Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynurum gelmiş, hadi hayırlı haberlerle inşallah :)

-------

başım çok ağrıyor bugün, dün iyi su içtim ama neden anlamadım.
geçmiş olsun canım
ben çayı az içtiğimde ağrıyor.vücut alıştığı kafeini arıyor. onun için yemekten hemen sonra 1 fincan kahve içiyorum. sahurdada en az iki bardak şekersiz çay

Biliyorum dafi ablacım az yiyorum ama yiyemiyorum bende korkuyorum bir anda düşüp kalcam diye ama inan su içtikten sonra midem almıyo kesinlikle hayırlısı inşallah dayanabilirim kabızlık içinde tavsiyelerini denicem ablacım çok sağol :KK16::KK16::KK16:

Esram maşallah tebrik ederim kuzum :KK9::KK9::KK9::KK9:
bakalım ben iftardan önce tartılıcam ne çıkacak :KK34::KK34:

çok sağol kuzum :KK16: :KK16: :KK16:
İnşallah sen de güzel kilo vermişsindir ki bence verdin. bu arada ben de Dafi ablaya katılıyorum kuzum, çok az yiyorsun. ben 1000 kalori civarında yiyorum ki bazal metabolizma hızım 1500 civarı, yani aslında çok az yiyorum. sen benden az yiyorsun ve bmh'n da benden daha yüksektir. bi de hiç meyve yemedğinden olabilir kabızlık, biraz meyve ekle kuzum ferah ferah. suyu az iç, yemekten sonra devam et. Allah korusun hasta olursun, bi de ramazandan sonra iyice yavaşlamış, az yemeye alışmış metabolizma dert açar normal düzene dönerken.

ben tüm gün yayılıyorum evde, o yüzden dert değil az yemem. ama senin iş var, eve gidince bir de yavrucak var, o yüzden dikkat et kendine kuzum.

geçmiş olsun canım
ben çayı az içtiğimde ağrıyor.vücut alıştığı kafeini arıyor. onun için yemekten hemen sonra 1 fincan kahve içiyorum. sahurdada en az iki bardak şekersiz çay

sağol ablacım :KK16: :KK16::KK16:

ben bi yeşil-beyaz çaydan alıyorum kafein, onu da her zamanki gibi içtim aslında. sanırım üşüdüm dün. bizim ev boğaza yakın, salon çok esiyor rüzgar varsa. ben de dün yarım saat uyuyakalmışım, o ara yüzüm üşüdü galiba. akşam ilaç alayım olmadı.

oruç ibadetini sünnete uygun yapabilsem bukilolar gidecek amaahhh ahhhh bide şeytan bağlı derler nerde ogünler:KK53::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:92 kiloda :KK14:kaldım :KK19::KK19::KK19::KK19::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Tünaydınlar herkse kafam sepet gibi, basim cok agriyo yeni kalktim yataktan
Kilo bilbirimi;
115.3 kg
99 ilk hedef kac yil sonra gorurum bilmiyorum
Yolda yururken insanlarin bastan asagi suzmelerinden, o igreti bakislarindan nefret ediyorum

bol eksili hayırlı Cumalar kuzucuklarıımmm,Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin inşAllahh :KK16::KK16::KK16:

Esoşum,Daficim bugünde burdayız canlarımm , ne diyelim kısmetten öteye geçilmiyor maleseff , bundada vardır bir hayır diyoruzz :KK34::KK34:

NURGÜÜLLL hoşgeldin canım benimmm , Uras paşa çook datlu maşAllahh , darısı başımıza olsun canımm :KK16::KK16:

EGEDENİZ hoşgeldin doktorum civanım , özletmiştin kendini , bi daha kaybolma tatlımm :KK76::KK76::KK76:

ESOŞŞŞŞ -2 süper süper süper bir sonuçç , bozmadan devam cücüşümm , OLACAAKK OLACAAKKKK :129::129::129:

bol eksili hayırlı Cumalar kuzucuklarıımmm,Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin inşAllahh :KK16::KK16::KK16:

Esoşum,Daficim bugünde burdayız canlarımm , ne diyelim kısmetten öteye geçilmiyor maleseff , bundada vardır bir hayır diyoruzz :KK34::KK34:

NURGÜÜLLL hoşgeldin canım benimmm , Uras paşa çook datlu maşAllahh , darısı başımıza olsun canımm :KK16::KK16:

EGEDENİZ hoşgeldin doktorum civanım , özletmiştin kendini , bi daha kaybolma tatlımm :KK76::KK76::KK76:

ESOŞŞŞŞ -2 süper süper süper bir sonuçç , bozmadan devam cücüşümm , OLACAAKK OLACAAKKKK :129::129::129:

Kuzum hayırlısı olsun, kısmetten öte köy yok.

öpüyorum çok seni :KK16: :KK16: :KK16:

çok sağol kuzum :KK16: :KK16: :KK16:
İnşallah sen de güzel kilo vermişsindir ki bence verdin. bu arada ben de Dafi ablaya katılıyorum kuzum, çok az yiyorsun. ben 1000 kalori civarında yiyorum ki bazal metabolizma hızım 1500 civarı, yani aslında çok az yiyorum. sen benden az yiyorsun ve bmh'n da benden daha yüksektir. bi de hiç meyve yemedğinden olabilir kabızlık, biraz meyve ekle kuzum ferah ferah. suyu az iç, yemekten sonra devam et. Allah korusun hasta olursun, bi de ramazandan sonra iyice yavaşlamış, az yemeye alışmış metabolizma dert açar normal düzene dönerken.

ben tüm gün yayılıyorum evde, o yüzden dert değil az yemem. ama senin iş var, eve gidince bir de yavrucak var, o yüzden dikkat et kendine kuzum.

Kuzum farkındayım gün içinde ara ara başımda dönüyo zaten ama sudan değil yani dün suyu az içtim yemeye çalıştım ama yiyemedim midem almadı bi türlü neyse hayırlısı inşallah düzene girer biran önce :KK34::KK34:
Sanada geçmiş olsun bu arada kuzum inşallah biran önce geçer :KK16::KK16::KK16:

yemeden olmaz canım. abartmamak kaydıyla yıyecegız yoksa vucut kıtlenıyor sabıtlenıyor duruyor yanı.

ben duzenlı namaz kılan bırı degılım canım. ama ramazandan once heves geldı bırkac yıl once de kılıyordum. oyuzden yenıden basladım ınsaallah devamı gelır. hatta dun teravıh namazı kıldım ılk kez hayatımda. evde kıldım. camı cok kalabalık. ayagımı rahat bukemıyorum bılegımdekı platınden dolayı. camıde zorlanacagımı, ayrıca psıkolojık olarak o durumdan olumsuz etkılenecegımı dusunuyorum hevesım var ama tam hazır olunca gıdecegım camıye.

eve ben elıptık bısıklet aldım kosu bandımı sattım fızık tedavı doktorumun lafına uydum sımdı pısman oldum cunku tempolu yuruyus ve ardından bıraz kosmak ıyı geldı sanırım kılo verme surecınde. ama ozamanlar ayagım agrıyordu gercı. sert bır zemınde tempoyu hıc dusurmeden yurudugun ıcın platın agrı yapıyordur demıstı. bır de ozamanlar kosu bandından zevk almıyordum sımdı cok hosuma gıdıyor ıste bendekı delı ruh dıyeyım. elıptık cok zevklı. bır sure normal bısıklet olarak kullanıyorsun sonra ayakta kullanıyorsun kolların da calısıyor bu sekılde. hepsı burada com da 12 ay taksıt hem de 200 tl cıvarıydı dıye hatırlıyorum ustelık ksou bandına gore hafıf ve daha az yer kaplıyor. ha bır de ucunda twıst aparatı da var bunun.

valla sukur yetıstık hem az da olsa yedık hem suyumuzu ıctık. bugun aynı seyı yasamadım sukur. ben cok yorgunum aslında ıkı haftadır. hem ılk defa bukadar yogun ve duzenlı spor yaptım hem ıkı haftasonu uyumadım yollardaydım 12 bucukta yatıyorum ancak. 2 bucukta kalk, 4 te tekrar uyu. 6 bucukta ıs ıcın tekrar uyanıyorum oyuzden hem uyku bolunuyor hem de saat olarak az. ama sukur ıyıyım, yarın da uyurum zaten.

canım menulerım az olabılır benım genelde ama dıkkat edıyorum her besının olmasına. hatta evde olsam ne harıka menuler cıkar da benden. zaman sorunu varken ancak bukadar duzen saglayabiliyorum.

su valla acayıp alıstım esra ben. tek ıhtıyacım su sankı. hep gozumde su. bır bardak su ıcen bırıydım ben. oyuzden cok sevınıyorum

cay ben severım canım. hatta esım sevmedıgı ıcın az ıcıyorum kendı aılemın yanında olsam demlık ıcerım sanırım.

sahur mecbur eksık oldu ıste ama sut ıle telafı ettım kesınlıkle sut ıc hem tok tutar hem de sımdıden kemık erımesı ıcın onlem almıs olursun bır kadın olarak dıkkat etmek gerekıyor maddı sebepler, bılıncsızlık derken ben belkı de evlenınceye kadar duzgun sut ıcmıs bırı degılım. ne buyuk hataymıs. aman ıhmal etme.

yok yok sımdıye kadar pes etmedım bundan sonra hıc etmem. fena gaza geldım fenaaaaaaa. bomba gıbıyımmmmmmmm

evet ben de gayet ıyıyım buaralar.

uykuyu severım ben de esra ama ıste mecburıyetten az uyuyorum.

kıtap olarak GI DIYETI dıye bır kıtap okuyorum harıka bır kıtap tavsıye ederım kesınlıkle.

canım hakkında hayırlısı olsun. cok yorum yapmak ve duygularını desmek ıstemıyorum oyuzden ben kısa tutmak ıstıyorum

alısverıs konusunda da cok ıyı dusunmussun kafan dagılır.

aaaaaa resımlerı beklıyorum merak ettım

sen benı gordun mu ? bırkez resım eklemıstım album yapmıstım sonra da sıldım ama.

ramazanda diyetime de sporuma da çok dikkat ediyorum inşşallah güzel kilo veririm canımm zaten menülerimi de düzelttim sayenizde :KK19: o bisikletlerden ben de alıcam ama biraz bi dursu bu aralar işme yeniden başlıyım bakarız o zaman :KK34: ben de bi ara spor salonuna gidiyordum baya da seviyordum bisikleti ama en çok koşu bandı ve onun adını bilemedim şimdi vawe miydi yaa böyle merdiven çıkar gibi oluyorsun iki elinlede kollarını tutuyorsun bi de onu çok seviyodumm :KK1: şimdi evde hiç biri yok ama leslie abla her akşam bizde :KK1::KK1:

senin menülerinde suyun da örnektir bana bilirsin ayrıca uyku sorununu da dert etme ramazanın cilvesi işte tatil günlerinde acısını çıkarırsın bende pazartesinden itibaren seninle aynı durumda olucam rabbim yardımcımız olsun:KK34:

filizcim ben görmedim maalesef :KK43: o albümü göremedim ki face kullansaydım ekleşirdik ama bu aralar dondurdum biraz kafam rahat etsin :KK1: bende bi albüm yapıp sildim sonra :KK1: şu aralar aklım fikrim hep incecik olmuş hallerimi hayal ediyorum şöyle istedğim kiloya gelince bi güzel foto çekip faceye atacammm hıhhhh millet güzellik görsün hem de kapak olsun ama tabiki o zamana kadar hiç foto eklemem zaten face yok ki :KK1::KK1:

ooooo senınkı supermıs ben de tam tersı ev yogurdu yıyemıyorum keske alıssam super olacak.

sut urunlerınde lıght alma canım, yarım yaglı sec. hatta tam yaglı sut bıle lıght dan daha ıyı. lıght sutlerın katkı maddesı cok oluyormus yagını azaltmak ıcın dıyorlar.

ınsaallah daha guzel gunler daha guzel rakamlar olacak hersey ıstedıgın gıbı olacak.

spor konusunda da beslenme konusunda da kendımızı zorlamazsak olmuyor emeksız olmuyor ıste.

ısyerınden cagrılmana cok sevındım hem ozguven acısından cok guzel bır adım bu hem de sonucta ıse donmek senı mesgul edecektır ıse donmenı desteklıyorum bu surecı daha rahat atlatabılmen adına.

aaa ben de yarım yağlı altta var ama sırf light olsun diye taaa markete gidiyodumm tamam artık ben de yarım yağlı alırım daha iyi oldu benim için evet yeni ben yeni bi hayat herşey değişiyor ama herşeyyyy bakalımm güzel olacak sanki :KK34:

slm kızlar netimdeki sorun giderildi şükür sizleri çoook özlemişim:KK19: bildirim iftar öncesiymiş sevindim valla hafta başında birazcık artıdaydım inş gitmiştir kilolar gerçi siz çok az yemişsiniz ben okadar dikkat edemedim sizlerden uzak kalmak yaramadı bana:KK50:

hosgeldın karye

evet uzun zamandır yoktunnnnnn ınsaallah bır daha net de sorun olmaz

kılocukları da bızımle verırsın bu hafta ınsaallah

esra menun guzel olmus dengelı ve guzel.

bal konusunda sıkıntı yasama, yıyebılırız dogal oldugu surece. dogal bulmaya calıs. ıcınde sekerın cok az oldugundan emın olmak adına. ben bal tek yıyemem: sıcak suyun ıcıne koyuyordum bırara. sabah ıcıyordum lımon, sırke, bal ve su. mıdemı kotu etkıledı bıraktım yanı tat olarak mıdem cok bulanınca bıraktım.

kolay gelsınnnnnn cok zor olur ya boya ısı.

tşkler balımmmm:KK54: boya zor mu oluyor yaaa:44: benim amcam yapacak boyayı zaten usta kendisi hatta boyaları falan da o alacakmış ben bugün boyacı çırağı olacam yani evin boyanması rahat olacak geniş yaa hemencecik biter diyorumm ama ben diyorumm yani akşam göreceğiz artık:KK52::KK52:

aslında doğru dedin normal düzende belkim şaşalayabilirim ekmek yüzünden ama nıyeyse yersem vicdan azabı olcak gibi geliyo
du bakalım bi çözüm bulurum buna :KK16:

hiiiç ameliyata felen ihtiyacımız yok çok şükür bizim azmimiz bize yeter cnmmm elbette gidicek bu kilolar ben inanıyorum
kaldı ki gidiyolar da maşallahh tüm topikimizeee En Büyük KK:nazar::nazar:

bızlerın hepsınde bır sure oluyor o. yersek kılo alacagız korkusu oluyor ya da huzursuz oluyor bu dogal guzel bırsey ama abartmamız lazım cunku zamanla hıcbırsey yemek ıstemez hale gelebılırmısız. dıkkatlı olmak lazım.

aaa ben de yarım yağlı altta var ama sırf light olsun diye taaa markete gidiyodumm tamam artık ben de yarım yağlı alırım daha iyi oldu benim için evet yeni ben yeni bi hayat herşey değişiyor ama herşeyyyy bakalımm güzel olacak sanki :KK34:

evet yarım yaglı ya da normal yaglı urunler ınan lıght urunlerden daha saglıklı.

hersey guzel olacak cunku saglıklı beslenıyoruzzzzzzzzzzz

haftaya bu kadar veremeyiz ama yine de veririz inşallah. çok sevindim senin kilona da canım, inşallah ramazan sonuna da koruruz bunları.

ben de seni çok öpüyorum, görüşürüz.

tabıkı canım metyabolızmam alısacaktır muhakkak ama ılk kez bukadar kılo verıyorum bılıyorsun 500 gr olur genelde. oyuzden şoklardayım cıglık atıyorum resmen buaralar her tartı gunu.

cokkkkkkkkkkk mutluyum. mucadele edıyordum ama kırıktım herseye karsı. sıtemım vardı sankı. ıcım daha da umut dolduuuuuuuuu o sevıncle tum vakıt namazlarımı kıldım, bır vakıt kaza yaptım ve teravıh namazı da kıldım ılk kez hayatımda.

slm arkadaşlar nasılsınız...ben hem iyi hem de kızgınım:)
kızgınım saolsun üst komşularım içtikleri sigara küllerini yedikleri çekirdekleri aşağı atmakta sorun görmedikleri için tüm balkon yine pislik içindeydi...yıkadım yine ama söylene söylene...apt. yöneticisine iletiyoruz ama davranışı sergileyen insanların apartman kültürü yok malesef..huylu huyundan vazgeçmiyor anlıyacağınız...kiracıyız biz ama kötü komşu ev sahibi yaparmış insanı:)bunun yanında çok sevdiğim komşularım da var...işte iyiler ve anlayışsızlar dünyası:)

gelelim iyi habere bu hafta kilom:96.2
inş ramazanın sonunda 95 in altını görürüm:)
inş sizler de iyisinizdir...

NİLCEEE benim ufaklık eylül de 3 olacak inş...Rabbim mübarek günlerde isteyen herkese (cuma selası veriliyor inş dualar kabul olur)evlat sevgisini tattırsın bizim evlatlarımıza da sağlık sıhhat afiyet uzun ömür versin...

grşşşş....

eheheheh :KK1::KK1::KK1::KK1: sandım ki bu yazıyı ablam yazmış o da bu aralar senin gibi pek dertli üst komşusundan onlarda sigara falan geçtik sofra bezini kızın balkonuna çırpıyorlarmış böyle kemikler falan sonra kargalar geliyomuş balkona bizim ki de tırsak zaten bekliyor ki kargalar doysun gitsin o da temizlesin kaç kere uyarmasına rağmen hep yapıyorlarr genede ramazan ayında boşvermek lazım sen de zaten söylemişsin yöneticiye baktın yine olmuyor bayram sonrası sençık uyar derim ...

kilon için de tebrik ederim kuzummm :KK9:

menulerımı de yazayım.

ıftar:

ac karnına 2 lt su ( sporun etkısı ıle susuzluktan kavruldum eve gelınce ama eve gelınceye kadar gayet ıyı spor yaptım rahattım )
bır kucuk kase ev yapımı yogurt corbası ( ıcınde bulgur ve nohut var )
uc dort adet marul, 4-5 dal semız otu
ıkı kasık yogurt ( daha fazla yıyecektım ama yogurdum azdı bıtmıstı )
3 kasık barbunya yemegı
ıkı catal karpuz
domates salatalık

suyu cok ıcınce resmen tıkandım.

ara ogun olarak ıkı taze kayısı, ıkı bardak yesıl cay

yatıncaya kadar su 3lt yaptım

ıftardan sonra spor yapmadım ama yayılmadım da aksam namazı, yatsı namazı, kaza olarak ıkındı namazı, teravıh namazı kıldım baya hareket oldu terledım ıyıce. bugunun yemegını de yaptım ayrıca. tum bunlar tabıkı gec ytatmama sebep oldu yıne. guya erken uyuyacaktım bugun. ama yapamadım. on ıkı bucuk oldu yıne.

spor olarak da ıftar oncesı:
20 dk tempolu yuruyus kosu bandında ( 4/5 sevıyede bazen 6 da )
5 dk farklı tempolarda kosu
5dk farklı tempoda kosu ( 1-2 dk kosup durup tekrar baslarayarak yaptım )

50 +50 mekık

100 +100 twıst

kelebek ve adını bılmedıgım ıkı tane alet ıle kollarımı calıstırdım

toplam bır saat spor yaptım salonda. kımse yoktu cok daha rahat oldu bu acıdan.

cıkısta normal tempoda eve yuruyerek dondum yaklasık 35 dk yurudum.

namaz vaktıne kadar toplam 10.800 adım olmus

namazdayken kı kalorı ya da hareket bılmıyorum

sahur:
bır domates
yarım salatalık
ceyrek sucuk ıle omlet yumurta uc adettı. omletı esımle paylastık
ıkı dılım tam bugday ekmegı
bır bardak sut
uc zeytın
bır catal cılek recelı
bır tatlı kasıgı tulum peynırı

2 lt su ıctım, namaz ve uyudum 4te.

filizcimmm sana spor ve su konusunda altın taç veriyorum lütfen kabul et :KK1::KK1: :KK1::KK1: helal kızzz tabiki o kadar kilo verirsin işte bu aynen devammm kim tutar seni yaaa:KK9::KK9:

X