Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm fıstıklar ben bu hafta az kilo vermişimm moralim az biraz bozuldu sanki ama olsun gene iyidir diyerekten daha azimle dvmmm
bu hafta spor nerdeyse yok gibiydi bi de dün iftarda dayanamayıp pide yedim üstüne yürüyüşe çıktık güya ama çekirdek yedim gidip gelene bide arada dondurma yuttum püüü bana

Kilo bildirimim ; 102,6 yani 900 gr gitmiiiş

bugun yemiycem yani az yiycem çok kızdım kendıme çokkk bu akşam spora tkrdan başliyciim

elizz spor bildirimimide yapayım sana ; ımm toplasan 60 dk felen

şimdi geçmişe dalayım bi geçmiş bi gelecek yapayım

selamun aleyküm kızlaar geçmişi okuyup geldim .
cumanız mübarek olsun
herkes - bildirim yapar inşallah.
ben bekleyip akşamüstü tartılayım diyorum bir iki gr. eksik çıkar belki iki gündür iftardan önce tartılıyorum 89.4 çıkıyor bakalım bugün ne çıkacak

canım çok geçmiş olsun.bende dizimden ameliyat oldum. kıvrılmıyor. normalde hiçbir sorunum yok ama kıvırdığım zaman dizimin içinde yanma ve acı oluyor bir süre zor yürüyorum. dr. da kahramanlık yapıp normal tuvalete oturmaya, namazını normal kılmaya çalışma tekrar yırtılır dedi. bende aykta sandalye kullanarak kılıyorum secde yapamıyorum ama kıyam yapıyorum. bazende bükmeden oturarak kılıyorum secde yapıyorum ama kıyam yapamıyorum. insanın sağlığı bir kere gittimi ibadeti bile yarım oluyor. Rabbim kimsenin sağlığını bozmasın.

zehracım sen çok az yiyorsun canım böyle gidersen sağlığın bozulur.kabızlık sorunun için aç karnına salatalık yiyip üzerine su iç. yada erik veya kayısı tüket.olmazsa bir süre yemeklerine veya salatana baharat gibi sinameki atıp öyle ye. açlık otu kaynatıp içersen oda hemen kabızlık sorununu çözüyor.kendine dikkat et canım hem çalışıyorsun hem bebeğin var. bu kadarcık yemekle bu vücut daha fazla ayakta kalamaz

nevincim inan en doğrusunu yapıyorsun zaten olması gerekende bu değilmi. bizim yaptığımız hata bu işte hem yaptığımızı rızaullah için yapıyoruz diyoruz hem beklenti içine giriyoruz. buda bize hayal kırıklığı yaşatıp üzülmemize neden oluyor. rızaullah için yaptığımız şeylerden beklentimiz olmasa üzüntümüzde olmıycak ama bunu başaramıyoruz. bende çoğu zaman aynı duyguları yaşıyorum. sonrada kendime kızıyorum. bu beklenti neden ? sen sana saygı duysunlar içinmi yapmıştın ? hani rıza nerde ? diyorum. demekki kendimi kandırmışım rıza için yapsaydım bu beklenti olmazdı diyorum. bazen oturup tevbe çekiyorum. bazen nefis ağır basıyor kızgınlığım devam ediyor işte imtihanı burda kaybettim diyorum.Rabbim cümlemizi imtihanı kazananlardan eylesin. amiiinnn

YENA ablacım bende bidirim yapıyım artıkın
oğluşumun hediye ettiği kilolar üstüme oturdular gitmeye niyetleri yok

bugün: 92.4
hedef :85

herkese hayırlı cumalar

nurgülcüm ne güzel çok fazla kilo almamışsın şimdi emzirirken çabucak verirsin inşallah

Son düzenleme:
Günaydın canlar, Hayırlı cumalar olsun, Allah tüm dardakilere yardım etsin, tüm hastalara şifa versin inşallah.

geçmişi telden okudum :)

Öncelikle şunu belirteyim biz dün gece Yenayla şakalaştık, yanlış anlaşılma olmasın. YENA RAMAZANDA LİSTEYİ GECE YAPACAK, O YÜZDEN İFTARDAN ÖNCE TARTILMANIZ DAHA SAĞLIKLI OLUR. Aksi yöndeki densiz şakalarına (benimki :)) itibar etmeyin. öperim hepinizi

Ben anneme gideceğim için öğleden sonra şimdi tartıldım, zaten tartı da çok sevindirdi beni. Son gelenler gidiyor Allaha şükür.

Geçen hafta 85.00 kg
bu hafta 83.00 kg
fark 2 kg

sanırım en çok kilo verdiğim hafta oldu bu diyetim boyunca. Ramazanın güzelliği. haftaya da 1 kg verirsem benden mutlusu yok. Bu arada akam tatlı yemicem, çok zararlı olacak yağda irmiği kavurmak. belki canım çok isterse dondurma yerim.

Sporum da 60 dakika Elizcim.

Yenam & Eliz ellerinize sağlık şimdiden. Hakkınızı helal edin, ramazan yoğunluğunda uğraşacaksınız bi sürü. Allah razı olsun.

Son düzenleme:

hımmmm anladım canım. meyra demıstı sanırım boyle dusuk dıye. nbılmıyorum valla karıstırdım kusura bakma.

ust uste cok zor olmus ya hem yengen hem eltın. ALLAH her ıkı aıleye de yardım etsın sabır versın sıfa versın ınsaallah

sana da cok gecmıs olsun gercekten haklısın ıbadetı bıle yarım yapmak zorunda kalıyor ınsan. ve aslında oyuzden saglık yerındeyken ya sa da gencken ıbadetı cok yapmak lazım.

ben de gecen yıl sandalyede bırkac kez kılmaya calıstım ama sevmedım normalde de duzenlı namaz kılan bırı olmadıgım ıcın sandalyeye hıc sıcak bakamadım kendımı ıyıce koturum hıssettım sanırım bılmıyorum. bu yıl guzel kılıyorum sadece secdeden kalkarken sol ayagımı once kaldırmam gerekıyor, ayrıca dızımde destek alarak kalkıyorum. aynı sekılde secde de ayaklarım bıraz erkeklerınkı gbı duruyor cunku yana bukemıyorum. ALLAH kabul etsın ınsaallah

herkese sıfalar nasıp etsın RABBIM.

valla canım ben de ıftar oncesı tartılma fıkrıne sıcak bakıyordum oyuzden bu kararınıza sevındım

kılo ıcın tebrık ederımmmmmmmm harıkasın. Benım ıcın de aynı sekılde en verımlı hafta bu hafta oldu. Ramazanın bereketı yarıyor ınsaallah saglık olarak da umut olarak da.

2,4 olmus benım de.

Devamı gelsın ınsaallah canımmmmm cok cok sevındım.

Yena ve elıze de cok cok tsk ederım ben de lısteler ıcın. Sagolsunlar ugrasacaklar ramazan yogunlugunda.

Opuyorum senı, annenlerde guzel vakıt gecır ohhhhhh mıs gıbı

haftaya bu kadar veremeyiz ama yine de veririz inşallah. çok sevindim senin kilona da canım, inşallah ramazan sonuna da koruruz bunları.

ben de seni çok öpüyorum, görüşürüz.

slm arkadaşlar nasılsınız...ben hem iyi hem de kızgınım:)
kızgınım saolsun üst komşularım içtikleri sigara küllerini yedikleri çekirdekleri aşağı atmakta sorun görmedikleri için tüm balkon yine pislik içindeydi...yıkadım yine ama söylene söylene...apt. yöneticisine iletiyoruz ama davranışı sergileyen insanların apartman kültürü yok malesef..huylu huyundan vazgeçmiyor anlıyacağınız...kiracıyız biz ama kötü komşu ev sahibi yaparmış insanı:)bunun yanında çok sevdiğim komşularım da var...işte iyiler ve anlayışsızlar dünyası:)

gelelim iyi habere bu hafta kilom:96.2
inş ramazanın sonunda 95 in altını görürüm:)
inş sizler de iyisinizdir...

NİLCEEE benim ufaklık eylül de 3 olacak inş...Rabbim mübarek günlerde isteyen herkese (cuma selası veriliyor inş dualar kabul olur)evlat sevgisini tattırsın bizim evlatlarımıza da sağlık sıhhat afiyet uzun ömür versin...

grşşşş....

tsk ederım nılceeeeeeeeeee

ınsaallah hep bırlıkte, hepımız daha cok kılo verecegızzzzzz

aslında doğru dedin normal düzende belkim şaşalayabilirim ekmek yüzünden ama nıyeyse yersem vicdan azabı olcak gibi geliyo
du bakalım bi çözüm bulurum buna

hiiiç ameliyata felen ihtiyacımız yok çok şükür bizim azmimiz bize yeter cnmmm elbette gidicek bu kilolar ben inanıyorum
kaldı ki gidiyolar da maşallahh tüm topikimizeee

günaydınlarr

yenacım kılom 93
spor dun yürüdüm 30 dk cık
şimdi 1 saat yürümeye gidiyorumm
hoşcakalınnnn

nurgülcüm ne güzel çok fazla kilo almamışsın şimdi emzirirken çabucak verirsin inşallah

sağol ablacım çok aldımda çok şükür fazlasını attım 18 kilo aldım galiba çoğu şişlikti 1ay içinde düştü baya
87ile hamile kalmıştım 12si gitti 6 kilocukta oğlumun hediyesi olarak kaldı maalesef
tabiki onlardanda kurtulmanın yolunu buluruz hatta daha aşağılarada inecem kaldığım yerden dewaaam

canım çok geçmiş olsun bendede pıhtılaşma var 2 kez düşük yaptım hamileliğim boyunca ilaçlar ve hergün iğne
sonunda çok şükür bebişimi kucağıma aldım.. rabbim kimseye yaşatmasın kabuss gibi o günler
pıhtılaşma olup olmadığını genetik kan merkezinden öğrenebilirsiniz hemen
allahım hayırlısını versin inşallah..
eltin ne kadarlık hamileki?? bide ilk çocukmu??

esraaaaa tebrik ederim canım çok güzel vermişsin

Allah kimsenin sağlığını bozmasın ama bunada şükür daha zor durumda olanlar var. kimbilir belki bu şekilde ibadet etmeye çalışman canabıhakkın daha çok hoşuna gider. ecri daha çok olur. Rabbim kabul etsin.

slm kızlar netimdeki sorun giderildi şükür sizleri çoook özlemişim bildirim iftar öncesiymiş sevindim valla hafta başında birazcık artıdaydım inş gitmiştir kilolar gerçi siz çok az yemişsiniz ben okadar dikkat edemedim sizlerden uzak kalmak yaramadı bana

aynuuurr cücüğüm buralardamısın bir daha haber alamadık senden

Aynurum gelmiş, hadi hayırlı haberlerle inşallah :)

-------

başım çok ağrıyor bugün, dün iyi su içtim ama neden anlamadım.

Biliyorum dafi ablacım az yiyorum ama yiyemiyorum bende korkuyorum bir anda düşüp kalcam diye ama inan su içtikten sonra midem almıyo kesinlikle hayırlısı inşallah dayanabilirim kabızlık içinde tavsiyelerini denicem ablacım çok sağol

Esram maşallah tebrik ederim kuzum
bakalım ben iftardan önce tartılıcam ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…