Filizimmmmmmmm hoşgeldin kuzummm gel sarılayım sana çünkü gerçekten çok özlemiştimm
yataktan kalkınca aklıma sen geldin dedim bu günde sesi çıkmazsa kızlara söylicem tel no varsa bi arasınlar diyeee hayır ailenin yanına gittiğini biliyodumm ama içim rahat etmedi yineden
İnsan ailesiyle birlikteyken vakit nasıl geçiyor hiç anlamyor.Haftasonu ablam burdaydı aynı senin gibi ben de nasıl geçti anlamadım ama adına sevindim senin için değişiklik olmuş gülmüş eğlenmiş gelmişsin ohh valla stresini atmışsın bayram için planların da çok güzel insanın gezesi geliyor bayramda ben de şimdiden planımı yapıyorumm
Bu arada diyetini bozmamana çok sevindim canım zaten önemli olan o günlerde bozmamak yaa ... İşte irade çok önemli diyette.Sizinkiler hamburgerleri bizimkiler mantıları götürürken biz diyetimizi bozmadık
Lakin kafama takılan bişey var o kadar dikkat etmeme rağmen ben de senin gibi tartıda artı çıktım ki sporumu da hiç ihmal etmem hadi senin regl ve yoldan oldu diyelim benim niye böyle oldu onu anlamadımm :44::44:
Menüleri gördüm yine sevdimmm benim menülere benziyor
içim rahat etti kuzu valla aynen devammm
Veee benimle ilgili yazdıkların için ayrıca teşekkür ederim biz artık yolun sonuna geldik buraya gelmeden önce ne varsa denedim böyle olmaması için bu son çare olduğundan mecburen ayrılıyorum yoksa ben de hiç istemiyorum emin ol ama eşim başka çare bırakmadı bana artık bundan sonra hakkımda hayırlısı olur inşallah rabbim dayanma gücü verir inşallahh
Ramazan ayının ilk gününde ben oruçluyum şükür.Bu ay hepimizin içine huzur getirecektir eminimm hayırlı ramazanlar...