Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar,

Sizden çok özür diliyorum liste için...
bugün eşimin doğumgünü olduğundan kayınvaldemin haber vermeden planladığı programına iştirak etmek zorunda kaldık mecburen..
Eve döndüğüm de hazırlarım..gündüz iş var dı akşam bu olay oldu haber bile veremedim size..

Eşinin doğumgünü kutlu olsun :)

geçmiş olsun allahım şifa versin şifasız dert vermesin

benim 2. evliliğim bu evliliğimdede sorunlar oldu..
şimdiş toparlandık şükür ama insan çok yıpranıyor..
ev huzursuzluğu vermesin rabbim zor..

tebrikler kızlar ama haftaya ben bu listeyi sallarım haberiniz olsun emoş sahalara dönecek haberiniz ola

Son düzenleme:

canım önemli değil sen her hafta emek veriyorsun ellerin dert görmesin

Son düzenleme:
Yenam eşinin doğumgünü kutlu olsun nice yıllara inşallah canım sizlerle birlikte tabii
Liste için de canın sağolsun hatta beni görme atla geç gitsin :)

sabahta yazmıştım ama çok sevindirik oldum
tekrar kilo bildiriyorum
geçen hafta 112,300
bu hafta 110,500
giden 1,800

kahvaltı
2 dilim tam buğdaylı ekmek
1 kk peynir
domatesli biberli kahvaltılık

öğle
1/2 kase yoğurt
2 dilim ekmek

ara:2 adet mercimek köftesi
1küçük dilim peynirli kek

akşam
1 kase şehriye çorbası
2 dilim ekmek
1 adet minik biber dolması
1 kase yoğurt(çay bardağı kadar)
yatmadan 1su bardağı süt içeceğim

Son düzenleme:
sabahta yazmıştım ama çok sevindirik oldum
tekrar kilo bildiriyorum
geçen hafta 112,300
bu hafta 110,500
giden 1,800

ramazana 110la başlamak istiyorum hadi hayırlısı olurmu olur

Tebrikleer
Vallahi olur gibi görünüyor canım, çok da güzel olur hem de. Sen iradeni sağlam tut, elimizden kurtulamaz kilo falan

emin ol hiç istemiyorum ama artık benim yapabilecek birşeyim yok bu kaçıncı şanss ayrıca çok üzücü çok zorrr napıcamı bilmiyorum

benim 2. evliliğim bu evliliğimdede sorunlar oldu..
şimdiş toparlandık şükür ama insan çok yıpranıyor..
ev huzursuzluğu vermesin rabbim zor..

benim sevdiğim insan ama evlilik sorumluluğunu almak herkesin harcı değil maalesef amin canım inşallah çok mutlu olursunn

bu hafta az kilo verdim hep düzensiz beslenmeden ötürü napıyımm yaa zaten elim hiç bişeye gitmiyor gergin ve sinirliyimm

sabah aç karnına yarım litre su
bir haşlanmış yumurta
bir kk peynir
bir dilim kepek ekmek
yeşillik
çay

öğlen
bir kase yağsız kısır
2 küçük baklava (kendim yapmıştım artık bugün tadına bakayım dedim)
yeşil çay

akşam
tavuklu salata
bir kayısı

toplam iki litre su içtim 45 dk sporumu yaptım

elizcim liste için ellerine sağlık kuzummm

evde dura dura izlemediğim şey kalmadı ya üniversiteye giderken yurtta arkadasım izlerdi o alıştırdı o zamandan beri bunları izliyorum hep. annem oturur tvdan dizi izler ben kulaklıgımı takar bilgisayardan izlerim. criminal mindste güzel ya ben onu çok izleyemedim sıra gelmedi. bi ara başlamayı düşünüyorum 9 sezon oldugundan gözüm korkuyor

canım amcana Allah şifa versin :26:

giden kilolarınada çok sevindim ayrıcaaa çok kıskandım birinci belli ikinci kim

canım benim inşallah vize sorunu çözülür bir an önce. bizim bu devlet diyanet işleri karmakarışık umarım sorun olmaz

senin kızla yer değişimi yapabilirim anneciğine söyle benide alsın o kampa şööööyleee kırbacı vurucak biri lazım bana o vursun ben koşayım o vursun ben koşayım sen üzülme hiç, ses etme çok .değerini anlasın. nasılsa dönecek oda biliyor. o naza çekiyorsa sende çek kendini naza. nazlı cecoşum

selamun aleyküm kızlaarr
ben geldim
listeler çıktımı bilmiyorum ama ben yinede bildirim yapayım

kilo : 89.8
spor : 360 dk.

ablaaaa seni çok özledik yaaaaaaaaaaa

ahahahaha görünce kahkaha attım resmen. Allah iyiliğini versin kuzum ya hala gülüyorum birinciyimm uleeeeeeeennn torpilli morpilli birinciyim ya ona bakın teşekkür ederim hayatım neşem yerine geldi

torpilsiz sporcularıda esefle kınıyorum beni geçebileceginizi mi sandınız şaka şakaa tebrikler hatunlaaarr darısı başıma umarım yatarken verdiğim spor yapacagım kararlarımı uyandıgım zaman uygularım

iyiki dogdun enişte gönül isterdi bir hediye verelim ama dünyanın en güzel hediyesini çoktan kapmışsın sen nilüfer ablacıgımdan daha güzel hediye mi olur yaaaaaaaaaaavvv nice güzel seneler geçirmenizi dilerim..

esracım (clutch) sorunlarınızı umarım kısa sürede çözebilirsiniz. biliyorumki sen bunu çok istiyorsun ne diyebilirim pek bilmiyorum evlilik başka bişey sanırım yaşamadan biraz zor anlamam. dua et bol bol. bende ediyorum Rabbim hayırlı sevgi dolu hayat nasip etsin size

SELAM HATUNLARRR,

dün akşam kardeşim geldi bugün iki makine çamaşır yıkadım sayesinde. insan kılıgını kıyafetini yıkarda getirir yaa şapşal kız bide kirli temiz valize tıkmış getirmiş mecbur onlarda yıkandı. camasır asacak yer kalmadıgı için 2 makinelik çamasırda beklemede.

benimde arkadaşım geldi bugün. yarın onada görücüye gelceklermiş düğünde birinin annesi görmüş yarın kapıp oglunu görmeye geliceklermiş arkadaşımda belki hayırlı olur dedi. ee tüm arkadaşlar evlenince bi yerden başlamak lazım diyor yarını bekliyor heyecandanda ölüyor ya çirkinse ya beni begenmezse biz ne konuşcazki diye akşama kadar başımı yedi. birde iş bulduk bana sanırım bir arkadaşının aracılıgıyla. ptesi görüşmeye gidicez inşallah bakalım nolcak.

bu geçen hafta düğünü olan akrabaların yalovada yazlıkları vardı oraya gittiler annemde hafta sonu tatil diye bugün akşamdan gitti. azıcık gezsin denize girsin. bayılıyor denize yüzme bilmesede kardeşcezimde mahalleden arkadaslarıyla dondurma yemeye gittiler benide çağırdılarda beraber takılsınlar istedim ne zamandır görüşmüyorlar ( hoş o arayı telefonla kapatmışlardırda neyseeee ) hasret gidersinler. bende kaldım öyle evde. market katalogu inceliyorum. züccaciye ürünlerine bakıyorum. önceden çok çeyizlik alıyordum artık almıyorum ama hüzünlü bir şekilde bakıyorum eskiden hayallerim vardı artık yok sanırım ondan bak bi hüzünlendim ben şu torpilli spor listeme bakayımda güleyim azıcık keyifleneyim

Son düzenleme:
hahah mehtabcıımm sevindim eğer güldürebildiysem Gönüllerin birincisi ilan ettim seni

Yarın KPSS olduğunu bir saat önce hatırladım ve bir kez daha ne kadar sorumsuz bir öğrenci olduğumu kanıtlamış oldum Sınav giriş belgesini zar zor çıkarttım babamdan gizli gizli kızmasın, dalga geçmesin benle diye

Sınav için başarılar canım
Liste için de ellerine sağlık

başarılar diliyorum canım benim Rabbim zihin açıklığı versin takır takır yap sorularını

Nedense alıntı yapamıyorum. Amin inşallah hayırlısıyla :)
Kendimi denemek için giriyorum zaten, çalışamadım :)
Tabi ben babamdan gizli gizli çıkardım da ne oldu? Babam zaten bir hafta önce çıktısını almış giriş belgemin, okulun yerini falan hep öğrenmiş :) Çok şanslıyım, çok şükür..
Asuman ablacım rıca ederim ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…