Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sahur
bir haşlanmış yumurta
iki üç parça peynir
domates salatalık
bir bardak yarım yağlı süt
bir buçuk dilim kepek ekmek

iftarrrr
bir kase yayla çorbası
yarım saat sonra
iki köfte ızgara ve bir kase salata

ara
bir bardak bitki çayı

ve 23 30 da yarım yeşilimsi :KK37: elma
maydanoz

iftarda yarım litre su içtim ve şimdiye kadar dayarım litre su içtim yatmadan en az 2 litreye tamamlamam lazım 45 dk sporumun üstüne 15 dk daha yaptımm umarım olmuşturr

bi şey sorayım kızlar yaaa ayran çorbası içtiğimizde acaba yemek yemesek mi hani içinde buğday falan var yaa :44::44::44::44:

Canım afiyet olsun, ama biraz az göründü bana. sanırım ben çok yemiim, sen az değil de :KK1:

suyu sormuşsun, 2,5 litre civarında içerim sahura kadar. dün çok içti, dalak ağrısından zor uyudum.

Canım afiyet olsun, ama biraz az göründü bana. sanırım ben çok yemiim, sen az değil de :KK1:

suyu sormuşsun, 2,5 litre civarında içerim sahura kadar. dün çok içti, dalak ağrısından zor uyudum.

ayy esra iftardan sonra o kadar toktum ki bana da fazla gelmişti hatta hemen sporumu yapıyım dedim çok şükür bugün tatlı ihtiyacım olmadı inşallah olmaz da bu hafta geçsin güllaç yaptırıcasm haftada bir veya iki kez düşünüyorum tatlıyı dondurma en güzel alternatif olacak su önemli yaa tüm gün susuzuz zaten bol bol içmek lazım ayyy ramazan çok rahat geçiyor şükürrr :KK52::KK52::KK52:

Kızlarrrrrrrrrrrr gececiler nereye kayboldu :KK1:
Yoksa herkes uyuyupdamı sahura uyanıyor :KK1:

Benim küçük cadı hala dolanıyor :KK52: hesapta biraz evvel küsüp babasının koynuna girmişti tekrar sırıtarak geldi yüzsüz prenses :KK60:
Anlaşılan sahuru iki kişi yapacağız :KK1: zaten gündüz ben yemiyorum diye zorla sadece süt içiyor cadı :KK50: birde su.
Ben yemiyorum diye oda yemiyor ama işte Allahtan süte hayır demiyor. Bir ay ne yapacağım ben bunla bilmiyorum :44: ancak ben regl olunca yemeye başlıyacak anlaşılan :26:

İyi geceler
Netim sorunlu bugün gidip gelip duruyor o nedenle yazamıyorum bir türlü
İlk iftarımızı yaptık şükür genelde kaçamak yapılmamış maşallah ben tatlı yedim ama yemek pek yitirmedim tıkandım kaldım
Cecove esramm az yemişler gibi geldi
Clutch Esra ınn menüsü başarılı ama :KK9:

nilayım:))))

kızlar bu sabah kalktım, bir şiir ilhamı geldi bana, kısa bi şiir yazdım o an....
benim şiirlerimin çoğunluğu kısadır zaten....
hiç yoktan yinede iyi dermişim:KK70:DD:KK9::KK9::KK9:
sizinlede paylaşmak istedim şiirimi:) nasıl beğenicekmisiniz merak ediyorum:)
evet şiirimi yazayım şimdi;
---------------------

ACABA
Yaşamak zor diyorlar...
Acaba ölmek kolay mı?
Peki ya birde öldükten sonrası???

MEYRA

---------------------

Çok beğendim vallahi. Kısa gibi görünse de çook derin anlamlar barındırıyor aslında :KK16:
Paylaş bizle arada. Çok severim okumayı
elizzzzzzzzzzzzzzzzz

bacım iftardan önce spor yapmayı düşünüyodun yaptın mı ya da yapabildin mi ? ben cesaret edip başlayamıyorum zaten fena susadım sporda yaparsam halim nice olurrrr :KK76::KK76::KK76:
Ah ah sorma ben ve bir arkadaşım o kadar zeki ve akıllıyız ki bugün güneş tepedeyken saat 2de çıktık evden Hacıbayram'a gittik :KK1::KK1: Saat 7ye kadar dolandık durduk. Alışveriş, namaz falan derken güzel geçti ama eve dönerken sanırım susuzluktan ölücektim :KK52::KK52: O sırada annem aradı halan davet etti iftara sen de oraya geç diye. Oraya gittim yorgun argın. Kadıncağız da hasta biraz yaşlandı da artık, ona yardım ettim biraz. Sonra annemle babam geldi ben koltuğa devrilmiş yatarken, koltuğumu babama devredip annemle on onbes dk da egzersiz hareketleri yaptık :KK8::KK8::KK1::KK1: Benim bu iftar öncesi spor olayı ancak evde iftar açacağım günlerde olabilecek gibi görünüyor yani canım. Ama yapacağım inşallah çünkü o kadar güneş altında gezip terlemiş olmama rağmen yine de enerim vardı iftar öncesi.
Bir de yemek zaten yiyemedim, midem almadı ama halama gitmeden önce krem karamel yapmıştım bir de tatlı için yorulmasın diye, babamın tabağından tırtıkladım iki üç tatlı kaşığı. Afiyet olsun :KK9::KK9:

İftar sonrası da spor yapamadım vallahi bugün. Teravihe git, teravih sonrası hadi bahçede arkadaşlarınla çay iç derken gitti spor :KK9::KK9:

kızlar nerdesiniiizz kimseler kalmamış burda.
benim misafirlergeç gitti.sonra teravih kıldım. mutfağı toparladım bu vakit oldu. yarında misafirim gelicek bugünden hiç hazırlık yapmadım

Ben ufaktan sahurumu yapayımda sabah ezanını bekleyeyim:KK3:
Hem yer yemez yatmamış olurum :KK34:

Hepinize hayırlı sahurlar ve sabahlar :KK34:
Rabbim inşallah rahatlıkla oruç tutmayı nasip eder ve dualarımızı kabul eder...Aminnnnnnnn

Ben de sahurumu yaptım daha yatmam ama :)
Dün çok uykum vardı başım da ağrıyordu. Bişey yiyememiştim bugün dünü telafi ettim
Dafi yarın da misafir almayı benim gözüm yemedi valla akşama kadar mutfaktaydım bugün hatta daha yeni çıktım sayılır :)
Hem yarın bugünden kalanlar yensin hem ben dinleneyim dedik
Nursena uğrardı ama ses çıkmadı hayırdır inşallah yenam da iyileşemedi mi acaba ki
Aynurum gidebilmiştir inşallah bizim bikaç tanıdığımız gidemedi malesef önceden vize alanlar gidiyormuş genelde hayırlısı artık

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar,

sahurumuzu yaptık, şimdi çay faslı. sanırım 4ten önce uyumam. çok yorulmuşum, 1 gibi uyuyakalmışım koltukta :)

Sahurda;
2 dilim kepekli ekmekle tost
domates salatalık
yarım bardak muzlu süt
2 porsiyon karışık meyve
beyaz çay

meyveyi kabızlığa karşı önlem için yedim.

Pıssttt esra :KK66:

Naapoon sabah sabah tek başına buralarda korkmuyornmu .??

Hayırlı sabahlar,

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler...Bugün biraz daha iyiyim. karnımda ki gurul gurul olayları devam ediyor ama. sanırım kurbağalar istila etti içimi :KK66:
Ama şükür ki mide ağrım yok..

Biz de kahvaltı ettik ezanı bekliyoruz sonra uyuyacağız...

Bu hafta gece gelemiyorum aklım siz de haftaya sabaha kadar dens dens yapalım :KK66:

İyi uykular fikrimin ince gülleri..:KK53:

Son düzenleme:
selam hatunlar ohhhh kaynatın bakalım akşamları ben katılamasamda kalbim sizinle.sahuru yaptımm artık bekleme zamanı.Allah dualarımızı kabul etsin

Sahur sohbetleri başlamış :) son halimi ekledim... herkesciklere sevgiler...
hepinizede, kendimede, ramazan boyunca kilo almamayı diliyorum. hayırlı ramazanlar olsun...

X