Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Elizcim geçmiş olsunnnn en iyisini dr ler bilir böyle olması gerekiyor demekki kafaya takma fazla kuzum

esrammm00375 dk
pomogranate330 dk
efeeeeemmm300 dk
meyra__240 dk
egedeniz03210 dk
nothinggg200 dk
elizabeth_bath130 dk
karye100 dk
koizumirisa80 dk
clutch ve nilce60 dk
gulma30 dk

Spor birincimiz esrammm00...
İkincimiz pomogranate...
Üçüncümüz efeeeemmm...
Herkesi tebrik ederim

Son düzenleme:
canlar haydee hepinize iyi geceler topikdaşlarrrrrrr

çok kaynatmayın yaw okuması zor oluyor inanın

sevgiyle kalınn eşimde yok geç gelicek ben kaçarrr yatmam lazımmm

Sağol teşekkür ederim.. Aynen öyle, şükretmemiz gerektiğini anımsıyoruz en azından...
Diğerleri de tam tersini yapmasın, feyz alalım onlardan da. Bizlere ışık olsunlar.

Elizcim geçmiş olsunnnn en iyisini dr ler bilir böyle olması gerekiyor demekki kafaya takma fazla kuzum

Sağol canım..
Yok yok kafama takmıyorum, ciddi bir şey de değil zaten ama ateşim yüksek ve o rahatsız ediyor biraz. Sıkıntı basıyor devamlı. Ilık duş alıyorum rahatlıyayım diye işte...

tam çıkar ayak listeyi yayınladın eline koluna sağlıkk kuzu

sporcularımıza ayrıca tebrik ederim

Merhaba arkadaşlar,
Off ne çok yedim bugün cuma diye, neyse haftada bir gün olur öyle. Eşimle kardeşim film izliyor, ben de balkonda oturuyorum serin serin.

Esracım ben de seni öpüyorum, inşallah senin için çok güzel olacak her şey.

Elizcim geçmiş olsun canım, inşallah sonuçlar temiz çıkar. Yarına da bi şeyin kalmaz umarım. Bu arada liste için de ellerine sağlık, yorduk seni halin yokken.

kalktım yaptım sporumu şükür 45 dk kan ter içinde kaldımm öbür meselede artık hiç şans yok maalesef ben de böyle olmasını istemezdim ama artık yapabilecek bi şey kalmadı bu yüzden artık daha kararlıyım kışa incecik bir kız olarak giricemmm rabbim hepimize nasip eder inşallah

elizim geçmiş olsun kuzumm ne zaman sonuçlar çıkarmış ve ne zaman alıcaklarmış

ama sıkma canını ben de buna benze bi hastalık geçirdim ama benimki çok ağırdı rabbime binlerce milyonlarca defa şükürler olsun ki geçti bitti darısı senin başına hem senin ki hafif bişey zaten tez zamanda şifanı blursun inşallah

liste için ayrıca ellerine sağlık ben birinç olmuşum tşk ederimmmm

amin canım inşallah

yanlız değilmişimmmm ben de bugün cumaa diye biraz fazla yedim sanırım menümü yazayım da görünn amannn haftada bir olsun o kadar değil mi

Ellerine sağlık elizcim
Hasta hasta uğraşmışsın canım Allah razı olsun öpüyorum seni
Ben de bugün annemlerdeydim gelirken yarım saat yürüdüm :)devamı gelir inşallah

sahur
bir bardak light süt
iki dilim ekmek
bir haşlanmış yumurta
bir kk peynir
maydonoz-domates

iftar
bir kase şehriye çorbası ( bugün ara vermedim)
bir küçük karnıyarık ( valide sultanı haşlama yapma konusunda ikna edemedim kendisinin karnıyarıgı pek meşhurdur da )
4-5 kaşık pilav
bir kase salata
çeyrek pidenin yarısı
yoğurt
bir litre su

ara
bir armut
bitki çayı

ben bugün çok yedimm farkındayım ama ilk kez bu kadar acıktım ya da annemin karnıyarığına dayanamıyorum ondan pilavı yağsız üstten aldımm çorbamı da öyle pide de bir daha yemeği düşünmüyorum çünkü ben çok seviyorum pideyi yedikçe yiyesim geliyor ramazanda ilk kez yedim baktım öyle tadımlık olmuyor dedim ki artık yemiyeyim kendimi zorlayarak sporumu yaptım 45 dk suyumu içiyorum ayatana kadar iki buçuk litre oluyor işte böyleee

Yarını yemeği hazır zaten Esracım, bamya ve bulgur pilavı. Toparlarım inşallah 1-2 güne.

Bu arada telden yazıyorum kk programı bozulmuş, tarayıcıdan yazıyorum, alıntı yapamıyorum o yüzden.

Ben biraz uyuyayım, hepinizi öperim kuzular

iyi geceler tatlı uykular balımaaaa

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Öğlende bir attım kendimi dışarı daha yeni geldik
Gündüz eşimin amcasının evinde kuran dinledim sonrada yengesiyle birlikte mutfağa girip olan yemeklere az ilave yaptık ( yabancı yoktu nasılsa )
Yengesi ay daha ne yapsak dedikce yeter yengeciğim Rabbim bekeretini verir dedim ve kadıncağızı frenledim
Gerçektende yemekler yettide artı bile artık yarın yemek derdi yok hatunun

Gelini 7 aylık hamile maşallah fazlada kilo almamış son görüştüğümüzden beri henüz sadece 2 kilo almış ama göbişi çıkmaya başlamış tabiki Ona almanyadan bir iki bebiş kıyafeti almıştım ama sadece 3 tanesini götürdüm bugün sonuçta doğumda diğerlerini götürürüm o yüzden onlardan söz etmedim bile çok sevindi meğer daha bir iğne bile almamışlar

Yemekte fazla kaçırmadım şükür sonrada zaten çay faslı falan derken ancak gelebildim
Yarında eşimle Eminönüne ineceğiz biraz gezinmek için gitmişkende gümrük malların ucuza satılan bir yer var oraya bakacağız en son eşim 100 liralık bir ayakkabıyı oradan 20 liraya almıştı birde kızın araç koltuğunu 50 liraya almıştık ( mağazalarda 250 liraymış ) Her türlü şey satıyorlar giyimden tutun elektronik eşya kadar

Canım inşallah bir gün İstanbula yolun düşerde hem görüşürüz hemde Ramazana deng gelirsede Sultan Ahmet yada Eyüp sultanı gezeriz senle

Aslında onlar geç kaldı biz erken davranmadık Onlar çocuk doğurup büyütene kadar biz çoktan o dönemi bitirip çok daha rahat olacağız Gençken insan daha sabırlı oluyor geç yaşta zor gelir onlara çocuk büyütmek

Bu gece eşimde en geç iki sene sonra benim hayalimdeki cafeyi bana açacağını söyledi yengesine bende şakayla karışık hee iki sene varsa o zaman ben bir dene daha aradan çıkartayım bari dedim aslında eşim kendi de çok istiyor 3.cüyü Harala gürele büyürler nasılsa sonrada hepsini sırayla kocaya verip bizde hayatımızın baharında kocalarla baş başa kalır rahat ederiz
Babamda bugün evraklarını imzalamış Ekimde resmi olarak emekli oluor onlar bir gelsin ondan sonra doğurup atı veririm kuçağına nasılsa ille 3.cü diye tuturan o kendin kaşındın derim

Bugün Amcasının geliniyle konuşurkende dedim ben hamilelik sürecini ve doğumu seviyorum diye nasıl gülüyor sonrasında da tabi çok severek bakıyorum kuzuya ama o süreçin tadı bir başka 9 ay tam bir kraliçeye dönüyorum

Canım Allah yardımcın olsun inşallah Esracığımda sana destek olucak ve bu günleri çok çabuk atlatırsın

Sen fıstık gibi olda o koca daha çok kafasını duvarlara vuracak inşallah
Sırf ona acı çektirmek için kendini toparlayıp her zamankinden iyi ol ve çok güzel kilolar ver eğer ondan sonra peşinde dolanmazsa banada banu deme ama avucunu yalasın senin gibi yüreği güzel insanı bir daha zor bulur

Canım tebrikler okadar sıkıntı içinde kilo vermeye devam etmişsin
Bu arada kayınpederine çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar verir inşallah ...Aminnnnn

İnşallah o bayanda en kısa zamanda çok çok güzel kilolar verip eski haline döner Allah hepimizin yardımcısı olsun Aminnn
Bu arada hatuna bizim KKdan da bahsetseydin gelseydi motivasyon adına çok var burada nasılsa
İnşallah sende çok çok güzel kilolar vereceksin

Kızlar harikasınız
Ramazan olduğu halde sporunuzu yapmışsınız

Canım seninde ellerine ve emeğine sağlık
Bende inşallah artık Ramazandan sonra tekrar bu listeye girerim

Banucum,

Kİlonu yazarmısın.?

Canım beni aynı geçersen sevinirim maalesef bu haftada fark yok Yani 97 kilo
Regl olucağım olamıyorum yine davul gibi dolanıyorum
Anam şu 95i bir görebilseydim iyidi

Son düzenleme:

ehe ehheee kız alemsin haaa o daha çok dolanır peşimden geçti o devirrrr finish ama ben incecik olursam herkes olur demedi demeyin kii allahın izniyle ben incecik olucammm dolayısıyla hepiniz de incecik olacaksınız hehhhe önermeye bak yaa

No
Kullanıcı1.Hafta1.Hafta (Fark)2.Hafta2.Hafta (Fark)3.Hafta3.Hafta (Fark)4.Hafta4.Hafta (Fark)Aylık Sonuç
1asumanzeynep83,3+0,483,5+0,284,7+1,284,7Aynı+1,8
2ayşe_c52116,7116,7Aynı116,7Aynı115,3-1,4-1,4
3nevzamansız99,5Aynı98,8-0,798,8Aynı97,7-1,1-1,8
4YENA96,5+0,696,5Aynı96,5Aynı96,5Aynı+0,6
5Ceco34İzinliİzinli9797Aynı0
6efeeeem89,7-0,589,5-0,289,5Aynı89,5Aynı-0,7
7nothingg 96Aynı95,5-0,595-0,595Aynı-1
8NURGU6692,40
9dafiİzinli89,589,8+0,389-0,8-0,5
10elizabeth_bath93,4-1,192,2-1,289,4-2,890,2+0,8-4,3
11koizumirisa106,6106-0,6-0,6
12Pınar11094Aynı92,8-1,2??-1,2
13Meyraİzinli98,197,6-0,599,4+1,8+1,3
14Nursenaİzinliİzinliİzinli870
15kitkurdu97-0,497Aynı97,5+0,597,2-0,3-0,2
16Clutchİzinliİzinli8583-2-2
17Nilceeeee103,5102,6-0,9-0,9
18esrammm00101,9100,8-1,1-1,1
19egedeniz870
20pomogranate103,6-0,2103,1-0,5102,7-0,4100,3-2,4-3,5
21gulma930
22Gökçe_İremim93,4-0,193,2-0,2İzinliİzinli-0,3
23karye83,1-1,382,6-0,582,5-0,181,6-0,9-2,8
24mehtabb92,592,5Aynı93+0,593Aynı+0,5
251,73İzinli112,3110,5-1,8110,5Aynı-1,8
26asuhan97+0,297,9+0,997,8-0,196,2-0,6+0,5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…