Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ALLAH kabul etsın benım de regl bıttı.

sahurun az mı gorunuyor ama cacık tok tutar oyuzden doyurmustur senı yedıklerın.

gorusuruz bugun kolay gecer ınsaallah
Sağol canım inşallah seninde kolay geçer ama hiç canım istemedi gece gece bide 1 lt su içince şiştim
Şu ana kadar ne susadım nede acıktım nazar değmesin hep böle gider inşallah

Canım tekrar hoşgeldin ozaman
Allah mesut etsin

ayyy kizlar naptiniz böyle :))
bir sürü sayfa birikmis :)
Sahur sohbetleride yapilmis :)

Herkese hayirli ramazanlar canlarim...

Bugün psikologta 2nci randevum vardi. buda iyi gecti.

Neyse hepinize hayirli günler... beni ev isleri bekliyor :)

Seninle ilgili en büyük takdir ettiğim şey bu zaten. Veremedim ya da az verdimm diye pes etmiyosun hiç bu çok güzel.
Amin..

çok sağol canım
ramazan bi süredir ihmal ettiğim disiplin açısından iyi olacak, akşamları yürümezsem kilo alacakmışım gibi geliyor. o yüzden dikkat ediyorum biraz. keşke diğer kızlar gibi daha az yiyebilsem.

kilo vermene çok sevindim, inşallah kıracaksın ramazan boyu şeytanın bacağını. 99u göreceksin bayrama inşallah. ve kilo verdikçe vermenin daha kolaylaşacağını düşünüyorum, hormonların düzelecek hastalıkların iyileecek inşallah kilo verdikçe.

meyveyi kesinlikle tavsiye ederim, dün çok zorlanmıştım bugün etkisini gördüm. kuru kayısı, taze kayısı, hurma ve kavun yedim dün. kayısıların ve hurmanın (hurma minikse) 3 tanesi 1 porsiyon ediyor ve 50 kalori civarı. kavunun da 4-5 kibrit kutusu kadar dilimi 100 gr ediyor ve 30 kalori. ben bugün çok rahattım bunların sayesinde.

patlıcan da kızartınca lezzetlenen bir sebze ya, bi arkadaşımız vardı burda yolcu (Zeynep) karnıyarığı haşlayarak yaptığını ve hiç tat farkı olmadığını söyleyince denedim ben de. evet gayet güzel oluyor. tek yaptığın patlıcanı kızartmak yerine tuzlu suda yumuşayana kadar haşlamak, yine içini yerleştirip fırınlamak. annemle yapınca bu tarifi o da oturtmasını da böyle denemiş ve güzel oluş. ben de dün akşam denedim. patlıcanları yemeklik dilimledim, tuzlu suda haşladım. borcama dizdim. üzerine sotelediğim eti döküp 40 dakika fırınladım. harika oldu. islim kebabı da fırınlandığı için bence patlıcanlar haşlanabilir bu şekilde.

Afiyet olsun Zehracım, ben de semizotunu kurtarıcı görüyorum yoğurtlayınca. çok güzel olmuş menün, çok yesek de acıkacağımızdan tam kıvamında.

Nevincim geçmiş olsun, keşke dinlenebilseydin az. inşallah bugün biraz daha kolay geçer, üzülüyorum sen böyle dinlenemeyince.

menün de çok güzel bence, özellikle iftardaki tarifin güzel olmuş, ben de deneyeyim bi ara. kavunun 5 ceviz kadar dilimi 100 gr, 30 kalori. ki yeterli oluyor bana sayarak yediğimde :)

geçmiş olsun Nursena, inşallah bugün daha kolay geçer. Maşallah menün de çok güzel. bu sene herkes çok ölçülü sanırım, ne güzel.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Şükür bugün çok geç olmadan uyandım ve uykumuda aldım
Küçük cimcime çizgi film diye tutturdu bende o arada sizlere bir bakayım sonrada ufak ufak işlerimi yaparım diye düşünüyorum
Tabi gözüm hep burada olur ara ara

Tekrar çok geçmiş olsun Umarım yarına birşeyin kalmaz ...Aminnnn

kuzummm sıcakta oruçlu halde dışarıda alışveriş yapma cesaretine sağlık ben de bugün çıktım biraz ama acayip susadımm eve attım kendimi ama sana helalll valla aman diyim canım yemene dikkat et sağlıklı beslenme çok çok önemli az yiyince sağlıksız beslenmiş oluyoruz heleki ramazanda ben de az yiyenlerdenim ama dikkat ediyorum tatlı kaçamağın abartılı olmadan tadımlık olmuş hemde sütlü tatlı afiyet olsun canımmm

Filizcimmm ne kadar da ince düşünmüşsün öyle yaa okudukça dedim ki yoksa sen psikolog falan mısın ? valla desteğiniz büyük burda yazdıklarımdan beni o kadar iyi anlamışsın ki şaştım kaldım ama çok hoşuma gitti bu aralar duygusal bi dönemdeyim ama söylediklerinden güç alıyorum gerçekten bak kendimi buluyorum kuvvetleniyorumm emin adımlar atıyorum ve kimseyi umursamıcam artık laflar dedikodular .... Hatta bu süreçte diyetime daha konsantre oldum zayıf biri olmak istiyorumm incecik böyle okulum bitsin istiyorum öğretmen olayım istiyorum saçlarım uzasın istiyorum ama şimdilik hayatımda hiçkimseyi istemiyorum duygusal anlamda bişeyler olmasın bunda böyle hep tek hep yek başımaa

bende 5 aralık 1987 doğumluyum aramızda yaş farkı azmış demek sen de edebiyat öğretmeni olmak istemiştin benim gibi ben de istemiştim ama evlendikten sonra okulu bıraktım sonra dank etti başıma sınava girdim açıköğretimden türk dili ve edebiyatı okuyorum şimdi edebiyat benim herşeyim aşkım yolum... çok zor ama imkansız değil 3. sınıfa geçtim hayırlısıyla .Kaynanamla yaşarken bir sene kaldım ders çalışamıyordum onlardayken ama toparladım hatta bu dönem onur belgesi geliyor

hayallerimiz çok uzak değil umarım seninde herşey gönlünce olurr filizimmm eşinle birlikte çok çok çok mutlu olursun ve dünyanın en güzel annesi olursunnn inşallahhh

iyi sizin de erken okunuyo sayılır yolculuk konusunda haklısın valla insan perişan oluyor resmen ben bi saatlik yol dahi gitsem başıma ağrılar giriyor benden yol arkadaşı olmaz herhalde sen bi dinlen rahatla zaten regl de yeni bitti sen sporda açık ara hep öndesin yine toparlarsınnn

filiz menümü beğendi filizz menümü beğendiii

aslında asuman abla da menümü az bulmuş ama ben gerçekten çok doymuştum fazlasını yiyemezdim iftarda su çok mu içtim ondan mı bilemiyorum ama acayip yemiş gibi hissediyordum ayran çorbası bizim evde sürekli olur yani ramazanda da bol bol yicezz sanırım bunu öğrendiğim iyi oldu tşkler filizcimmm

aaaaa tebrikler tebrikler çok sevindim filizzz aynı kilodayızzz inşallah beraber daha güzel daha fazla kilolar vereceğiz ilk hedef dokuzları görmek azmimiz daim olsun bebeğimmmm

selamun aleyküm kızlaar.
sabaha kadar yatmayınca haliyle geç kalktım ortalığı biraz toparladım akşam bir ufaklık vardıkiii evlere şenlik herşeyin altından birşeyler çıkıyor aslında hep kanepelerin, masanın , pc masasının tepesindeydi ama onca şeyi masa, kanepe altlarına nasıl doldurdu anlamadım neyse biraz toparladım. çorbamıda ocağakoydum. birazdan birazcık tatlı yapayım diyorum .tabi sütlü tatlı yapar kuplara dökerim üzerinede dondurma koyarsam tam bir yaz tatlısı olur

hoş geldin aslı
mutluluklar dilerim

geçmiş olsun nursenaa
normalde çok kafain alıyorsan ramazanda azalınca baş ağrısı yapıyor. ben sahurda mutlaka iki bardak çay içiyorum.akşamda sofradan kalkar kalkmaz bir fincan türk kahvasi, gece bir fincan yeşil çay tüketiyorum şimdilik çok iyiyim çok şükür. sende bugün daha iyi olursun inşallah

yakında o pisikoloğa hiç ihtiyacın kalmaz inşallah canım

sanada helal ben hiç çıkmıyorum sabah eşim işe gitmeden spariş listesini hazırlayıp veriyorum eline bu sabahta verdim şimdi ben bu mesajı yazarken getirdi sütte geldi kalkıp tatlımı yapayım

nevincim kendine dikkat et canım.
bütün çalışanlara Allah kolaylıklar versin

O hatayı hayatta bir kez yaparım herhalde ben Çıkıcaksam da market bakkal çakkal anca. Öyle sokaklarda 4 saat dolanmak yok yani. Mahvoldum resmen dün
Sıcaktan iştah kalmıyor zaten insanda çok. Bir de ben o kadar çok su içiyorum ki zaten iftarda yemeğe yer kalmıyo

selam kk milleti:)

uyyyhhhh uykusuzum.....
ramazan dolayısıyla günlük zamanım şaştı
olacak artık......

yahu clucth esram ben senin şu patlicandan yapmayı planlıyorum bugün.....
dün yaptığından.....
patlicanları nasıl haşlıyoz? kısaca bu yemeğin bi yordamını yazarsan çok çok sevinirim canımcım???
hem değişik hemde kolayıma geldide:)
bakalım bugün kkya gircenmi iftar olmadan:)))
bi müddet beklemede olcem seni:)
girmezsen başka zamanda yaparım artık sağlık olsun:)))

birde sağ omzum tutuk dün akşamdan beri.....
aynı robot gibi hareket ediyom....
acısıda cabası
iş yaparkende zorlanıyorum; tamda sağ ve kol....
eşim sağolsun gece biraz ovduda yumuşattı birazcık......

Hoşgeldin canım Allah mesut etsin tatlı kız

birde sağ omzum tutuk dün akşamdan beri.....
aynı robot gibi hareket ediyom....
acısıda cabası
iş yaparkende zorlanıyorum; tamda sağ ve kol....
eşim sağolsun gece biraz ovduda yumuşattı birazcık......

Canım çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin ...Aminnnnnnnnnnnn

Selamlar herkese bugün kalktığımda saat 12 yi geçiyordu kızlar benden de sonra kalktı dünün acısını çıkarttık:)
Benim de yarın misafirim olacak büyük ihtimal bugün dinleneyim kalan yemekler de yensin hem
Birazdan çıkayım marketi dolanayım azcık yarına bişeyler hazırlarım belki bugünden

geçmiş olsunnn aman ne zor bu sıcaklarda boyun ağrısıda çekilmez

bende uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm 12 ye kadarrrrrrrrrrrrrrrrr uykum annemin evinde kaldıı evlendim evleneli uyuyamadım ya arkadaş anneme diyoırum bedduların tuttu
bekarken zor uyandırırdı beni

Merhabalar yeniden,

Aynurdan haberlerim var, yarın yola çıkıyorlarmış kısmetse. akşam uğramayı planlıyor, selamları vardı sizlere

Sahurdan beri bi sürü şey kırıldı evde, deliricem :) sahurda buzdolabındaki tabak kapağını açınca kendini attı yere. demin de aynurla konuşurken rüzgar perdeyi kabartıp bardağı masadan düşürdü, hem de koca bardağı. ben onu toplarken başka bi bardağı kırdım, tam bir el kol titreme, dikkatsizlik, beceriksizlik hakim bana ramazanla beraber yani

Meyracım ölçülerini yazayım ben o zaman. biz 4 kişiyiz diye 8 patlıcan kullandım, yarım kilo kadar da kuşbaşı.

patlıcanları alacalı soyup yemeklik daireler şeklinde doğradım. o arada etini koydum tavaya suyunu salıp çekti. ısıtıcada 2 litreye yakın su kaynattım, kaynayınca 1 yemek kaşığı tuzla tencereye alıp altını yaktım. patlıcanların yarısını tencereye attım, yumuşayıncaya kadar (yaklaşık 8-10 dakika) haşladım. sonra onları borcama aldım. kalan patlıcan için de yine aynı ölçüde su ve tuz kaynattım, dökmesem acısı çıkabilirdi eski patlıcanların yenisine. onları da haşlayıp dizdim. 8 patlıcan büyük yuvarlak borcamı doldurdu. eti biraz suyunu çekene kadar çevirdim tavada. sonra et yağsız diye 1 yemek kaşığı tereyağ, 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı koydum, yemekteki tek yağ bu. sonra soğan koydum yaklaşık 1 tane kadar doğranmış (dondurucuda vardı), soğanla az kavurunca biber doğradım 3 tane kadar yemeklik, onu da kavurdum. sonra 2 tane iri domates rendeledim, 1 tatlı kaşığı kadar salça koydum onları da az kaynattım. domates suluydu, ayrıca su koymadım. zaten haşlanmış patlıcanın da suyu oluyor. neyse bu soteyi borcamdaki patlıcanların üzerine döktüm, yaydım. fırında 250 derecede 40 dakika kadar fırınladım. etim sert olmasına rağmen pişmişti. aynı kızartmalar kadar lezzetliydi ama ağır değildi öyle.

sormak istersen bi şeyler, buradayım akşama kadar

telefonum çaldiiii, yarım saat olmuş dalmışım telefona
yeni kapattım.....

evet canım edebiyat konusunda aynen katılıyorum sana, bende edebiyatı gerçekten çok seviyorum ama beceremiyorum bi türlü ve bu konuda kabiliyetim gerçekten sıfır......
ama başarabilenler şanslılar bence....
bak aklıma geldi; ben lise2deyken edebiyat yazılılarında sadece 15satırlık kompozisyonlar yazardımDDD
hocam gülerdi kağıdımı alıncaD
yok çıkmıyo başkaDD olacağı en son buydu=15satırD
aynı şiirlerim misali az ama özlü olurdu galibaki 40 puanlık kompozisyon puanının 20-25-30luk payını hep alırdım yinede yazılılarımdanD
ayyy sıra arkadaşımda benim tam tersimdi, kız yazılıda hocadan izin alırdı hocam kompozisyonuma kağıdım yetmedi 2.kağıdı çantamdan çıkarabilirmiyim diyeDD

şuan dışardan okuyomuşsun tekrardan edebiyat bölümünü az önce okudum mesajını; rabbim okul hayatında hep yar ve yardımcın olsun inşaallah canım benim...

teşekkür ederim:)

senin dantel nasıl gidiyo?:)

rabbim kolaylık versin tatlım......

ayrıca çokta geçmiş olsun.....

geçmiş olsun nursenam......

düşen kilo için çok sevindim canım:))))

o zaman şimdiden kolay gelsin ablacıııım.......

sağol canım, aynen.

ayyy çok sağol canım benim:)))))
ellerine, o tatlı yüreğine sağlık tarif için.....
inşaallah bugün yapacağım mutlaka:)))

canım birde insanın yeri geliyo kendinin kendine nazarı bile değiyo, belki nazar olmuştur sanada, ondan bu kırılmalar oluyodur belkide yada olmuştur.....
bence şimdi bi 7ayetelkürsi ile 7salavat oku sonrada üfle kendine, iyi gelir bence bu canım.

aynurcuğumuda görüyorum burdan şuan:)))
ve aleykümselam ayrıca:)))
çok sevindim aynurcum artık gitme vaktinizin netleştiğine.....
avallakta kalmak mutlaka zor olmuştur sizin için.....
neyse belki bunda da vardır bi hayır.....
artık hadi gözünüzaydın canım.....:))))
güle güle gidin gelin inşaallah canım, çokça öpüyorum seni, duandan eksik etme emi bizide ORALARDA.....
Allaha emanet olun......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…