inşaallah dengelerim:)
neyse ben kaçıyım canım, işlerimin başına geçiyim artık yavaş yavaş, bayadır oturuyom....
öpüyorum kocaman görüşürüz.
Selamlar
Aynurum gidecekmişsin çok sevindim cücüşümsağlıkla git gel inşallah Allah kabul etsin tüm dua ve ibadetlerini
Ben de azcık dışarı çıktım pazarda sosyete pazarı tarzı bişeyler oluyor bugün kendime evde giymeye penye tart vs aldım markete de uğrayıp geldim yemek telaşıolmayınca evde temiz olunca pek rahat oluyormuş sadece çamaşırlar var bitsinler asacağım
slm kızlar. ben sizin grubunuzda değilim. 1. grupta yarışıyorum ama ben de sizler gibi kiloluydum hatta sizlerden daha fazla kiloluydum. felakettim. sizleri motive etmesi açısından fotolarımdan paylaşmak istiyorum. sizlere motive olması açısından. ben 112 kiloydum şimddi 78 kg. ama hala vermem gereken 8 kg var ama durdu veremiyorum bu aralar kg :)Eki Görüntüle 752352 Eki Görüntüle 752353 Eki Görüntüle 752354 Eki Görüntüle 752355 Eki Görüntüle 752356 bunlarda 112 kg.dım. alttakilerdede 78-83 kg arası. umarım sizde istediğiniz kg ya kavuşursunuz. sevgiyle kalın. Eki Görüntüle 752359 Eki Görüntüle 752360 Eki Görüntüle 752361 Eki Görüntüle 752362
ayyy çok sağol canım benim:)))))
ellerine, o tatlı yüreğine sağlık tarif için.....
inşaallah bugün yapacağım mutlaka:)))
canım birde insanın yeri geliyo kendinin kendine nazarı bile değiyo, belki nazar olmuştur sanada, ondan bu kırılmalar oluyodur belkide yada olmuştur.....
bence şimdi bi 7ayetelkürsi ile 7salavat oku sonrada üfle kendine, iyi gelir bence bu canım.
aynurcuğumuda görüyorum burdan şuan:)))
ve aleykümselam ayrıca:)))
çok sevindim aynurcum artık gitme vaktinizin netleştiğine.....
avallakta kalmak mutlaka zor olmuştur sizin için.....
neyse belki bunda da vardır bi hayır.....
artık hadi gözünüzaydın canım.....:))))
güle güle gidin gelin inşaallah canım, çokça öpüyorum seni, duandan eksik etme emi bizide ORALARDA.....
Allaha emanet olun......
selam canlarımm
herkese hayırlı Ramazanlar olsun inşAllaahhh
ben yine buralardayım , Esoşum vermiş haberleri , vizeler alındı Allahtan bi mani çıkmassa yarın akşam yada Cuma akşamı uçuyoruzz , herşeyin hayırlısı diyorummm ....
hepiniz dualarımda olacaksınız , öpüorum kocaman , Allaha emanet olunn
esracım patlıcan tarifine bayıldım cidden kesinlikle en kısa zamanda yapıcam bunu
yalnız ben ve kociş et yemediğinden patatesle yapıyodum yanı patlıcan artı patatesleri yuvarlak doğrayıp kızartıyodum
acep pattisleri nasıl yapsam bilemedim haşlansa olurmuki yoksa onu kızartmalımıyım e kızartırsamda patlıcanı haşlamanın manası varmı ayyy bilemedim he kafam karıştı
slm kızlar. ben sizin grubunuzda değilim. 1. grupta yarışıyorum ama ben de sizler gibi kiloluydum hatta sizlerden daha fazla kiloluydum. felakettim. sizleri motive etmesi açısından fotolarımdan paylaşmak istiyorum. sizlere motive olması açısından. ben 112 kiloydum şimddi 78 kg. ama hala vermem gereken 8 kg var ama durdu veremiyorum bu aralar kg :)Eki Görüntüle 752352 Eki Görüntüle 752353 Eki Görüntüle 752354 Eki Görüntüle 752355 Eki Görüntüle 752356 bunlarda 112 kg.dım. alttakilerdede 78-83 kg arası. umarım sizde istediğiniz kg ya kavuşursunuz. sevgiyle kalın. Eki Görüntüle 752359 Eki Görüntüle 752360 Eki Görüntüle 752361 Eki Görüntüle 752362
helalllll sanaaa maşallahh yaa ne de güzel başarmıssın bravoooo
gerçekten fotoları görünce motive oldumm çok tşk ederizz en azından kendı adıma tşk ederim cnm
maşallahh ne de güzel olmussun inş bende büle olcammm bana nee bende olcam 70 kilo
herhangi uyguladıgın özel bişey oldumu cnm :44:
çok güzel olmuşsun maşallah, bayıldım son hallerinde. inşallah biz de böyle oluruz
boyun kaç bu arada?
Afiyet olsun canım, umarım çok seversiniz. ben yaparken baya moralim bozlumuştu, et sertti, patlıcan çekirdekliydi. tadına da bakamayınca çekine çekine koydum sofraya. neyse ki güzel olmuştu, gece boyu dilinden düşürmedi bizimkiler. üstelik hafifte, daha ne olsun :))
ben de demin abdest alıp yasin okudum. peşinden de bildiğim sureleri... nazar değildir, dikkatsizlik kanımca. yine de ferahladım çok, uzun zamandır hissetmediğim kadar iyi hissediyorum. ramazan bitecek diye üzülüyorum bi yandan...
Aynurcum hadi inşallah bu sefer hayırlısıyla gidersiniz. çok öpüyorum seni, Allah razı olsun duaların için. Meryemi de öp bu arada, tatlı fıstık ya :))
Nilaycım ben de patates çok severim. diyette de arada tüketiyorum. fırınlayınca aynı kızartma gibi oluyor. 3-4 tane patatesi elma dilim doğruyorum. 1 yemek kaşığı ay çiçek yapını, 2 yemek kaşığı suyu, 1 tatlı kaşığı salçayı, tuz ve diğer baharatları blendırdan geçirip sos yapıyorum. tüm sosu patateslere yedirip yağlı kağıt üzerinde kızarana kadar fırınlıyorum. istersen fırınladığın patatesi ayrı, patlıcanları ayrı ayrı yapıp servis yaparken birleştirebilirsin bence :)
teşekkür ederim hanımlar..
ben çok sağlıklı beslendim. abur cubur yemedim
ve her gün ama her gün 1 saaat tempolu yürüdüm koşu bandımda.
çok fena ter attım.
haftada 4-5 gün demiyorum kızlar, her gün yürüdüm ben. çok eğlenceli bir hal almaya başladı sonraları.
şimdi spordan vazgeçemiyorum. bi alıştı mı insan hep istiyor vücut.
canım benim boyum 176. o yüzden kg mı çok göstermiyorum ben.
inşallah sizlerde azmettikten sonra çok daha iyi de olabilirsiniz.
kendinize inanın. ben eşimin tek bir sözü ile kg vermeye başladım.
asılnda kötü birşey demedi ama bana çok koydu şakası. ve bir anda başladım
toplamda 35 kg verdim. darısı tüm isteyenlerin başına
gerçekten tebrik ediyorum seni azmin süpermiş umarım bizlerde böyle azimli oluruz
benim boyda 1.70 70 kilo olsam yeter bana önce bi ona ulaşayım sonrası eğlencesine olur çerez niyetine yani
ben bebekten dolayı sporu kendi çapımda dans ve yürüyüş olarak yapıyorum bi de emzirince çok katı rejım uygulayamıyorum
ama az da olsa çok da olsa vericem bu kiloları inş
sagol canım. verirsin verirsin. kaç kg fazlan olabilir ki sanki. baksana benim ilk hallerime. vallahi allah sizi inandırsın ayaklarım bile 42 numaraya kadar çıkmıştı :) tombik tombiktim. ayakkabı bulamıyordum. 3xl giyiyordum. şimdi l-xl giyiyorum. 42 beden. Allahtan boy var da kurtarıyorum. sizlerde inşallah istediğiniz kiloya kavuşursunuz. hiçbir şey bir mağazaya girdiğinizde 36 beden hemcinslerimin size göre kıyafetimiz yok tarzındaki aşağılayıcı bakışlarından daha fazla etkileyemez bir kadını. bu benim görüşüm tabi...
maalesef şişman insan bizim ülkemizde EZİK insan...
teşekkür ederim hanımlar..
ben çok sağlıklı beslendim. abur cubur yemedim
ve her gün ama her gün 1 saaat tempolu yürüdüm koşu bandımda.
çok fena ter attım.
haftada 4-5 gün demiyorum kızlar, her gün yürüdüm ben. çok eğlenceli bir hal almaya başladı sonraları.
şimdi spordan vazgeçemiyorum. bi alıştı mı insan hep istiyor vücut.
canım benim boyum 176. o yüzden kg mı çok göstermiyorum ben.
inşallah sizlerde azmettikten sonra çok daha iyi de olabilirsiniz.
kendinize inanın. ben eşimin tek bir sözü ile kg vermeye başladım.
asılnda kötü birşey demedi ama bana çok koydu şakası. ve bir anda başladım
toplamda 35 kg verdim. darısı tüm isteyenlerin başına
süppperr fikir cnm çok sağol dediğin gibi pattisleri ayrı fırınlayıp birlikte servis yaparım sağol cnmmm daha sağlıklı olur valla
geldi benden sana kocaaa bi öpücükbi de sarılayım bu kaa tarife öpücük olmaz sadece
gerçekten tebrik ediyorum seni azmin süpermiş umarım bizlerde böyle azimli oluruz
benim boyda 1.70 70 kilo olsam yeter bana önce bi ona ulaşayım sonrası eğlencesine olur çerez niyetine yani
ben bebekten dolayı sporu kendi çapımda dans ve yürüyüş olarak yapıyorum bi de emzirince çok katı rejım uygulayamıyorum
ama az da olsa çok da olsa vericem bu kiloları inş
aynenn cnm sana katılıyorum o mağazalar yokmu ahh ahh insanı kendine getiriyo ama
o elbiseleri denemekk ve üstünde kötü duruşu begendiğini değilde bedenine uyanı almakk
cidden insanı çileden çıkarıyo bi de o satışçı kızlarr onları elbet bi gün kilomla dövecem
işte şuanda o 3xl leri giyiyorum ama elbet l yi giycem m yi giycem inanıyorum kendime hayatımda hiç inanmadıgım kadar hemde
sağolsun bu topik burdaki arkadaşlar onlar olmasa yine benden cacık olmazdı ama onlar var ve biz hepbirlikte vericez bu kiloları
sende iyi geldin bana inancım bi kat daha arttı cnm iyi geldin ugra sık sık bize
yalnız patates yediğinde ekmek yeme olur mu canım, patates ekmek yerine geçiyor
haa şöyle inancınızı sakın kaybetmeyin. 35 kg benim gibi üşengeç biri verdiyse herkess verir.
inanç önemli. kimin ne dediği değil...
hep birlikte birbirinizden kopmadan verin kilolarınızı. ve birbirinizi denetleyin mutlaka.
tabiki her zaman gelirim. uğrarım yanınıza. sormak istedikleriniz olursa arkadaşlık isteği yollayıp özelden de sorabilirsiniz.
her soruya açığım çünkü ben yaşadım başka kimse yaşasın istemiyorum o zor günleri...
gerçekten harikasın
boyun da uzun olunca çok daha hoş görünüyorsun, kalan kilolarını da verirsin en kısa zamanda inşallah
bu arada her gün 1 saat koşu bandı eklemlerinize zarar vermedi mi? günde yarım saatten fazlası zararlı diyorlar. ben de ramazanda her gün yarım saatle başladım bakalım, ramazanın ardından arttırırım inşallah.
haa şöyle inancınızı sakın kaybetmeyin. 35 kg benim gibi üşengeç biri verdiyse herkess verir.
inanç önemli. kimin ne dediği değil...
hep birlikte birbirinizden kopmadan verin kilolarınızı. ve birbirinizi denetleyin mutlaka.
tabiki her zaman gelirim. uğrarım yanınıza. sormak istedikleriniz olursa arkadaşlık isteği yollayıp özelden de sorabilirsiniz.
her soruya açığım çünkü ben yaşadım başka kimse yaşasın istemiyorum o zor günleri...
ben ekmeği bıraktım cnm yanı diyete başladım başlayalı gıdım ekmek yemedim eferim dimi bana
gerçekten harikasın
boyun da uzun olunca çok daha hoş görünüyorsun, kalan kilolarını da verirsin en kısa zamanda inşallah
bu arada her gün 1 saat koşu bandı eklemlerinize zarar vermedi mi? günde yarım saatten fazlası zararlı diyorlar. ben de ramazanda her gün yarım saatle başladım bakalım, ramazanın ardından arttırırım inşallah.
kilo sıkıntısı başka hiçbir şeye benzemiyor, hele kadınların yaşadığı kilo yüzünden hastalıklı ve dışlanmış hissi gerçekten çok ağır. Allah razı olsun senden, bu kadar destek vermen bile harika başkalarına. biz ideal kilosuna yaklaşınca neler edenler gördük burada, sağol, varol bu iyiliğin için.
yok canım bişi olmaz merak etme..
benim arkadaşım spor eğitmeni. her gün 45 dk 1 saat arası yürü dedi.
en az yarım saat. çünkü ilk 20 dk.dan sonra yağ yakımı başlıyormuş.