- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
sağol canım benim:)
daha kolayı gelsin sanada inşaallah canım
İnşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım benim:)
daha kolayı gelsin sanada inşaallah canım
Arkadaşlar,
Sizden çok özür diliyorum liste için...
bugün eşimin doğumgünü olduğundan kayınvaldemin haber vermeden planladığı programına iştirak etmek zorunda kaldık mecburen..
Eve döndüğüm de hazırlarım..gündüz iş var dı akşam bu olay oldu haber bile veremedim size..
Selam herkese.
Amcama gittik geldik çok şükür cok iyi sagolun dualariniz icin. Zaten diger kanserler gibi degil insallah. Rabbim herkese sifasini versin..
İnternet hala gelmemis telefondayim hala o yuzden listeyi hala yapamiyorum :/ insallah gelir birkac saate.
canım arkadaşım benimmm
seni şu an benim kadar kimse iyi anlayamaz çünkü aynı durumdayız ama ben genel olarak sonuçlandırdım artık kafamda bazı şeyleri yani bitiyor boşanıyorum ben böyle olmaması için çok çabaladım ama artık acizim elimden bişey kalmıyor bu durumda işle de konuştum geri dönücem sanırımm benim için de çok kötü bir dönemm rabbim sana hayırlı kapılar açar inşallahhh
pomogranate 550 dk :124::124::129: dafi 360 dk koizumirisa 330 dk elizabeth_bath 330 dk esrammm00 300 dk efeeeeemmm 240 dk nilceeeee 210 dk karye 150 dk meyra__ 120 dk ceco34 60 dk
Spor birincimiz Pomogranatee
Spor ikincimiz dafi
Spor üçüncülerimiz koizumirisa ve elizabeth_bath
Ve tabiki torpilli birincimiz mehtapcım isee 600 dk :124::124:
Filiz maşallah canım yine açık ara farkla birincisin :)
Gitgide kalabalıklaşıyor listemiz çok güzel
Arkadaşlar,
bugün eşimin doğumgünü olduğundan kayınvaldemin haber vermeden planladığı programına iştirak etmek zorunda kaldık mecburen..
Eve döndüğüm de hazırlarım..gündüz iş var dı akşam bu olay oldu haber bile veremedim size..
sabahta yazmıştım ama çok sevindirik oldum
tekrar kilo bildiriyorum
geçen hafta 112,300
bu hafta 110,500
giden 1,800
ramazana 110la başlamak istiyorum hadi hayırlısı olurmu olur
Esram umarım aşılmıycak şeyler değildir .aşarsınız böyle kavgalar evliliği dahada güçlendirir sebebi ise sen eşinin eşin senin tepkilerini zamanla öğreniyor ona göre temkinli, davranabiliyor:44:
canımmm hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede vize işi hallolurda gidersiniz kutsal yerlere
maşallah maşallah kuzummm bu tempoyla devam
Yeni Esram diyim acaba bir şans daha verilemez mi evliliğine karışılmaz bu tür işlere ama kurmak çok zor yıkmak anlık derleryaa:26::26:
Elizcim ellerine sağlık kuzum sporcularımıza ayrıca tebrikler
benim 2. evliliğim bu evliliğimdede sorunlar oldu..
şimdiş toparlandık şükür ama insan çok yıpranıyor..
ev huzursuzluğu vermesin rabbim zor..
mehtabımmm not aldım o dizilerin hepsini anam maşallah sen de hepsini biliyosun haaa amma da izlemişsin bana sorsan sadece doktorların vardı ya adını da tam hatılamıyom böyle crimanal minds mıydı neydi bi kaç onu izledimm senin dediklerine de bakacm ramazan da artık ev kızı olunca böyleee öpüyorum seni kuzucukkkk
Kizlar internetimizle ilgili bi sorun var o yuzden alinti yapamıyorum, begenemiyorum telefondayim cunku. Gecmisi okudum. Yine sıkıcı olaylar olmus ama insallah çözüm bulur her sey en kisa zamanda :) listeyi de aksamustu yapabilirim kizmayin bana amcami ziyarete gidicem cunku cilt kanseri teshisi kondu artik
Bildirimim soylee
Gecen hafta:92.2
Bu hafta: 89.4 ! :)
Sporum: 330 dk galiba :) bu hafta giden toplam kilo 2.8 kiloo :)
Kilo veren herkesi tebrik ederim. Veremeyenler de hiiic uzulmesin, azicik iradeyle hepimiz atlaticaz bu gunleri insallah
bol eksili hayırlı Cumalar canlarımm
nasılsınızz? benden iyilik diyeyim iyi olsun , normalde bugün yolculuk vardı ama dün haber geldi vizede sorun olmuş , diyanetin 18.000 Razamazan umresi başvurusundan sadece 2.000 tanesine vize verilmiş , bizim şirketle gidenlerden hiç ses yok daha , yani vizeler beklemede , bizlerde valizlerimizi hazırladık bekliyoruz , Rabbim hakkımızda hayırlısını versin cücüşlerimm , hepinizi öpüyorum ,Allaha emanet olunnn
senin kızla yer değişimi yapabilirim anneciğine söyle benide alsın o kampa şööööyleee kırbacı vurucak biri lazım bana o vursun ben koşayım o vursun ben koşayım sen üzülme hiç, ses etme çok .değerini anlasın. nasılsa dönecek oda biliyor. o naza çekiyorsa sende çek kendini naza. nazlı cecoşumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Canım tatil amaçlı gitti ama Anannesi yakalamışken onu zayıflama kampına aldı gibi birşey oldu
Her gün mecburi 1 - 2 saat yürüyor ve bisiklet kullanıyor yemeklerde tabi ona göre ve cadının işine gelmediği için bana trip atıyor çaktırmadan.
Bugünde patladı sonunda çaktırmadan biletimi aldın demeye getirdi tabi dedesi anlayınca vay sen bizi istemiyorsun ben seni hemen göndereyim diye takıldı ona tabi annem biraz daha söylendi yok işte bir daha getirmem seni böyle yaparsan falan diye ve bizimki beni bırakıp onlara laf yetiştirmeye başladı
Sinirlerim boşaldı oturup ağladım telefonu kapattıktan sonra :26: Sonra tekrar annemle konuştuğumda dedim ne gerek var onu daha çok üzüyorsunuz bırakın ben ayarlıyorum bilet bulunamıyor hesabı bayram öncesine kadar biraz daha oyalarım diye düşünüyorum diye. Anneme kalsa bayram sonrasında dönsün diyor ama eşim asla olmaz bayramda burada olacak dedi zaten
Günah bayramda iyice mahsum kalır orada sonuçta zaten sıkılıyor bu seferde anamlar istemiyor beni der
Biraz anamlada atıştık niye inat ediyormuşum bayramda evde olucak diye bende en sonunda varsa bir derdin o zaman damatına anlat ben karışmıyorum dedim sonrada hadi işim var görüşürüz dedim kapattım
Eşimde diyor iyi yapmışsın kızı daha fazla zorlayacak halimiz yok verdi verdi kilo olmadı buradada devam eder nasılsa diye
Neyse geçmişe bakacaktım ama fırsatım yok çıkmam lazım geç bile kalacağım
Kocaman öpüyorum herkesi
selamun aleyküm kızlaarr
ben geldim
listeler çıktımı bilmiyorum ama ben yinede bildirim yapayım
kilo : 89.8
spor : 360 dk.
pomogranate 550 dk :124::124::129: dafi 360 dk koizumirisa 330 dk elizabeth_bath 330 dk esrammm00 300 dk efeeeeemmm 240 dk nilceeeee 210 dk karye 150 dk meyra__ 120 dk ceco34 60 dk
Spor birincimiz Pomogranatee
Spor ikincimiz dafi
Spor üçüncülerimiz koizumirisa ve elizabeth_bath
Ve tabiki torpilli birincimiz mehtapcım isee 600 dk :124::124:
Filiz maşallah canım yine açık ara farkla birincisin :)
Gitgide kalabalıklaşıyor listemiz çok güzel
Arkadaşlar,
hahah mehtabcıımm sevindim eğer güldürebildiysem Gönüllerin birincisi ilan ettim seni
Yarın KPSS olduğunu bir saat önce hatırladım ve bir kez daha ne kadar sorumsuz bir öğrenci olduğumu kanıtlamış oldum Sınav giriş belgesini zar zor çıkarttım babamdan gizli gizli kızmasın, dalga geçmesin benle diye
hahah mehtabcıımm sevindim eğer güldürebildiysem Gönüllerin birincisi ilan ettim seni
Yarın KPSS olduğunu bir saat önce hatırladım ve bir kez daha ne kadar sorumsuz bir öğrenci olduğumu kanıtlamış oldum Sınav giriş belgesini zar zor çıkarttım babamdan gizli gizli kızmasın, dalga geçmesin benle diye