Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tşk ederim ceco inş haftaya hepimiz süper kilo veririz.kızınada geçmiş olsun inş kötü birşey çıkmaz.....

esracım üzülme lütfen şunu unutma ki herşeyde bir hayır vardır eşin barışmak istemedimi ?ben sorunlarınızı çözersiniz diye umuyodum üzüldüm ya ((

Esracım ben avukatım. Durum çözümsüz değil. Yaşadığın İL Merkezindeki Baroya durumunu izah eden bi dilekçe fakslarsan sana il merkenden başka bir avukat yollar.

Sen bana mail adresini yaz özel mesajdan, ben dilekçeyi yazar yollarım, sen de Baro merkezine fakslarsın. Hiç üzülme, çözecektir Baro.

Öpüyorum çok seni.

buarada bugün kocişimle 2. yılımızı doldurdukk
Rabbim iki cihan saadeti versin nice yıllar mutluluğunuzu daim etsin

canım bu konularda esradan fikir alabilirsin diycektim ama oda buralardaymış yazmış zaten. hayır nerdeyse Allah o tarafa çevirsin

canım bu konularda esradan fikir alabilirsin diycektim ama oda buralardaymış yazmış zaten. hayır nerdeyse Allah o tarafa çevirsin

Dafi abla senin vasıtanla tüm kızlara da yazmış olayım, belki mahkemede hakim davayı kabul etmez ve barışmalarını sağlar. Aile mahkemeleri çok duyarlı bu konuda, hakimler kolay kolay sudan sebeplerle boşanmayı kabul etmiyor, yapıcı davranıyorlar. Bir de Esra panik olmuş ama hakimler avukatı olmasa da kadının haklarını daha çok gözetiyor. Esra ve eşi için de bi umut varsa hakim boşanmaya hükmetmez, yardım almalarını sağlayabilir. haklarında hayırlısı inşallah..

esracım üzülme lütfen şunu unutma ki herşeyde bir hayır vardır eşin barışmak istemedimi ?ben sorunlarınızı çözersiniz diye umuyodum üzüldüm ya ((

saol canım artık bitmiş bişeyi uzatmadan halletmek tek derdim

özelden sana msj attım esracımm avukat olduğunu bilmiyordum çok şaşırdım ama allah razı olsun yardımların için

amin allah razı olsunn canım

saol canım artık bitmiş bişeyi uzatmadan halletmek tek derdim

özelden sana msj attım esracımm avukat olduğunu bilmiyordum çok şaşırdım ama allah razı olsun yardımların için

Esracım ben de sana mesaj attım 10 dakika beklememiz gerekiyor, sen bana tel numaranı yaz, ben seni arayayım, telde konuşalım olur mu..

Canım sıkma canını inşallah herşey güzel olur rabbim yar ve yardımcın olsun

ohhh be esrayla konuştum rahatladımm kendisini burdan kocaman öpüyorummm

bu arada kilomu bildireyim

geçen hafta 101,9
bu hafta 100,8
giden kilo 1,1
toplam spor 375 dk

hafta arası kilom 102,6 ya kadar çıkmıştı ama ramazanda onlarıda verdim şükürrrr en kısa sürede dokuzları görebilmek umuduylaaa

kızlar bugün iftara gidicem gitmeden bildirimimi yapayım

kilo : 89
spor : yok

selam herkeslere.....

bugünün gündüzü benim için oldukça uykulu olduğum bi gün olarak geçti.......
dün; hem gece hiç uyumadım, hem evde baya yoruldum, hemdeee dün komşunun çok hareketli bebişine 1saat hep kucağımda kımıl kımıl bakınca yorulmuşum iyice galiba.......
neyseki epey açıldı artık uykum

kilo ise bu haftaaaaa iyi değil
bu hafta kilo almışım, +1.8kg......
e o kadar yemeye alırım tabi, ve birde dün rglde olunca böyle oldu artık
neyse napıyım, şuan yapıcak bişeyim yok.....
ben zaten her ramazan mutlaka kilo alırım, en az 5kg alırım......
aslında bu ay onu almamaya çalışsam, yani bu ay sadece kilomu korumaya çalışsam bana yeticek galiba bu ayın ramazan olmasından ötürü........

kilo bildirimi:
bu hafta: 99.4kg

spor bildirimi:
240dk ispor.

ben şimdi birde alıntılarıma bakıyım........

tamam aldım notlarımı yapmam gereknleri en kısa sürede uygulamaya sokucam inşallah albumunu bekliyorum ama bak merak ediyorummm

canım tüm desteklerin için çok teşekkürler.....
gerçekten bana moral oldu, güç oldu bu çabamda.....
sende fıstık gibi olmuşsun iyice:)))
sende inşaallah bu şekilde kilonu korumaya devam edersin hep.....
koccaman öpüyorum seni:)

birde yeşil çay içtinmi bu süre zarfında?? içtin ise günde ne kadar içtin???

bu yıl aslında arastırdım ama okadar pahalı kı hıc olmadı bır fotokopı kıtap hazırlayayım dıyroum bakalım

hayırlısı olsun tatlım....
olmazsa önce fotokopi olur, sonra kitap şeklinde olur.....
olsunda, dimi:)

yalnız bence sizin orada pahalı olabilir bence bu basım işi....
ve bizim burada da aksine daha uygun olabilir....
nede olsa burası sanayi bölgesi.....
eşin falan sanayinin matba bölümüne falan gidip bi görüşse bi ara burada bi kaç yerle, bence oldukça uyguna olur 1kitap yani....
hani 1kitap nihayetinde diye düşünüyorum canım, aklında olsun bunlar.
kocaman öpüyorum seniiii.....

sağol canım, sanada çok geçmiş olsun, ramazan dolayısıylada daha çok yoruluyorsun ya ondan ağrıyordur belki belin canım.....
kendine iyi bak canım.....

eltininde bebeği düşmez inşaallah((
bende üzüldüm gerçekten, kolay değil yani.....

Allaha emanet olasın, öpüyorum kocaman

Baş ağrısından ölüceğim yaaaaaaaaaaaa
Kafamı oynatmayınca iyide oynattığım an felaket bir ağrı giriyor

Az uyuyabilsem belki kendime gelirim ama küçük kuzu resmen cin gibi

geçmiş olsun tatlım, kuzunada çok geçmiş olsun cecoşum......

canım sanada annenede çok geçmiş olsun, inşaallah önemli bişeyde değildir seninki canım, öpüyorum

çok sevindim canım hem sevmenize hem yetişmesine yemeğin. afiyet olsun

teşekkürler canım:)

esra dafi teşekkürederim ama basamıyom hala sol ayağıma bastımmı tam oynak yer sanki sinir sıkışıyomuş gibi hoplatıyo beni geçmezse ortapediye gidicem iğnenin faydası olur belki

geçmiş olsun canım benim......

.Esrayla şakalaşmıştık aç tartılma tok tartılma olayını..

Ben cuma günleri akşam hazırlayacağım listeyi kaçta isterseniz tartılın size kalmış artık

hiçte şakadan anlamıyom bende:))))))
tamam yenam

Yenacım imam hatibin Anadolu kısmına girmez malesef düz kısmı için istediğimiz bir okul var onun içn uğraşacağız

kızın için; hakkında hayırlısı olsun inşaallah ablacım.....

anneciğinde geçen hafta biraz rahatsızlanmış; çok geçmiş olsun ablacım.....

geçmiş olsun canım.....

estağfirullah canım benim.....

buarada bugün kocişimle 2. yılımızı doldurdukk

evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun o zaman canım:)
daha nice yıllara inşaallah....

rahatladığına çok sevindim canım........
yer gök dua ile, bol bol dua et canım......

bu arada senin burç neydi??

selam güzeller cepten yazıyorum umarım görürsünüz. Yenam kg aynı 95 Elizim sporum bu hafta 200 dk .doğru mutfağa yemek hazırlayım iftardan sonra spora gidicem birde

meyracım ben yay burcuyum aslında sana söylemiştim hatta sen de tam bana uygun bir yorum yapmıştın

senin burcun nedir ?

Esrammm00 kuzum üzülme herşeye çare bulunur kendin demişin şu dönemleri kendini çok hırpamadan atlatırsın inşallahh kuzum Allah büyük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…