No | Kullanıcı | 1.Hafta | 1.Hafta (Fark) | 2.Hafta | 2.Hafta (Fark) | 3.Hafta | 3.Hafta (Fark) | 4.Hafta | 4.Hafta (Fark) | Aylık Sonuç |
1 | asumanzeynep | 83,3 | +0,4 | 83,5 | +0,2 | 84,7 | +1,2 | |||
2 | ayşe_c52 | 116,7 | 116,7 | Aynı | 116,7 | Aynı | ||||
3 | nevzamansız | 99,5 | Aynı | 98,8 | -0,7 | 98,8 | Aynı | |||
4 | YENA | 96,5 | +0,6 | 96,5 | Aynı | 96,5 | Aynı | |||
5 | Ceco34 | İzinli | İzinli | 97 | ||||||
6 | efeeeem | 89,7 | -0,5 | 89,5 | -0,2 | 89,5 | Aynı | |||
7 | nothingg | 96 | Aynı | 95,5 | -0,5 | 95 | -0,5 | |||
8 | yağmurgözlü | ? | 106,5 | 106,5 | Aynı | |||||
9 | dafi | İzinli | 89,5 | 89,8 | +0,3 | |||||
10 | elizabeth_bath | 93,4 | -1,1 | 92,2 | -1,2 | 89,4 | -2,8 | |||
11 | koizumirisa | 106,6 | ||||||||
12 | Pınar110 | 94 | Aynı | 92,8 | -1,2 | ? | ||||
13 | Meyra | İzinli | 98,1 | 97,6 | -0,5 | |||||
14 | Nursena | İzinli | İzinli | İzinli | ||||||
15 | kitkurdu | 97 | -0,4 | 97 | Aynı | 97,5 | +0,5 | |||
16 | Clutch | İzinli | İzinli | 85 | ||||||
17 | Nilceeee | 103,5 | ||||||||
18 | esrammm00 | 101,9 | ||||||||
19 | ||||||||||
20 | pomogranate | 103,6 | -0,2 | 103,1 | -0,5 | 102,7 | -0,4 | |||
21 | y.o.l.c.u | 87,5 | ? | İzinli | ||||||
22 | Gökçe_İremim | 93,4 | -0,1 | 93,2 | -0,2 | İzinli | ||||
23 | karye | 83,1 | -1,3 | 82,6 | -0,5 | 82,5 | -0,1 | |||
24 | mehtabb | 92,5 | 92,5 | Aynı | 93 | +0,5 | ||||
25 | 1,73 | İzinli | 112,3 | 110,5 | -1,8 | |||||
26 | asuhan | 97 | +0,2 | 97,9 | +0,9 | 97,8 | -0,1 |
HAFTANIN 1.si ____________ - 2,8 kg. _______ elizabeth_bath:124:
HAFTANIN 2.si ____________ - 1,8 kg. ________________ 1,73:81:
HAFTANIN 3.leri __________ - 0,5 kg. _______ Meyra & nothingg:122:
Teşekkürler tatlışııımtebrikler kızlaaaarrr
Arkadaşlar,
Sizden çok özür diliyorum liste için...
bugün eşimin doğumgünü olduğundan kayınvaldemin haber vermeden planladığı programına iştirak etmek zorunda kaldık mecburen..
Eve döndüğüm de hazırlarım..gündüz iş var dı akşam bu olay oldu haber bile veremedim size..
Ben uyuyamadım :26: Sabah da sınav var bakalım hayırlısı ne olacaksa... Battı yatak sanki, bir türlü uyuyamadım. Güya ben panik olan bir insan değilim, lafta...
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey güzel sonuçlanırcanım arkadaşım benimmm
seni şu an benim kadar kimse iyi anlayamaz çünkü aynı durumdayız ama ben genel olarak sonuçlandırdım artık kafamda bazı şeyleri yani bitiyor boşanıyorum ben böyle olmaması için çok çabaladım ama artık acizim elimden bişey kalmıyor bu durumda işle de konuştum geri dönücem sanırımm benim için de çok kötü bir dönemm rabbim sana hayırlı kapılar açar inşallahhh
Kızlar tebrik ederim
pomogranate 550 dk :124::124::129: dafi 360 dk koizumirisa 330 dk elizabeth_bath 330 dk esrammm00 300 dk efeeeeemmm 240 dk nilceeeee 210 dk karye 150 dk meyra__ 120 dk ceco34 60 dk
Spor birincimiz Pomogranatee
Spor ikincimiz dafi
Spor üçüncülerimiz koizumirisa ve elizabeth_bath
Ve tabiki torpilli birincimiz mehtapcım isee 600 dk:124::124:
Filiz maşallah canım yine açık ara farkla birincisin :)
Gitgide kalabalıklaşıyor listemiz çok güzel
Yenam eşinin doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu senelere sizlerle birlikteArkadaşlar,
bugün eşimin doğumgünü olduğundan kayınvaldemin haber vermeden planladığı programına iştirak etmek zorunda kaldık mecburen..
Eve döndüğüm de hazırlarım..gündüz iş var dı akşam bu olay oldu haber bile veremedim size..
evde dura dura izlemediğim şey kalmadı yaüniversiteye giderken yurtta arkadasım izlerdi o alıştırdı o zamandan beri bunları izliyorum hep. annem oturur tvdan dizi izler ben kulaklıgımı takar bilgisayardan izlerim. criminal mindste güzel ya ben onu çok izleyemedim sıra gelmedi. bi ara başlamayı düşünüyorum 9 sezon oldugundan gözüm korkuyor
canım amcana Allah şifa versin :26:
giden kilolarınada çok sevindim ayrıcaaa çok kıskandımbirinci belli ikinci kim
canım benim inşallah vize sorunu çözülür bir an önce. bizim bu devlet diyanet işleri karmakarışık umarım sorun olmaz
senin kızla yer değişimi yapabilirim anneciğine söyle benide alsın o kampaşööööyleee kırbacı vurucak biri lazım bana o vursun ben koşayım o vursun ben koşayım sen üzülme hiç, ses etme çok .değerini anlasın. nasılsa dönecek oda biliyor. o naza çekiyorsa sende çek kendini naza. nazlı cecoşum
ablaaaa seni çok özledik yaaaaaaaaaaa
ahahahahagörünce kahkaha attım resmen. Allah iyiliğini versin kuzum ya hala gülüyorum birinciyimm uleeeeeeeennn torpilli morpilli birinciyim ya ona bakın teşekkür ederim hayatım neşem yerine geldi
torpilsiz sporcularıda esefle kınıyorum beni geçebileceginizi mi sandınızşaka şakaa tebrikler hatunlaaarr darısı başıma umarım yatarken verdiğim spor yapacagım kararlarımı uyandıgım zaman uygularım
iyiki dogdun enişte gönül isterdi bir hediye verelim ama dünyanın en güzel hediyesini çoktan kapmışsın sen nilüfer ablacıgımdan daha güzel hediye mi olur yaaaaaaaaaaavvv nice güzel seneler geçirmenizi dilerim..
esracım (clutch) sorunlarınızı umarım kısa sürede çözebilirsiniz. biliyorumki sen bunu çok istiyorsun ne diyebilirim pek bilmiyorum evlilik başka bişey sanırım yaşamadan biraz zor anlamam. dua et bol bol. bende ediyorum Rabbim hayırlı sevgi dolu hayat nasip etsin size
SELAM HATUNLARRR,
dün akşam kardeşim geldi bugün iki makine çamaşır yıkadım sayesinde. insan kılıgını kıyafetini yıkarda getirir yaa şapşal kız bide kirli temiz valize tıkmış getirmiş mecbur onlarda yıkandı. camasır asacak yer kalmadıgı için 2 makinelik çamasırda beklemede.
benimde arkadaşım geldi bugün. yarın onada görücüye gelceklermiş düğünde birinin annesi görmüş yarın kapıp oglunu görmeye geliceklermiş arkadaşımda belki hayırlı olur dedi. ee tüm arkadaşlar evlenince bi yerden başlamak lazım diyoryarını bekliyor heyecandanda ölüyor ya çirkinse ya beni begenmezse biz ne konuşcazki diye akşama kadar başımı yedi. birde iş bulduk bana sanırım bir arkadaşının aracılıgıyla. ptesi görüşmeye gidicez inşallah bakalım nolcak.
bu geçen hafta düğünü olan akrabaların yalovada yazlıkları vardı oraya gittiler annemde hafta sonu tatil diye bugün akşamdan gitti. azıcık gezsin denize girsin. bayılıyor denize yüzme bilmesedekardeşcezimde mahalleden arkadaslarıyla dondurma yemeye gittiler benide çağırdılarda beraber takılsınlar istedim ne zamandır görüşmüyorlar ( hoş o arayı telefonla kapatmışlardırda neyseeee ) hasret gidersinler. bende kaldım öyle evde. market katalogu inceliyorum. züccaciye ürünlerine bakıyorum. önceden çok çeyizlik alıyordum artık almıyorum ama hüzünlü bir şekilde bakıyorum eskiden hayallerim vardı artık yok sanırım ondan bak bi hüzünlendim ben şu torpilli spor listeme bakayımda güleyim azıcık keyifleneyim
Kuzum işin için hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi bi yer olurhahah mehtabcıımm sevindim eğer güldürebildiysemGönüllerin birincisi ilan ettim seni
Yarın KPSS olduğunu bir saat önce hatırladım ve bir kez daha ne kadar sorumsuz bir öğrenci olduğumu kanıtlamış oldumSınav giriş belgesini zar zor çıkarttım babamdan gizli gizli kızmasın, dalga geçmesin benle diye
Kızlar tebrik ederimHAFTANIN 1.si ____________ - 2,8 kg. _______ elizabeth_bath:124:
dediğin gibi hayırlısı canım evet çok üzüldüm ama geçti...saolasın dualarına aminnn diyorum..nekadr saçma eltinin yaptıgı neymiş üzülceksiniz diye söylememiş hey yarabbim asıl böyle üzdüler
boşver gitsin kafanada hiiiç takma herşeyin vakti zamanı var verende Allah alanda
benim mesela bu oğlumdan önce bi düşüğüm var ozaman çok üzülmüştüm ama sonra anladım ki hayırlı olan buydu
ve ikincisinde Rabbim dünyalar güzeli sağlıklı bi evlat nasip etti çok şükür oyuzden hiiç takma kafana Allah büyük
yengen içinde hayırlısı olsun cnm Rabbim tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşallah
ablacım aminn diyorum öncelikle...inşallah bende hala olurum kendimden önce onlara istiyorum...Elizcim amcana acil şifalar versin rabbim
Nevincim abinlerinde inşallah tutunur minik mucizeleri Allah tamamına erdirir.rabbim tüm isteyenlere versin
hakkınızda hayırlısı olur inşallah bir umut doğar ve yuvanız yıkılmaz Esracım sen kv ile beraber yaşadığınızdan bahsetmiştin sanırım aile ile yaşayan erkekler rahata alışıyor benimde yakın bir arkadaşım aynı durumda...Rabbim kolaylık versin herkesin sınavı farklı farklı...canım arkadaşım benimmm
seni şu an benim kadar kimse iyi anlayamaz çünkü aynı durumdayız ama ben genel olarak sonuçlandırdım artık kafamda bazı şeyleri yani bitiyor boşanıyorum ben böyle olmaması için çok çabaladım ama artık acizim elimden bişey kalmıyor bu durumda işle de konuştum geri dönücem sanırımm benim için de çok kötü bir dönemm rabbim sana hayırlı kapılar açar inşallahhh
aşkolsun canım benim...ne demek asıl sen hakkını helal et...eniştemizin doğum günü kutlu olsun hep huzurla sağlıkla yaşayın inşallah...Arkadaşlar,
GÜNAYDIN GÜZELLERRRRRR
Bir cumartesi günü daha geldi ve ben yine aynı şikayette bulunacam neden cumartesi günleri çalışılır ya oooooffff of neyse yapcak bişey yok çok şükür halimize diyim katlanıcaz
Kızlar ben dün gençlik parkına gittim eşimle benim sıpayı annem köye götürdü bizde eşimle gençliğimize döndük azıcık güzeldi yani
lık
sonunda listedeyim tşklerrr yenam ve eliz emeğinize sağlık
No Kullanıcı 1.Hafta 1.Hafta (Fark) 2.Hafta 2.Hafta (Fark) 3.Hafta 3.Hafta (Fark) 4.Hafta 4.Hafta (Fark) Aylık Sonuç 1 asumanzeynep 83,3 +0,4 83,5 +0,2 84,7 +1,2 2 ayşe_c52 116,7 116,7 Aynı 116,7 Aynı 3 nevzamansız 99,5 Aynı 98,8 -0,7 98,8 Aynı 4 YENA 96,5 +0,6 96,5 Aynı 96,5 Aynı 5 Ceco34 İzinli İzinli 97 6 efeeeem 89,7 -0,5 89,5 -0,2 89,5 Aynı 7 nothingg 96 Aynı 95,5 -0,5 95 -0,5 8 yağmurgözlü ? 106,5 106,5 Aynı 9 dafi İzinli 89,5 89,8 +0,3 10 elizabeth_bath 93,4 -1,1 92,2 -1,2 89,4 -2,8 11 koizumirisa 106,6 12 Pınar110 94 Aynı 92,8 -1,2 ? 13 Meyra İzinli 98,1 97,6 -0,5 14 Nursena İzinli İzinli İzinli 15 kitkurdu 97 -0,4 97 Aynı 97,5 +0,5 16 Clutch İzinli İzinli 85 17 Nilceeee 103,5 18 esrammm00 101,9 19 20 pomogranate 103,6 -0,2 103,1 -0,5 102,7 -0,4 21 y.o.l.c.u 87,5 ? İzinli 22 Gökçe_İremim 93,4 -0,1 93,2 -0,2 İzinli 23 karye 83,1 -1,3 82,6 -0,5 82,5 -0,1 24 mehtabb 92,5 92,5 Aynı 93 +0,5 25 1,73 İzinli 112,3 110,5 -1,8 26 asuhan 97 +0,2 97,9 +0,9 97,8 -0,1
canım arkadaşım benimmm
tebriklerrr ne demiştik gitsin gitsin kilolarrr
Ellerine sağlık ablacım
Teşekkürler tatlışııım
Ben uyuyamadım :26: Sabah da sınav var bakalım hayırlısı ne olacaksa... Battı yatak sanki, bir türlü uyuyamadım. Güya ben panik olan bir insan değilim, lafta...
Canım arkadaşlarım,
hepiniz desteğiniz için sağolun. Allaha şükür aştık inşallah sorunları. Ben uzun zamandır çok depresifim, bu eşimi de etkiliyor. destek olmaya çalışırken bilmeden daha çok incitiyor beni. geçen akşam da yine böyle bi anda söylemem gereken bi şey söyledim ama aştık şükür, affetti yani. zaten ne gelirse başımıza dilimizden geliyor... çok teşekkür ederim hepinize.
Elizcim liste için ellerine sağlık, yoruldun sınav önü. amcana da çok geçmiş olsun, inşallah tedaviyle atlatır bir an önce. Ayrıca sınavda da başalarılar, belki güzel bir puan alırsın hazırlanmamış olsan da :)
Aynurum ben seni arayamadım dün sıkıntıdan. Gittiniz mi bilmiyorum ama her şeyin hayırlısı kuzum.
Esracım sağol desteğin için. ben de dün düşündüm bi ara ciddi ciddi, ama sevgi engel oluyor bu düşüncelere. Sen de bi şans daha ver kuzum, sorunu bilmiyorum ama biz erkeklerle çok farklıyız. eminim senin algıladığın gibi değildir onun gözünde olay. Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin.
Yenam, düşünceli arkadaşım ne özürü. Eşinin doğum günü kutlu olsun, bir ömür çok mutlu, sağlıklı olursunuz inşallah canım benim
Liste için de ellerine sağlık, gecenin bir yarısı uğraşmışsın bir sürü
Nevinim unut o pırpırı, inşallah sadece yorgun olduğundandır. keşke biraz dinlenebilsen, geçmiş olsun canım. sanırım bende de kaygı bozukluğu var, panik atağın bi öncesi oluyor. inşallah ilerlemez de sağlığımıza kavuşuruz.
kızlar moralim bozuk diye ölçülerini bildirmekten çekinmeyin, listeyi yapacağım :) pazartesiye kadar süre size
hepinize hayırlı, neşeli bir haftasonu diliyorum. görüşmek üzere.
Canım arkadaşlarım,
hepiniz desteğiniz için sağolun. Allaha şükür aştık inşallah sorunları. Ben uzun zamandır çok depresifim, bu eşimi de etkiliyor. destek olmaya çalışırken bilmeden daha çok incitiyor beni. geçen akşam da yine böyle bi anda söylemem gereken bi şey söyledim ama aştık şükür, affetti yani. zaten ne gelirse başımıza dilimizden geliyor... çok teşekkür ederim hepinize.
Elizcim liste için ellerine sağlık, yoruldun sınav önü. amcana da çok geçmiş olsun, inşallah tedaviyle atlatır bir an önce. Ayrıca sınavda da başalarılar, belki güzel bir puan alırsın hazırlanmamış olsan da :)
Aynurum ben seni arayamadım dün sıkıntıdan. Gittiniz mi bilmiyorum ama her şeyin hayırlısı kuzum.
Esracım sağol desteğin için. ben de dün düşündüm bi ara ciddi ciddi, ama sevgi engel oluyor bu düşüncelere. Sen de bi şans daha ver kuzum, sorunu bilmiyorum ama biz erkeklerle çok farklıyız. eminim senin algıladığın gibi değildir onun gözünde olay. Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin.
Yenam, düşünceli arkadaşım ne özürü. Eşinin doğum günü kutlu olsun, bir ömür çok mutlu, sağlıklı olursunuz inşallah canım benim
Liste için de ellerine sağlık, gecenin bir yarısı uğraşmışsın bir sürü
Nevinim unut o pırpırı, inşallah sadece yorgun olduğundandır. keşke biraz dinlenebilsen, geçmiş olsun canım. sanırım bende de kaygı bozukluğu var, panik atağın bi öncesi oluyor. inşallah ilerlemez de sağlığımıza kavuşuruz.
kızlar moralim bozuk diye ölçülerini bildirmekten çekinmeyin, listeyi yapacağım :) pazartesiye kadar süre size
hepinize hayırlı, neşeli bir haftasonu diliyorum. görüşmek üzere.
enee boşanıyomusunuzhakkınızda hayırlısı olsun cnm zor bi süreç olabilir ama geçicek cnm çok şükür ki çocuk yok
sağol cnm beniiiimm aynen gitsin kilocuklar hepsine yallah
evet maalesef bir yuvanın yıkılmasına sebep olanları ben allaha havale ettim bundan herşey umarım daha güzel olur beni en çok zorlayacak şey küçük bi yerde yaşamam olacak rabbim yardımcım olsun inşallahh
ben hep kendimi yetmişleri görmüş olarak hayal ediyorum ama biliyorum ki bu sefer olacak yakın kilolarımz seninle azmimiz daim olsun inşallah