Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı cumalar herkese......

çok şükür bu hafta bi eksi gördüm......
-500gr çok şükür.....

kilo bildirimi:
bu hafta: 97.6 kg

spor bildirimi:
bu hafta 120 dk ispor.

gny arkadaşlar...nasılsınız...okul zamanı kızıma başladığımız tuvalet eğitimine ara vermiştik çünkü bir türlü rayına oturtamamıştık fakat geçen cumadan beri tekrar başladık ve sanırım %80 ni hallettik çok şükür:) ramazanda gece eğitimine başlıyacağım nasılsa sahurdu filan kalkıyoruz:)

beslenme durumları feci başladığım noktaya geri döndüm...geçen hafta 97.9
bu hafta 97.8:)
ilk başladığımda 98 di:)
ne kadar yol almışım görün:)

şaka bi tarafa ramazana güveniyorum artık bari şöle 95 filan olabilseydim ...

birazdan kızımı banyo yaptırıp uyutacağım yarında sınav görevim var...kendinize ii bakın herkesi kutluyorum ve Ramazan da herkesin dualarının kabulünü diliyorum...

Yena hnm çocuğunuza çok geçmiş olsun ....Ve emeklerinize sağlık...grşş

merhaba arkadaşlar hepiniz iyisiniz inşallah ben diyet yaparken 3 gün önce öğrendim ki hamileyim allah isteyen herkeze nasip etsin anne olmayı eee diyet bitti ama fazla yemek yokkkk

hayırlı olsun...

hadi artık tam olarak geçmiş olsun yenam.....
inan bende rahatladım çıkarınca

hayırdır inşaallah.

canım benim..... kıyamam......
işte çeşit çeşit insan var hayatta......
biz yinede yaradılanı sevmeye çalışalım yaradandan ötürü inşaallah, büyüklük burada diyorum ben canım.....
büyük olmak gerçekten kolay değil....... güzel ama zor.....
çok haklısın; mevlam neylerse güzel eyler canım....
kocaman öpüyorum canım seniiii

ve hayırlısı ile abinlerin tutunmada olur inşaallah canım......

Hayırlı cumalar,

dün geceden bu saate kadar eşimle kavga halindeyiz, Allah yardımcımız olsun. sanırım kaldıracak gücüm kalmadı artık.

kilom tam tamına 85 Yenam. şimdiden ellerinize sağlık.

inşaallah biran önce hallolur canım benim problem......
evlilik bazen çok zorluyo insanı....
amaaa genelde; en düzelmez dediğimiz anda bile herşey 180derece değişerek düzeliyo evlilikte......
sakin olmaya çalış tatlım....
ben şunu 1-2senedir çok daha iyi anladım; sevmek güzel ama zor......
"bi arkadaşım hep derdi; sevgi, sevileni ayakta tutar....." şuan onu çok iyi anlıyorum.....

bol eksili hayırlı Cumalar canlarımm

nasılsınızz? benden iyilik diyeyim iyi olsun , normalde bugün yolculuk vardı ama dün haber geldi vizede sorun olmuş , diyanetin 18.000 Razamazan umresi başvurusundan sadece 2.000 tanesine vize verilmiş , bizim şirketle gidenlerden hiç ses yok daha , yani vizeler beklemede , bizlerde valizlerimizi hazırladık bekliyoruz , Rabbim hakkımızda hayırlısını versin cücüşlerimm , hepinizi öpüyorum ,Allaha emanet olunnn

Hayırlı cumalar,

dün geceden bu saate kadar eşimle kavga halindeyiz, Allah yardımcımız olsun. sanırım kaldıracak gücüm kalmadı artık.

Canım ne probleminiz varsa dilerim hemen çözülür şu mübarek günde kıyamam sana üzme tatlı canını rabbim herşeyi bi yola koymuştur elbet dikkat et kendine öpüyorum kuzum

Canım benim hayırlısı inşallah gidersiniz
Bu devletede ne demeli bilmemki ya

almamışsın yinede tatlım.... 1kg vermişsin bile....
yaz geldiğinden bu yana; burada da +lar çoğaldı zaten dert etme.....
bence üzülme, hadi birde kilo alsaydın....
hoşgeldin bu arada tekrardan:)
öpüyorum kocaman

canım namaz kılmaya devam ediyorsan belki ondandır dinçliğin:)

birde eşin baya iyi üşütmüş; çok geçmiş olsun canım......

öpüyorum kocaman

eline sağlık cnm çok güzel görünüyor börek eşin herzamanki gibi yorumunu yapmıs yani

sağol canım benim.....
kız biz bunları kelle aldık çene çıktılar yaaaDD
bazen eşime böyle derimde içten içten güler, yüz ifadesinden anlarım gizli gizli güldüğünü

bu aralar pek yazmaya fırsatım olamadı kkya, kusuruma bakma oyüzden canım benim....
ama hep yazdıklarını okudum:)

fotolarada gerçekten çok sevindim, teşekkürler, oğluşun pek tatlıııı:)))
detaylıca birazdan tekrar bakcam fotolara, o zaman yazıcam yorumlarımıda:)
bende beni eklerim sende beni gör:) haber ederim ekliyince canım....

bu arada senin yaş kaç canım? birde ismin nilmi?:)
ben 28, meyra.

mehtapcım süperler gerçekten.......

canım tüm yazılarını okudum, seni çok iyi anlıyorum.....

yer gök dua ile, dua müminin silahıdır.....
bol bol dua et canım; rabbimin sana gönlüne göre bi dost nasip etmesi için rabbimden niyazda bulun bence.....
hatta büyük alimler, allah dostları varsa yakınında yada bi şekilde ulaşabileceğin; bu konu için onlardan dua iste, bence onların duaları daha efdal oluyo bizlere göre....
bizzat yaşadım ben bunu.......

rabbim inşaallah gönlüne göre bi dost nasip eder sana canım, AMİN.

öpüyorum

canım inan kuzeninle alakalı yazdıklarından bende çok etkilendim.....
hiç kolay bi durum değil kuzeninin yaşadıkları.....
bu konuda da rabbim tez zamanda feraha çıkarsın inşaallah onları...... AMİN.

bu arada dişin daha nasıl canım???
çok geçmiş olsun dişin içinde bitanem.....

birde bloğunu tekrar açarsan benimde tekrardan haberim olsun olurmu:)
bakmıştım zaten o zamanda da bloğuna....

seni seviyorum canım

slm kızlaaar geçmiş yapmadan direk dalıyorum vee kilom 103,5 çok mutluyum yahu
listeye benide eklerseniz sevinirim spor içinde ortalama günde 30 dk dersek haftada 210 diyelim
12 günde 107 den 103,5 e inmişim

slm kızlaaar geçmiş yapmadan direk dalıyorum vee kilom 103,5 çok mutluyum yahu
listeye benide eklerseniz sevinirim spor içinde ortalama günde 30 dk dersek haftada 210 diyelim
12 günde 107 den 103,5 e inmişim

slm canım, hoşgeldin:)

inan bende çok sevindim senin adınaaaaaaDDD
maşaallah sana:)))

kilonda sporunda oldukça iyi bu hafta.....
hep böyle devam edersin inşaallah canım.....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Ya kusura bakmayın ben bugün cuma olduğunu unuttum yaaaa :26:
Anam günler karıştı iyice koşturmacadan. Sabahtan beri küçük kuzuyla uğraşıyorum ( yemek yemek istemiyor paso ablasını sayıklıyor ve canı sıkılıyor ) bir yandanda evle uğraştım.
Bİrazdan hazırlanıp arabanın düp ölçümü için taaaaaa Mimarsinan taraflarına gidiceğim
Arabayla gezi gibi olucak artık bize Allahtan çok seviyorum araba kullanmayı da işkence olmuyor bu tip uzak mesafeler

Neyse bildirimimi de yapayım da öyle kaçayım

Başlangıç; 120 kg
Son bildirimim; 96.4 kg
Bu hafta; 97 kg ( Regl olucağım birde yedikten sonra tartıldım )
Fark; + 0.6 kg
Toplam giden; 23 Kg
Hedef; 65
Beden; 48

Spor; maalesef yok sadece 1 saat yüryüş

Bu haftasonuda kendimi toparlamam için biraz telkinde bulunacağım kendime ondan sonrada her zamankinden çok daha dikkatli olucağım sonuçta Ramazana çok çok az kaldı

Hepinize hayırlı cumalar ve hafif bir gün diliyorum

cecoşum senin kız neden Almanyada kaldı. tatil amaçlı değil miydir ? neden sorumlu tutsun seni kıskançlıktır o ben 24 yasındayım haalaa kıskanıyorum

Canım tatil amaçlı gitti ama Anannesi yakalamışken onu zayıflama kampına aldı gibi birşey oldu
Her gün mecburi 1 - 2 saat yürüyor ve bisiklet kullanıyor yemeklerde tabi ona göre ve cadının işine gelmediği için bana trip atıyor çaktırmadan.
Bugünde patladı sonunda çaktırmadan biletimi aldın demeye getirdi tabi dedesi anlayınca vay sen bizi istemiyorsun ben seni hemen göndereyim diye takıldı ona tabi annem biraz daha söylendi yok işte bir daha getirmem seni böyle yaparsan falan diye ve bizimki beni bırakıp onlara laf yetiştirmeye başladı
Sinirlerim boşaldı oturup ağladım telefonu kapattıktan sonra :26: Sonra tekrar annemle konuştuğumda dedim ne gerek var onu daha çok üzüyorsunuz bırakın ben ayarlıyorum bilet bulunamıyor hesabı bayram öncesine kadar biraz daha oyalarım diye düşünüyorum diye. Anneme kalsa bayram sonrasında dönsün diyor ama eşim asla olmaz bayramda burada olacak dedi zaten
Günah bayramda iyice mahsum kalır orada sonuçta zaten sıkılıyor bu seferde anamlar istemiyor beni der
Biraz anamlada atıştık niye inat ediyormuşum bayramda evde olucak diye bende en sonunda varsa bir derdin o zaman damatına anlat ben karışmıyorum dedim sonrada hadi işim var görüşürüz dedim kapattım
Eşimde diyor iyi yapmışsın kızı daha fazla zorlayacak halimiz yok verdi verdi kilo olmadı buradada devam eder nasılsa diye

Neyse geçmişe bakacaktım ama fırsatım yok çıkmam lazım geç bile kalacağım
Kocaman öpüyorum herkesi

slm canım, hoşgeldin:)

inan bende çok sevindim senin adınaaaaaaDDD
maşaallah sana:)))

kilonda sporunda oldukça iyi bu hafta.....
hep böyle devam edersin inşaallah canım.....

a.s cnmm hoşbuldum çok sağol cnm benimmm
inş böyle gider valla şaşırdım tartıyı görünce bi kaç kez indim çıktım
bu gazla iyi dvm ederim sporuda bi gün dans bi gün yürüyüş şeklinde yapıyorum her günüm sporlu oluyo yani
hayatımda ilk defa bu kaa azimli davranıyorum gerçekten bugune kadr hep 1hafta sürerdi rejim işi sporuda pek yapmazdım
ama azmedince inanınca oluyomus bunu görmüş oldum bide ekmeği kestim ya o bana çok artı getirdi zannımca yaşasıııııın hihi

:) Bu arada Isviçre canim gerci hep karistiriyor insanlar ama olsun canim :)
insallah bir dahaki tr ye geldigimde en azindan bir kacinizla görüsmek isterim... ve tabikisi cikolata getiririm ama fazla yemiceksin

hehe isveç isviçre cidden çok yakın olunca karışıyo inşallah cnm ama çokmu yerim azmı yerim bilemedim şimdi
hem kırkyılda bi gelcen ozaman yiyivereyim nolcak yani

:)))))

nekadr saçma eltinin yaptıgı neymiş üzülceksiniz diye söylememiş hey yarabbim asıl böyle üzdüler
boşver gitsin kafanada hiiiç takma herşeyin vakti zamanı var verende Allah alanda
benim mesela bu oğlumdan önce bi düşüğüm var ozaman çok üzülmüştüm ama sonra anladım ki hayırlı olan buydu
ve ikincisinde Rabbim dünyalar güzeli sağlıklı bi evlat nasip etti çok şükür oyuzden hiiç takma kafana Allah büyük
yengen içinde hayırlısı olsun cnm Rabbim tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşallah

cnm kilon için sevindim maşalllahhh diyeyim dvm ı gelicek inşşallah
amcan içinde acil şifalar dilerim Rabbim yardımcısı olsun tez zamanda iyileşir inş

Hayırlı cumalar,

cnm sorun ne bilmiyorum ama evliliklerde problem mutlaka oluyo
umarım en kısa zamanda çözümlersiniz anlatmak istersen de dinleriz
belki yardımcı oluruz cnm

aynenn kuzumm aynen tam çeneler herbişeye karışıyolar çok fena bu boğalar anam
yok cnm ya ne kusuru insan herzaman vakit bulamıyo fırsat buldukça yazıyoruz
sağol cnm bak bakalım fotolara bekliyorum yorumlarını mutlakaa bekliyorum cnm en kısa zamanda ekle merak ettim şimci ben 30 yaşındayım cnm 83 lüyüm yok adım nilay kuzum memnun oldum senle tanıştıgıma cnm benımm
sevdim kız seni gel bi öpem

tüm kilo verenleri tbrk ediyorum tek tek alıntılamayayım didim
kilo veremeynlerde azmini yitirmesin elbet gidecek bu kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…