- 22 Mayıs 2012
- 6.024
- 90
rica ederim ne demek...
her zaman...
ben yolda yürürken bile çok şişman bi hanım görürsem gidip arkasından neler yaptığımı anlatasım geliyor.
ver şu kilolarını özgüvenin artsın diyesim geliyor.
diğerlerini bilmem ama , kimin ne olacağını Allah bilir. Şimdi verirler sonra alırlar..x
kilo kaybetmekten önemli bir şey varsa bu hayatta, o da insan kazanmak bence..
sizler de inşallah tez zamanda istediğiniz kiloya ulaşıp özgüveninizi kazanırsınız...
slm kızlar. ben sizin grubunuzda değilim. 1. grupta yarışıyorum ama ben de sizler gibi kiloluydum hatta sizlerden daha fazla kiloluydum. felakettim. sizleri motive etmesi açısından fotolarımdan paylaşmak istiyorum. sizlere motive olması açısından. ben 112 kiloydum şimddi 78 kg. ama hala vermem gereken 8 kg var ama durdu veremiyorum bu aralar kg :)Eki Görüntüle 752352 Eki Görüntüle 752353 Eki Görüntüle 752354 Eki Görüntüle 752355 Eki Görüntüle 752356 bunlarda 112 kg.dım. alttakilerdede 78-83 kg arası. umarım sizde istediğiniz kg ya kavuşursunuz. sevgiyle kalın. Eki Görüntüle 752359 Eki Görüntüle 752360 Eki Görüntüle 752361 Eki Görüntüle 752362
çok sağol cnmekliycem seni bi de şunu sorayım sana yağ yakmak için herhangi özel bişeyler yedinmi ya da içtinmi
ne bileyim yani yediğin içtiğin özel uyguladıgın bişey oldumu :44:
selamun aleyküm kızlaar.
sabaha kadar yatmayınca haliyle geç kalktım ortalığı biraz toparladım akşam bir ufaklık vardıkiii evlere şenlikherşeyin altından birşeyler çıkıyor aslında hep kanepelerin, masanın , pc masasının tepesindeydi ama onca şeyi masa, kanepe altlarına nasıl doldurdu anlamadım neyse biraz toparladım. çorbamıda ocağakoydum. birazdan birazcık tatlı yapayım diyorum .tabi sütlü tatlı yapar kuplara dökerim üzerinede dondurma koyarsam tam bir yaz tatlısı olur
hoş geldin aslı
mutluluklar dilerim
geçmiş olsun nursenaa
normalde çok kafain alıyorsan ramazanda azalınca baş ağrısı yapıyor. ben sahurda mutlaka iki bardak çay içiyorum.akşamda sofradan kalkar kalkmaz bir fincan türk kahvasi, gece bir fincan yeşil çay tüketiyorum şimdilik çok iyiyim çok şükür. sende bugün daha iyi olursun inşallah
yakında o pisikoloğa hiç ihtiyacın kalmaz inşallah canım
sanada helal ben hiç çıkmıyorumsabah eşim işe gitmeden spariş listesini hazırlayıp veriyorum eline bu sabahta verdim şimdi ben bu mesajı yazarken getirdi sütte geldi kalkıp tatlımı yapayım
nevincim kendine dikkat et canım.
bütün çalışanlara Allah kolaylıklar versin
O hatayı hayatta bir kez yaparım herhalde benÇıkıcaksam da market bakkal çakkal anca. Öyle sokaklarda 4 saat dolanmak yok yani. Mahvoldum resmen dün
Sıcaktan iştah kalmıyor zaten insanda çok. Bir de ben o kadar çok su içiyorum ki zaten iftarda yemeğe yer kalmıyo
yani şu fotoğrafları görünce nasıl heveslendim anlatamam ama önce seni kocaman tebrik etmek isterim helal valla azmine iradene sağlık ilk hallerin benim ilk hallerime benziyor inşallah ben de senin gibi olabilirim benim de boyum 167 yetmiş olsam tamamdır ama önümde uzun bi süreç var sen ne kadar zamanda verdin bu kiloyu
ayrıca şu an 78 kiloyum demişsin kesinlikle hiç belli olmuyor inan daha az görünüyor bildiğin çıtır olmuşsunnn
tebriklerrrr
Selamlar herkese bugün kalktığımda saat 12 yi geçiyordu kızlar benden de sonra kalktı dünün acısını çıkarttık:)
Benim de yarın misafirim olacak büyük ihtimal bugün dinleneyim kalan yemekler de yensin hem
Birazdan çıkayım marketi dolanayım azcık yarına bişeyler hazırlarım belki bugünden
telefonum çaldiiii, yarım saat olmuş dalmışım telefona
yeni kapattım.....
evet canım edebiyat konusunda aynen katılıyorum sana, bende edebiyatı gerçekten çok seviyorum ama beceremiyorum bi türlü ve bu konuda kabiliyetim gerçekten sıfır......
ama başarabilenler şanslılar bence....
bak aklıma geldi; ben lise2deyken edebiyat yazılılarında sadece 15satırlık kompozisyonlar yazardımDDD
hocam gülerdi kağıdımı alıncaD
yok çıkmıyo başkaDD olacağı en son buydu=15satır D
aynı şiirlerim misali az ama özlü olurdu galibaki 40 puanlık kompozisyon puanının 20-25-30luk payını hep alırdım yinede yazılılarımdanD
ayyy sıra arkadaşımda benim tam tersimdi, kız yazılıda hocadan izin alırdı hocam kompozisyonuma kağıdım yetmedi 2.kağıdı çantamdan çıkarabilirmiyim diyeDD
şuan dışardan okuyomuşsun tekrardan edebiyat bölümünü az önce okudum mesajını; rabbim okul hayatında hep yar ve yardımcın olsun inşaallah canım benim...
teşekkür ederim:)
senin dantel nasıl gidiyo?:)
rabbim kolaylık versin tatlım......
ayrıca çokta geçmiş olsun.....
geçmiş olsun nursenam......
düşen kilo için çok sevindim canım:))))
selam canlarımm
herkese hayırlı Ramazanlar olsun inşAllaahhh
ben yine buralardayım , Esoşum vermiş haberleri , vizeler alındı Allahtan bi mani çıkmassa yarın akşam yada Cuma akşamı uçuyoruzz , herşeyin hayırlısı diyorummm ....
hepiniz dualarımda olacaksınız , öpüorum kocaman , Allaha emanet olunn
menun azdı ama ramazan oncesı menulerıne bakınca daha guzel dolu bır menu oldugu ıcın begendım.
Su, tok tutuyor. Dun ben de oyleydım bılıyorum bugun de oyle olacam.
Ayran corbası cok saglıklı olur ıcınde nohut bulgur tam ıhtıyacımız olan seyler. Ekmek, makarna, pılav vs olmadı mı menun de harıka olur bu corba. Ayrıca zaten hazır corba, hazır kofte harcları falan tuketme. Acayıp odem yapar dıyorlar katkı maddesı cok oldugu ıcın.
ıftardan sonra maden suyu ıcıne lımon atıp ıcmeyı ıhmal etme. Ben de yapacagım artık.
ben yolculuk konusunda cozutugum az cok anlamıssındırYorulmam cok da neselıyımdır hem de fosur fpsur uyurum anormal bır durum olmadıkca.
Evet regl ve ıkı hafta ust uste yolculuk oldu. Bır de uyksuzum malum ıkı haftadır. Oyuzden haftasonunu beklıyorum vucudum kendıne gelsın toparlansın
spor konusunda ıkı gundur bırsey yapmadım ama planlarım var super ınsaallah uygularım salona gıdecegım ıs cıkısı ac karnına
esra bızlerın cogu sence nıye boyle olduk hıc dusundun mu ? Yol arkadası olmadıgı ıcın ne dıyet konusunda ne hayat konusunda. Yanlız oldugumuz ıcın. Yanı belkı bazılarımızın etrafı kalabalık bazılarımızın kı hıc yok ama ozunde yanlızdık ve kendı dunyamıza kapandık kendımıze aynada baksak bıle goremedık ruhumuza ve bedenımıze verdıgımız zararları. Mutsuzluklarımızı kaybettıklerımızı kazanamadıklarımızı yanlızlıgımızı sorunlarımızı yıyerek kapatmaya calıstık belkı. Oyuzden ben de bu forum sayesınde bu yola cıktım ben de dıger arkadaslarımdan ve sızlerden destek alarak bu yolda ılerlıyorum oyuzden hepımız bırbırımızden guc alarak feyz alarak bu surecteyız bu ayıp degıl.
Anlamaya gelınce 17 yasında berı turlu turlu sehırler ve ıslerınde calıstım hayatın hersyeını cok kucuk yasta yasadım gozlemcı oldugum da soylenır sen de dıllendırmesen bıle senı tanımam ıcın fırsatlar yaratınca sanırım senı daha kolay tanımıs oldum.
Cıvı cıvı sokmez esra. Once sen dımdık ol, gecmısı arkanda gelecegı tam ellerıne olan bır kadın ol. Ondan sonra hersey kendılıgınden gelecektır. Once saglık ve egıtım. Ardından ask da olur evlılık de.
Hayallerımız, umutlarımız, dıleklerımız var ınsaallah gonlumuzdekıler gercek olsun esracıgım. Herkesten guzel haberler alalım hepımız saglıklı ve mutlu olalım
oyuzden umutsuzluk yokkkkkkk herzaman umut lazımmmmmm
selam kızlar,
gelemedim kaç gündür. haberde veremedim. pazartesi teyzeme gittik ilk sahuru orda yaptık. iftarıda burda bi akrabaya davetliydik. dünde ordan geç geldik eve gelip sahuru yapıp yattım bugünde evi temizledim. kardeşimin dolabını katladım topladım. felaaan filaaaaaaaaaann derken anca geldim. eeee nasıl gidiyor bakalım oruçla aranız nasıl
Kolun için geçmiş olsun canımselam kk milleti:)
uyyyhhhh uykusuzum.....
ramazan dolayısıyla günlük zamanım şaştı
olacak artık......
yahu clucth esram ben senin şu patlicandan yapmayı planlıyorum bugün.....
dün yaptığından.....
patlicanları nasıl haşlıyoz? kısaca bu yemeğin bi yordamını yazarsan çok çok sevinirim canımcım???
hem değişik hemde kolayıma geldide:)
bakalım bugün kkya gircenmi iftar olmadan:)))
bi müddet beklemede olcem seni:)
girmezsen başka zamanda yaparım artık sağlık olsun:)))
birde sağ omzum tutuk dün akşamdan beri.....
aynı robot gibi hareket ediyom....
acısıda cabası
iş yaparkende zorlanıyorum; tamda sağ ve kol....
eşim sağolsun gece biraz ovduda yumuşattı birazcık......
canım yağ yakımı için hiç bir şey uygulamadım özel olarak.
ama sana beslenme tarzımı şöyle anlatayım
her gün aynı düzen...
sabah kalkınca bir bardak su
kahvaltıda
5-6 zeytin
2-3 dilim tam tahıl ekmeği
iki kibrit kutusu kadar peynir(istediğim peynirden yedim)
bol roka maydanoz (üstüne limon sıktım.)
saat 10-11 gibi
bir kase yoğurt, veya bir avuç kuruyemiş, veya bir bardak yarım yağlı süt,
öğlen 12-13 arası
ızgara et, balık, tavuk, yada haşlama tavuk but (kalçalı)
yoğurt, bol salata, bir kase çorba
1 dilim tam tahıl ekmeği
saat 15-16 arası
bir elma veya bir portakal veya bir kase küçük meyvelerden
saat en geç 19 da akşam yemeği
bir porsiyon z.yağlı yemek (asla suyunu içmek yok)
bol salata, yoğurt
1 dilim ekmek
saat 8 gibi bir tane meyve
günde 3 lt su içilecek.
1 saat spor
:) bu kadarr
selam kızlar,
gelemedim kaç gündür. haberde veremedim. pazartesi teyzeme gittik ilk sahuru orda yaptık. iftarıda burda bi akrabaya davetliydik. dünde ordan geç geldik eve gelip sahuru yapıp yattım bugünde evi temizledim. kardeşimin dolabını katladım topladım. felaaan filaaaaaaaaaann derken anca geldim. eeee nasıl gidiyor bakalım oruçla aranız nasıl
esracım patlıcan tarifine bayıldım cidden kesinlikle en kısa zamanda yapıcam bunu
yalnız ben ve kociş et yemediğinden patatesle yapıyodum yanı patlıcan artı patatesleri yuvarlak doğrayıp kızartıyodum
acep pattisleri nasıl yapsam bilemedim haşlansa olurmuki yoksa onu kızartmalımıyım e kızartırsamda patlıcanı haşlamanın manası varmı ayyy bilemedim he kafam karıştı
senin azmine hayranım filizz süpersin maşallahh diyeyim sana he bide giden kilon için çok sevindim cnm inş devamı gelicek
kaldı ki sende bu azim oldukça o kiloların kaçarı yok
bu adam varyaaaa; kadının çocuklarını bırakıp evden gittiği kadar varmış bence:)))
güzeldi canım teşekkürler.....
ayy teşekkürler canım güzel sözlerin için:)
bencede canım tavada börek yapıcaksan hafta sonu yap, çünkü inan yemem az yerim dedim ama eşimden çok yedim dün, hepsini dibine kadar götürdüm:))):125::125:
curk curk gitti börekler; artık onlar ilerde lop lop yağ, lap lap et olmazsa iyi bişey......
ben düştüm çocuklarımız düşmesin misali, hihihihiiiiiDDD
inşaallah yaparsın birgün şiir kitabını canım:)
ne güzel insanın kendine ait bi kitap çıkarması bence:)
heleki birde bir şiir kitabı......
evet bencede hemşo sayılırız:)))
slm kızlar. ben sizin grubunuzda değilim. 1. grupta yarışıyorum ama ben de sizler gibi kiloluydum hatta sizlerden daha fazla kiloluydum. felakettim. sizleri motive etmesi açısından fotolarımdan paylaşmak istiyorum. sizlere motive olması açısından. ben 112 kiloydum şimddi 78 kg. ama hala vermem gereken 8 kg var ama durdu veremiyorum bu aralar kg :)Eki Görüntüle 752352 Eki Görüntüle 752353 Eki Görüntüle 752354 Eki Görüntüle 752355 Eki Görüntüle 752356 bunlarda 112 kg.dım. alttakilerdede 78-83 kg arası. umarım sizde istediğiniz kg ya kavuşursunuz. sevgiyle kalın. Eki Görüntüle 752359 Eki Görüntüle 752360 Eki Görüntüle 752361 Eki Görüntüle 752362
teşekkür ederim hanımlar..
ben çok sağlıklı beslendim. abur cubur yemedim
ve her gün ama her gün 1 saaat tempolu yürüdüm koşu bandımda.
çok fena ter attım.
haftada 4-5 gün demiyorum kızlar, her gün yürüdüm ben. çok eğlenceli bir hal almaya başladı sonraları.
şimdi spordan vazgeçemiyorum. bi alıştı mı insan hep istiyor vücut.
canım benim boyum 176. o yüzden kg mı çok göstermiyorum ben.
inşallah sizlerde azmettikten sonra çok daha iyi de olabilirsiniz.
kendinize inanın. ben eşimin tek bir sözü ile kg vermeye başladım.
asılnda kötü birşey demedi ama bana çok koydu şakası. ve bir anda başladım
toplamda 35 kg verdim. darısı tüm isteyenlerin başına