Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si ____________ - 2,8 kg. _______ elizabeth_bath :124:

HAFTANIN 2.si ____________ - 1,8 kg. ________________ 1,73 :81:

HAFTANIN 3.leri __________ - 0,5 kg. _______ Meyra & nothingg :122:

ellerine sağlık liste için her hafta emek veriyorsun...
kilo verenler ama özellikle listeye girenler harikasınız

Son düzenleme:
günaydın kızlar..
iyi haftasonları
ben bu gün temizlik yapacağım ama meraktanda duramadım bi koşu geldim...
güzel bi gün dilerim öpüyorum hepinizi

canım benim halletmişsiniz problemi çok sevindim olmaz inşallah bir daha...

evet dinlenmem lazım artık herkesi herşeyi kafaya takmaktan kendimi unutmuşum..kendime çok büyük haksızlık yaptığımı düşünüyorum artık...aman diyim panik atak çok zor bir durum annem yıllardır atlamadı kendi kendimizi motive edicez artık..

Ben Aynurla dün konuştum pazar gününe ertelenmiş şimdilik ama kesin değil..herşeyi hazırlamışlar haber bekliyorlarmış...

öptüm seni

selam fıstıklarr

mutlu , huzurlu ,bol eksili bir haftasonu olsun ,inşAllahh

kilo veren & veremeyen , spor yapan & yapamayan herkesleri tebrik ederim , azminiz daim olsuunn

Yenam & Elizim ellerinize emeğinize sağlıkk

buarada biz halen beklemedeyiz , henüz bir haber yokk , bakalım hayırlısı olsunn , öperim herkesi , Allaha emanet olun

hay allahım yaaa.....
neyse bu mesajından sonra az da olsa yinede uyumuşundur inşaallah canım benim....
rabbim sınavında yardımcın olsun inşaallah canım....
öpüyorum

6da uyuyabildim, 7buçukta da geri uyandırıldım

sonunda listedeyim tşklerrr yenam ve eliz emeğinize sağlık

nevzamansız ve efemmmm iyi dilekleriniz için tşk ederim kızlar en çok ihtiyacım olan şeydir dua allah razı olsunn

tbrkler kızlar aynennn tamm gaz devaaaam

cnm sınavda başarılar umarım güzel geçer

İyi dilekleriniz için teşekkürler ama sınav pek iç açıcı değildi
Canım şimdi gördüm ben boşanmak üzere olduğunu. Rabbim hayırlısını versin hakkında.
Dertleşmek, sıkıntını anlatmak istersen bir özel mesaj kadar uzağındayım bilesin.
Sakın içine atıp da canını sıkma daha da..

Sağol canım teşekkürler Düzenli besleniyorum, aç olmasam da ufak tefek yiyorum bir şeyler metabolizmam durmasın diye, spor yapmaya başladım düzenli. Hmm bunlardan başka bir şey yapmıyorum :44:

Ahh ahh heyecanla kaldırdılar ayağa, bekletiyorlar şimdi. Daha da heyecanlıdır o şekilde beklemek
Sen de Allah'a emanet ol canım. İnşallah yolculuk görünür artık bir an önce

selamun aleyküm kızlaar
eliz ve yanacım ellerinize sağlık
listeye giren arkadaşları tebrik ederim
geçmişe bir göz attım hemen çıkmalıyım eşim gelmek üzere köye düğüne gidiyorum
Allah a emanet olun

Esram kuzum eşinle barışmana çok sevindim rabbim bir daha yaşatmasın inşallah çok öpüyorum

Nevinim inşallah öle bi durum yoktur kendinde sölüyosun biraz kendine vakit ayırmaya bak kuzum

Aynurum inşallah biran önce haber gelirde sizde böle arada kalmazsınız

Elizim kuzum sınav iyi geçmemiş hayırlısı olsun zaten deneme demiştin bir dahaki seneye daha iyi olur inşallah

Son düzenleme:

Aleyküm selam ablacım sende Allaha emanet ol dikkat et kendine çok öpüyorum

selam kızlar,
bugün çok huysuzum. saat 10da uyandım 12ye kadar uyumak için ugraştım niye kalkmadıysam bilmiyorum. sonra kardeşim geldi yanıma uzandı tvnu actı 1 saatte ozaman şekerleme yaptık saat oldu 1 tabi. dedik artık kalkalımda kahvaltı yapalım cozuttuk tabi biraz. ya ben bu kızı okadar bekledim gelsin beni disipline soksun diyet için kamçılasın diye ama olmadı bugünlük

Ailenizle birlikte nice güzel yılları birlikte huzur ve mutlulukla paylaşın Yenacığım

barıştığınıza sevindim canım:)
inan aklımdaydın hep ne yaptı acaba diye? bende rahatladım:)

şu linkten ben kendi adıma çok şey öğrendim, eğer okurum dersen diye sanada vermek istedim bu linki:)
Aile geçimsizliği ve çözüm yolları hakkında bilgi verir misiniz? Eşim ile her kavgada bana, yarın seni boşayacağım, diyor. Psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum. | Sorularla İslamiyet

canım bi arkadaşın olarak düşüncelerimi söylemek istedim sana.
eğer gerçekten büyük sebepler yoksa evliliği bitirmek için, sabret derim.
evlilik çok mühim bi konu, sabır ister, en son çare boşanma olarak görülmeli....
sonradan pişman olacağın bişeyi sakın yapma canım.
bana bunu bi psikolog söyledi; çok büyük olmayan hatalardan dolayı eşinden zamanında boşandığını, ama şuan çok pişman olduğunu söyledi, farklısı yok hepsi aynı dedi, bize sabretmek düşüyor dedi, şuan evim arabam param herşeyim var ama çok pişmanım dedi
hatta bunlar olmasaydıda ben boşanmasaydım dedi....
gerçekten bunları bizzat bana kendi dedi bi psikolog.....
hani çok çok çok iyi düşün canım bu aşamada.......
umarım kendimi anlatabildim sana, amacım sadece sana faydalı olmaya çalışmak canım......
öpüyorum seni.

sınav olarak hakkında hayırlısı olsun inşaallah canım.

Arkadaşlar merhabalar sabah iki dilim k ekmek peynir öğlen yoğurtlu soğuk çorba iki kaşık pilav 2 lt su ve devam ediyorum
Merak ettiğim şey acaba Ramazana oruç tutacak arkadaşlar nasıl bir yeme programı uygulayacaklar paylaşırlarsa çok sevineceğim malum orucuda artılarla başlayıp bitirmek istemiyorum var mı bir programınız yoksa birlikte bir şeyler ayarlasak nasıl olur

hepinizden Allah razı olsun tabi ki kimse istemez yuvanın yıkılmasını ben de istemiyorum daha önce defalarca denedim defalarca şans verdim ama sevgi ile yürümedi yürümüyor maalesef eşim eilesinin biricik küçük oğlu olarak kalmayı tercih ediyor ve beni sadece kandırıyor dört yıllık evliliğimin sadece bir buçuk ylılını beraber geçirdik ben evcilik oynamak istemiyorum karı-kocacılık olmazzz böyle uzaktan koca gibi bana birşey yaptığı yok ama himayesinde kalayım istiyorr üstelik tam da düzeldi gidiyorum derken yan çizdi ev falan yok tutmumış eşya almamış çalışıyomu bilmiyorum yalan aldı başını gitti yıprandım artık kaldıramıyorum ya hep ya hiç kılzar başınızı ağırtmak istemiyorum yazsam derdimi burdan istanbula yol olur o yüzden desteğiniz için çok saolunn zor bir dönem benim içinn hazır olun daha çok sızlanrm burda

Herkese hayırlı hafta sonları dilerim
Dün kardeşim ve yeğenler olunca gün dolu dolu geçti bugün de yarınki pikniğe hazırlık vs yine koşturmaca daha doğrusu boğaz telaşı hiç bitmiyor yarın hem piknik yapıp hem de kardeşimin doğumgününü kutlayacağız bize hiç böyle organizasyon yapan yok valla
Neyse kızlara iyi gelir Ramazan öncesi ramazanda bir yere gidemeyiz çünkü eşimden dolayı iftara bile gidemiyoruz orucu açıp direk camiye gidiyor çünkü
İlk iftara da misafirim olacak yeni evli bir çift Pazartesi de dinlenemem o nedenle neyse Allah güç kuvvet versin de koşturalım inşallah
Aynurum bu Arapların yaptığı da akla sığmıyor valla sen son anda kontenjanı düşür bu ne anlamadım nasipde varsa gidilir nasılsa hayırlısı Allah'tan cücüşüm
Esram da eşiyle arasını düzeltmiş çok sevindim oluyor evlilikte böyle şeyler herkesde aynıdır sanırım
Diğer Esra da senin için en doğru en hayırlı kararı verirsin inşallah canım
Nevincim seni de öpüyorum canım her şey gönlünce olur inşallah canım dualarımdasın

slmmmmm ben gelldiiimmmmmmmmm tatil şimdilik bittii ramazan dolaysılenekk
geldi gene sanırım kilocuklarrrr
tabee cuk cuk yutuncaaa mamişleriii
neyse sizlerden ne haber yeni gelen arkideşler hoş geldinizzz esileri öperim tek tek
şimdilik bayyyyy konuşuruz sonraaa ev almiş başını gidiyooopöffff

Nursena hoşgeldin topraaam

mis gibi tatil yapmışın boşver kiloyu...

asum iyi eğlenceler piknikte...
Kardeşinin yeni yaşı kutlu olsun...

Evlilik gibi ciddi bir müessese hakkın da 3. kişilerin yorum yapması ne kadar doğru olur bilemiyorum...
Aslın da çekiniyorum da bir şey demeye..
Taa ki üstte ki mesajını okuyuncaya kadar...

henüz çok gençsin,çocuk yok anladığım..eşinin ailesinin yanındasınız,eşin sırtını ailesine dayamış sürekli sana yerine getirmediği vaadler de bulunuyor..Nacizane fikrim hala AŞK var ise bir süre kendi ailenin yanın da yaşaman ve kesin kararların olmalı ortak yaşamınızla ilgili..eşin senin çok ciddi ve bir o kadar da birlikteliğinize verdiğin önemi anlayıp sorumluluk almayı öğrenir belki ...
Ayrıca lütfen işine geri dön...Her ne şekil de olursa olsun işini bırakma...En azından çocuk oluncaya kadar..Her kadın kendi ayakları üzerin de durmalı uygun bir ortam sağlandığın da...

Dilerim bu mübarek günler de herşey yoluna girer ve çok mutlu beraberliğiniz olur bir ömür boyu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…