asuhan | 97 | +0,2 | 97,9 | +0,9 | 97,8 | -0,1 | 96,2 | -0,6 | +0,5 |