Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tatlıyı yapmasalar da faydaları dokunur salatayı yaparlar mesela
Bugün kuşun kafesini temizledim balkon yıkayacaktım sonra da salon süpürüp silinecekti büyük kızıma da toz işini verdim ama daha sadece kafesi temizledim eşim aradı toptancı market var bi tane oraya gidelim bikaç bişey alalım diye bıraktım gittim geldiğim de salon tertemiz ve balkon da yıkanmıştı çok hoşuma gitti valla:)
Allah hepimizin ibadetlerini kabul etsin iyi ramazanlar sana da canım
ohh ellerine sağlık benim kiler büyürde iş yaparlarmıkii hala dağıtmakla meşkuller eviii bende peşlerinde toplamakla
ay iyiki hatırladın nursena biz unutmuştuk onu
kurtlar vadisine ne aldın cecoooşşş

Allah kabul etsin asuuu
ne hamaratı hiç birşey yapmadım :KK1: sadece taze fasulye toplamıştım onu koydum ocağa pişiyor. birde semiz otu yoplamıştım onları yıkadım o kadar. çok bir şey yapmayı düşünmüyorum

esracım bende tatlı yapmadım dolapta bir kavun var birde karpuz aldımmı tamamdır :KK56: sıcakta tatlı ağır gelir :KK34:

benim bildiğim dafi bişey yapmayı düşünmüyorum derken neler yapacaktır allah bilir yarın ola hayrola:)))

İyi yapmışsın Dafi abla, çok istiyorlarsa dondurma getirip yesinler :KK1:

Ayrıca gerçekten çok fazla abartmamak lazım sofraları, orucun manasına ters. karnımız doysa yeter. ben de senin gibi çok bi şey yapmayacağım kimseye.
esracım bizim köyde geleneksel bir yemeğimiz vardı onu yapardık ramazanın ilk günü
bende o geleneği sürdürüp aynı yemeği yapayım dedim. kp. yi küçük eltimi birde eltimin gelinini davet ettim.hepsi alışkın o yemeğe
bilmeyenlere değişik geliyor ilk zamanlar beğenmiyorlar sonra hepsi müptelası oluyolar :KK1:

hayırlı geceler arkadslar hayırlı ramazanlar ne guzel sohbet edıyorsunuzzzz masallah ...

Hayırlı geceler :KK3:
Sende aramıza hoşgeldin :KK34: İnşallah bu güzel sohbetlerde senide sık sık aramızda görürüz bundan sonra :KK3:

Bu arada alkali olayına ufak bir acıklık getireyim :KK1: hatta direk link atayımda yanlış bir acıklama olmasın :KK1:

Dr. Ayşegül Çoruhlu ile Alkali Yaşam | Diyet – Beslenme – Anti-Aging | Asit Alkali Dengesini Koruyarak Toksinlerden Arinma ve Kilo Verme Rehberi
Çok faydali bilgiler var canım fırsatın olunca bir bak istersen :KK34:
Ben ilk etapta suyla başlamak istiyorum sonra ufak ufak diğer şeylerede dikkat etmeye çalışacağım :KK34:

4 litrede benim tüketmem lazım yanee inşalla tüketirim çok sıcak burası açlık aramamda suyu ararım sanırımm
eşim biraz zorlanacak ama allah sabrını veririr inşallah

kız banu izindeykene kaçırdım sen kaynana dönerkene ne aldın sana anlamlaı hediyeler almıştı kadın cağızzz:))

Sorma canım yaa ben daha şimdiden felaket terliyorum :KK53:
Eşim böbreğinde taş var diye tutamıyor zaten bir kaç senedir ( her defasında hastanelik oluyor susuz kaldığı için :KK53: )
O bile biraz evvel yarın nasıl tutacaksın daha şimdiden felaket sıcak var üstelik dışarı işinde var diyip durdu :26: Rabbim inşallah dediğin gibi sabrını verir :KK34: Artık olmadı öğlenden sonra işim bitince gelip uzanırım :KK34: İftarı nasılsa kocam hazırlayacak :KK60: ne istersen söyle yapayım diyor ama benim menü belli :KK34: bi kase çorba 15 dakika sonrasındada bol salata ve yoğurt yanınada çok az protein :KK34: tatlı zaten yok :KK20:

Hee KVye eşim oradayken tutturdu hediye alacağım diye :KK1: bende sen zahmet etme biliyorsun yeminim var alacaksam buzdolabı süsü ve anahtarlık alacağım dedim :KK1: saçmalıyorsun falan dedi ama o an anamın yanında bir kükredim adamı dellendirme yemin ettim diyorum sana diye :KK60: herkes neye uğradığını şaşırdı :KK1:
Ben ayrı alıcağım o zaman diye tutturdu ama benim inat galip geldi ve sonunda anahtarlık ve buzdolabı mıknatısı almaktansa hiç almayalım daha iyi dedi :KK60: ve neticede KVye sadece 1 dene çikoleta verdim :KK1: eşim yahu bir kaç tane verseydik bari dedi yemesin çikoleta dedim o konudada ilk kez inat ettim :KK1: Hatun fena bozuldu ama olsun :KK33:

Şimdide bu ara takmış benim yeni telefonun aynısından aldıracakmış oğluna neymiş havam sönecekmiş o zaman :KK1: dedim hayatta sönmez benim havam bende herkese KV fesatlığından benimkinin aynını aldırdı derim dedim ama o beni tabi kesmedi başladım iki gündür herifi yemeye :KK60: eğer anana benim telefonun aynısından alırsan yeminle bir daha onu kullanmam sende bana yeni telefon almak zorunda kalırsın diye :KK60: saçmalıyorsun yemin etme bari diye tutturdu ama yok kesinlikle aynısını almayacak ona :KK19: :KK19: :KK19: istediği kadar tuttursun :KK33:
Eğer ille onu istiyorsada o zaman benimkini ona verdireceğim ve kendime başka telefon aldıracağım :KK60: iş inada bindi :KK1: Nasılsa hatun telefonu eşime aldırıyor ( borcumuza karşılık :KK33: ) o zamanda karar benim :KK1: inat edersede ben onun oyununu bu şekilde bozarım dedim :KK1: eşim çocuk gibisin diyor ama umurum değil :KK33:

gel canım geell
ben iftar hazırlamayı severim :KK56: yemeyi dahada çok severimde :KK17: obur dafi :KK34:

cecoş ben bir ara alkali su yapmıştım :KK1: bazen karbonat, bazen limon sıkarak içtim . bol bol su içmeninmi, alkali suyunmu faydası oldu bilemem :KK9: ama o 20 kiloya 1 litreyi uygulasak böbreklerimiz patlar kız :KK52: benimkiler 3 litreyi geçince inceden inceye dürtüklemeye başlıyor :KK1:

Bende bayılırım iftara misafir ağırlayayım :KK34:
İnşallah bu sene dilediğim gibi ağırlayabilirim herkesi :KK34:

Valla ne bileyim bir deniyeceğim bende alkali su olayını :KK34: inşallah faydası olur :KK34:
Ben çok su içtiğimde göbeğimden su sesi bile duyuyorum :KK60: ama böbreklerin umuru değil :KK1:
Bakalım birde bu şekilde deneyelim :KK34:

asuu maşallah kızlarına özendim kız
Kız olsun çamurdan olsun hesabı faydaları oluyor tabii ama ilk sürpriz işi oldu ondan çok mutlu oldum devamı gelir inşallah
İyi yapmışsın Dafi abla, çok istiyorlarsa dondurma getirip yesinler :KK1:

Ayrıca gerçekten çok fazla abartmamak lazım sofraları, orucun manasına ters. karnımız doysa yeter. ben de senin gibi çok bi şey yapmayacağım kimseye.

Benim eşim tatlısız durmaz ama neyseki yaz da güllaçla kurtarıyoruz yoksa şerbetli tatlı ister hep
Misafir dışında ben de yemek işini abartmayacağım bu sene inşallah

ohh ellerine sağlık benim kiler büyürde iş yaparlarmıkii hala dağıtmakla meşkuller eviii bende peşlerinde toplamakla

benim bildiğim dafi bişey yapmayı düşünmüyorum derken neler yapacaktır allah bilir yarın ola hayrola:)))
:KK52::KK52:yok yok bu sefer değil :KK52:
sadece çorba, çullama, taze fasulye, semizotu salatası şimdilik menü bu kadar :KK34:

Hayırlı geceler :KK3:
Sende aramıza hoşgeldin :KK34: İnşallah bu güzel sohbetlerde senide sık sık aramızda görürüz bundan sonra :KK3:

Bu arada alkali olayına ufak bir acıklık getireyim :KK1: hatta direk link atayımda yanlış bir acıklama olmasın :KK1:

Dr. Ayşegül Çoruhlu ile Alkali Yaşam | Diyet – Beslenme – Anti-Aging | Asit Alkali Dengesini Koruyarak Toksinlerden Arinma ve Kilo Verme Rehberi
Çok faydali bilgiler var canım fırsatın olunca bir bak istersen :KK34:
Ben ilk etapta suyla başlamak istiyorum sonra ufak ufak diğer şeylerede dikkat etmeye çalışacağım :KK34:

Sorma canım yaa ben daha şimdiden felaket terliyorum :KK53:
Eşim böbreğinde taş var diye tutamıyor zaten bir kaç senedir ( her defasında hastanelik oluyor susuz kaldığı için :KK53: )
O bile biraz evvel yarın nasıl tutacaksın daha şimdiden felaket sıcak var üstelik dışarı işinde var diyip durdu :26: Rabbim inşallah dediğin gibi sabrını verir :KK34: Artık olmadı öğlenden sonra işim bitince gelip uzanırım :KK34: İftarı nasılsa kocam hazırlayacak :KK60: ne istersen söyle yapayım diyor ama benim menü belli :KK34: bi kase çorba 15 dakika sonrasındada bol salata ve yoğurt yanınada çok az protein :KK34: tatlı zaten yok :KK20:

Hee KVye eşim oradayken tutturdu hediye alacağım diye :KK1: bende sen zahmet etme biliyorsun yeminim var alacaksam buzdolabı süsü ve anahtarlık alacağım dedim :KK1: saçmalıyorsun falan dedi ama o an anamın yanında bir kükredim adamı dellendirme yemin ettim diyorum sana diye :KK60: herkes neye uğradığını şaşırdı :KK1:
Ben ayrı alıcağım o zaman diye tutturdu ama benim inat galip geldi ve sonunda anahtarlık ve buzdolabı mıknatısı almaktansa hiç almayalım daha iyi dedi :KK60: ve neticede KVye sadece 1 dene çikoleta verdim :KK1: eşim yahu bir kaç tane verseydik bari dedi yemesin çikoleta dedim o konudada ilk kez inat ettim :KK1: Hatun fena bozuldu ama olsun :KK33:

Şimdide bu ara takmış benim yeni telefonun aynısından aldıracakmış oğluna neymiş havam sönecekmiş o zaman :KK1: dedim hayatta sönmez benim havam bende herkese KV fesatlığından benimkinin aynını aldırdı derim dedim ama o beni tabi kesmedi başladım iki gündür herifi yemeye :KK60: eğer anana benim telefonun aynısından alırsan yeminle bir daha onu kullanmam sende bana yeni telefon almak zorunda kalırsın diye :KK60: saçmalıyorsun yemin etme bari diye tutturdu ama yok kesinlikle aynısını almayacak ona :KK19: :KK19: :KK19: istediği kadar tuttursun :KK33:
Eğer ille onu istiyorsada o zaman benimkini ona verdireceğim ve kendime başka telefon aldıracağım :KK60: iş inada bindi :KK1: Nasılsa hatun telefonu eşime aldırıyor ( borcumuza karşılık :KK33: ) o zamanda karar benim :KK1: inat edersede ben onun oyununu bu şekilde bozarım dedim :KK1: eşim çocuk gibisin diyor ama umurum değil :KK33:

Bende bayılırım iftara misafir ağırlayayım :KK34:
İnşallah bu sene dilediğim gibi ağırlayabilirim herkesi :KK34:

Valla ne bileyim bir deniyeceğim bende alkali su olayını :KK34: inşallah faydası olur :KK34:
Ben çok su içtiğimde göbeğimden su sesi bile duyuyorum :KK60: ama böbreklerin umuru değil :KK1:
Bakalım birde bu şekilde deneyelim :KK34:

ınsallah bende aranızda olmaktan mutluyum

cecoo alemsin hakkaten senin teli ver kaynanana nası olsa senin telden istiyoo sen yenisini al hatta bi üst modelini :)))):KK51::KK51::KK51::KK51:

anam internetten baktım çullama ne güzel öleee yufka arasında kızarılıyo demi yanlış tarif deilse bol kalorili ohh afiyet olsun
internette nasıldır hiç bakmadım ama biz yufka ve tavukla yaparız. iyi bir ana yemektir çorbadan sonra onu yedinmi başka hiçbir yemek aramazsın doyurur insanı
bende köyden tavuk getirmiştim tamamen organik köy tavuğu. eşim hazır tavukla yapılan çullamayı sevmez pek yemek istemez

ilk sahurumuzu yaptık :) 1 tane tost, domates, salatalık, yarım bardak muzlu süt, şekersiz beyaz çay benim menüm :)

esracım bizim köyde geleneksel bir yemeğimiz vardı onu yapardık ramazanın ilk günü
bende o geleneği sürdürüp aynı yemeği yapayım dedim. kp. yi küçük eltimi birde eltimin gelinini davet ettim.hepsi alışkın o yemeğe
bilmeyenlere değişik geliyor ilk zamanlar beğenmiyorlar sonra hepsi müptelası oluyolar :KK1:

Neymiş acaba o yemek? merak ettim bir aç olaraktan :)) derken anlatmısın, gördüm :) eminim çok güzeldir :KK56:

ilk sahurumuzu yaptık :) 1 tane tost, domates, salatalık, yarım bardak muzlu süt, şekersiz beyaz çay benim menüm :)

Neymiş acaba o yemek? merak ettim bir aç olaraktan :)) derken anlatmısın, gördüm :) eminim çok güzeldir :KK56:

erkenden yapmışsınız bende yatasım varda beni bu temizliğin üstüne vinçle kaldırmaları gerekir hor horr hor diye gece gece uyumayam en iyisi

dafi geçen gezmede arkadaş senin çullamaa benzer bişey yaptı deşikti bimden lavaş alıp kat kat tüm tavuğu haşladığı suyla ıslamış tavuğuda ditmiş üzerine güzelce sonrada yağ baharat kızdırp dökmüştü deişik bi şeydi ilk defa edim
beğendim ben hoş beğenmediğim ne var onuda bilmiyom taş olsa kemirecem yane o derece açım doğuştan açç

bır karar vermıssın sanırım ne kadar zor olsada gececek sonunda rabbım yardımcın olsun ne denırkı

saol cnm allah razı olsunnn

acaba ne yesemmm ???

bir haşlama yumurta
bir bardak yarım yağlı süt
iki dilim ekmek
bir kaç parça peynir
bir kaç tane zeytin

diye düşünüyorummm meyve eklemedim eklesem mi bilemdimm :44::44::44:

aynur cücüşü nirelerde tatildemidir acep

bide yena sahura börekler açıyo sanırım gelemedii bugün

benim adam tüm 1 ekmek var yetermidiyoo nideyim şimdik bu herüfü ben pidemi yaptırsaymışş anna babbabbabbaaa kanıma giriyo utanmadan ben diyom 2 dilim o diyo pidee off off

erkenden yapmışsınız bende yatasım varda beni bu temizliğin üstüne vinçle kaldırmaları gerekir hor horr hor diye gece gece uyumayam en iyisi

dafi geçen gezmede arkadaş senin çullamaa benzer bişey yaptı deşikti bimden lavaş alıp kat kat tüm tavuğu haşladığı suyla ıslamış tavuğuda ditmiş üzerine güzelce sonrada yağ baharat kızdırp dökmüştü deişik bi şeydi ilk defa edim
beğendim ben hoş beğenmediğim ne var onuda bilmiyom taş olsa kemirecem yane o derece açım doğuştan açç

Acıktık ikimiz de :) en iyisi yiyelim de biraz daha otururuz dedik, erken oldu ama olsun artık o kadar.

Bu arada senin haberin yok canım Aynur büyük ihtimalle Umrede. En son vize bekliyorlardı, pazar günü aradım meşgule attı. ihtimal ki inmişlerdi uçaktan :)

Yenam da ramazanda çalışacağım diyordu, sanırım o da çalışıyor. ben de merak ediyorum onu.

saol cnm allah razı olsunnn

acaba ne yesemmm ???

bir haşlama yumurta
bir bardak yarım yağlı süt
iki dilim ekmek
bir kaç parça peynir
bir kaç tane zeytin

diye düşünüyorummm meyve eklemedim eklesem mi bilemdimm :44::44::44:

varsa domates salatalık ekleyebilirsin canım, afiyet olsun :)

YALNIZ DEGILMISIM ISTAH KONUSUNDA BAZEN DUSUNUYORUM BENIM BIR ANORMALLIGIMMI VAR ACABA NEDEN BOYLE YEMEK YEME IHTIYACIM OLUYOR doktorada sordum test yaptırdım olabılır dıyolarr sadece puffff

benim adam tüm 1 ekmek var yetermidiyoo nideyim şimdik bu herüfü ben pidemi yaptırsaymışş anna babbabbabbaaa kanıma giriyo utanmadan ben diyom 2 dilim o diyo pidee off off

aman sakın yeme bak zayıflayacaz yasakkk ekmek az yenecekk pıdede olsa yenmeyecek ısteee

Nursena eşine deki, fakirin halinden anlayalım diye oruç tutuyoruz, gece pide yaptırmıyor fakirler... belki gıcık olur ama ikinize de daha faydalı olur yememeniz. hem ibadet hem sağlık açısından.

X