- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
Sağol canım teşekkür ederim.Elizcim gecmis olsun hem annene hem sana ihmal etmemek lazım geçenlerde eşiminde koltuk altı sorunluydu şükür atlattık.nasılsınızzzz kızlar umarım herkesler iyidir
Size de çook geçmiş olsun.
İnşallah ciddi bir şeyi çıkmaz kızının. Sen içini ferah tut.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
İftardan sonra bir rehavet çöktü ki anlatamam fazlada yemedim ama yinede mayıştım
Eşim iftardan sonra ille film izleyelim diye tutturdu ama film sarmayınca iyi sen kafana göre takıl bari ben izlerim dedi
Küçük cimcime şükür iftardan evvel yemeğe başladı ve bizlede yedi günün acısını çıkardı herhalde
Büyük kızım bugün Ortopedi doktoruna gitti anannesiyle :26:
Doktor röntgen çekip bakmış kırık varmı diye ama birşey görememiş ağrısınında devamlı olduğunu söyleyince ayrıntılı bir film daha istemiş :26: Kas yırtılmasından şüphelenmiş ayın 16sında çekilecekmiş yeni film.
Umarım öyle birşey çıkmaz çünkü o zamanda ameliyat olma durumu olabilirmiş off o güne kadar ben nasıl bekliyeceğim yaaaaa
Eğer doktor ameliyat dersede tekrar buraya geldiğinde gösterip ona göre tedavi yapılacak :26: İnşallah gerek kalmaz
çok çok geçmiş olsun. sabaha bir şeycik kalmaz inşallahesra dafi teşekkürederim ama basamıyom hala sol ayağıma bastımmı tam oynak yer sanki sinir sıkışıyomuş gibi hoplatıyo beni geçmezse ortapediye gidicem iğnenin faydası olur belki