Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar,

Sizden çok özür diliyorum liste için...
bugün eşimin doğumgünü olduğundan kayınvaldemin haber vermeden planladığı programına iştirak etmek zorunda kaldık mecburen..
Eve döndüğüm de hazırlarım..gündüz iş var dı akşam bu olay oldu haber bile veremedim size..

Arkadaşlar,

bugün eşimin doğumgünü olduğundan kayınvaldemin haber vermeden planladığı programına iştirak etmek zorunda kaldık mecburen..
Eve döndüğüm de hazırlarım..gündüz iş var dı akşam bu olay oldu haber bile veremedim size..

Eşinin doğumgünü kutlu olsun :)

Selam herkese.
Amcama gittik geldik çok şükür cok iyi sagolun dualariniz icin. Zaten diger kanserler gibi degil insallah. Rabbim herkese sifasini versin..
İnternet hala gelmemis telefondayim hala o yuzden listeyi hala yapamiyorum :/ insallah gelir birkac saate.

geçmiş olsun allahım şifa versin şifasız dert vermesin

canım arkadaşım benimmm

seni şu an benim kadar kimse iyi anlayamaz çünkü aynı durumdayız ama ben genel olarak sonuçlandırdım artık kafamda bazı şeyleri yani bitiyor boşanıyorum ben böyle olmaması için çok çabaladım ama artık acizim elimden bişey kalmıyor bu durumda işle de konuştum geri dönücem sanırımm benim için de çok kötü bir dönemm rabbim sana hayırlı kapılar açar inşallahhh

benim 2. evliliğim bu evliliğimdede sorunlar oldu..
şimdiş toparlandık şükür ama insan çok yıpranıyor..
ev huzursuzluğu vermesin rabbim zor..

pomogranate550 dk :KK9::KK9::KK9::KK8::KK8::KK8::124::124::129::nazar:
dafi360 dk :KK8::KK8::KK64::KK64::KK71::KK71::nazar:
koizumirisa330 dk:KK9::KK9::KK9::KK8::KK8::nazar:
elizabeth_bath330 dk
esrammm00300 dk
efeeeeemmm240 dk
nilceeeee210 dk
karye150 dk
meyra__120 dk
ceco3460 dk :nazar:

Spor birincimiz Pomogranatee :KK16: :nazar:
Spor ikincimiz dafi :KK16: :nazar:
Spor üçüncülerimiz koizumirisa ve elizabeth_bath :nazar:

Ve tabiki torpilli birincimiz mehtapcım isee 600 dk :KK9::KK9::KK64::KK64::124::124:
Filiz maşallah canım yine açık ara farkla birincisin :)
Gitgide kalabalıklaşıyor listemiz çok güzel :nazar::nazar:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
tebrikler kızlar ama haftaya ben bu listeyi sallarım haberiniz olsun emoş sahalara dönecek haberiniz ola

Son düzenleme:
Arkadaşlar,

canım önemli değil sen her hafta emek veriyorsun ellerin dert görmesin

Son düzenleme:
Yenam eşinin doğumgünü kutlu olsun nice yıllara inşallah canım sizlerle birlikte tabii
Liste için de canın sağolsun hatta beni görme atla geç gitsin :)

sabahta yazmıştım ama çok sevindirik oldum
tekrar kilo bildiriyorum
geçen hafta 112,300
bu hafta 110,500
giden 1,800:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

kahvaltı
2 dilim tam buğdaylı ekmek
1 kk peynir
domatesli biberli kahvaltılık

öğle
1/2 kase yoğurt
2 dilim ekmek

ara:2 adet mercimek köftesi
1küçük dilim peynirli kek

akşam
1 kase şehriye çorbası
2 dilim ekmek
1 adet minik biber dolması
1 kase yoğurt(çay bardağı kadar)
yatmadan 1su bardağı süt içeceğim

Son düzenleme:
sabahta yazmıştım ama çok sevindirik oldum
tekrar kilo bildiriyorum
geçen hafta 112,300
bu hafta 110,500
giden 1,800:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

ramazana 110la başlamak istiyorum hadi hayırlısı olurmu olur:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Tebrikleer :KK9::KK9::KK9::KK16::KK16:
Vallahi olur gibi görünüyor canım, çok da güzel olur hem de. Sen iradeni sağlam tut, elimizden kurtulamaz kilo falan

Esram umarım aşılmıycak şeyler değildir .aşarsınız böyle kavgalar evliliği dahada güçlendirir sebebi ise sen eşinin eşin senin tepkilerini zamanla öğreniyor ona göre temkinli, davranabiliyor:44:

canımmm hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede vize işi hallolurda gidersiniz kutsal yerlere:KK54:

maşallah maşallah kuzummm bu tempoyla devam :KK9::KK9:

Yeni Esram diyim acaba bir şans daha verilemez mi evliliğine karışılmaz bu tür işlere ama kurmak çok zor yıkmak anlık derleryaa:26::26:

Elizcim ellerine sağlık kuzum sporcularımıza ayrıca tebrikler:KK16::KK16:

emin ol hiç istemiyorum ama artık benim yapabilecek birşeyim yok :KK50: bu kaçıncı şanss ayrıca çok üzücü çok zorrr napıcamı bilmiyorum :KK50::KK50:

benim 2. evliliğim bu evliliğimdede sorunlar oldu..
şimdiş toparlandık şükür ama insan çok yıpranıyor..
ev huzursuzluğu vermesin rabbim zor..

benim sevdiğim insan ama evlilik sorumluluğunu almak herkesin harcı değil maalesef amin canım inşallah çok mutlu olursunn:KK19:

bu hafta az kilo verdim hep düzensiz beslenmeden ötürü napıyımm yaa zaten elim hiç bişeye gitmiyor gergin ve sinirliyimm

sabah aç karnına yarım litre su
bir haşlanmış yumurta
bir kk peynir
bir dilim kepek ekmek
yeşillik
çay

öğlen
bir kase yağsız kısır
2 küçük baklava (kendim yapmıştım artık bugün tadına bakayım dedim)
yeşil çay

akşam
tavuklu salata
bir kayısı

toplam iki litre su içtim 45 dk sporumu yaptım

elizcim liste için ellerine sağlık kuzummm:KK54:

mehtabımmm not aldım o dizilerin hepsini anam maşallah sen de hepsini biliyosun haaa amma da izlemişsin bana sorsan sadece doktorların vardı ya adını da tam hatılamıyom böyle crimanal minds mıydı neydi bi kaç onu izledimm :KK1::KK1: senin dediklerine de bakacm ramazan da artık ev kızı olunca böyleee öpüyorum seni kuzucukkkk:KK54::KK54:

evde dura dura izlemediğim şey kalmadı ya :KK1: üniversiteye giderken yurtta arkadasım izlerdi o alıştırdı o zamandan beri bunları izliyorum hep. annem oturur tvdan dizi izler ben kulaklıgımı takar bilgisayardan izlerim. criminal mindste güzel ya ben onu çok izleyemedim sıra gelmedi. bi ara başlamayı düşünüyorum 9 sezon oldugundan gözüm korkuyor :KK1:

Kizlar internetimizle ilgili bi sorun var o yuzden alinti yapamıyorum, begenemiyorum telefondayim cunku. Gecmisi okudum. Yine sıkıcı olaylar olmus ama insallah çözüm bulur her sey en kisa zamanda :) listeyi de aksamustu yapabilirim kizmayin bana amcami ziyarete gidicem cunku :KK43: cilt kanseri teshisi kondu artik :KK43:

Bildirimim soylee
Gecen hafta:92.2
Bu hafta: 89.4 ! :)
Sporum: 330 dk galiba :) bu hafta giden toplam kilo 2.8 kiloo :)
Kilo veren herkesi tebrik ederim. Veremeyenler de hiiic uzulmesin, azicik iradeyle hepimiz atlaticaz bu gunleri insallah

canım amcana Allah şifa versin :26:

giden kilolarınada çok sevindim ayrıcaaa çok kıskandım :KK34: birinci belli ikinci kim :KK9::KK9:

bol eksili hayırlı Cumalar canlarımm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

nasılsınızz? benden iyilik diyeyim iyi olsun , normalde bugün yolculuk vardı ama dün haber geldi vizede sorun olmuş , diyanetin 18.000 Razamazan umresi başvurusundan sadece 2.000 tanesine vize verilmiş , bizim şirketle gidenlerden hiç ses yok daha , yani vizeler beklemede , bizlerde valizlerimizi hazırladık bekliyoruz , Rabbim hakkımızda hayırlısını versin cücüşlerimm , hepinizi öpüyorum ,Allaha emanet olunnn :KK54::KK54::KK54::KK54:

canım benim inşallah vize sorunu çözülür bir an önce. bizim bu devlet diyanet işleri karmakarışık umarım sorun olmaz :KK34:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Canım tatil amaçlı gitti ama Anannesi yakalamışken onu zayıflama kampına aldı gibi birşey oldu :KK60:
Her gün mecburi 1 - 2 saat yürüyor ve bisiklet kullanıyor :KK1: yemeklerde tabi ona göre ve cadının işine gelmediği için bana trip atıyor çaktırmadan.
Bugünde patladı sonunda :KK1: çaktırmadan biletimi aldın demeye getirdi tabi dedesi anlayınca vay sen bizi istemiyorsun ben seni hemen göndereyim diye takıldı ona tabi annem biraz daha söylendi yok işte bir daha getirmem seni böyle yaparsan falan diye ve bizimki beni bırakıp onlara laf yetiştirmeye başladı :KK53:
Sinirlerim boşaldı oturup ağladım telefonu kapattıktan sonra :26: Sonra tekrar annemle konuştuğumda dedim ne gerek var onu daha çok üzüyorsunuz bırakın ben ayarlıyorum bilet bulunamıyor hesabı bayram öncesine kadar biraz daha oyalarım diye düşünüyorum diye. Anneme kalsa bayram sonrasında dönsün diyor ama eşim asla olmaz bayramda burada olacak dedi zaten :KK34:
Günah bayramda iyice mahsum kalır orada sonuçta zaten sıkılıyor bu seferde anamlar istemiyor beni der :KK50:
Biraz anamlada atıştık niye inat ediyormuşum bayramda evde olucak diye bende en sonunda varsa bir derdin o zaman damatına anlat ben karışmıyorum dedim sonrada hadi işim var görüşürüz dedim kapattım :KK33:
Eşimde diyor iyi yapmışsın kızı daha fazla zorlayacak halimiz yok verdi verdi kilo olmadı buradada devam eder nasılsa diye :KK34:

Neyse geçmişe bakacaktım ama fırsatım yok çıkmam lazım geç bile kalacağım :KK1:
Kocaman öpüyorum herkesi :KK3:
senin kızla yer değişimi yapabilirim anneciğine söyle benide alsın o kampa:KK1: şööööyleee kırbacı vurucak biri lazım bana o vursun ben koşayım o vursun ben koşayım :KK9::KK9: sen üzülme hiç, ses etme çok .değerini anlasın. nasılsa dönecek oda biliyor. o naza çekiyorsa sende çek kendini naza. nazlı cecoşum :KK54:

selamun aleyküm kızlaarr
ben geldim
listeler çıktımı bilmiyorum ama ben yinede bildirim yapayım

kilo : 89.8
spor : 360 dk.

ablaaaa seni çok özledik yaaaaaaaaaaa:KK16::KK16:

pomogranate550 dk :KK9::KK9::KK9::KK8::KK8::KK8::124::124::129::nazar:
dafi360 dk :KK8::KK8::KK64::KK64::KK71::KK71::nazar:
koizumirisa330 dk:KK9::KK9::KK9::KK8::KK8::nazar:
elizabeth_bath330 dk
esrammm00300 dk
efeeeeemmm240 dk
nilceeeee210 dk
karye150 dk
meyra__120 dk
ceco3460 dk :nazar:

Spor birincimiz Pomogranatee :KK16: :nazar:
Spor ikincimiz dafi :KK16: :nazar:
Spor üçüncülerimiz koizumirisa ve elizabeth_bath :nazar:

Ve tabiki torpilli birincimiz mehtapcım isee 600 dk :KK9::KK9::KK64::KK64::124::124:
Filiz maşallah canım yine açık ara farkla birincisin :)
Gitgide kalabalıklaşıyor listemiz çok güzel :nazar::nazar:

ahahahaha :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: görünce kahkaha attım resmen. Allah iyiliğini versin kuzum ya hala gülüyorum:KK9: birinciyimm uleeeeeeeennn torpilli morpilli birinciyim ya ona bakın teşekkür ederim hayatım neşem yerine geldi :KK9:

torpilsiz sporcularıda esefle kınıyorum beni geçebileceginizi mi sandınız :KK1::KK1: şaka şakaa tebrikler hatunlaaarr darısı başıma umarım yatarken verdiğim spor yapacagım kararlarımı uyandıgım zaman uygularım :KK1:
Arkadaşlar,

:KK71:iyiki dogdun enişte gönül isterdi bir hediye verelim ama dünyanın en güzel hediyesini çoktan kapmışsın sen nilüfer ablacıgımdan daha güzel hediye mi olur yaaaaaaaaaaavvv :KK34: nice güzel seneler geçirmenizi dilerim.. :KK16:

esracım (clutch) sorunlarınızı umarım kısa sürede çözebilirsiniz. biliyorumki sen bunu çok istiyorsun ne diyebilirim pek bilmiyorum evlilik başka bişey sanırım yaşamadan biraz zor anlamam. dua et bol bol. bende ediyorum Rabbim hayırlı sevgi dolu hayat nasip etsin size:KK16:

SELAM HATUNLARRR,

dün akşam kardeşim geldi bugün iki makine çamaşır yıkadım sayesinde. insan kılıgını kıyafetini yıkarda getirir yaa şapşal kız bide kirli temiz valize tıkmış getirmiş mecbur onlarda yıkandı. camasır asacak yer kalmadıgı için 2 makinelik çamasırda beklemede. :KK37:

benimde arkadaşım geldi bugün. yarın onada görücüye gelceklermiş düğünde birinin annesi görmüş yarın kapıp oglunu görmeye geliceklermiş arkadaşımda belki hayırlı olur dedi. ee tüm arkadaşlar evlenince bi yerden başlamak lazım diyor:KK1: yarını bekliyor heyecandanda ölüyor ya çirkinse ya beni begenmezse biz ne konuşcazki diye akşama kadar başımı yedi. birde iş bulduk bana sanırım bir arkadaşının aracılıgıyla. ptesi görüşmeye gidicez inşallah bakalım nolcak.

bu geçen hafta düğünü olan akrabaların yalovada yazlıkları vardı oraya gittiler annemde hafta sonu tatil diye bugün akşamdan gitti. azıcık gezsin denize girsin. bayılıyor denize yüzme bilmesede :KK1: kardeşcezimde mahalleden arkadaslarıyla dondurma yemeye gittiler benide çağırdılarda beraber takılsınlar istedim ne zamandır görüşmüyorlar ( hoş o arayı telefonla kapatmışlardırda neyseeee ) :KK1: hasret gidersinler. bende kaldım öyle evde. market katalogu inceliyorum. züccaciye ürünlerine bakıyorum. önceden çok çeyizlik alıyordum artık almıyorum ama hüzünlü bir şekilde bakıyorum eskiden hayallerim vardı artık yok sanırım ondan:KK34: bak bi hüzünlendim ben şu torpilli spor listeme bakayımda güleyim azıcık keyifleneyim:KK1:

Son düzenleme:
hahah mehtabcıımm sevindim eğer güldürebildiysem :KK16: Gönüllerin birincisi ilan ettim seni :KK9:

Yarın KPSS olduğunu bir saat önce hatırladım ve bir kez daha ne kadar sorumsuz bir öğrenci olduğumu kanıtlamış oldum :KK1: Sınav giriş belgesini zar zor çıkarttım babamdan gizli gizli kızmasın, dalga geçmesin benle diye :KK1::KK1:

hahah mehtabcıımm sevindim eğer güldürebildiysem :KK16: Gönüllerin birincisi ilan ettim seni :KK9:

Yarın KPSS olduğunu bir saat önce hatırladım ve bir kez daha ne kadar sorumsuz bir öğrenci olduğumu kanıtlamış oldum :KK1: Sınav giriş belgesini zar zor çıkarttım babamdan gizli gizli kızmasın, dalga geçmesin benle diye :KK1::KK1:

Sınav için başarılar canım
Liste için de ellerine sağlık:KK16:

başarılar diliyorum canım benim Rabbim zihin açıklığı versin takır takır yap sorularını:KK34:

Nedense alıntı yapamıyorum. Amin inşallah hayırlısıyla :)
Kendimi denemek için giriyorum zaten, çalışamadım :)
Tabi ben babamdan gizli gizli çıkardım da ne oldu? Babam zaten bir hafta önce çıktısını almış giriş belgemin, okulun yerini falan hep öğrenmiş :) Çok şanslıyım, çok şükür..
Asuman ablacım rıca ederim ne demek :KK16::KK16:

X