Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

No
Kullanıcı1.Hafta1.Hafta (Fark)2.Hafta2.Hafta (Fark)3.Hafta3.Hafta (Fark)4.Hafta4.Hafta (Fark)Aylık Sonuç
1asumanzeynep83,3+0,483,5+0,284,7+1,2
2ayşe_c52116,7116,7Aynı116,7Aynı
3nevzamansız99,5Aynı98,8-0,798,8Aynı
4YENA96,5+0,696,5Aynı96,5Aynı
5Ceco34İzinliİzinli97
6efeeeem89,7-0,589,5-0,289,5Aynı
7nothingg 96Aynı95,5-0,595-0,5
8yağmurgözlü?106,5106,5Aynı
9dafiİzinli89,589,8+0,3
10elizabeth_bath93,4-1,192,2-1,289,4-2,8
11koizumirisa106,6
12Pınar11094Aynı92,8-1,2?
13Meyraİzinli98,197,6-0,5
14Nursenaİzinliİzinliİzinli
15kitkurdu97-0,497Aynı97,5+0,5
16Clutchİzinliİzinli85
17Nilceeee103,5
18esrammm00101,9
19
20pomogranate103,6-0,2103,1-0,5102,7-0,4
21y.o.l.c.u87,5?İzinli
22Gökçe_İremim93,4-0,193,2-0,2İzinli
23karye83,1-1,382,6-0,582,5-0,1
24mehtabb92,592,5Aynı93+0,5
251,73İzinli112,3110,5-1,8
26asuhan97+0,297,9+0,997,8-0,1

Son düzenleme:
HAFTANIN 1.si ____________ - 2,8 kg. _______ elizabeth_bath :124:

HAFTANIN 2.si ____________ - 1,8 kg. ________________ 1,73 :81:

HAFTANIN 3.leri __________ - 0,5 kg. _______ Meyra & nothingg :122:

Ellerine sağlık ablacım
tebrikler kızlaaaarrr
Teşekkürler tatlışııım

Ben uyuyamadım :26: Sabah da sınav var bakalım hayırlısı ne olacaksa... Battı yatak sanki, bir türlü uyuyamadım. Güya ben panik olan bir insan değilim, lafta...

rica ederiz nilüfer ablacım, estağfirullah.....

eşinin doğum günüde kutlu olsuuun:)
ailecek daha nice mutlu huzurlu sağlıklı hayırlı yıllara inşaallah ablacım.....

tebrikler kızlarDD

eneeee bende 3.olmuşumDD
içime doğmuştu zaten.....
çok sevindim gerçekten listeye girdiğime.....
kilo alınca kendime kızıyom, verincede tebrik edeyim kendimi demi:)
aferim meyra sana, aferim kız, azimli kızsın maşaallahDD

Ben uyuyamadım :26: Sabah da sınav var bakalım hayırlısı ne olacaksa... Battı yatak sanki, bir türlü uyuyamadım. Güya ben panik olan bir insan değilim, lafta...

hay allahım yaaa.....
neyse bu mesajından sonra az da olsa yinede uyumuşundur inşaallah canım benim....
rabbim sınavında yardımcın olsun inşaallah canım....
öpüyorum

GÜNAYDIN GÜZELLERRRRRR
Bir cumartesi günü daha geldi ve ben yine aynı şikayette bulunacam neden cumartesi günleri çalışılır ya oooooffff of neyse yapcak bişey yok çok şükür halimize diyim katlanıcaz
Kızlar ben dün gençlik parkına gittim eşimle benim sıpayı annem köye götürdü bizde eşimle gençliğimize döndük azıcık güzeldi yani
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey güzel sonuçlanır
Kızlar tebrik ederim
Elizim eline koluna emeğine sağlık
Yenam eşinin doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu senelere sizlerle birlikte

Kuzum işin için hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi bi yer olur

Kızlar tebrik ederim
Yenam eline koluna emeğine sağlık

dediğin gibi hayırlısı canım evet çok üzüldüm ama geçti...saolasın dualarına aminnn diyorum..
Elizcim amcana acil şifalar versin rabbim

Nevincim abinlerinde inşallah tutunur minik mucizeleri Allah tamamına erdirir.rabbim tüm isteyenlere versin
ablacım aminn diyorum öncelikle...inşallah bende hala olurum kendimden önce onlara istiyorum...
hakkınızda hayırlısı olur inşallah bir umut doğar ve yuvanız yıkılmaz Esracım sen kv ile beraber yaşadığınızdan bahsetmiştin sanırım aile ile yaşayan erkekler rahata alışıyor benimde yakın bir arkadaşım aynı durumda...Rabbim kolaylık versin herkesin sınavı farklı farklı...
aşkolsun canım benim...ne demek asıl sen hakkını helal et...eniştemizin doğum günü kutlu olsun hep huzurla sağlıkla yaşayın inşallah...

iiiiisssssssyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn diyesi geliyor demi insansın kuzum ama napcan mecburrr...

ben bugün birde yalnızım 15-20 adet sipariş hepsinin son derece dikkatle ve eksiksiz çıkış yapması lazım..enemm şimdiden içime kasvet çöktü...

abimler hem aşılama hemde yengemin rahatsızlığı sebebiyle benim tarafa gelemeyeckler zaten abim hafta içi dönecek belkide yine karşılara gidicez bugün haftalardır dinlenmiş değilim yahu...

birde kızlar benim kalbimde bir pırpır var dünden beri..sanki heyecan ya da korku ibaresi gibi...Allah korusun panik atak başlangıcımı ki diye düşündüm annem yıllardır çekiyor...ben bunu yenmeliyim...

Listeler için ellerinize sağlık Yena ve Eliz...dereceye girenlere tebrik birde öpücük

şimdik ben kaçar

sonunda listedeyim tşklerrr yenam ve eliz emeğinize sağlık

nevzamansız ve efemmmm iyi dilekleriniz için tşk ederim kızlar en çok ihtiyacım olan şeydir dua allah razı olsunn

tebriklerrr ne demiştik gitsin gitsin kilolarrr

enee boşanıyomusunuz hakkınızda hayırlısı olsun cnm zor bi süreç olabilir ama geçicek cnm çok şükür ki çocuk yok

sağol cnm beniiiimm aynen gitsin kilocuklar hepsine yallah

günaydın kızçeleeer
benim oğlan sağolsun erkenden uyanmıs numarası yapıp kendini sallattırıp benim uykumu açıp uyudu
kısacası anasına sen kalk çok yattın deyip kendi yattı afacan nolcak
bende kahvaltı etmeden size bi bakem dedim

Canım arkadaşlarım,

hepiniz desteğiniz için sağolun. Allaha şükür aştık inşallah sorunları. Ben uzun zamandır çok depresifim, bu eşimi de etkiliyor. destek olmaya çalışırken bilmeden daha çok incitiyor beni. geçen akşam da yine böyle bi anda söylemem gereken bi şey söyledim ama aştık şükür, affetti yani. zaten ne gelirse başımıza dilimizden geliyor... çok teşekkür ederim hepinize.

Elizcim liste için ellerine sağlık, yoruldun sınav önü. amcana da çok geçmiş olsun, inşallah tedaviyle atlatır bir an önce. Ayrıca sınavda da başalarılar, belki güzel bir puan alırsın hazırlanmamış olsan da :)

Aynurum ben seni arayamadım dün sıkıntıdan. Gittiniz mi bilmiyorum ama her şeyin hayırlısı kuzum.

Esracım sağol desteğin için. ben de dün düşündüm bi ara ciddi ciddi, ama sevgi engel oluyor bu düşüncelere. Sen de bi şans daha ver kuzum, sorunu bilmiyorum ama biz erkeklerle çok farklıyız. eminim senin algıladığın gibi değildir onun gözünde olay. Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin.

Yenam, düşünceli arkadaşım ne özürü. Eşinin doğum günü kutlu olsun, bir ömür çok mutlu, sağlıklı olursunuz inşallah canım benim
Liste için de ellerine sağlık, gecenin bir yarısı uğraşmışsın bir sürü

Nevinim unut o pırpırı, inşallah sadece yorgun olduğundandır. keşke biraz dinlenebilsen, geçmiş olsun canım. sanırım bende de kaygı bozukluğu var, panik atağın bi öncesi oluyor. inşallah ilerlemez de sağlığımıza kavuşuruz.

kızlar moralim bozuk diye ölçülerini bildirmekten çekinmeyin, listeyi yapacağım :) pazartesiye kadar süre size

hepinize hayırlı, neşeli bir haftasonu diliyorum. görüşmek üzere.

tbrkler kızlar aynennn tamm gaz devaaaam

cnm sınavda başarılar umarım güzel geçer

cnm sevindim düzeltmenize işte evlilik böyle bişey sorunsuz olmuyo
ahanda bizde taze taze dün akşam kavga ettik bide afacan var adam gibi kavgada olmuyo evde
önceden bağırır çağırırdım şimdi çocuk var diye kavgalarımız bile tatsız yahu
şaka bi yanda kavgasız tartışmasız evlilik olmuyo oyuzden napcaaaz çok kafaya takmıycaz bazen he he diyip geçcez
tabi problem aldatma vs gibi büyük değilse gerisi aşılıyo çünkü ve insan yıprandıgıyla kalıyo

çok sevindim canım problemlerinizi çözdüğünüze insan acayip rahatlıyor resmen huzura eriyor yaa umarım bir daha olmaaz kuzumcumm çok mutlu olursunuz benim olayım artık başka bir boyutta burda anlatmıyorum kimsenin kafası şişmesin ama olayın iç yüzünü bilsen bana hak vereceğin kesin hatta nasıl bu kadar sabrettin de diyebilirsin o yüzden rabbim cümlemiz için hayırlısınınasip eder inşallah ...

enee boşanıyomusunuz hakkınızda hayırlısı olsun cnm zor bi süreç olabilir ama geçicek cnm çok şükür ki çocuk yok

sağol cnm beniiiimm aynen gitsin kilocuklar hepsine yallah

evet maalesef bir yuvanın yıkılmasına sebep olanları ben allaha havale ettim bundan herşey umarım daha güzel olur beni en çok zorlayacak şey küçük bi yerde yaşamam olacak rabbim yardımcım olsun inşallahh

ben hep kendimi yetmişleri görmüş olarak hayal ediyorum ama biliyorum ki bu sefer olacak yakın kilolarımz seninle azmimiz daim olsun inşallah

cnm sanırım kv tarafından oluştu sizin problemler haklı oldugunada eminim insan kolayla bu noktaya gelmiyor
inş hakkınızda hayırlı olan olur bazen boşanmalar çok daha hayırlı oluyo ama yinede düzeltilebilcek bi durum varsa düzelir
evlilik kolay oluyo ama yıkılması gerçekten zor ama şu da bi tavsiye eğer düzelip dvm edicekseniz bile çocuk epey bi vakit yapma
yani emin olana kadr çünkü çocuk olunca boşanmak bin kat daha zorlaşıyo yakın bi arkadaşımdan biliyorum kızı var boşandı epey zorlandı hem çocuk açısından hem kendi açısından Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin cnm benim

Amiiin arkadaşım inşallah görcez yetmişleri niyeyse bu sefer banada olcak gibi geliyo

slm kızlar dün misafirlerim vardı bildirim yapıp çıktım şimdi geçmişi okudum kilo veren herkesi tebrik ediyorum özellikle elizim seni süpersin anlat biara neler yaptığını maşallah diyorum sana spor konusundada filiz harikasın sanada maşallahesramm allah yardıncın olsun boşanmak çok zor gerçekten inş düzeltirsiniz sorunlarınızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…