Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yani şu fotoğrafları görünce nasıl heveslendim anlatamam ama önce seni kocaman tebrik etmek isterim helal valla azmine iradene sağlık ilk hallerin benim ilk hallerime benziyor inşallah ben de senin gibi olabilirim benim de boyum 167 yetmiş olsam tamamdır ama önümde uzun bi süreç var sen ne kadar zamanda verdin bu kiloyu

ayrıca şu an 78 kiloyum demişsin kesinlikle hiç belli olmuyor inan daha az görünüyor bildiğin çıtır olmuşsunnn

tebriklerrrr

çok sağol cnm ekliycem seni bi de şunu sorayım sana yağ yakmak için herhangi özel bişeyler yedinmi ya da içtinmi
ne bileyim yani yediğin içtiğin özel uyguladıgın bişey oldumu :44:

canım yağ yakımı için hiç bir şey uygulamadım özel olarak.
ama sana beslenme tarzımı şöyle anlatayım
her gün aynı düzen...

sabah kalkınca bir bardak su
kahvaltıda
5-6 zeytin
2-3 dilim tam tahıl ekmeği
iki kibrit kutusu kadar peynir(istediğim peynirden yedim)
bol roka maydanoz (üstüne limon sıktım.)

saat 10-11 gibi
bir kase yoğurt, veya bir avuç kuruyemiş, veya bir bardak yarım yağlı süt,

öğlen 12-13 arası
ızgara et, balık, tavuk, yada haşlama tavuk but (kalçalı)
yoğurt, bol salata, bir kase çorba
1 dilim tam tahıl ekmeği

saat 15-16 arası
bir elma veya bir portakal veya bir kase küçük meyvelerden

saat en geç 19 da akşam yemeği

bir porsiyon z.yağlı yemek (asla suyunu içmek yok)
bol salata, yoğurt
1 dilim ekmek

saat 8 gibi bir tane meyve

günde 3 lt su içilecek.
1 saat spor

:) bu kadarr

ayy bende mecburiyetten çıkmıştım yarında çıkıcam annem pazara gideceğiz dedi bir de malum savcılık işlerim var üfffffff yaaa napak mecbur gideceğizz yanlız sen de tatlı yapmışsın benimde canım çektiii ama karasız kaldım ne tatlısı yapsam canım da güllaç çekti ama :26:

su olayında haklısın ben de dün aynısı oldu artık napalım su da önemli :26: bizim buralarda nem yok yani hiç yok evde durup dururken terlemiyorsun ama istanbulda öyle değil çok fenaa yapış yapışş oluyosun oturduğun yerde kaldı ki dışarda nasıl olursun ramazanda inzivaaa o zamann

teşekkür ederim canım. inşallah verirsin merak etme... inancın yerinde olsun yeter. veremezsin diyenler olursa kulağını tıka. sonra çok fena morarıyorlar
uzun boylu olmamdan ve en önemlisi de spor yapmış olmamdan dolayı kilo mu göstermiyorum cnm ben. sıkı vücuda sahibim. spor tam bir mucize kızlar. mutlaka yapın. spor yapmadan verirseniz kilolarınızı fit olamazsınız. önemli olan az kilo değil, fit duruştur.

ayy asuman abla dün o kadar yemeği yiyemediniz değil mi ? ama ramazanın bereketi de geliyor yaaa o yemekler birden çoğalıyor sanki ne güzel israf etmeden bugün de yicekmişsiniz afiyet olsunn kolay gelsin ablacımmm

meyra bence haksızlık ediyorsun iyi görünüyosun neden olmasın ki canım ciğerimm bal gibi de olur ben sen de o ışığı görüyorum aynen devammm kuzuuu yazz yazzz yenilerini bekliyorum mutlaka

kaçıranlar için tekrar paylaşıyorum
yazın yada çıktısını alın.
benim arkadaşım aldı yaptı ilk ay 6 kg verdi :)
sizde aynısnı uygularsanız mutlaka vereceksiniz.

kopyaladım yapıştırıyorum.
gelirim yine.
sevgiyle kalın...

canım yağ yakımı için hiç bir şey uygulamadım özel olarak.
ama sana beslenme tarzımı şöyle anlatayım
her gün aynı düzen...

sabah kalkınca bir bardak su
kahvaltıda
5-6 zeytin
2-3 dilim tam tahıl ekmeği
iki kibrit kutusu kadar peynir(istediğim peynirden yedim)
bol roka maydanoz (üstüne limon sıktım.)

saat 10-11 gibi
bir kase yoğurt, veya bir avuç kuruyemiş, veya bir bardak yarım yağlı süt,

öğlen 12-13 arası
ızgara et, balık, tavuk, yada haşlama tavuk but (kalçalı)
yoğurt, bol salata, bir kase çorba
1 dilim tam tahıl ekmeği

saat 15-16 arası
bir elma veya bir portakal veya bir kase küçük meyvelerden

saat en geç 19 da akşam yemeği

bir porsiyon z.yağlı yemek (asla suyunu içmek yok)
bol salata, yoğurt
1 dilim ekmek

saat 8 gibi bir tane meyve

günde 3 lt su içilecek.
1 saat spor

:) bu kadarr

çok sevindim bu mübarek ayda en güzel yerlerde en güzel işlerle meşgul olacaksın rabbim kabul etsin inşallahh hayırlı yolculuklar dönüşünü bekliyoruzz

selam kızlar,

gelemedim kaç gündür. haberde veremedim. pazartesi teyzeme gittik ilk sahuru orda yaptık. iftarıda burda bi akrabaya davetliydik. dünde ordan geç geldik eve gelip sahuru yapıp yattım bugünde evi temizledim. kardeşimin dolabını katladım topladım. felaaan filaaaaaaaaaann derken anca geldim. eeee nasıl gidiyor bakalım oruçla aranız nasıl

ayy tamam sodada içeyim yaa vakit kalmıyor hemen sahur geliyor kaç gibi içsem acaba sodayıı ? köfteye de dikkat edeyim dünki köftede vardı :26: artık kattırmam onlardan

aman filizzz çok susarsın aç karnına annem bana izin vermiyor aç karnına spor yapayım düşüp bayılırmışım sende dikkat et kuzummm bari çok yapma aman diyimmm

sorunumu yiyerek kapatmak !!! işte cümle budur ben sinirlendiğimde sevindiğimde üzüldüğümde her durumda herkoşulda yiyen bir insandım rabbime şükürler olsun ki bu topikteyim ve sizlerle birlikteyim yoksa asla başaramazdım ve kalan hayatıma da şişko bi kız olarak devam ederdim ama artık öyle değil incelicem zayıf biri olucam başka yolu yokk

güzel dileklerin ve dualerın için aminnnnnnnnnnnnnnn inşallah canım

umut candır umut burda umudum sizlersiniz

açızzz, susuzuzzz

hoşgeldin, kardeşin ne beter senin ya. sen niye yapıyorsun onun işlerini

Kızlar ben ölüyorum susuzluktan hık diye gidicem şimdi ya
Hem çalışıp hem oruç tutmak baya zor oldu malesef ama ilk gün olduğu için bu kadar etkilendim bakalım yarın nasıl olacak
Geçmişi okudum ama fazla alıntı yapamadım kusura bakmayın hadi hepinizi öpüroyum
Kolun için geçmiş olsun canım

Maşallah çok güzel kilolar vermişsiniz hayran kaldım doğrusu darısı bizlerin başına inşallah ne kadar zamanda verdiniz peki??

hoşgeldin canımm kendi adıma konuşayım oruçla aram gayet iyi diyebilirim ki hiç acıkmıyorum ama fena susuyorum onun haricinde bişey yok gibi annem bugün yemekleri bana attı dünden çorba var bir de yemek salata yapıcammm tamamdır tatlı yok cumaya düşünüyorum gerçi annemler şekerpare yapmışlar ama ben yemiyorumm ille de sütlü tatlı

nılce, bır suru hastalıgım oldu kımı stresten kımı kılodan. cocuk olmuyor dıger bırcok hastalık kapımda beklıyor hepsınden kurtulmak ıstıyorum hasta olacaksam da cocugum olmayacaksa da kendımı suclamak ıstemıyorum benım eksıgım hatam yoktu nasıbımde bu hastalık varmıs ya da nasıbımde cocuk yokmus dıyebılmek ıcın yanı vıcdanımın rahat etmesı ıcın, sureklı yaslılıgımı ya da tehlıkelı hastalıkları dusunmekten kurtulmak ıcın savasmak zorundayım cunku savasmazsam 150 kılo olacagım. sonra ıs ısten gecmıs olacak.

bu yıl aslında arastırdım ama okadar pahalı kı hıc olmadı bır fotokopı kıtap hazırlayayım dıyroum bakalım

maasallah tebrık ederım sızı. hepımıze gercekten umut oldunuz cok cok basarılısınız

yaptıklarınızı ayrıca bızımle paylasma fırsatınız olursa cok sevınırızzzzzz

nekadar surede verdınız bu kıloyu ?

boyunuz uzun oldugu ıcın daha az gosterıyorsunuz tum resımlerınızde.

harıka gorunuyorsunuz tekrar soylemek ıstedım bravoooooooooooo

yas kac buarada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…