Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah Ramazan bayramında olmadı ama kurban bayramında inceciiik olmam gerek.
Alkali su mantıklıymış o zaman. Ben de başlayayım yarın iftardan sonra. Şu anda hiiç totomu kaldııp mutfağa gidemicem
Çook teşekkür ederim

Ne de güzel söyledin elizcim her işte bir hayır var elbet böylesi daha iyi olacak bu dönemi bi atlatayımmm hayırlısıyla şu mübarek günlerr tek tessellimm iyi ki siz de varsınızzzz

Bende bu gece sahur itibariyle başlıyacağım inşallah
Birde bu ara yine pko için içtiğim glukophageı ihmal ediyordum bir haftadır onada yarın iftardan sonra başlıyayım ( yarın gündüz dışarda işlerim var sonra yan etkileri yüzünden zor durumda kalmayayım )
Bu kez cep telefonuma hatırlatma mesajı ayarlıyacağım yoksa hep unutuyorum sevmiyorum ilaç içmeyi heleki kafam kadar büyük olanları

bır karar vermıssın sanırım ne kadar zor olsada gececek sonunda rabbım yardımcın olsun ne denırkı

4 litrede benim tüketmem lazım yanee inşalla tüketirim çok sıcak burası açlık aramamda suyu ararım sanırımm
eşim biraz zorlanacak ama allah sabrını veririr inşallah

kız banu izindeykene kaçırdım sen kaynana dönerkene ne aldın sana anlamlaı hediyeler almıştı kadın cağızzz:))

İyi geceler herkese
Çok şükür bu sene de ramazana kavuştuk ilk teravih namazını eda ettik
Yarın benim de iftarda misafirim olacak güya bugün tatlıyı felan yapayım dediydim ama olmadı dafi gibi hamarat değilim işte hepsi yarına kaldı

Yarın bana da annemler gelecek ilk iftar diye, tatlı yapmam ama ben :) eşim güllaç alsın gelirken, onu da sevmiyorum zaten.

Hakikaten şükür kavuşturana...

gel canım geell
ben iftar hazırlamayı severim yemeyi dahada çok severimde obur dafi

cecoş ben bir ara alkali su yapmıştım bazen karbonat, bazen limon sıkarak içtim . bol bol su içmeninmi, alkali suyunmu faydası oldu bilemem ama o 20 kiloya 1 litreyi uygulasak böbreklerimiz patlar kız benimkiler 3 litreyi geçince inceden inceye dürtüklemeye başlıyor

2 dene kızın var kocaman ver yapsınlar tatlıyı
hayırlı ramazanlar asu allah kabul etsinnn teravih namazını

Yarın bana da annemler gelecek ilk iftar diye, tatlı yapmam ama ben :) eşim güllaç alsın gelirken, onu da sevmiyorum zaten.

Bu sene ben bol güllaç yaparım ama yarın başka bir tatlı yapacağım dün evde olmadığımız için sütçüyü kaçırdım onun sütüyse daha güzel oluyor

2 dene kızın var kocaman ver yapsınlar tatlıyı
hayırlı ramazanlar asu allah kabul etsinnn teravih namazını

Tatlıyı yapmasalar da faydaları dokunur salatayı yaparlar mesela
Bugün kuşun kafesini temizledim balkon yıkayacaktım sonra da salon süpürüp silinecekti büyük kızıma da toz işini verdim ama daha sadece kafesi temizledim eşim aradı toptancı market var bi tane oraya gidelim bikaç bişey alalım diye bıraktım gittim geldiğim de salon tertemiz ve balkon da yıkanmıştı çok hoşuma gitti valla:)
Allah hepimizin ibadetlerini kabul etsin iyi ramazanlar sana da canım

Son düzenleme:
ay iyiki hatırladın nursena biz unutmuştuk onu
kurtlar vadisine ne aldın cecoooşşş

Allah kabul etsin asuuu
ne hamaratı hiç birşey yapmadım sadece taze fasulye toplamıştım onu koydum ocağa pişiyor. birde semiz otu yoplamıştım onları yıkadım o kadar. çok bir şey yapmayı düşünmüyorum

esracım bende tatlı yapmadım dolapta bir kavun var birde karpuz aldımmı tamamdır sıcakta tatlı ağır gelir

oh ne guzel ınsanın kızı olursa hele bırde yanındaysa ,masallah dıyelım ..

İyi yapmışsın Dafi abla, çok istiyorlarsa dondurma getirip yesinler

Ayrıca gerçekten çok fazla abartmamak lazım sofraları, orucun manasına ters. karnımız doysa yeter. ben de senin gibi çok bi şey yapmayacağım kimseye.

asuu maşallah kızlarına özendim kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…