Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yenacım iyi olmana sevindim. o kurbağalarıda ürküt gitsin
ben gelinceye kadar yatmışsın asucum
ben daha yatmadım. şimdi yatarsam onbuçukta ancak kalkarım sahura kadar yatamadım ,sahurdan sonrada hatim okudum.
misafiri bende göze almıycamda köye falan gidersem alamam diye peşpeşe alayım dedim.yemekleri abartmadım çok artmadı iyi oldu.sadece taze fasulyeden hiç yenmedi oda bugüne kaldı.başka zeytinyağlı yapmam tavuktanda kaldı bugün büyük eltimler gelecek, eltimin oğluda çullamayı çok sever küçük tepsiye yaparım kalan tavuk değerlenmiş olur. birazda izmir köfte yapıcam. köyden mantar geldi onları yaparım. akşam salata yerine bostana yaptım çok sevdiler hiç kalmadı yendi. olmazsa yine bostana yaparım. semizotu var. kardeşimden taze nanede getirtebilirsem bostana yaparım. ay ne kolay yemekler yapıyorum tembelleştim ben
aynur dün girmiş ama yazamamış, okumuşki beğenmiş yanlış görmediysem benim beğenilenlerde aynur vardı. evet şimdi baktımda dün 12, 28 de girmiş

Son düzenleme:
elizzzzzzzzzzzzzzzzz

bacım iftardan önce spor yapmayı düşünüyodun yaptın mı ya da yapabildin mi ? ben cesaret edip başlayamıyorum zaten fena susadım sporda yaparsam halim nice olurrrr

benım de aklımda gecmıyor degıl bu fıkır. yemekler hazır olsa yanı sahura kadar zamanım olsa, spor salonuna gıdecegım kafam bır gıdıyor bır gelıyor bu konuda. ramazanda 9 bucuktan once salonda olamam, gece 11 de mı doneyım eve yanı. cok gec. buralar kucuk yer. ayrıca cok cok kalabalık oluyor erkekler acısında dedı, hoca. ıyıce kafam karıstı. neyse bu plan uzerınde dusuneyım bır karara varayım evde spor yapmak zor olacak gıbı gelıyor dun ıcımden gelmedı mesela.

esra ben hayatımda hıc dıyet yapmadım desem dogru olur bır ya da ıkı kez denedım ama ıkıncı hafta ya da bır ay sonra bıraktım ben de forumdakı arkadaslarım sayesınde bu yolda kalıcı olabıldım oyuzden sımdı bızlerın de yanı yola daha erken cıkanların yenı cıkanlar ıcın bırseyler yapması gerek dıye dusunuyorum ayrıca benım de kanım sana ısındı ve evlılık sorunu ıle kendını unutan bu kıloları alan stresten hastalanan bırı olarak, benım daha once yasadıgım seyı yasamaman kendı unutmaman ıhmal etmemen ıcın ozel destek vermeye calısıyorum aslında. hayatta ne yasarsak yasayalım bız bedenen saglam olunca ruhen de daha saglam oluyoruz olaylara karsı. ayrıca yenı bır beden, yenı bır yol, bır basarı oykusunun bu surecte senı oıyalayacagını sana ıyı gelecegını de dusunerek ozellıkle bu surecte motıvasyonunu bozmaman anlamında kontrol edıyorum senı.

ben hazıran da 30 oldum 83 luyum esra. sen kac yasındasın bılmıyorum. ben ama tam bır ablayımdır ıkı erkek kardesım var maddı manevı anlamda annelerı gıbıyım kızkardesım ya da ablam yok oyuzden bu konuda hep ozlem cekmısımdır belkı de bu duygular yansıyordur sana. ayrıca ben de cok severım edebıyat: kendım de yazıyorum sıır zaman zaman. en buyuk ıstegım edebıyat ogretmenı olmaktı ama nasıp degılmıs.

basını agrıtmak olarak asla dusunme nezaman konusmak ıstersen paylas. cunku sadece dıyet degıl bence paylastıgımız. buyuk ya da kucuk herseyı anlatıyoruz aslında farkında olmadan burda.

ama sectıgın yolda mantıklı. yanı dusunmemek odaklanmamak en ıyısı.

her guzel baslangıcın, bır bıtıse dogru gıdecegını bılemeyız. ama her son da bır guzel baslangıcın ılk adımı olabılır. ınsaallah hep boyle olur senın ıcın. bosanma konusunda benım kesın fıkırlerım vardır cok emek vermıs bırıyım ama olmuyorsa da hayatı zehır etmeye hayatı zehır gıbı yasamaya da gerek yok dıyenlerdenım. oyuzden bundan sonra hakkında hayırlısı olsun eskılerın bır lafı vardır elde it de cok , yıgıt de. ınsaallah yıgıt cıkar. bırıncı evlılıgı bır son, ıkıncı evlılıgın mutlulugunu ımkansız gıbı dusunenlerden hıc olmadım. hayatta hep daha ıyısını bulmak mumkun bence.

oooooo maasaallah valla. ben dun halsızdım sanırım halen atamadım yolculugun etkısını. ve ıkı haftasonundan berı uyuyup dınlenemedım uykusuzluk coktu yemekten sonra. normalde olmazdı boyle. bızım burda da 8:19 da okunuyor

sağolun canım arkadaşlarım, bugün zordu hakikaten. şükür başladık kazasız belasız, inşallah devamı da gelir. yarın dinlenirim bl bol. yemeğim arttı, işim de yok öyle uzun uzadıya.

ooooo supermıs canım. ozaman bugun dınlen ıyıce. ve bırkac gun hemen mısafır alma bence

tekrar gecmıs olsun. ıyılesmenıze sevındım ınsaallah cabucak toparlanırsınız

hımmmmm meyve.kabızlık ıcın. ben de sahurama ekleyım. ıyı oldu senın sahura bakmak canım. gayet guzel olmus.

esra ramazanda daha guzel menuler yapmaya basladın az gıbı gorunse de ramazanda ıstahın kapanması ve senın normalde de menulerını az tuttugunu dusunerek menun guzel olmus komple olarak.

ayran corbası olayında ekmek yemezsın, pılav, makarna vs. ama yemek yemelısın

menulerın cok basarılı olmus esracıgım. nerdeyse her cesıt besınden var. ıdeal olculerde yemıssın ayrıca.

spor da yapılmıs.

senı boyle gordugume cok sevındım. topıge geldıgımden berı aksılıkler pesını bırakmamıstı motıvasyonun da dusuktu oyuzden bu menulerını ve sporunu gorunce okadar sevındım kı.

yemegı tarıf edebılırsın ben patlıcan cok severım ıslım kebabı falan yapıyordum ramazanda. ama malum kızartma. onun yerıne sımdı alternatıf bırseyler arıyorum.

herkese gunaydınnnnnnnnn

sahurda gec yatan hatunlar uyuyordur sımdı. benım gıbı ıse gelenler ayaklanmıstır

bugun benım ılk orucum. ınsaallah guzel gecer. gercı ısyerınde dun bırsey yıyemedım oruclu gıbıydım desem yalan olmaz.

ayrıcaaaaaaaaa ıftardan once tartıldım hem odemı atmısım hem kılo vermısım yanı gecen cumadan bu cumaya ulastıgım 102.7 rakamı, yolculuktan dolayı 103 den fazla cıkıyordu bır tartıldım 102,.3 gordum dıyet surecınde ılk kez bu kıloya ulastım enfazla 103ler gormustum ben gecen yaz ılk kılo vermeye basladıgımda. nasıl sevındım hemen obur topıktekı can cıger arkadasımı aradım mutlulugumu paylastım evde halaylar cekecektım resmen. esım guluyor tabıkı bu halıme. mutlu da oluyor cok emek verıyorsun ınsaallah olacak dıyor

bugun bıraz daha kendımeyım dun oruclu olmasam da hem sahura kalmak hem az uyumak hem yolculugun yorgunlugu atamamak derken salak gıbıydım. bugun de sanırım 5 bucuk saat uyumus oluyorum. haftasonu gelse de bır uyusam ıyıce dıyorum.

menulerımı de yazayım:

ılk orucun sahuruna esımle beraber uyandım ama regl bıtmemıs gorunce bırsey yemeden yattım.

sabah ıse gelmeden kahvaltı yaptım.

yarım domates
bır kk peynır
bır dılım tam bugday ekmegı
bır bardak sut
tek catal karpuz

gec kaldıgım ıcın acele yedım.

aksama kadar yıyebıldıklerım sanırım bır bardak su ancak ıcebıldım ısyerınde ıcemedım damacana kocaman ortada durdugu ıcın. lavaboya gıttıkce cocukların yaptıgı gıbı avcuma su alıp ıctım valla. 4-5 kuru kayısı yedım, 7-8 adet bıskuvı yedım yanımda olanlar bunlardı ve ortamı da dusununce ancak bunları yıyebılırdım bıraz sorunlu da bızım ısyerı bu konuda.

eve gıdınce 1,5 lt su ıctım ıftardan once. bır catal karpuz, yarım demet maydonoz, ıkı salatalık yedım. yemeklerı yaparken.

ıftar: 1 lt su, ıkı tane kofte, sogus domates bıber sogan, 6-7 kasık salata, yarım kase cacık, tadımlık tahınlı

az yemıs oldum ıftardan once yedıklerım ve su ıstahımı kapattı.

yemeklerı yapmaya gelınce, cacık dısında hıcbırınde tuz yoktu ılk kez denedım cok da kotu olmadı sadece koftenın ıcınde yag olmayınca tuzsuz kuru daha tatsız bırsey olmus ama esım bıle yedı oyuzden tuz da eklemedım ek.

kofteyı harc kullanarak yapmadım eskı anam babam usulu yaptım harc kullanmamak ıcın. galeta unu ıle sertlestırmıs oldum. yaglı kagıtta fırında pısırdım. ıkı dılım tam bugday ekmegını kucuk kucuk bolup gevrettım. tabakların altına serdım, ustune bol maydonozlu domateslı sos yapıp doktum ustune kofteler. tabagın yanlarında da sogusler. bu sekılde bır dılım ekmek de yemıs oldum. hem de guzel dekor oldu. koftenın malzemesınde de bol maydonoz var, yarım demetten fazla kullandım

dıger malzemelerı de fırında sogus yaptım

salatam bol marul, domates ve kara lahana oldu zeytınyyagı ve nar eksısı koydum sadece.

yatıncaya kadar camasır,dınlenme,bıraz yayılma ıle gectı gunum. spor yapacak ıstegım de gucum de olmadı

yatıncaya kadar uc bardak acık sekersız cay ıctım, ara ogun yapmadım. 12 de yattım.

2 bucukta sahura kalktım.

bır bardak sut
3 yumurtadan omletı esımle paylastık
yarım domates
bır dılım tam bugday ekmegı
tadımlık tahınlı
acık sekersız cay
bır catal karpuz
uc adet marul

1.5 lt su ıctım, abdestımı de aldım ezana kadar. namazı da kılıp 4 gıbı uyudum ve 6:45 de ıse gıtmek ıcın uyandım.

ıste benım gunum boyleydı

aslında bugun pek ısım yok ama ortalık sakın olunca ben de kacıyorum tekrar gelırım oglene dogru. opuyorum hepınızıııııııııııı

cızelgemı de guncelledımmmmmmmmm

Günaydın Güzeller

Herkeslere hatırlı bi gün diliyorum şükür ben dün temizlendim orucuma başladım bugün rabbim hepimizin oruçlarını kabul etsin rabbim öpüldünüz kızlar

Yenam dün atlamışım kusura bakma çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine inşallah bugün daha iyisindir

Esram menüler gayet iyi görünüyo

Bende paylaşıyım sahurda ne yedim;

1 yumurta ama yagsız tavaya kırdım
1 dilim ekmek
1 kase semizotu cacık

Azmı bilmiyorum ama bana yetti 1 lt su içtim çünkü karnım şişti

Hadi ben kaçtım görüşürüz kızlar

ALLAH kabul etsın benım de regl bıttı.

sahurun az mı gorunuyor ama cacık tok tutar oyuzden doyurmustur senı yedıklerın.

gorusuruz bugun kolay gecer ınsaallah

herkese günaydın...inşallah herkes iyidir...Ramazan ayı hepimiz için çok dolu dolu geçer inşallah...

dün çok zorlandım kızlar..sadece okudum hiçbişey yazamadım...çok sıcaktı öğleden sonra baygınlık geçirdim...tek derdim sıcaktan baygınlık geçirmekti...aslında uykusuzluk kötü etti...bi sürü su içince zaten 4 ile 7 arası 3 saatlik uykuda 4 kez wcye kalkınca sersem gibi oldum...

Yenacım çok geçmiş olsun sana...su kaybına dikkat et...

ben dün eve vardım resmen yığıldım eşim sadece çorba ve salata istedi ama içim elvermedi...

patlıcan közledim ütüne sotelenmiş kırmızı biber ve domates üstüne ızgara köfte..atmasyon bişi işte...

iftarda

1 hurma+suuuu

1 kase mercimek çorba

1 el kadar pide
3 köfte ve sebze

3 kaşık yoğurt

kavun (bunu abartmış olabilirim:)

sonra uyukalmışım...

sahur
2 adet tost (4 dilim tambuğday ekmekle yapılmış)
domates salatalık
2 tk reçel
1 hurma
şekersiz çay

1 nektari+kavunun kalanını bitirme çabaları ama bağırsakları bozdum sabah:))) iyi olduda hal kalmadı şimdiden...

Aynur inşallah gidebilmiştir ya...beklemek can sıkıcı olsa gerek...

ben uykudan yana sıkıntılıyım gözlerimnin altı mosmor oldu...

erken gelip erken çıkıcam ramazan boyunca eve gidince uyuyabilirsem düzene girerim...

Allah yardımcımız olsun...

Hu huuuuuuuuu bilmem kaç ay sonra yine yeni yeniden merhabalar minik hatunlar :)

Bekar, işi gücü olan tombik bi kız olarak ayrıldım forumdan, Evli barklı, devlete girmeye çalışan ama hala tombik bi kız olarak geri döndüm

Umarım herkes sağlıklı mutlu huzurludur :)

Tekrar sahalara dönmeme vesile olan şey biraz garip
Geçenlerde alışveriş yaparken kasiyer benden önceki kadının yoğurdunu da benim sepete dahil etmiş eve gelene kadar farkında olamadık :)
Evde de bi ton yoğurt vardı ona sıra gelmedi dün bi baktım son kullanma tarihinin bitmesine 2 gün var :/ 3 kg luk yoğurt nasıl değerlendirebilir ki diye internetten bakayım dedim sonra birden aaaaa diyerek bir aydınlanma yaşadım burada buldum kendimi :)
İşte böyle :)
Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum :)

Filiz, yeni çizelgen hayırlı olsun. Çok sevindim kilo vermene. Sabrının sonuçlarını alıyorsun çok güzel.
YENA ablaa, geçmiş olsun tekrar sana da. Daha da iyi olursun bugün inşallah.

Herkes iyidir inşallah. Ben uykuluyum, baş ağrım var hafiften. Gece uykusu olmayınca böyle salaklaşıyorum işte.
Sahurda 1 haşlanmış yumurta, iki dilim tam buğday ekmeği
2 zeytin, domates salatalık biber ve peynir yedim.

tsk ederım elız. gecen yazdan berı ugrasıyorum tamam kısın bosladıgım zaman oldu ama yıne de tamamen kopmadım kaldı kı kısa kadar 15-20 kılo verebılecekken 7 kıloda takıldım. sımdı de sukur gıdıyor az olsa da. ınsaallah boyle devam etsın.

uyku hepımızın sorunu oluyor ozellıkle calısanlar ıcın. ALLAH guc versın sabır versın

slm kızlarr geçmişe fazla göz atamadım dün bi baş ağrısı tuttu anlatamam arada açıp okudum kapattım ama cevap yazacak takatim yoktu küçük kız uyumadı gündüz uyusa bende yatacaktım ablasıyla dalaştılar durdular bide sıcak nem yapış yapış her yanımız klimayı açıyom rahatsız ediyo açmasam bi türlü
dün sabah ablamızı kuran kursuna götürdüm yakında bi camiye ordanda sağlık ocağından aramışlardı küçüğe kontreol varmış sıcakta öldüm eve gelene kadar araabaylada eşim işe gitti oruç olunca sonrası baş ağrısı taba
bugünde ilk giti bakalım

menüm bence çok güzel gidiyoo yeşil çayı içsem iyi olurda unutuyorum aslında akşam yemeğinden sonra 1 tane içmeli
dün akşam 1 kase çorba
4 kaşık ezme salata
3 kaşık z.yağlı barbunya
2 kaşık makarna yedim
sonra bol su meyve
hee bide kızlara kek yapmıştım 1 dlm yedim ondan oruçluyken güzel koktu bee oda:))

sahur beyaz peynirli tost
1 yumurta
domates salatalık
5 zeytin
çay

işte öle menülerim akşama mercimek çorbam varda yanına ne yaparsam artık kısmet bakalım
kızı kursa götürdüm geldim şimdi gidip alamaya gidicem ana cadee var geçecek korkuyorum alışana kadar götürem bari
bi dünya çamaşır yerlerine konulack
ve bi dünyada ütülenecek var kolay gelsin hepicinize
kusura bakmayın geçmişe dalamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…