Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Elizcim gecmis olsun hem annene hem sana ihmal etmemek lazım geçenlerde eşiminde koltuk altı sorunluydu şükür atlattık.nasılsınızzzz kızlar umarım herkesler iyidir
Sağol canım teşekkür ederim.
Size de çook geçmiş olsun.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

İftardan sonra bir rehavet çöktü ki anlatamam :KK1: fazlada yemedim ama yinede mayıştım :KK1:
Eşim iftardan sonra ille film izleyelim diye tutturdu ama film sarmayınca iyi sen kafana göre takıl bari ben izlerim dedi :KK1:
Küçük cimcime şükür iftardan evvel yemeğe başladı ve bizlede yedi :KK1: günün acısını çıkardı herhalde :KK1:

Büyük kızım bugün Ortopedi doktoruna gitti anannesiyle :26:
Doktor röntgen çekip bakmış kırık varmı diye ama birşey görememiş ağrısınında devamlı olduğunu söyleyince ayrıntılı bir film daha istemiş :26: Kas yırtılmasından şüphelenmiş :KK14: ayın 16sında çekilecekmiş yeni film.
Umarım öyle birşey çıkmaz çünkü o zamanda ameliyat olma durumu olabilirmiş :KK14::KK14::KK14: off o güne kadar ben nasıl bekliyeceğim yaaaaa :KK43:

Eğer doktor ameliyat dersede tekrar buraya geldiğinde gösterip ona göre tedavi yapılacak :26: İnşallah gerek kalmaz :KK34:
İnşallah ciddi bir şeyi çıkmaz kızının. Sen içini ferah tut.

esra dafi teşekkürederim ama basamıyom hala sol ayağıma bastımmı tam oynak yer sanki sinir sıkışıyomuş gibi hoplatıyo beni geçmezse ortapediye gidicem iğnenin faydası olur belki
çok çok geçmiş olsun. sabaha bir şeycik kalmaz inşallah :KK16:

bende yatayım hayırlı cumalar herkeze inşallah eksilerle merhaba deriz bu haftaya yavaştan hazırlayayım sahurumuzu
sahur menüm haşlanmış yumurta ve tost var kızlar

Sağol canım teşekkür ederim.
Size de çook geçmiş olsun.

İnşallah ciddi bir şeyi çıkmaz kızının. Sen içini ferah tut.

çok çok geçmiş olsun. sabaha bir şeycik kalmaz inşallah :KK16:

inşallahh kalmaz yav hiç sevmiyorum hastalanmayı dr a gitmeyii allah eksikliğini vermesinde dr larımızın

Canım benim hayırlısı olsun hakkında. İnşallah tatsızlık çıkmadan, istediğin gibi sonuçlanır bu durum.
Bekliyorum fotoğrflarıı :KK16:

Sağol canım tarifin için :KK16:
Unutur muyum hiç yaa kek sözümü :) Neli istersen öyle yaparım :KK16:

saol kuzum inşallahöyle olurrr bu arada ben kekimi incirli istiyorum nescafeyle ıslarıesanda süper olurrr evet evet ben böyle istiyorummm:KK1::KK1::KK1:

Canım kusura bakma geç oldu ama annene ve sana çok geçmiş olsun inşallah bi sorun çıkmaz :KK34::KK34:
Ayrıca sen hangi blokta oturuyon kuzum:KK16::KK16:

Canım farkındayım ama inan davul gibi şişiyorum ve yiyecek yerim kalmıyo bide erken kalktıgımdan dolayı uyumak istiyorum hemen ama bugün yemeye çalışıcam bakalım :KK16::KK16:

İnşallah canım inşallah ağzından bal damlıyo valla inşallah hepimiz incecik olucaz ve istediğimiz ne varsa yapıcaz Allahın izniyle :KK34::KK34:
Sende cicilerini güle güle kullan canım :KK16::KK16:

saol canım ciğerimmm :KK19:

bende gidiyorum mutfağa doğru. benimde tabakta sararmaya başlayan peynirlerim var omlet yapayım onlarda değerlenmiş olsun. yumurtaya peynir ekleyince tuz koymam fazla susatmaz herhalde peynir çok tuzlu değil.

kızlarrrrrr herkese merhabaaaaa

burda ezan okunmak üzere olduğundan bi yandan sütümü içiyorum öte yandan size yazıyorumm...

hemen menümü vereyimm
sahur
bir bardak çay
iki dilim ekmek
bir haşlanmış yumurta
ekmeklerin küçük olanının üstüne AZ ama gerçekten az bal sürdüm ( acaba bi sıkıntı olur mu ?)
domates ve maydonoz
yatmadan bir bardak light süt

akşam

bir kase yayla çorbası ( annem saolsun koca bir tencere yapmış üç kişi için üç gündür içiyoz yinede bitmedi :KK1:)
bir posiyon tavuk eti (fırında)
dört beş elma dilim patates
bir kase cacık
bir litre su

ara
bir bardak çay
yarım dilim güllaç

aslında güllacı baya bir dilim yiyecektim ama gündüz annem güllaç yaparken aman anne ligth sütle yap aman anne azcık şeker diyip diyip durdum ve güllaç akşam felaket olmuştu yiyemedik:KK1::KK1: neyse bi dahakine inşallahh spora gelince gündüz 15 dk falan yaptım akşam tam yapmaya hazırlanıyordum ki amcam geldi neyse otur muhabbet falan derken 1 de gitti ben kendimi spora attım bugün çok kötü oldum kan ter içinde kaldım başım falan da döndü ama tamamladım sporumu 45 dk yaptım ordanda hatta bi on dk daha ekledim sonra işte sahuru yaptım hızlı hızlı su içiyom o da iki buçuk litreoldu

yarın evi boyucazz ayyy zor ve yorucu olsada ilk kez boya yapıcam tabi usta boyacı amcam rulosunu bana emanet ederse:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

esraaaa menün yine çok güzeldi afiyet olsun ama yaramasın inşallahhhh:KK9::KK9:

geldimm geldimm
akşam iftardan sonra arkadaş aradı kızları al gel çay bahçesindeyiz diye
bacağım hafiften nedeni bilinmez bi ağrı vardı
sonra 1 saat kadar oturdum anam ayağa kalkamadım anlatamam adım atıyom bi acı nası anlatamam eve gözümden yaş gele gele yürüdüm eşimde nöbetçi aksilik araba onda öldüm valla neyse eve asonsörle çıktım allahtan asansör var merdiven hiç çıkamıyorum
eşimi aradım geldi acile gittik bacağım tutulmuş normal nsanlar gibi omzum falan tutul saya enteresan bi tipim yane
kas gevşetici iğne vurdular
ama hala yürüyemiyom topallıyom üzerine basınca nası yanıyo nası ağrıyo anlatamam ilk defa oldu böle sanırım çok sıcak klimanın gazabına uğradım sanırım

3 tanede ilaç verdi
içtim bakalım sabaha geçer belki

dafi yastıklarımın kılıfı beyaz ve lekelenmişti artık ince çiçekli yastık kılıflarım var onlara doldurcam için kılıfıyla attım senin dediğin gibi kiri kılıfa çıktı zaten atacam için kılıfları sorun deil
normalde çuvala koyup atıyom makineye

sade 30 derecede yumuşatıcı döküp yıkadım sıktırmadım
oklavayla çırptım tele astım sanırım bu sıcakta yarın akşama kurur basarımm
tek tek yapaıcam valla oruçken zor oluyo yün işi

işte böle

menüm 3 kaşık pilav 4 kaşık barbunya
1 kase soğuk çorba
1 tulumba
yarım dlm güllaç

az önce eşim hastasın sen diye gelirken hastaneden magnum aldıı :))
çocuk gibi sevindim valla löp löp yedim teee geçen sene yediydim heralde hatırlamaıyom bile

sahura ne yicez bilemiyom canımızda bişey istemiyoki

aman canım dikkat et kendine yüklenme bu aralar hafifçe hareket ettir sağa sola diye ama hafif yanii olur böyle şeyler arada sırada merhem falan vermedimi doktor yada eşin masaj yapsın eminim iyi gelecektir geçmiş olsun tekrardan ...

selam millet.....

ohoooo ben geçmişi okuyup sohbete gelene kadar atı alan üsküdarı geçti..........:KK53::KK53:

bu gece bende uyumadım kızlar sizin gibi:KK70:

şuan geçmişi bitirmiş bulunuyorum şükür amaaa......:nazar:
alıntılarıma sonra cevap yazarım artık:KK70:

bende gideyimde artık sahur sofrasını hazırlayım..... ancak olur.

yalnız aklıma takılan bişey varda? onu sorup öyle gidiyim;
yenam, kızlar; şimdi ramazanda biz tok tartılcaz ya, nasıl yani tok tartılcaz???
mesela ben aç tartılsam olmazmı birde???

bu arada rgl oldm akşam:KK25::KK25::KK25:

neyse ben kaçtım, sevgiler, saygılar..........:KK42:
:KK54::KK54::KK54:

Biz de sahurumuzu yaptık valla ben bildiğiniz çok yiyorum sizin menüleri görünce utanıyorum resmen
İftarda bol suyumu da içiyorum ama hiç tıkanmıyorum yemeğimi de yiyorum bir de üstüne çay bile içiyorum acaba benim içime kaçan ne tür bür yaratık
Abdestimi alayım da cüzümü okuyum en iyisi öptüm herkesleri:KK54:

kızlarrrrrr herkese merhabaaaaa

burda ezan okunmak üzere olduğundan bi yandan sütümü içiyorum öte yandan size yazıyorumm...

hemen menümü vereyimm
sahur
bir bardak çay
iki dilim ekmek
bir haşlanmış yumurta
ekmeklerin küçük olanının üstüne AZ ama gerçekten az bal sürdüm ( acaba bi sıkıntı olur mu ?)
domates ve maydonoz
yatmadan bir bardak light süt

akşam

bir kase yayla çorbası ( annem saolsun koca bir tencere yapmış üç kişi için üç gündür içiyoz yinede bitmedi :KK1:)
bir posiyon tavuk eti (fırında)
dört beş elma dilim patates
bir kase cacık
bir litre su

ara
bir bardak çay
yarım dilim güllaç

aslında güllacı baya bir dilim yiyecektim ama gündüz annem güllaç yaparken aman anne ligth sütle yap aman anne azcık şeker diyip diyip durdum ve güllaç akşam felaket olmuştu yiyemedik:KK1::KK1: neyse bi dahakine inşallahh spora gelince gündüz 15 dk falan yaptım akşam tam yapmaya hazırlanıyordum ki amcam geldi neyse otur muhabbet falan derken 1 de gitti ben kendimi spora attım bugün çok kötü oldum kan ter içinde kaldım başım falan da döndü ama tamamladım sporumu 45 dk yaptım ordanda hatta bi on dk daha ekledim sonra işte sahuru yaptım hızlı hızlı su içiyom o da iki buçuk litreoldu

yarın evi boyucazz ayyy zor ve yorucu olsada ilk kez boya yapıcam tabi usta boyacı amcam rulosunu bana emanet ederse:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

esraaaa menün yine çok güzeldi afiyet olsun ama yaramasın inşallahhhh:KK9::KK9:

canım sağol, senin menün de gayet güzel. güllaç malzeme diyet olsun dersen güzel olmuyormuş demek ki :KK1:

Biz de sahurumuzu yaptık valla ben bildiğiniz çok yiyorum sizin menüleri görünce utanıyorum resmen
İftarda bol suyumu da içiyorum ama hiç tıkanmıyorum yemeğimi de yiyorum bir de üstüne çay bile içiyorum acaba benim içime kaçan ne tür bür yaratık

boşver ablacım, sağlığın yerinde ki yiyorsun :)

Allah kabul etsin.

ben de kaçaym, hepinize hayırlı günler :KK16:

geldimm geldimm
akşam iftardan sonra arkadaş aradı kızları al gel çay bahçesindeyiz diye
bacağım hafiften nedeni bilinmez bi ağrı vardı
sonra 1 saat kadar oturdum anam ayağa kalkamadım anlatamam adım atıyom bi acı nası anlatamam eve gözümden yaş gele gele yürüdüm eşimde nöbetçi aksilik araba onda öldüm valla neyse eve asonsörle çıktım allahtan asansör var merdiven hiç çıkamıyorum
eşimi aradım geldi acile gittik bacağım tutulmuş normal nsanlar gibi omzum falan tutul saya enteresan bi tipim yane
kas gevşetici iğne vurdular
ama hala yürüyemiyom topallıyom üzerine basınca nası yanıyo nası ağrıyo anlatamam ilk defa oldu böle sanırım çok sıcak klimanın gazabına uğradım sanırım

3 tanede ilaç verdi
içtim bakalım sabaha geçer belki

dafi yastıklarımın kılıfı beyaz ve lekelenmişti artık ince çiçekli yastık kılıflarım var onlara doldurcam için kılıfıyla attım senin dediğin gibi kiri kılıfa çıktı zaten atacam için kılıfları sorun deil
normalde çuvala koyup atıyom makineye

sade 30 derecede yumuşatıcı döküp yıkadım sıktırmadım
oklavayla çırptım tele astım sanırım bu sıcakta yarın akşama kurur basarımm
tek tek yapaıcam valla oruçken zor oluyo yün işi

işte böle

menüm 3 kaşık pilav 4 kaşık barbunya
1 kase soğuk çorba
1 tulumba
yarım dlm güllaç

az önce eşim hastasın sen diye gelirken hastaneden magnum aldıı :))
çocuk gibi sevindim valla löp löp yedim teee geçen sene yediydim heralde hatırlamaıyom bile

sahura ne yicez bilemiyom canımızda bişey istemiyoki

Geçmiş olsun nursenacım...

İyi geceler canlarım
Misafirim 1.5 u geçiyordu gitti yeni evli bir çiftti muhabbet ettik epeyce teravihden sonra
Nursena geçmiş olsun canım yaş gittikçe neler görecez daha bakalım
Esracım açıklandı canım SBS beklediğimiz gibi iyi değil yani napalım Allah can sağlığı versin
Ben sahuru hazırlayım eşim 3 de gidiyor camiye ancak olur uğrarım tekrar inşallah
Hayırlı sahurlar herkese

Hayırlısı olsun asucum....
İstediğiniz gibi yerleşecekmi imam hatip lisesine.??

Yalnız değilsin o türden bende de var..

selam millet.....

ohoooo ben geçmişi okuyup sohbete gelene kadar atı alan üsküdarı geçti..........:KK53::KK53:

bu gece bende uyumadım kızlar sizin gibi:KK70:

şuan geçmişi bitirmiş bulunuyorum şükür amaaa......:nazar:
alıntılarıma sonra cevap yazarım artık:KK70:

bende gideyimde artık sahur sofrasını hazırlayım..... ancak olur.

yalnız aklıma takılan bişey varda? onu sorup öyle gidiyim;
yenam, kızlar; şimdi ramazanda biz tok tartılcaz ya, nasıl yani tok tartılcaz???
mesela ben aç tartılsam olmazmı birde???

bu arada rgl oldm akşam:KK25::KK25::KK25:

neyse ben kaçtım, sevgiler, saygılar..........:KK42:
:KK54::KK54::KK54:

.Esrayla şakalaşmıştık aç tartılma tok tartılma olayını..

Ben cuma günleri akşam hazırlayacağım listeyi kaçta isterseniz tartılın size kalmış artık :KK66:

.

Son düzenleme:
Öptüm seni yenacım sabah görüşürüz inşallah :KK54:
Ben yarın anneme gitmek istiyorum geçen hafta biraz rahatsızlanmıştı gidemedim gidip göreyim de rahatlayım bi hem bize de bugün erik geldi birisinin bahçesinden ondan da götüreyim biraz

Yenacım imam hatibin Anadolu kısmına girmez malesef düz kısmı için istediğimiz bir okul var onun içn uğraşacağız

İnşallah olur canım...Yakınmı evinize.??

Komşumuzun kızını da çok düşük puanı en azından 4 sene sonra mesleği olur düşüncesiyle özel sağlık lisesi hemşirelik bölümüne kayıt ettiler...

Son düzenleme:
Öptüm seni yenacım sabah görüşürüz inşallah :KK54:
Ben yarın anneme gitmek istiyorum geçen hafta biraz rahatsızlanmıştı gidemedim gidip göreyim de rahatlayım bi hem bize de bugün erik geldi birisinin bahçesinden ondan da götüreyim biraz

İyi uykular canım...:KK16:

Ben ezanı bekliyorum namaz kılıp yatınca iyi oluyor...

Selamun aleykum
Nasilsiniz arkadaslar, ben idare ediyorum
P.tesi regl oldum bugun abdestlendim yrn ilk orucuma niyetlendim
Iftarda da sahurdada isyerindeyim malesef
18:30 -03:00 calisiyorum.
Yenacin yrn oglen ancak yapabilirim bildirim uyandigimda

Selamun aleykum
Nasilsiniz arkadaslar, ben idare ediyorum
P.tesi regl oldum bugun abdestlendim yrn ilk orucuma niyetlendim
Iftarda da sahurdada isyerindeyim malesef
18:30 -03:00 calisiyorum.
Yenacin yrn oglen ancak yapabilirim bildirim uyandigimda

Tamam ayşecim...Bizde zaten oruçlu olduğumuz için anca o saatte tartılırız daha az çıkmak adına :KK66:)

Kendine dikkat et...:KK16:

X