- 22 Mayıs 2012
- 6.024
- 90
ayy afiyet olsun şimdi benim de canım çekti acaba kalorisi nasıl yani yiyebilirmiyiz ki ?
kalorisiii çokkk :))
o bi de içine kaymaklı dondurma gömülmeden yenmez, bildiğin bomba olur yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy afiyet olsun şimdi benim de canım çekti acaba kalorisi nasıl yani yiyebilirmiyiz ki ?
ben de bugünkü menümü paylaşayım;
sahur
2 dilim kepekli ekmekle tost
domates salatalık
yarım bardak muzlu süt
2 porsiyon karışık meyve
iftar
1 tane hurma, 1 tane kuru kayısı
1 kase cacık
1 kase salata
3 kaşık etli patlıcan
4 kaşık zeytinyağlı barbunya
1 dilim pide
ara (saat 12ye doğru)
2 tane kayısı
yeşil çay
suyumu içerim bol bol. 11 gibi de yarım saat yürüyeceğim yine koşu bandında.
bu arada ben de tartıldm iftardan önce. geçen cuma 85dim, bugün 83.7 çıktım. çok sevindim
ayyy esramm çok sevindim eksilerine ne güzel yaa evet ramazan hepimiz için eksili geçiyor ve geçecek inşallahh bu arada menün yine güzel görünüyor tebrikler arkadaşımm
kalorisiii çokkk :))
o bi de içine kaymaklı dondurma gömülmeden yenmez, bildiğin bomba olur yani
sahur
bir bardak yarım yağlı süt
iki dilim kepek ekmek
bir haşlama yumurta
yarım kk peynir
domates salatalık
akşam
bir kase yayla çorbası
bir tabak mantarlı tavuk sote ( sebzeli aynı zamanda ben yaptım )
4-5 kaşık yoğurt
bir kase salata
yarım litre su
ara
bir amut
iki üç kiraz
12 de
bitki çaylarımı içtim
toplam 1 saat sporumu yaptımmm ohh valla suyum da yatana kadar iki buçuk lt olur ben spor yapınca morarıyorum valla annem diyo ki yine morardın leslie ablamız saolsun
topiğimize hoş geldinben yeniyimde bu yediklerinizden sonra zayıflıyacakmısın merak ettiğim için soruyorum yoksa diet gibi bir listemi bende ramazan da kilo almak istemiyorumda
yenaa nasıl oldun
kurbağalar kaçtımııı
cecoşta gelmedi
nursenada yok
ay öyle bir salgınmı var acaba kaynımda bugün işe gelememiş bütün gün istifra etmiş. yenacım soğuk su falanmı içtin yoksaKurbağalar kaçtı daficim..Bugün 2 kez istifra edince gitti onlar ses mes yok artık )
Bu arada yediklerin bence normal...Yarım kaşık bir kaşık diye sıralamışsın...
canım tadına bakmak için yarımşar kaşık aldım ama o pilavla çullama fazlaydı biliyorum. helede dondurmalı tatlı hepten fazlaydı. onun yerine yarım porsiyon meyve yesem daha iyiydi ama nefis işte bazen kaçırıyoruz.Dafi abla menün çok değil, az da değil. Bence ramazan başı için ideal, şu an ne yersek yakabiliyor vücut metabolizma hala hızlı olduğu için. Şimdi az yeyince biz de yavaşlatıyoruz metabolizmayı. Çok fazla az yemişsin ya da çok değil bu yediğin diyemiyorum sonra kızıp başıma ekşiyorlar biliyorsunuz
Ama için rahat olsun, sahurda hafif yersen bi sıkıntı olmaz bence.
Yenam geçmiş olsun, telef oldun ya
Inşallah toparlanırsın bi an önce. Oruç da gitti sanırım.
ay öyle bir salgınmı var acaba kaynımda bugün işe gelememiş bütün gün istifra etmiş. yenacım soğuk su falanmı içtin yoksa
slm kızlaaaar geçmişi okumadan direk dalayrumm ve güne bir fıkrayla başlıyoruum okuyun bakem
Osman amcanın hanımı, dayak yiyip memleketteki anasının yanına gitmiş..
Cep telefonuyla yaptığı çağırmalarına cevap alamayan Osman amcanın; çamaşır, bulaşık, yemek, temizlik ve çocuklarla uğraşmaktan takadı tükenmiş.
Osman amca kadınını telefonla bir daha aramış... ancak anasının yanından koca evine dönmek istemeyen kadın, telefona cevap bile vermemiş.
Bunun üzerine Osman amca mesaj atmaya karar vermiştir. Ve mesajdan bir saat sonra evin kadını kapıda belirmiş.
İşte o mesaj;
Kadınım bu sağa son mesajım.
Bebelerinen evde oturup ağlarım.
Çamaşır, bulaşık tarih yaptı.
Kadınım ben bu işlerden ne ağnarım.
Bi tokat salladım değmedi bile, La bok mu var babağan evinde.
Ula ne bilinmez bir avradmışsın, Bebelerinen beni Mevlam gayırsın.
Arkadaşın Hatçe yan yan bakıyo.
Üzelme Osman abi deyiveriyo, Bebelerin başını okşayaraktan, Kendi düşen ağlamaz deyip gülüveriyo.
Bugün geliverdi zabahın köründe, Vallaha, yalnız bi gecelik vardı zillinin üzerinde.
Bulaşığa daldı, çamaşırı yıkadı, La kadınım bak göğnüm çok daraldı.
Bebeleri banyoya sokup yıkayıveedi.
Osman abi sende gir, keseleyim diyiveedi.
Ben de buğün olmaz yarın diyiveedim, La kadınım sağa bir şans daha veedim.
Zabaha kadar geliyosan gel eve, Vallahi gelmezsen böyük tehlike.
Hatçe bekliyoo elinde kese, Vallah keseynen kalsa keşke..:)))
selam canlarımm
herkese hayırlı Ramazanlar olsun inşAllaahhh
ben yine buralardayım , Esoşum vermiş haberleri , vizeler alındı Allahtan bi mani çıkmassa yarın akşam yada Cuma akşamı uçuyoruzz , herşeyin hayırlısı diyorummm ....
hepiniz dualarımda olacaksınız , öpüorum kocaman , Allaha emanet olunn
slm kızlar. ben sizin grubunuzda değilim. 1. grupta yarışıyorum ama ben de sizler gibi kiloluydum hatta sizlerden daha fazla kiloluydum. felakettim. sizleri motive etmesi açısından fotolarımdan paylaşmak istiyorum. sizlere motive olması açısından. ben 112 kiloydum şimddi 78 kg. ama hala vermem gereken 8 kg var ama durdu veremiyorum bu aralar kg :)Eki Görüntüle 752352 Eki Görüntüle 752353 Eki Görüntüle 752354 Eki Görüntüle 752355 Eki Görüntüle 752356 bunlarda 112 kg.dım. alttakilerdede 78-83 kg arası. umarım sizde istediğiniz kg ya kavuşursunuz. sevgiyle kalın. Eki Görüntüle 752359 Eki Görüntüle 752360 Eki Görüntüle 752361 Eki Görüntüle 752362