Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlaaaar geçmişi okumadan direk dalayrumm ve güne bir fıkrayla başlıyoruum okuyun bakem

Osman amcanın hanımı, dayak yiyip memleketteki anasının yanına gitmiş..
Cep telefonuyla yaptığı çağırmalarına cevap alamayan Osman amcanın; çamaşır, bulaşık, yemek, temizlik ve çocuklarla uğraşmaktan takadı tükenmiş.
Osman amca kadınını telefonla bir daha aramış... ancak anasının yanından koca evine dönmek istemeyen kadın, telefona cevap bile vermemiş.
Bunun üzerine Osman amca mesaj atmaya karar vermiştir. Ve mesajdan bir saat sonra evin kadını kapıda belirmiş.
İşte o mesaj;

Kadınım bu sağa son mesajım.
Bebelerinen evde oturup ağlarım.
Çamaşır, bulaşık tarih yaptı.
Kadınım ben bu işlerden ne ağnarım.
Bi tokat salladım değmedi bile, La bok mu var babağan evinde.
Ula ne bilinmez bir avradmışsın, Bebelerinen beni Mevlam gayırsın.
Arkadaşın Hatçe yan yan bakıyo.
Üzelme Osman abi deyiveriyo, Bebelerin başını okşayaraktan, Kendi düşen ağlamaz deyip gülüveriyo.
Bugün geliverdi zabahın köründe, Vallaha, yalnız bi gecelik vardı zillinin üzerinde.
Bulaşığa daldı, çamaşırı yıkadı, La kadınım bak göğnüm çok daraldı.
Bebeleri banyoya sokup yıkayıveedi.
Osman abi sende gir, keseleyim diyiveedi.
Ben de buğün olmaz yarın diyiveedim, La kadınım sağa bir şans daha veedim.
Zabaha kadar geliyosan gel eve, Vallahi gelmezsen böyük tehlike.
Hatçe bekliyoo elinde kese, Vallah keseynen kalsa keşke..:)))

ben dun daha cok susamıstım aclık sabah oldu ama su an ıyıyım. Dunku susamayı gorunce bugunden cok korkuyordum ama sukur ıyı sımdılık. Ama tabıkı su ıcmeye alısmısım oyuzden gecen ramazana gore daha cok susadım su an tek sey gozumde su.

seninle ilgili en büyük takdir ettiğim şey bu zaten. Veremedim ya da az verdimm diye pes etmiyosun hiç bu çok güzel.
Amin..

elız, savasmaktan baska bırsey olmuyor maalesef savası yarım da olsa bırakınca gerı 3,5 kılo aldım. En ıyısı savasmak. Cunku basarı saglayamasa da ınsan, enazından vıcdanen rahat oluyor

selam canlarımm

herkese hayırlı Ramazanlar olsun inşAllaahhh

ben yine buralardayım , Esoşum vermiş haberleri , vizeler alındı Allahtan bi mani çıkmassa yarın akşam yada Cuma akşamı uçuyoruzz , herşeyin hayırlısı diyorummm ....

hepiniz dualarımda olacaksınız , öpüorum kocaman , Allaha emanet olunn

menun azdı ama ramazan oncesı menulerıne bakınca daha guzel dolu bır menu oldugu ıcın begendım.

Su, tok tutuyor. Dun ben de oyleydım bılıyorum bugun de oyle olacam.

Ayran corbası cok saglıklı olur ıcınde nohut bulgur tam ıhtıyacımız olan seyler. Ekmek, makarna, pılav vs olmadı mı menun de harıka olur bu corba. Ayrıca zaten hazır corba, hazır kofte harcları falan tuketme. Acayıp odem yapar dıyorlar katkı maddesı cok oldugu ıcın.

ıftardan sonra maden suyu ıcıne lımon atıp ıcmeyı ıhmal etme. Ben de yapacagım artık.

ben yolculuk konusunda cozutugum az cok anlamıssındır Yorulmam cok da neselıyımdır hem de fosur fpsur uyurum anormal bır durum olmadıkca.

Evet regl ve ıkı hafta ust uste yolculuk oldu. Bır de uyksuzum malum ıkı haftadır. Oyuzden haftasonunu beklıyorum vucudum kendıne gelsın toparlansın

spor konusunda ıkı gundur bırsey yapmadım ama planlarım var super ınsaallah uygularım salona gıdecegım ıs cıkısı ac karnına

hahaha ne güzel bi yorum bu böyleee seni cimcime seniii
bi nohut yedim hoşaf bilem içmediiim herifden önce yedim sonra onu izledim

şiirinede bayıldım kuzumm ne marifetli hatun çıktın sen hee bide menünde güzelmiş bi ara yapıyveririm tavada börek
ama ben yemeden nasıl dururum bilmem olmadı haftasonu yaparım ödülüm olur hihi

tsk ederım meyra hemso sayılırsın sen hem cok yakınız hem esımın memleketlısısın.

Ben de senın gıbı edebıyat cok sevenlerdedınım duz yazı yazamıyorum lıse yıllarından berı. Ama sıır daha ıyıyım. Unıversıte dahıl en ıyı dersım hep edebıyat oldu sayfa sayfa kompozısyon yazıp oduller aldım edebıyat ogretmenı olmayı cok ıstedım ama nasıp olmadı

bır gun sıırlerımı toplamayı ve kıtap yapmayı dusunuyorum

semızotu topladım ben de ısyerının bahcesınde varmıs cok faydalı dıyorlar yıyeyım bakayım

tarıf benım de cok ısıme yarayacak tsk ederım canım.

Aynura sen de bızden cok selam soyle

hayırdır canım ya tansıyon mu dusuyor senın oyuzden mı oluyor boyle sakarlık. Hayırlara gelsın ınsaallah canım.

Canım benım sagolasın allah razı olsun ınsaallah o gunlerı hatta daha ıyılerını nhep bırlıkte gorelım. Sen benı tanıyorsun onceden, uzun zaman oldu oyuzden basarıyı ıstıyorum artık. Cok sukur oluyor da . Evet yavas ama olsun da onemlı olan o. Ramazanda senı boyle aktıf gormek ayrıca mutlu da gormek bana cok guzel enerjı oldu hem senın uzulmenden cok uzuluyorum hem dıyetten kopuyor gıbı olunca endıselenıyorum oyuzden bence sana ramazan yaradı hepımıze yarasın ınsaallah

ben de aksamkı ara ogunun bırınde meyve bırınde dondurma ıle yapacagım.

Hurma almaya gıdemedım seyahat olunca. Ama hurma falan da stoklayacagım ozellıkle ınsulın dırencı olan kısıler hurma ıle oruc acarsa cok ıyı olurmus

senın bu patlıcan tarıfı cok ısıme yarayacak ben patlıcan cok seven bırıyım ama nasıl olacak dıye dusunuyorum haftaya deneyım aynen tarıfını. Tsk ederım canım.

esra bızlerın cogu sence nıye boyle olduk hıc dusundun mu ? Yol arkadası olmadıgı ıcın ne dıyet konusunda ne hayat konusunda. Yanlız oldugumuz ıcın. Yanı belkı bazılarımızın etrafı kalabalık bazılarımızın kı hıc yok ama ozunde yanlızdık ve kendı dunyamıza kapandık kendımıze aynada baksak bıle goremedık ruhumuza ve bedenımıze verdıgımız zararları. Mutsuzluklarımızı kaybettıklerımızı kazanamadıklarımızı yanlızlıgımızı sorunlarımızı yıyerek kapatmaya calıstık belkı. Oyuzden ben de bu forum sayesınde bu yola cıktım ben de dıger arkadaslarımdan ve sızlerden destek alarak bu yolda ılerlıyorum oyuzden hepımız bırbırımızden guc alarak feyz alarak bu surecteyız bu ayıp degıl.

Anlamaya gelınce 17 yasında berı turlu turlu sehırler ve ıslerınde calıstım hayatın hersyeını cok kucuk yasta yasadım gozlemcı oldugum da soylenır sen de dıllendırmesen bıle senı tanımam ıcın fırsatlar yaratınca sanırım senı daha kolay tanımıs oldum.

Cıvı cıvı sokmez esra. Once sen dımdık ol, gecmısı arkanda gelecegı tam ellerıne olan bır kadın ol. Ondan sonra hersey kendılıgınden gelecektır. Once saglık ve egıtım. Ardından ask da olur evlılık de.

Hayallerımız, umutlarımız, dıleklerımız var ınsaallah gonlumuzdekıler gercek olsun esracıgım. Herkesten guzel haberler alalım hepımız saglıklı ve mutlu olalım

oyuzden umutsuzluk yokkkkkkk herzaman umut lazımmmmmm

bu adam varyaaaa; kadının çocuklarını bırakıp evden gittiği kadar varmış bence:)))
güzeldi canım teşekkürler.....

ayy teşekkürler canım güzel sözlerin için:)

bencede canım tavada börek yapıcaksan hafta sonu yap, çünkü inan yemem az yerim dedim ama eşimden çok yedim dün, hepsini dibine kadar götürdüm:))):125::125:
curk curk gitti börekler; artık onlar ilerde lop lop yağ, lap lap et olmazsa iyi bişey......
ben düştüm çocuklarımız düşmesin misali, hihihihiiiiiDDD

inşaallah yaparsın birgün şiir kitabını canım:)
ne güzel insanın kendine ait bi kitap çıkarması bence:)
heleki birde bir şiir kitabı......

evet bencede hemşo sayılırız:)))

esracım patlıcan tarifine bayıldım cidden kesinlikle en kısa zamanda yapıcam bunu
yalnız ben ve kociş et yemediğinden patatesle yapıyodum yanı patlıcan artı patatesleri yuvarlak doğrayıp kızartıyodum
acep pattisleri nasıl yapsam bilemedim haşlansa olurmuki yoksa onu kızartmalımıyım e kızartırsamda patlıcanı haşlamanın manası varmı ayyy bilemedim he kafam karıştı

elız, savasmaktan baska bırsey olmuyor maalesef savası yarım da olsa bırakınca gerı 3,5 kılo aldım. En ıyısı savasmak. Cunku basarı saglayamasa da ınsan, enazından vıcdanen rahat oluyor

senin azmine hayranım filizz süpersin maşallahh diyeyim sana he bide giden kilon için çok sevindim cnm inş devamı gelicek
kaldı ki sende bu azim oldukça o kiloların kaçarı yok

a.s cnm hayırlı yolculuklar edeceğin tüm dualar kabul olsun inşallahh Allah razı olsun senden cnm

aynen canomm bi de adam fenaa karısını nasılda geri getirtiyo ah bu erkekler pek bi muzur oluyolar

nedemek cnm benimmm

ohh afiyet bal şeker olsun kuzumm amaan arada olcek okaa iyi yapmıssın bu akşam dengelersin olur biter
dengelersin dimii

inşaallah dengelerim:)

neyse ben kaçıyım canım, işlerimin başına geçiyim artık yavaş yavaş, bayadır oturuyom....

öpüyorum kocaman görüşürüz.

Selamlar
Aynurum gidecekmişsin çok sevindim cücüşüm sağlıkla git gel inşallah Allah kabul etsin tüm dua ve ibadetlerini
Ben de azcık dışarı çıktım pazarda sosyete pazarı tarzı bişeyler oluyor bugün kendime evde giymeye penye tart vs aldım markete de uğrayıp geldim yemek telaşıolmayınca evde temiz olunca pek rahat oluyormuş sadece çamaşırlar var bitsinler asacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…