ben gelinceye kadar yatmışsın asucumBen de sahurumu yaptım daha yatmam ama :)
Dün çok uykum vardı başım da ağrıyordu. Bişey yiyememiştim bugün dünü telafi ettim
Dafi yarın da misafir almayı benim gözüm yemedi valla akşama kadar mutfaktaydım bugün hatta daha yeni çıktım sayılır :)
Hem yarın bugünden kalanlar yensin hem ben dinleneyim dedik
Nursena uğrardı ama ses çıkmadı hayırdır inşallah yenam da iyileşemedi mi acaba ki
Aynurum gidebilmiştir inşallah bizim bikaç tanıdığımız gidemedi malesef önceden vize alanlar gidiyormuş genelde hayırlısı artık
elizzzzzzzzzzzzzzzzz
bacım iftardan önce spor yapmayı düşünüyodun yaptın mı ya da yapabildin mi ? ben cesaret edip başlayamıyorum zaten fena susadım sporda yaparsam halim nice olurrrr
filizcimmm benim güzel yol arkadaşımm ben bu yola çıkarken kesin iknici gün diyeti bozarım diyordum 3 hafta oldu sizin sayenizde menümü yazıyordumm sen ve diğer arkadaşlar hep uyardınız öneriler verdinizz allah razı olsunn
mesela su içmem gerektiğni defalarca tembihledin ve sanırım ben artık alışıyorummdaha neler neler herşeyimi dikkatlice okuyup yön verdin tavsiyelerde bulundun başarımı tebrik ettin yaşını bilmiyorum ama ablam gibi oldun sanki böyle tuhaf bişey görmeden çok sevdim ben seni ve tabiki burdaki herkesiiiii
içim rahat en azından vicdan duygum yok çünkü defalarca denedim şanslar verdim yapmam gereken herşeyi yaptım yüymüyorsa suç benim değil hatta artık kendimden eminimmm önümde güzel bi süreç var artık yazmıcam burda bundan sonraki aşamayı kimsenin başını ağırtmak istemiyorum neşemiz bol olsun azmimiz daim olsunn
İftara da 2 saat kaldı hadi bakalım gram acıkmadım manyak susadımmmm ....
kuzularrr hala sessiz burasıı
demekki ancak yemek yenildi bulaşıklar halledildi şimdi çay falan içiyolar herhalde
ben yemeğimi yedim bulaşıkları hallettim hatta 45 dk sporumu da yaptımm tabi burda 8 e doğru okunuyorr erken yanii
bugün çok güzel geçti umarım herkesin öyledir..
sağolun canım arkadaşlarım, bugün zordu hakikaten. şükür başladık kazasız belasız, inşallah devamı da gelir. yarın dinlenirim bl bol. yemeğim arttı, işim de yok öyle uzun uzadıya.
Hayırlı sabahlar,
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler...Bugün biraz daha iyiyim. karnımda ki gurul gurul olayları devam ediyor ama. sanırım kurbağalar istila etti içimi
Ama şükür ki mide ağrım yok..
Biz de kahvaltı ettik ezanı bekliyoruz sonra uyuyacağız...
Bu hafta gece gelemiyorum aklım siz de haftaya sabaha kadar dens dens yapalım
İyi uykular fikrimin ince gülleri..
iyi geceler kızlar,
sahurumuzu yaptık, şimdi çay faslı. sanırım 4ten önce uyumam. çok yorulmuşum, 1 gibi uyuyakalmışım koltukta :)
Sahurda;
2 dilim kepekli ekmekle tost
domates salatalık
yarım bardak muzlu süt
2 porsiyon karışık meyve
beyaz çay
meyveyi kabızlığa karşı önlem için yedim.
sahur
bir haşlanmış yumurta
iki üç parça peynir
domates salatalık
bir bardak yarım yağlı süt
bir buçuk dilim kepek ekmek
iftarrrr
bir kase yayla çorbası
yarım saat sonra
iki köfte ızgara ve bir kase salata
ara
bir bardak bitki çayı
ve 23 30 da yarım yeşilimsielma
maydanoz
iftarda yarım litre su içtim ve şimdiye kadar dayarım litre su içtim yatmadan en az 2 litreye tamamlamam lazım 45 dk sporumun üstüne 15 dk daha yaptımm umarım olmuşturr
bi şey sorayım kızlar yaaa ayran çorbası içtiğimizde acaba yemek yemesek mi hani içinde buğday falan var yaa :44::44::44::44:
Geçmişe bakmadan bugün neler yedim paylaşayım;
Sahur
2 dilim kepekli ekmekle tost
domates salatalık
1/2 bardak muzlu süt
beyaz çay
İftar
1 tane hurma, 1 tane kuru kayısı
1 kase cacık
5 kaşık patlıcan oturtma
2 kaşık zeytinyağlı barbunya
2 kaşık pilav
1 dilim pide
100 gr kadar kavun
Ara (saat 24e doğru)
3 tane kayısı
biraz önce de koşu bandında yarım saat 2 km yürüdüm. daha terim soğumadan yazayım dedim size.
patlıcan oturtmayı da kulakları çınlasın Zeynebin yöntemle yaptım. patlıcanları kızartmak yerine tuzlu suda haşladım, üstüne etli sosunu döküp fırına verdim. eşim de kardeşim de bayıldı, tavsiye edilir
gidip üstümü değişip dönünce geçmişe bakayım.
Günaydın Güzeller
Herkeslere hatırlı bi gün diliyorum şükür ben dün temizlendim orucuma başladım bugün rabbim hepimizin oruçlarını kabul etsin rabbim öpüldünüz kızlar
Yenam dün atlamışım kusura bakma çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine inşallah bugün daha iyisindir
Esram menüler gayet iyi görünüyo
Bende paylaşıyım sahurda ne yedim;
1 yumurta ama yagsız tavaya kırdım
1 dilim ekmek
1 kase semizotu cacık
Azmı bilmiyorum ama bana yetti 1 lt su içtim çünkü karnım şişti
Hadi ben kaçtım görüşürüz kızlar
Filiz, yeni çizelgen hayırlı olsun. Çok sevindim kilo vermene. Sabrının sonuçlarını alıyorsun çok güzel.
YENA ablaa, geçmiş olsun tekrar sana da. Daha da iyi olursun bugün inşallah.
Herkes iyidir inşallah. Ben uykuluyum, baş ağrım var hafiften. Gece uykusu olmayınca böyle salaklaşıyorum işte.
Sahurda 1 haşlanmış yumurta, iki dilim tam buğday ekmeği
2 zeytin, domates salatalık biber ve peynir yedim.