Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si ____________ - 2,8 kg. _______ elizabeth_bath :KK19::nazar::KK9::KK8::124::21::KK71:

HAFTANIN 2.si ____________ - 1,8 kg. ________________ 1,73 :KK19::nazar::81::21::KK66::KK64::KK71:

HAFTANIN 3.leri __________ - 0,5 kg. _______ Meyra & nothingg :KK19::nazar::KK9::KK24::122::KK71:

ellerine sağlık liste için her hafta emek veriyorsun...
kilo verenler ama özellikle listeye girenler:nazar::KK12: harikasınız

Son düzenleme:
günaydın kızlar..
iyi haftasonları
ben bu gün temizlik yapacağım ama meraktanda duramadım bi koşu geldim...
güzel bi gün dilerim öpüyorum hepinizi

Canım arkadaşlarım,

hepiniz desteğiniz için sağolun. Allaha şükür aştık inşallah sorunları. Ben uzun zamandır çok depresifim, bu eşimi de etkiliyor. destek olmaya çalışırken bilmeden daha çok incitiyor beni. geçen akşam da yine böyle bi anda söylemem gereken bi şey söyledim ama aştık şükür, affetti yani. zaten ne gelirse başımıza dilimizden geliyor... çok teşekkür ederim hepinize.

Elizcim liste için ellerine sağlık, yoruldun sınav önü. amcana da çok geçmiş olsun, inşallah tedaviyle atlatır bir an önce. Ayrıca sınavda da başalarılar, belki güzel bir puan alırsın hazırlanmamış olsan da :)

Aynurum ben seni arayamadım dün sıkıntıdan. Gittiniz mi bilmiyorum ama her şeyin hayırlısı kuzum.

Esracım sağol desteğin için. ben de dün düşündüm bi ara ciddi ciddi, ama sevgi engel oluyor bu düşüncelere. Sen de bi şans daha ver kuzum, sorunu bilmiyorum ama biz erkeklerle çok farklıyız. eminim senin algıladığın gibi değildir onun gözünde olay. Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin.

Yenam, düşünceli arkadaşım ne özürü. Eşinin doğum günü kutlu olsun, bir ömür çok mutlu, sağlıklı olursunuz inşallah canım benim :KK16:
Liste için de ellerine sağlık, gecenin bir yarısı uğraşmışsın bir sürü :KK16: :KK16: :KK16:

Nevinim unut o pırpırı, inşallah sadece yorgun olduğundandır. keşke biraz dinlenebilsen, geçmiş olsun canım. sanırım bende de kaygı bozukluğu var, panik atağın bi öncesi oluyor. inşallah ilerlemez de sağlığımıza kavuşuruz.

kızlar moralim bozuk diye ölçülerini bildirmekten çekinmeyin, listeyi yapacağım :) pazartesiye kadar süre size :KK53:

hepinize hayırlı, neşeli bir haftasonu diliyorum. görüşmek üzere.

canım benim halletmişsiniz problemi çok sevindim olmaz inşallah bir daha...

evet dinlenmem lazım artık herkesi herşeyi kafaya takmaktan kendimi unutmuşum..kendime çok büyük haksızlık yaptığımı düşünüyorum artık...aman diyim panik atak çok zor bir durum annem yıllardır atlamadı kendi kendimizi motive edicez artık..

Ben Aynurla dün konuştum pazar gününe ertelenmiş şimdilik ama kesin değil..herşeyi hazırlamışlar haber bekliyorlarmış...

öptüm seni:KK54:

selam fıstıklarr :KK16::KK16::KK16:

mutlu , huzurlu ,bol eksili bir haftasonu olsun ,inşAllahh :KK34::KK34::KK34:

kilo veren & veremeyen , spor yapan & yapamayan herkesleri tebrik ederim , azminiz daim olsuunn
:KK9::KK9:

Yenam & Elizim ellerinize emeğinize sağlıkk
:KK16::KK16::KK16:

buarada biz halen beklemedeyiz , henüz bir haber yokk , bakalım hayırlısı olsunn , öperim herkesi , Allaha emanet olun
:KK54::KK54::KK54:

hay allahım yaaa.....
neyse bu mesajından sonra az da olsa yinede uyumuşundur inşaallah canım benim....
rabbim sınavında yardımcın olsun inşaallah canım....
öpüyorum:KK54:

6da uyuyabildim, 7buçukta da geri uyandırıldım :KK14::KK14:
GÜNAYDIN GÜZELLERRRRRR
Bir cumartesi günü daha geldi ve ben yine aynı şikayette bulunacam neden cumartesi günleri çalışılır ya oooooffff of neyse yapcak bişey yok çok şükür halimize diyim katlanıcaz :KK34::KK34:
Kızlar ben dün gençlik parkına gittim eşimle benim sıpayı annem köye götürdü bizde eşimle gençliğimize döndük azıcık güzeldi yani :KK16::KK16:

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey güzel sonuçlanır:KK34::KK34:

Kızlar tebrik ederim :KK9::KK9:
Elizim eline koluna emeğine sağlık :KK16::KK16::KK16:

Yenam eşinin doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu senelere sizlerle birlikte :KK16::KK16:

Kuzum işin için hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi bi yer olur :KK34::KK34::KK34:

Kızlar tebrik ederim :KK9::KK9::KK9:
Yenam eline koluna emeğine sağlık :KK16::KK16::KK16:

sonunda listedeyim tşklerrr yenam ve eliz emeğinize sağlık :KK54:

nevzamansız ve efemmmm iyi dilekleriniz için tşk ederim kızlar en çok ihtiyacım olan şeydir dua allah razı olsunn:KK19:

tbrkler kızlar aynennn tamm gaz devaaaam :KK8::KK8::nazar:

cnm sınavda başarılar umarım güzel geçer :KK16::KK16:

İyi dilekleriniz için teşekkürler ama sınav pek iç açıcı değildi :KK1::KK1:
çok sevindim canım problemlerinizi çözdüğünüze insan acayip rahatlıyor resmen huzura eriyor yaa umarım bir daha olmaaz kuzumcumm çok mutlu olursunuz benim olayım artık başka bir boyutta burda anlatmıyorum kimsenin kafası şişmesin ama olayın iç yüzünü bilsen bana hak vereceğin kesin hatta nasıl bu kadar sabrettin de diyebilirsin o yüzden rabbim cümlemiz için hayırlısınınasip eder inşallah ...
Canım şimdi gördüm ben boşanmak üzere olduğunu. Rabbim hayırlısını versin hakkında.
Dertleşmek, sıkıntını anlatmak istersen bir özel mesaj kadar uzağındayım bilesin.
Sakın içine atıp da canını sıkma daha da..
slm kızlar dün misafirlerim vardı bildirim yapıp çıktım şimdi geçmişi okudum kilo veren herkesi tebrik ediyorum özellikle elizim seni süpersin anlat biara neler yaptığını maşallah diyorum sana :nazar:spor konusundada filiz harikasın sanada maşallah:nazar:esramm allah yardıncın olsun boşanmak çok zor gerçekten inş düzeltirsiniz sorunlarınızı...

Sağol canım teşekkürler :KK16: Düzenli besleniyorum, aç olmasam da ufak tefek yiyorum bir şeyler metabolizmam durmasın diye, spor yapmaya başladım düzenli. Hmm bunlardan başka bir şey yapmıyorum :44::KK1::KK1:

selam fıstıklarr :KK16::KK16::KK16:

mutlu , huzurlu ,bol eksili bir haftasonu olsun ,inşAllahh :KK34::KK34::KK34:

kilo veren & veremeyen , spor yapan & yapamayan herkesleri tebrik ederim , azminiz daim olsuunn
:KK9::KK9:

Yenam & Elizim ellerinize emeğinize sağlıkk
:KK16::KK16::KK16:

buarada biz halen beklemedeyiz , henüz bir haber yokk , bakalım hayırlısı olsunn , öperim herkesi , Allaha emanet olun
:KK54::KK54::KK54:

Ahh ahh heyecanla kaldırdılar ayağa, bekletiyorlar şimdi. Daha da heyecanlıdır o şekilde beklemek :KK31::KK31:
Sen de Allah'a emanet ol canım. İnşallah yolculuk görünür artık bir an önce

selamun aleyküm kızlaar
eliz ve yanacım ellerinize sağlık
listeye giren arkadaşları tebrik ederim
geçmişe bir göz attım hemen çıkmalıyım eşim gelmek üzere köye düğüne gidiyorum :KK3:
Allah a emanet olun :KK54::KK16:

Esram kuzum eşinle barışmana çok sevindim rabbim bir daha yaşatmasın inşallah çok öpüyorum:KK16::KK16:

Nevinim inşallah öle bi durum yoktur kendinde sölüyosun biraz kendine vakit ayırmaya bak kuzum :KK16::KK16:

Aynurum inşallah biran önce haber gelirde sizde böle arada kalmazsınız :KK34::KK34::KK34:

Elizim kuzum sınav iyi geçmemiş hayırlısı olsun zaten deneme demiştin bir dahaki seneye daha iyi olur inşallah :KK16::KK16:

Son düzenleme:
selamun aleyküm kızlaar
eliz ve yanacım ellerinize sağlık
listeye giren arkadaşları tebrik ederim
geçmişe bir göz attım hemen çıkmalıyım eşim gelmek üzere köye düğüne gidiyorum :KK3:
Allah a emanet olun :KK54::KK16:

Aleyküm selam ablacım sende Allaha emanet ol dikkat et kendine çok öpüyorum :KK54::KK54:

selam kızlar,
bugün çok huysuzum. saat 10da uyandım 12ye kadar uyumak için ugraştım niye kalkmadıysam bilmiyorum. sonra kardeşim geldi yanıma uzandı tvnu actı 1 saatte ozaman şekerleme yaptık saat oldu 1 tabi. dedik artık kalkalımda kahvaltı yapalım cozuttuk tabi biraz. ya ben bu kızı okadar bekledim gelsin beni disipline soksun diyet için kamçılasın diye ama olmadı bugünlük :KK1::KK56::KK56:

Arkadaşlar,

Sizden çok özür diliyorum liste için...
bugün eşimin doğumgünü olduğundan kayınvaldemin haber vermeden planladığı programına iştirak etmek zorunda kaldık mecburen..
Eve döndüğüm de hazırlarım..gündüz iş var dı akşam bu olay oldu haber bile veremedim size..

Ailenizle birlikte nice güzel yılları birlikte huzur ve mutlulukla paylaşın Yenacığım

Canım arkadaşlarım,

hepiniz desteğiniz için sağolun. Allaha şükür aştık inşallah sorunları. Ben uzun zamandır çok depresifim, bu eşimi de etkiliyor. destek olmaya çalışırken bilmeden daha çok incitiyor beni. geçen akşam da yine böyle bi anda söylemem gereken bi şey söyledim ama aştık şükür, affetti yani. zaten ne gelirse başımıza dilimizden geliyor... çok teşekkür ederim hepinize.

Elizcim liste için ellerine sağlık, yoruldun sınav önü. amcana da çok geçmiş olsun, inşallah tedaviyle atlatır bir an önce. Ayrıca sınavda da başalarılar, belki güzel bir puan alırsın hazırlanmamış olsan da :)

Aynurum ben seni arayamadım dün sıkıntıdan. Gittiniz mi bilmiyorum ama her şeyin hayırlısı kuzum.

Esracım sağol desteğin için. ben de dün düşündüm bi ara ciddi ciddi, ama sevgi engel oluyor bu düşüncelere. Sen de bi şans daha ver kuzum, sorunu bilmiyorum ama biz erkeklerle çok farklıyız. eminim senin algıladığın gibi değildir onun gözünde olay. Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin.

Yenam, düşünceli arkadaşım ne özürü. Eşinin doğum günü kutlu olsun, bir ömür çok mutlu, sağlıklı olursunuz inşallah canım benim :KK16:
Liste için de ellerine sağlık, gecenin bir yarısı uğraşmışsın bir sürü :KK16: :KK16: :KK16:

Nevinim unut o pırpırı, inşallah sadece yorgun olduğundandır. keşke biraz dinlenebilsen, geçmiş olsun canım. sanırım bende de kaygı bozukluğu var, panik atağın bi öncesi oluyor. inşallah ilerlemez de sağlığımıza kavuşuruz.

kızlar moralim bozuk diye ölçülerini bildirmekten çekinmeyin, listeyi yapacağım :) pazartesiye kadar süre size :KK53:

hepinize hayırlı, neşeli bir haftasonu diliyorum. görüşmek üzere.

barıştığınıza sevindim canım:)
inan aklımdaydın hep ne yaptı acaba diye? bende rahatladım:)
:KK54::KK54:

şu linkten ben kendi adıma çok şey öğrendim, eğer okurum dersen diye sanada vermek istedim bu linki:)
Aile geçimsizliği ve çözüm yolları hakkında bilgi verir misiniz? Eşim ile her kavgada bana, yarın seni boşayacağım, diyor. Psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum. | Sorularla İslamiyet

canım arkadaşım benimmm

seni şu an benim kadar kimse iyi anlayamaz çünkü aynı durumdayız ama ben genel olarak sonuçlandırdım artık kafamda bazı şeyleri yani bitiyor boşanıyorum ben böyle olmaması için çok çabaladım ama artık acizim elimden bişey kalmıyor bu durumda işle de konuştum geri dönücem sanırımm benim için de çok kötü bir dönemm rabbim sana hayırlı kapılar açar inşallahhh

canım bi arkadaşın olarak düşüncelerimi söylemek istedim sana.
eğer gerçekten büyük sebepler yoksa evliliği bitirmek için, sabret derim.
evlilik çok mühim bi konu, sabır ister, en son çare boşanma olarak görülmeli....
sonradan pişman olacağın bişeyi sakın yapma canım.
bana bunu bi psikolog söyledi; çok büyük olmayan hatalardan dolayı eşinden zamanında boşandığını, ama şuan çok pişman olduğunu söyledi, farklısı yok hepsi aynı dedi, bize sabretmek düşüyor dedi, şuan evim arabam param herşeyim var ama çok pişmanım dedi:KK43:
hatta bunlar olmasaydıda ben boşanmasaydım dedi....
gerçekten bunları bizzat bana kendi dedi bi psikolog.....
hani çok çok çok iyi düşün canım bu aşamada.......
umarım kendimi anlatabildim sana, amacım sadece sana faydalı olmaya çalışmak canım......
öpüyorum seni.

Canım şimdi gördüm ben boşanmak üzere olduğunu. Rabbim hayırlısını versin hakkında.
Dertleşmek, sıkıntını anlatmak istersen bir özel mesaj kadar uzağındayım bilesin.

Sağol canım teşekkürler :KK16: Düzenli besleniyorum, aç olmasam da ufak tefek yiyorum bir şeyler metabolizmam durmasın diye, spor yapmaya başladım düzenli. Hmm bunlardan başka bir şey yapmıyorum :44::KK1::KK1:

sınav olarak hakkında hayırlısı olsun inşaallah canım.:KK54:

Arkadaşlar merhabalar sabah iki dilim k ekmek peynir öğlen yoğurtlu soğuk çorba iki kaşık pilav 2 lt su ve devam ediyorum
Merak ettiğim şey acaba Ramazana oruç tutacak arkadaşlar nasıl bir yeme programı uygulayacaklar paylaşırlarsa çok sevineceğim malum orucuda artılarla başlayıp bitirmek istemiyorum var mı bir programınız yoksa birlikte bir şeyler ayarlasak nasıl olur

cnm sanırım kv tarafından oluştu sizin problemler haklı oldugunada eminim insan kolayla bu noktaya gelmiyor
inş hakkınızda hayırlı olan olur bazen boşanmalar çok daha hayırlı oluyo ama yinede düzeltilebilcek bi durum varsa düzelir
evlilik kolay oluyo ama yıkılması gerçekten zor ama şu da bi tavsiye eğer düzelip dvm edicekseniz bile çocuk epey bi vakit yapma
yani emin olana kadr çünkü çocuk olunca boşanmak bin kat daha zorlaşıyo yakın bi arkadaşımdan biliyorum kızı var boşandı epey zorlandı hem çocuk açısından hem kendi açısından Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin cnm benim :KK16:

Amiiin arkadaşım inşallah görcez yetmişleri niyeyse bu sefer banada olcak gibi geliyo :KK16::KK16::KK12:

slm kızlar dün misafirlerim vardı bildirim yapıp çıktım şimdi geçmişi okudum kilo veren herkesi tebrik ediyorum özellikle elizim seni süpersin anlat biara neler yaptığını maşallah diyorum sana :nazar:spor konusundada filiz harikasın sanada maşallah:nazar:esramm allah yardıncın olsun boşanmak çok zor gerçekten inş düzeltirsiniz sorunlarınızı...

barıştığınıza sevindim canım:)
inan aklımdaydın hep ne yaptı acaba diye? bende rahatladım:)
:KK54::KK54:

şu linkten ben kendi adıma çok şey öğrendim, eğer okurum dersen diye sanada vermek istedim bu linki:)
Aile geçimsizliği ve çözüm yolları hakkında bilgi verir misiniz? Eşim ile her kavgada bana, yarın seni boşayacağım, diyor. Psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum. | Sorularla İslamiyet

canım bi arkadaşın olarak düşüncelerimi söylemek istedim sana.
eğer gerçekten büyük sebepler yoksa evliliği bitirmek için, sabret derim.
evlilik çok mühim bi konu, sabır ister, en son çare boşanma olarak görülmeli....
sonradan pişman olacağın bişeyi sakın yapma canım.
bana bunu bi psikolog söyledi; çok büyük olmayan hatalardan dolayı eşinden zamanında boşandığını, ama şuan çok pişman olduğunu söyledi, farklısı yok hepsi aynı dedi, bize sabretmek düşüyor dedi, şuan evim arabam param herşeyim var ama çok pişmanım dedi:KK43:
hatta bunlar olmasaydıda ben boşanmasaydım dedi....
gerçekten bunları bizzat bana kendi dedi bi psikolog.....
hani çok çok çok iyi düşün canım bu aşamada.......
umarım kendimi anlatabildim sana, amacım sadece sana faydalı olmaya çalışmak canım......
öpüyorum seni.

sınav olarak hakkında hayırlısı olsun inşaallah canım.:KK54:

hepinizden Allah razı olsun tabi ki kimse istemez yuvanın yıkılmasını ben de istemiyorum daha önce defalarca denedim defalarca şans verdim ama sevgi ile yürümedi yürümüyor maalesef eşim eilesinin biricik küçük oğlu olarak kalmayı tercih ediyor ve beni sadece kandırıyor dört yıllık evliliğimin sadece bir buçuk ylılını beraber geçirdik ben evcilik oynamak istemiyorum karı-kocacılık olmazzz böyle uzaktan koca gibi bana birşey yaptığı yok ama himayesinde kalayım istiyorr üstelik tam da düzeldi gidiyorum derken yan çizdi ev falan yok tutmumış eşya almamış çalışıyomu bilmiyorum yalan aldı başını gitti yıprandım artık kaldıramıyorum ya hep ya hiç kılzar başınızı ağırtmak istemiyorum yazsam derdimi burdan istanbula yol olur o yüzden desteğiniz için çok saolunn zor bir dönem benim içinn hazır olun daha çok sızlanrm burda :KK43::KK43: :KK34:

Herkese hayırlı hafta sonları dilerim
Dün kardeşim ve yeğenler olunca gün dolu dolu geçti bugün de yarınki pikniğe hazırlık vs yine koşturmaca daha doğrusu boğaz telaşı hiç bitmiyor yarın hem piknik yapıp hem de kardeşimin doğumgününü kutlayacağız bize hiç böyle organizasyon yapan yok valla
Neyse kızlara iyi gelir Ramazan öncesi ramazanda bir yere gidemeyiz çünkü eşimden dolayı iftara bile gidemiyoruz orucu açıp direk camiye gidiyor çünkü
İlk iftara da misafirim olacak yeni evli bir çift Pazartesi de dinlenemem o nedenle neyse Allah güç kuvvet versin de koşturalım inşallah
Aynurum bu Arapların yaptığı da akla sığmıyor valla sen son anda kontenjanı düşür bu ne anlamadım nasipde varsa gidilir nasılsa hayırlısı Allah'tan cücüşüm:KK16:
Esram da eşiyle arasını düzeltmiş çok sevindim oluyor evlilikte böyle şeyler herkesde aynıdır sanırım
Diğer Esra da senin için en doğru en hayırlı kararı verirsin inşallah canım
Nevincim seni de öpüyorum canım her şey gönlünce olur inşallah canım dualarımdasın :KK54:

slmmmmm ben gelldiiimmmmmmmmm tatil şimdilik bittii ramazan dolaysılenekk
geldi gene sanırım kilocuklarrrr
tabee cuk cuk yutuncaaa mamişleriii
neyse sizlerden ne haber yeni gelen arkideşler hoş geldinizzz esileri öperim tek tek
şimdilik bayyyyy konuşuruz sonraaa ev almiş başını gidiyooopöffff

slmmmmm ben gelldiiimmmmmmmmm tatil şimdilik bittii ramazan dolaysılenekk
geldi gene sanırım kilocuklarrrr
tabee cuk cuk yutuncaaa mamişleriii
neyse sizlerden ne haber yeni gelen arkideşler hoş geldinizzz esileri öperim tek tek
şimdilik bayyyyy konuşuruz sonraaa ev almiş başını gidiyooopöffff

Nursena hoşgeldin topraaam :KK66:

mis gibi tatil yapmışın boşver kiloyu...

Herkese hayırlı hafta sonları dilerim
Dün kardeşim ve yeğenler olunca gün dolu dolu geçti bugün de yarınki pikniğe hazırlık vs yine koşturmaca daha doğrusu boğaz telaşı hiç bitmiyor yarın hem piknik yapıp hem de kardeşimin doğumgününü kutlayacağız bize hiç böyle organizasyon yapan yok valla
Neyse kızlara iyi gelir Ramazan öncesi ramazanda bir yere gidemeyiz çünkü eşimden dolayı iftara bile gidemiyoruz orucu açıp direk camiye gidiyor çünkü
İlk iftara da misafirim olacak yeni evli bir çift Pazartesi de dinlenemem o nedenle neyse Allah güç kuvvet versin de koşturalım inşallah
Aynurum bu Arapların yaptığı da akla sığmıyor valla sen son anda kontenjanı düşür bu ne anlamadım nasipde varsa gidilir nasılsa hayırlısı Allah'tan cücüşüm:KK16:
Esram da eşiyle arasını düzeltmiş çok sevindim oluyor evlilikte böyle şeyler herkesde aynıdır sanırım
Diğer Esra da senin için en doğru en hayırlı kararı verirsin inşallah canım
Nevincim seni de öpüyorum canım her şey gönlünce olur inşallah canım dualarımdasın :KK54:

asum iyi eğlenceler piknikte...
Kardeşinin yeni yaşı kutlu olsun...

hepinizden Allah razı olsun tabi ki kimse istemez yuvanın yıkılmasını ben de istemiyorum daha önce defalarca denedim defalarca şans verdim ama sevgi ile yürümedi yürümüyor maalesef eşim eilesinin biricik küçük oğlu olarak kalmayı tercih ediyor ve beni sadece kandırıyor dört yıllık evliliğimin sadece bir buçuk ylılını beraber geçirdik ben evcilik oynamak istemiyorum karı-kocacılık olmazzz böyle uzaktan koca gibi bana birşey yaptığı yok ama himayesinde kalayım istiyorr üstelik tam da düzeldi gidiyorum derken yan çizdi ev falan yok tutmumış eşya almamış çalışıyomu bilmiyorum yalan aldı başını gitti yıprandım artık kaldıramıyorum ya hep ya hiç kılzar başınızı ağırtmak istemiyorum yazsam derdimi burdan istanbula yol olur o yüzden desteğiniz için çok saolunn zor bir dönem benim içinn hazır olun daha çok sızlanrm burda :KK43::KK43: :KK34:

Evlilik gibi ciddi bir müessese hakkın da 3. kişilerin yorum yapması ne kadar doğru olur bilemiyorum...
Aslın da çekiniyorum da bir şey demeye..
Taa ki üstte ki mesajını okuyuncaya kadar...

henüz çok gençsin,çocuk yok anladığım..eşinin ailesinin yanındasınız,eşin sırtını ailesine dayamış sürekli sana yerine getirmediği vaadler de bulunuyor..Nacizane fikrim hala AŞK var ise bir süre kendi ailenin yanın da yaşaman ve kesin kararların olmalı ortak yaşamınızla ilgili..eşin senin çok ciddi ve bir o kadar da birlikteliğinize verdiğin önemi anlayıp sorumluluk almayı öğrenir belki ...
Ayrıca lütfen işine geri dön...Her ne şekil de olursa olsun işini bırakma...En azından çocuk oluncaya kadar..Her kadın kendi ayakları üzerin de durmalı uygun bir ortam sağlandığın da...

Dilerim bu mübarek günler de herşey yoluna girer ve çok mutlu beraberliğiniz olur bir ömür boyu....

X