Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben cıkıyorum, aksam vaktım olursa gırerım bugun spor yapacagım yayılmak yok. hatta yemeklerım hazır. oyuzden ıftar oncesı yapmayı da dusunuyorum vucut zorlanacak elbet ama vucutta su ve yıyecek yokken enerjı yakarsak, yagların yakılması ıcın saldırı oluyormus resmen vucutta, sanırım vucutta besın kalmadıgı ıcın.

açızzz, susuzuzzz

hoşgeldin, kardeşin ne beter senin ya. sen niye yapıyorsun onun işlerini

hoşbulduuummm .. ben yapmazsam kimse yapmıyor darmadagın yaşıyoruz sonra. bende sevmiyorum işte. dayanamıyorum darallar geliyor kalkıp yapıyorum. 1 haftadır diyorum yap yap diye ama yok yapmıyor annemde ses etmiyor şımartıp duruyor olan bana oluyor

tatlııııııııııı.. irmik helvası var bizdede. heyecanla onu yiyecegim anı bekliyorum nasıl canım istedi bugün anlatamam. iftardan sorda tıkanırda yiyemezsem çok üzülürüm birde akşam iftardan sonra ben zamanı anlamıyorum hiç. sahur çok erken geliyor acıkmıyorum zorla yemeye calıstım dün gece ya çok komikti. ama yiyemedim gene

senin dantel nasıl gidiyo?:)
Günde bir motif yapıyorum işte
elız, savasmaktan baska bırsey olmuyor maalesef savası yarım da olsa bırakınca gerı 3,5 kılo aldım. En ıyısı savasmak. Cunku basarı saglayamasa da ınsan, enazından vıcdanen rahat oluyor
Eminim bir gün bu emeğinin karşılığını alacaksın...
Çok sevindim canım.
Allah kabul etsin inşallah dualarını, ibadetlerini...
hahahha çok güldüm tavada börek olayına. bugün sahurda da bizim evde tavada börek var
Sadece bir dilim yiyeceğimm
Tek kelimeyle muhteşemsin.
Darısı hepimizin başına inşallah

burası da çok nemli değil allahtan.
o yüzden çok sıkıntı değil ama hava AŞIRI sıcaak!

Hoşgeldin torpilli kuzucum
Oruç iyi yaa. Dün feleğim şaştı sokaklarda ama bugün daha iyiyim çok şükür.
Susuzluk olmasa gözüm yemek falan görmüyo valla

_________

Ben de iftar öncesi sporumu yaptım geldim.
2 mil yürüdüm leslie ile. 35 dakika sürdü. Umarım daimi yapabilirim bunu

ay çok yoruldum ama işlerim bitti. sadece salatanın sosu kaldı o kadar. sofrayı bile kurdum. bugün biraz abarttım galiba artacak o yemekler. az yaptım ama çeşit çok oldu. hem dinlenip hem geçmişe bakayım dedim ama bitiremedim.sonra devam ederim kalkayım artık
ay keşke benimde yer kalmasa ama nerdee ben çok yiyorum sanki

geçmiş olsun meyracım

Menümü paylaşayım istedim bugün de ben.
İftar: 1 kase mercimek çorbası
2 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
2 yemek kaşığı pilav ve 2 yemek kaşığı kadar haşlanmış tavuk göğsü
Salata
1 tane de hurma

Şimdi yeşilçayımı içiyorum. Teravihe gidip gelip sporumu yapıcam inşallah.
Ramazan girmeden önceki haftasonundan kalan epeeeey bir artım vardı. Bugün iftar öncesi baktım çoğu gitmiş 300 gramcık bişi kalmış Cumaya kadar o da gider, üstüne de gider inşallah

bunu yapmayacaktınnn :) irmik helvası nereden bulayım ben şimdi

neyse cuma yaparım belki azıcık, çok seviyorum ya. irmikli her şeye bayılıyorum zaten

ben de bugünkü menümü paylaşayım;

sahur
2 dilim kepekli ekmekle tost
domates salatalık
yarım bardak muzlu süt
2 porsiyon karışık meyve

iftar
1 tane hurma, 1 tane kuru kayısı
1 kase cacık
1 kase salata
3 kaşık etli patlıcan
4 kaşık zeytinyağlı barbunya
1 dilim pide

ara (saat 12ye doğru)
2 tane kayısı
yeşil çay

suyumu içerim bol bol. 11 gibi de yarım saat yürüyeceğim yine koşu bandında.

bu arada ben de tartıldm iftardan önce. geçen cuma 85dim, bugün 83.7 çıktım. çok sevindim

bunu yapmayacaktınnn :) irmik helvası nereden bulayım ben şimdi

neyse cuma yaparım belki azıcık, çok seviyorum ya. irmikli her şeye bayılıyorum zaten

adres ver cay koy geliyorum helvamla ya çorba içtim salata yedim tıkandım helva kaldı bekliyorum az biraz bi açlık hissediyim indircem mideye. bu aradaaaaaa +90 topiğindeyim ben dimi

Ramazanda hepimiz hafifleyeceğiz gibi görünüyor inşallah
Çok sevindim tartı sonucuna. Maşallah

orucumuzu açtıkk allaha şükür allah kabul etsin oruçlarımızı
biraz kaçtı sanırım ipin ucu
bugün 1 kepçe mercimek çorba 3 kaşık ezme salata
4 köfte az patates kızartma yedim yarım saat kala kızarttırdılar bana çocuklar babamız dayanamadım genede normale göre az yedim tabisi
neyse az kızları parka götüreyim hareket olsun bana
1 dlm güllaç yerim az sonra eşim almış çok severim diye hazır yap dedi aslında ama 1 tepsi hepsini bitirircem diye uğraşırım sonra ne me lazım

adres ver cay koy geliyorum helvamla ya çorba içtim salata yedim tıkandım helva kaldı bekliyorum az biraz bi açlık hissediyim indircem mideye. bu aradaaaaaa +90 topiğindeyim ben dimi

yok kuzum kıyamam sana, çok sağol

evet unutma nerede olduğunu

Ramazanda hepimiz hafifleyeceğiz gibi görünüyor inşallah
Çok sevindim tartı sonucuna. Maşallah

inşallah canım, kilo almasak da kafi. benim son gelenler yerleşmeden gitse kafi ramazanda. yoksa uzun süredir kilo erenler sabit kalsa yeter.

uzmanlar 1 hafta-10 güne organların duruma alışıp metabolizmanın yavaşladığını söylüyor. o yüzden bugünlerde verebiliriz hızlıca ama yavaşlayacaktır birkaç güne.

afiyet olsun Nursena, parkta koşturursan gider o patatesler. ben güllaç sevmem, dün bizimkiler yedi ben baktım. biraz yesem mi dedim, sonra sevmiyorum diye vazgeçtim. ama kendim yapsam kesin yerim. sen de yapma evde boşver, eşin alsın tadımlık çok isterseniz.

sporumu yaptım, duşumu aldım, ara öğünümü de yaptım. şimdi yeşil çay vakti, oh benden mutlusu yok :)

Meyra yemek nasıl oldu? nerelerdesin?

masallah valla sızı boyle kılo verıyorum falan gordukce bende baya hırslanıyorummm

İyi geceler
Ben de azcık fazla yedim gibi iftarda sanki ya da çok su vs içmektenmi şiştim bilemedim:)
Sahuru hafif geçireceğim inşallah
Yarın için ıspanaklı börek yapacağım onun içini hazırladım yarına rahat ederim tatlım da var ana yemek olarak patlıcanı bişeyler düşünüyorum
Ben Ramazan'da hiç spor yapamıyorum malesef geç kalkınca olmuyor öğleden sonra yemek hazırla derle topla derken çıkıp yürümeye fırsat olmuyor
Esram çok sevindim tartıda eksi görmene canım
Mehtap ikinci irmik vakasına neden olacak gibi görünüyor

Son düzenleme:

Sağol Asuman abla, ben de çok sevindim umutsuzken :)))

eğer sahura kadar uyumazsan gider o şişlik hissi. valla ben de bugün tatlı ve börek istemeye başladım ama gidebildiğim kadar gideyim böyle. nasıl olsa bi yerde çıkar karşıma. ıspanaklı börek de ne güzel olur :))

sen zaten 4 kişiyi çekip çevirmeye çalışırken çok yoruluyorsundur. akşamları 10-15 dakika dolaşsan o bile yeter.

ayy afiyet olsun şimdi benim de canım çekti acaba kalorisi nasıl yani yiyebilirmiyiz ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…