- 24 Haziran 2013
- 598
- 3
canım çok geçmiş olsun.bende dizimden ameliyat oldum. kıvrılmıyor. normalde hiçbir sorunum yok ama kıvırdığım zaman dizimin içinde yanma ve acı oluyor bir süre zor yürüyorum. dr. da kahramanlık yapıp normal tuvalete oturmaya, namazını normal kılmaya çalışma tekrar yırtılır dedi. bende aykta sandalye kullanarak kılıyorum secde yapamıyorum ama kıyam yapıyorum. bazende bükmeden oturarak kılıyorum secde yapıyorum ama kıyam yapamıyorum. insanın sağlığı bir kere gittimi ibadeti bile yarım oluyor. Rabbim kimsenin sağlığını bozmasın.ben duzenlı namaz kılan bırı degılım canım. ama ramazandan once heves geldı bırkac yıl once de kılıyordum. oyuzden yenıden basladım ınsaallah devamı gelır. hatta dun teravıh namazı kıldım ılk kez hayatımda. evde kıldım. camı cok kalabalık. ayagımı rahat bukemıyorum bılegımdekı platınden dolayı. camıde zorlanacagımı, ayrıca psıkolojık olarak o durumdan olumsuz etkılenecegımı dusunuyorum hevesım var ama tam hazır olunca gıdecegım camıye.
eve ben elıptık bısıklet aldım kosu bandımı sattım fızık tedavı doktorumun lafına uydum sımdı pısman oldum cunku tempolu yuruyus ve ardından bıraz kosmak ıyı geldı sanırım kılo verme surecınde. ama ozamanlar ayagım agrıyordu gercı. sert bır zemınde tempoyu hıc dusurmeden yurudugun ıcın platın agrı yapıyordur demıstı. bır de ozamanlar kosu bandından zevk almıyordum sımdı cok hosuma gıdıyor ıste bendekı delı ruh dıyeyım. elıptık cok zevklı. bır sure normal bısıklet olarak kullanıyorsun sonra ayakta kullanıyorsun kolların da calısıyor bu sekılde. hepsı burada com da 12 ay taksıt hem de 200 tl cıvarıydı dıye hatırlıyorum ustelık ksou bandına gore hafıf ve daha az yer kaplıyor. ha bır de ucunda twıst aparatı da var bunun.
valla sukur yetıstık hem az da olsa yedık hem suyumuzu ıctık. bugun aynı seyı yasamadım sukur. ben cok yorgunum aslında ıkı haftadır. hem ılk defa bukadar yogun ve duzenlı spor yaptım hem ıkı haftasonu uyumadım yollardaydım 12 bucukta yatıyorum ancak. 2 bucukta kalk, 4 te tekrar uyu. 6 bucukta ıs ıcın tekrar uyanıyorum oyuzden hem uyku bolunuyor hem de saat olarak az. ama sukur ıyıyım, yarın da uyurum zaten.
zehracım sen çok az yiyorsun canım böyle gidersen sağlığın bozulur.kabızlık sorunun için aç karnına salatalık yiyip üzerine su iç. yada erik veya kayısı tüket.olmazsa bir süre yemeklerine veya salatana baharat gibi sinameki atıp öyle ye. açlık otu kaynatıp içersen oda hemen kabızlık sorununu çözüyor.kendine dikkat et canım hem çalışıyorsun hem bebeğin var. bu kadarcık yemekle bu vücut daha fazla ayakta kalamazKızlar menüm
İftar
1 LT su
1 kase domates çorbası
2-3 adet minicik sarma
2 çatal yumurtalı pastırma
Sahur
1 lt su
2 kaşık kadar yumurtalı peynirli omlet
1 dilim ekmek
Biliyorum az ama yiyorum kızlar bana bi çare çok şişim ve kabızım
herkese günaydın
geçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamıyorum kusuruma bakmayın...
Elizcim sana ve annene çok geçmiş olsun ağrılı bir kitle olduğundan zararsızdır Allahın izniyle...
ASuman ablacım kızın için hayırlısı olsun...annecine de geçmiş olsun...
Dafi ablam ben artık yaptıklarımı hissettiklerimi sadece Allah rızası için yapyıorum çünkü şunu anladım ki en güvendiğin insanoğlu bile nankör bir yaratığa dönüşmüş üzülmemek için sahışları düşünmüyorum artık...
NUrsena çok geçmiş olsun sana inşallah biraz açılmıştır bacağın...
Filizcim çok saol bende bu konuda hassas olduğumdan çok üzüldüm...yoksa eltim daha soğukkanlı gibi geldi...
ya da benim yanımda belli etmedi..en olsam baya ağlamıştım bu durumda..
Yenacım çok saol canım...bende çok yoruldum ama yapcak bişey yok...gitmesek ilgilenmesek içimize sinmez ilgileniyorum ama gücüm tükendi..abimin eşi hala tam iyileşemedi mide bulantısı vs devam ediyor büyük ihtimalle aşılama sırasında kaptı enfeksiyonu...bebek işin dende umudu kesmişler..hayırlısı olsun...
dün işten çıkıp hastaneye gittim eltimin yanına onu çıkardık 7 gibi evdeydik...bebek yaşıyor ama eve gelince yine kanama oldu. yerleşme kanaması dedi..ben bilmiyorumda bu kadar çok mu olur onuda anlamadım .eve gelince tekrar kanayınca eltim umudu kesti ben umutluyum ama...hayırlısı olsun...pıhtılaşma sorunu büyük ihtimal ilaç ve iğne kullanıyor...
şimdi kaçtım menümü yazamıcam yemek yok aşırı derecede meyve varrr..çok meyve yiyorum..kilo vereceğimi sanmıyorum...
YENA ablacım bende bidirim yapıyım artıkın
oğluşumun hediye ettiği kilolar üstüme oturdular gitmeye niyetleri yok
bugün: 92.4
hedef :85
herkese hayırlı cumalar
yok canım ben hiç hamile kalmadım henüz.karıştırmakta haklısın canım benim hayatım bu sıra çok karışık... abimler tedavi oldular ama olmadı sanırım pekte sormuyorum...olsa söylerler diye aşılama sonrası yengem öyle hastalandı ki bebeği unuttular...
eltimde doğal yoldan hamile kaldı düşük ihtimali var...
selamun aleyküm kızlaar geçmişi okuyup geldim .
cumanız mübarek olsun
herkes - bildirim yapar inşallah.
ben bekleyip akşamüstü tartılayım diyorum bir iki gr. eksik çıkar belkiiki gündür iftardan önce tartılıyorum 89.4 çıkıyor bakalım bugün ne çıkacak
canım çok geçmiş olsun.bende dizimden ameliyat oldum. kıvrılmıyor. normalde hiçbir sorunum yok ama kıvırdığım zaman dizimin içinde yanma ve acı oluyor bir süre zor yürüyorum. dr. da kahramanlık yapıp normal tuvalete oturmaya, namazını normal kılmaya çalışma tekrar yırtılır dedi. bende aykta sandalye kullanarak kılıyorum secde yapamıyorum ama kıyam yapıyorum. bazende bükmeden oturarak kılıyorum secde yapıyorum ama kıyam yapamıyorum. insanın sağlığı bir kere gittimi ibadeti bile yarım oluyor. Rabbim kimsenin sağlığını bozmasın.
zehracım sen çok az yiyorsun canım böyle gidersen sağlığın bozulur.kabızlık sorunun için aç karnına salatalık yiyip üzerine su iç. yada erik veya kayısı tüket.olmazsa bir süre yemeklerine veya salatana baharat gibi sinameki atıp öyle ye. açlık otu kaynatıp içersen oda hemen kabızlık sorununu çözüyor.kendine dikkat et canım hem çalışıyorsun hem bebeğin var. bu kadarcık yemekle bu vücut daha fazla ayakta kalamaz
nevincim inan en doğrusunu yapıyorsunzaten olması gerekende bu değilmi. bizim yaptığımız hata bu işte hem yaptığımızı rızaullah için yapıyoruz diyoruz hem beklenti içine giriyoruz. buda bize hayal kırıklığı yaşatıp üzülmemize neden oluyor. rızaullah için yaptığımız şeylerden beklentimiz olmasa üzüntümüzde olmıycak ama bunu başaramıyoruz. bende çoğu zaman aynı duyguları yaşıyorum. sonrada kendime kızıyorum. bu beklenti neden ? sen sana saygı duysunlar içinmi yapmıştın ? hani rıza nerde ? diyorum. demekki kendimi kandırmışım rıza için yapsaydım bu beklenti olmazdı diyorum. bazen oturup tevbe çekiyorum. bazen nefis ağır basıyor kızgınlığım devam ediyor işte imtihanı burda kaybettim diyorum.Rabbim cümlemizi imtihanı kazananlardan eylesin. amiiinnn
nurgülcüm ne güzel çok fazla kilo almamışsın şimdi emzirirken çabucak verirsin inşallah
günaydın canlar, hayırlı cumalar olsun, allah tüm dardakilere yardım etsin, tüm hastalara şifa versin inşallah.
Geçmişi telden okudum :)
öncelikle şunu belirteyim biz dün gece yenayla şakalaştık, yanlış anlaşılma olmasın. yena ramazanda listeyi gece yapacak, o yüzden iftardan önce tartılmanız daha sağlıklı olur. aksi yöndeki densiz şakalarına (benimki :)) itibar etmeyin. öperim hepinizi
Ben anneme gideceğim için öğleden sonra şimdi tartıldım, zaten tartı da çok sevindirdi beni. Son gelenler gidiyor allaha şükür.
geçen hafta 85.00 kg
bu hafta 83.00 kg
fark 2 kg
sanırım en çok kilo verdiğim hafta oldu bu diyetim boyunca. Ramazanın güzelliği. Haftaya da 1 kg verirsem benden mutlusu yok. Bu arada akam tatlı yemicem, çok zararlı olacak yağda irmiği kavurmak. Belki canım çok isterse dondurma yerim.
sporum da 60 dakika elizcim.
yenam & eliz ellerinize sağlık şimdiden. Hakkınızı helal edin, ramazan yoğunluğunda uğraşacaksınız bi sürü. Allah razı olsun.
valla canım ben de ıftar oncesı tartılma fıkrıne sıcak bakıyordum oyuzden bu kararınıza sevındım
kılo ıcın tebrık ederımmmmmmmm harıkasın. Benım ıcın de aynı sekılde en verımlı hafta bu hafta oldu. Ramazanın bereketı yarıyor ınsaallah saglık olarak da umut olarak da.
2,4 olmus benım de.
Devamı gelsın ınsaallah canımmmmm cok cok sevındım.
Yena ve elıze de cok cok tsk ederım ben de lısteler ıcın. Sagolsunlar ugrasacaklar ramazan yogunlugunda.
Opuyorum senı, annenlerde guzel vakıt gecır ohhhhhh mıs gıbı
ya haklısın ben de ekmek cok severım ve ılk baslarda o yuzden sadece sabah yemege basladım. sen de oyuzden enazından sabahları yersen daha ıyı olur sonucta ekmege de ıhtıyacımız var bır gun dıyet bıtınce abartmadan normal duzenımıze donecegız. bu gecıs donemınde zorlanmamak ıcın herseyden tuketmelı ama az tuketmelıyız sımdı
cok tsk ederım hıcbır konuda emeklerımız bosa gıtmesın ınsaallah hepımızın. gecen yaz basladım zorlu bır surec yasadım cok gel gıt oldu cunku cok zor kılo verıyorum oyuzden kısın uzaklasmak uzereydım bu azmımden. ama baharda yenıden kendıme geldım ozellıkle mayıs ayında tam yuzde yuz dısıplın oldu
aynen ben mucadelemı vereyım olmazsa da amelıyat olacagım artık dıyordum ama amelıyat ıstemıyorum kendı basarım ıle hem de daha dogal bır sekılde zayıflamak ıstedım ınsaallah oyle de olur
tsk ederım nılceeeeeeeeeee
ınsaallah hep bırlıkte, hepımız daha cok kılo verecegızzzzzz
nurgülcüm ne güzel çok fazla kilo almamışsın şimdi emzirirken çabucak verirsin inşallah
herkese günaydın
geçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamıyorum kusuruma bakmayın...
Elizcim sana ve annene çok geçmiş olsun ağrılı bir kitle olduğundan zararsızdır Allahın izniyle...
ASuman ablacım kızın için hayırlısı olsun...annecine de geçmiş olsun...
Dafi ablam ben artık yaptıklarımı hissettiklerimi sadece Allah rızası için yapyıorum çünkü şunu anladım ki en güvendiğin insanoğlu bile nankör bir yaratığa dönüşmüş üzülmemek için sahışları düşünmüyorum artık...
NUrsena çok geçmiş olsun sana inşallah biraz açılmıştır bacağın...
Filizcim çok saol bende bu konuda hassas olduğumdan çok üzüldüm...yoksa eltim daha soğukkanlı gibi geldi...
ya da benim yanımda belli etmedi..en olsam baya ağlamıştım bu durumda..
Yenacım çok saol canım...bende çok yoruldum ama yapcak bişey yok...gitmesek ilgilenmesek içimize sinmez ilgileniyorum ama gücüm tükendi..abimin eşi hala tam iyileşemedi mide bulantısı vs devam ediyor büyük ihtimalle aşılama sırasında kaptı enfeksiyonu...bebek işin dende umudu kesmişler..hayırlısı olsun...
dün işten çıkıp hastaneye gittim eltimin yanına onu çıkardık 7 gibi evdeydik...bebek yaşıyor ama eve gelince yine kanama oldu. yerleşme kanaması dedi..ben bilmiyorumda bu kadar çok mu olur onuda anlamadım .eve gelince tekrar kanayınca eltim umudu kesti ben umutluyum ama...hayırlısı olsun...pıhtılaşma sorunu büyük ihtimal ilaç ve iğne kullanıyor...
şimdi kaçtım menümü yazamıcam yemek yok aşırı derecede meyve varrr..çok meyve yiyorum..kilo vereceğimi sanmıyorum...
Allah kimsenin sağlığını bozmasın ama bunada şükür daha zor durumda olanlar var. kimbilir belki bu şekilde ibadet etmeye çalışman canabıhakkın daha çok hoşuna gider. ecri daha çok olur. Rabbim kabul etsin.sana da cok gecmıs olsun gercekten haklısın ıbadetı bıle yarım yapmak zorunda kalıyor ınsan. ve aslında oyuzden saglık yerındeyken ya sa da gencken ıbadetı cok yapmak lazım.
ben de gecen yıl sandalyede bırkac kez kılmaya calıstım ama sevmedım normalde de duzenlı namaz kılan bırı olmadıgım ıcın sandalyeye hıc sıcak bakamadım kendımı ıyıce koturum hıssettım sanırım bılmıyorum. bu yıl guzel kılıyorum sadece secdeden kalkarken sol ayagımı once kaldırmam gerekıyor, ayrıca dızımde destek alarak kalkıyorum. aynı sekılde secde de ayaklarım bıraz erkeklerınkı gbı duruyor cunku yana bukemıyorum. ALLAH kabul etsın ınsaallah
herkese sıfalar nasıp etsın RABBIM.
esraaaaa tebrik ederim canım çok güzel vermişsin
Biliyorum dafi ablacım az yiyorum ama yiyemiyorum bende korkuyorum bir anda düşüp kalcam diye ama inan su içtikten sonra midem almıyo kesinlikle hayırlısı inşallah dayanabilirim kabızlık içinde tavsiyelerini denicem ablacım çok sağolselamun aleyküm kızlaar geçmişi okuyup geldim .
cumanız mübarek olsun
herkes - bildirim yapar inşallah.
ben bekleyip akşamüstü tartılayım diyorum bir iki gr. eksik çıkar belkiiki gündür iftardan önce tartılıyorum 89.4 çıkıyor bakalım bugün ne çıkacak
canım çok geçmiş olsun.bende dizimden ameliyat oldum. kıvrılmıyor. normalde hiçbir sorunum yok ama kıvırdığım zaman dizimin içinde yanma ve acı oluyor bir süre zor yürüyorum. dr. da kahramanlık yapıp normal tuvalete oturmaya, namazını normal kılmaya çalışma tekrar yırtılır dedi. bende aykta sandalye kullanarak kılıyorum secde yapamıyorum ama kıyam yapıyorum. bazende bükmeden oturarak kılıyorum secde yapıyorum ama kıyam yapamıyorum. insanın sağlığı bir kere gittimi ibadeti bile yarım oluyor. Rabbim kimsenin sağlığını bozmasın.
zehracım sen çok az yiyorsun canım böyle gidersen sağlığın bozulur.kabızlık sorunun için aç karnına salatalık yiyip üzerine su iç. yada erik veya kayısı tüket.olmazsa bir süre yemeklerine veya salatana baharat gibi sinameki atıp öyle ye. açlık otu kaynatıp içersen oda hemen kabızlık sorununu çözüyor.kendine dikkat et canım hem çalışıyorsun hem bebeğin var. bu kadarcık yemekle bu vücut daha fazla ayakta kalamaz
nevincim inan en doğrusunu yapıyorsunzaten olması gerekende bu değilmi. bizim yaptığımız hata bu işte hem yaptığımızı rızaullah için yapıyoruz diyoruz hem beklenti içine giriyoruz. buda bize hayal kırıklığı yaşatıp üzülmemize neden oluyor. rızaullah için yaptığımız şeylerden beklentimiz olmasa üzüntümüzde olmıycak ama bunu başaramıyoruz. bende çoğu zaman aynı duyguları yaşıyorum. sonrada kendime kızıyorum. bu beklenti neden ? sen sana saygı duysunlar içinmi yapmıştın ? hani rıza nerde ? diyorum. demekki kendimi kandırmışım rıza için yapsaydım bu beklenti olmazdı diyorum. bazen oturup tevbe çekiyorum. bazen nefis ağır basıyor kızgınlığım devam ediyor işte imtihanı burda kaybettim diyorum.Rabbim cümlemizi imtihanı kazananlardan eylesin. amiiinnn
Günaydın canlar, Hayırlı cumalar olsun, Allah tüm dardakilere yardım etsin, tüm hastalara şifa versin inşallah.
geçmişi telden okudum :)
Öncelikle şunu belirteyim biz dün gece Yenayla şakalaştık, yanlış anlaşılma olmasın. YENA RAMAZANDA LİSTEYİ GECE YAPACAK, O YÜZDEN İFTARDAN ÖNCE TARTILMANIZ DAHA SAĞLIKLI OLUR. Aksi yöndeki densiz şakalarına (benimki :)) itibar etmeyin. öperim hepinizi
Ben anneme gideceğim için öğleden sonra şimdi tartıldım, zaten tartı da çok sevindirdi beni. Son gelenler gidiyor Allaha şükür.
Geçen hafta 85.00 kg
bu hafta 83.00 kg
fark 2 kg
sanırım en çok kilo verdiğim hafta oldu bu diyetim boyunca. Ramazanın güzelliği. haftaya da 1 kg verirsem benden mutlusu yok. Bu arada akam tatlı yemicem, çok zararlı olacak yağda irmiği kavurmak. belki canım çok isterse dondurma yerim.
Sporum da 60 dakika Elizcim.
Yenam & Eliz ellerinize sağlık şimdiden. Hakkınızı helal edin, ramazan yoğunluğunda uğraşacaksınız bi sürü. Allah razı olsun.