Hayırlı geceler
Sende aramıza hoşgeldin
İnşallah bu güzel sohbetlerde senide sık sık aramızda görürüz bundan sonra
Bu arada alkali olayına ufak bir acıklık getireyim
hatta direk link atayımda yanlış bir acıklama olmasın
Dr. Ayşegül Çoruhlu ile Alkali Yaşam | Diyet Beslenme Anti-Aging | Asit Alkali Dengesini Koruyarak Toksinlerden Arinma ve Kilo Verme Rehberi Çok faydali bilgiler var canım fırsatın olunca bir bak istersen
Ben ilk etapta suyla başlamak istiyorum sonra ufak ufak diğer şeylerede dikkat etmeye çalışacağım
Sorma canım yaa ben daha şimdiden felaket terliyorum
Eşim böbreğinde taş var diye tutamıyor zaten bir kaç senedir ( her defasında hastanelik oluyor susuz kaldığı için
)
O bile biraz evvel yarın nasıl tutacaksın daha şimdiden felaket sıcak var üstelik dışarı işinde var diyip durdu :26: Rabbim inşallah dediğin gibi sabrını verir
Artık olmadı öğlenden sonra işim bitince gelip uzanırım
İftarı nasılsa kocam hazırlayacak
ne istersen söyle yapayım diyor ama benim menü belli
bi kase çorba 15 dakika sonrasındada bol salata ve yoğurt yanınada çok az protein
tatlı zaten yok
Hee KVye eşim oradayken tutturdu hediye alacağım diye
bende sen zahmet etme biliyorsun yeminim var alacaksam buzdolabı süsü ve anahtarlık alacağım dedim
saçmalıyorsun falan dedi ama o an anamın yanında bir kükredim adamı dellendirme yemin ettim diyorum sana diye
herkes neye uğradığını şaşırdı
Ben ayrı alıcağım o zaman diye tutturdu ama benim inat galip geldi ve sonunda anahtarlık ve buzdolabı mıknatısı almaktansa hiç almayalım daha iyi dedi
ve neticede KVye sadece 1 dene çikoleta verdim
eşim yahu bir kaç tane verseydik bari dedi yemesin çikoleta dedim o konudada ilk kez inat ettim
Hatun fena bozuldu ama olsun
Şimdide bu ara takmış benim yeni telefonun aynısından aldıracakmış oğluna neymiş havam sönecekmiş o zaman
dedim hayatta sönmez benim havam bende herkese KV fesatlığından benimkinin aynını aldırdı derim dedim ama o beni tabi kesmedi başladım iki gündür herifi yemeye
eğer anana benim telefonun aynısından alırsan yeminle bir daha onu kullanmam sende bana yeni telefon almak zorunda kalırsın diye
saçmalıyorsun yemin etme bari diye tutturdu ama yok kesinlikle aynısını almayacak ona
istediği kadar tuttursun
Eğer ille onu istiyorsada o zaman benimkini ona verdireceğim ve kendime başka telefon aldıracağım
iş inada bindi
Nasılsa hatun telefonu eşime aldırıyor ( borcumuza karşılık
) o zamanda karar benim
inat edersede ben onun oyununu bu şekilde bozarım dedim
eşim çocuk gibisin diyor ama umurum değil
Bende bayılırım iftara misafir ağırlayayım
İnşallah bu sene dilediğim gibi ağırlayabilirim herkesi
Valla ne bileyim bir deniyeceğim bende alkali su olayını
inşallah faydası olur
Ben çok su içtiğimde göbeğimden su sesi bile duyuyorum
ama böbreklerin umuru değil
Bakalım birde bu şekilde deneyelim