Hayırlı cumalar arkadaşlar güzel başlangıçlar diliyorum
Yenacığım kilo 97.5 spor yok bahane çok ama saymayayım çok vaktinizi alırama muazzam bir iştah dönemi yaşıyorum dünyayı yutsam doymam gibi geliyor iştahla baş etme yollarını bilen varsa açıklasın netteki yazılar etki etmedi dostlar
şimdiden liste için teşekkürler herkese başarılar
aynenn kuzumm aynen tam çeneler herbişeye karışıyolar çok fena bu boğalar anam
yok cnm ya ne kusuru insan herzaman vakit bulamıyo fırsat buldukça yazıyoruz
sağol cnm bak bakalım fotolara bekliyorum yorumlarınımutlakaa bekliyorum cnm en kısa zamanda ekle merak ettim şimci ben 30 yaşındayım cnm 83 lüyüm yok adım nilay kuzum memnun oldum senle tanıştıgıma cnm benımm
sevdim kız seni gel bi öpem
bende çok memnun oldum canım benim:))) çok teşekkürler.....
öp öp, bende seni öpemmmm:))))
şimcik fotomu koymaya çalışcam:)
Kizlar internetimizle ilgili bi sorun var o yuzden alinti yapamıyorum, begenemiyorum telefondayim cunku. Gecmisi okudum. Yine sıkıcı olaylar olmus ama insallah çözüm bulur her sey en kisa zamanda :) listeyi de aksamustu yapabilirim kizmayin bana amcami ziyarete gidicem cunkucilt kanseri teshisi kondu artik
Bildirimim soylee
Gecen hafta:92.2
Bu hafta: 89.4 ! :)
Sporum: 330 dk galiba :) bu hafta giden toplam kilo 2.8 kiloo :)
Kilo veren herkesi tebrik ederim. Veremeyenler de hiiic uzulmesin, azicik iradeyle hepimiz atlaticaz bu gunleri insallah
Selam herkese.
Amcama gittik geldik çok şükür cok iyi sagolun dualariniz icin. Zaten diger kanserler gibi degil insallah. Rabbim herkese sifasini versin..
İnternet hala gelmemis telefondayim hala o yuzden listeyi hala yapamiyorum :/ insallah gelir birkac saate.
Hayırlı cumalar,
dün geceden bu saate kadar eşimle kavga halindeyiz, Allah yardımcımız olsun. sanırım kaldıracak gücüm kalmadı artık.
kilom tam tamına 85 Yenam. şimdiden ellerinize sağlık.
slm kızlaaar geçmiş yapmadan direk dalıyorum vee kilom 103,5 çok mutluyum yahu
listeye benide eklerseniz sevinirim spor içinde ortalama günde 30 dk dersek haftada 210 diyelim
12 günde 107 den 103,5 e inmişim
pomogranate | 550 dk |
dafi | 360 dk |
koizumirisa | 330 dk |
elizabeth_bath | 330 dk |
esrammm00 | 300 dk |
efeeeeemmm | 240 dk |
nilceeeee | 210 dk |
karye | 150 dk |
meyra__ | 120 dk |
ceco34 | 60 dk |
Hayırlı cumalar,
dün geceden bu saate kadar eşimle kavga halindeyiz, Allah yardımcımız olsun. sanırım kaldıracak gücüm kalmadı artık.
kilom tam tamına 85 Yenam. şimdiden ellerinize sağlık.
bol eksili hayırlı Cumalar canlarımm
nasılsınızz? benden iyilik diyeyim iyi olsun , normalde bugün yolculuk vardı ama dün haber geldi vizede sorun olmuş , diyanetin 18.000 Razamazan umresi başvurusundan sadece 2.000 tanesine vize verilmiş , bizim şirketle gidenlerden hiç ses yok daha , yani vizeler beklemede , bizlerde valizlerimizi hazırladık bekliyoruz , Rabbim hakkımızda hayırlısını versin cücüşlerimm , hepinizi öpüyorum ,Allaha emanet olunnn
slm kızlaaar geçmiş yapmadan direk dalıyorum vee kilom 103,5 çok mutluyum yahu
listeye benide eklerseniz sevinirim spor içinde ortalama günde 30 dk dersek haftada 210 diyelim
12 günde 107 den 103,5 e inmişim
canım arkadaşım benimmm
seni şu an benim kadar kimse iyi anlayamaz çünkü aynı durumdayız ama ben genel olarak sonuçlandırdım artık kafamda bazı şeyleri yani bitiyor boşanıyorum ben böyle olmaması için çok çabaladım ama artık acizim elimden bişey kalmıyor bu durumda işle de konuştum geri dönücem sanırımm benim için de çok kötü bir dönemm rabbim sana hayırlı kapılar açar inşallahhh
pomogranate 550 dk :124::124::129: dafi 360 dk koizumirisa 330 dk elizabeth_bath 330 dk esrammm00 300 dk efeeeeemmm 240 dk nilceeeee 210 dk karye 150 dk meyra__ 120 dk ceco34 60 dk
Spor birincimiz Pomogranatee
Spor ikincimiz dafi
Spor üçüncülerimiz koizumirisa ve elizabeth_bath
Ve tabiki torpilli birincimiz mehtapcım isee 600 dk:124::124:
Filiz maşallah canım yine açık ara farkla birincisin :)
Gitgide kalabalıklaşıyor listemiz çok güzel
pomogranate 550 dk :124::124::129: dafi 360 dk koizumirisa 330 dk elizabeth_bath 330 dk esrammm00 300 dk efeeeeemmm 240 dk nilceeeee 210 dk karye 150 dk meyra__ 120 dk ceco34 60 dk
Spor birincimiz Pomogranatee
Spor ikincimiz dafi
Spor üçüncülerimiz koizumirisa ve elizabeth_bath
Ve tabiki torpilli birincimiz mehtapcım isee 600 dk:124::124:
Filiz maşallah canım yine açık ara farkla birincisin :)
Gitgide kalabalıklaşıyor listemiz çok güzel
eşim bugün biraz geç gelcek.
öfff yoruldum kaç saattir iş yapmaktan yaaa bende
neyseki çok şükür bitirdim işlerimi.....
birde bi ara komşudan matkap alıp gelcem sadece tamam artık bugünlük, evde yapıcağı varda eşimin matkapla bu akşam.
Keşke ben de iş yapmaya başlasam da yorulsam valla
Ellerine sağlık canım