Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dunku menum:

ıkı dılım cavdar ekmegı
bır haslanmıs yumurta
ceyrek demet maydonoz
bır domates

ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su

ara: ıkı eksı kayısı taze, ıkı eksı erık taze, ceyrek maydonoz, 500 ml ılık su

yemekten once 500 ml ılık su

oglen: ıkı catal karpuz, sehrıye corbası ( sehrıye azıcık koymus ahcı ), 3 kasık menemen, ıkı dılım normal ekmek

dunku menum cok kotu oldu hem doymadım hem hıc zevk almadım hem saglıklı da degıl

ara: 500 ml ılık su, acık sekersız cay, ceyrek demet maydonoz, 3-4 adet kuru kayısı, 9-10 adet kıraz

aksam yemegı yemeyecegım ıcın aclık da hıssedınce 30 adet sarı leblebı yedım.

ıs cıkısı dırekt spora gıttım ozama kadar 3 bın kusur adımlardaydı spordan sonra eve vardıgımda 13645 adım olmustu

saat 7 e bes kala basladım spora. 8 bucukta bıtırdım.

25 dk kosu bandında yuruyus, 5 dksı kosu
15 dk bısıklet
10 dk twıst
10 dk oklava hareketlerı
100 +100 mekık
10 dk tekrar twıst
10 dk tekrar bısıklet

cıkısta yaklasık 40 dk kadar normalde tempoda yuruyerek eve vardım

ıkı bardak sut ıctım tok tutması ıcın.

sporda ıctıgım su, ıste ıctıgım su derken toplam suyum 3,5 lt oldu. gunumu de kapattım

Yenam şerbetlinin boncuk olayı bitmiş sevindim endişe içinde beklemek kötüdür kuzum...

günaydın kızlarrrr

herkeslerin cuması hayırlı olsun canlar

[sıze=2]yenam kg 95

geçen hafta 95,5

fark 0,500 gr (cık)

asum

spor yok yokkkk(yakında sopa ile kovalıycan))

[/sıze]ellerinize sağlık şimdiden kuzular helal edin.[sıze=2][/sıze]

26 haziran çarşamba
108 kg
kalça 119 cm
bel 97 cm(yanlış olabilir

5 temmuz cuma
106.6 kg
kalça 119 cm
bel 94.5 cm

aaaa sonundaaa neyseki kolaylık çözüldü haloldu bi daha olmaz umarım canım çok geçmiş olsunnnn

esracımmm ablan için ne kadar üzüldüm anlatamam aynı benim teyzem tek fark onda 5 çocuk olması rabbim ayrdım ediyor canınızı hiç sıkmayın hem kimsenin ahı kimsede kalmıyor heleki yetimin allah yanlırına koymaz inşallah sen de üzülme kuzummm

GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkesin cuması mübarek olsun rabbim olmasını istediğiniz ne varsa önünüze sunsun bugün
Bende regl olmuşum hiç beklemiyodum erken oldu bu sefer zaten sabah tartıda anladım kilo verememişim almamışım ama verdiğimi hissediyodum aynı kaldığıma ve regl olduğuma göre vermişimdir heralde
Neyse öpüldünüz kızlar
merhaba arkadaşlar hepiniz iyisiniz inşallah ben diyet yaparken 3 gün önce öğrendim ki hamileyim allah isteyen herkeze nasip etsin anne olmayı eee diyet bitti ama fazla yemek yokkkk
Canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Esram okurken tüylerim ürperdi valla sağol paylaşım için kuzum
Banu ablacım sıkma canını belki biraz sıkılmıştır sizi özlemiştir o yüzden kendince size sitem ediyodur merak etme bi kaç sene sonra hepsi geçer bende öyleydim çünkü
Gözün aydın yenam çok şükür şerbetli rahatlamış
Nevinim boşver kuzum sen onları öyle insanların bence akli dengeleri yoktur
Bu nasıl bi düşünce ya aynı olayı bende yaşadım ben eltimden önce hamile kaldım ama 12 haftalık düşük yaptım benden 1 hafta sonra ben kv den duyuyorum hamile olduğunu neymiş efendim zehra üzülür diye sölememişler bende dedim inanın buna daha çok üzüldüm yazık ya valla neyse kuzum sen takma Allaha havale et onları

Abinler içinde hayırlısı inşallah aşılaması tutar yengenin kuzum

Çok öpüyorum seni kendinne iyi bak

İyi günler de kullan temiz halılarını...

Ben çok severim halı yıkamayı,suyla oynamayı ama çok yorucu gerçekten...Pert oluyo insan...

tşkler canımm yani ev işi yapmaktan haz etmiyorum uzun zaman sonra baya uzun hemde ilk kez yıkadım ablamla olunca keyifli oldu ama

gökcecim isviçree soğuk demi bacımm yaaa ben şu yurtdışı olayı hiç sevmiyorum kaç defa teklif geldi de geri çevirdim ben yapamam herhalde ama tabi iyi de bişey özellikle eğitim için kaç senedir ordasın ???

mehtabımmm not aldım o dizilerin hepsini anam maşallah sen de hepsini biliyosun haaa amma da izlemişsin bana sorsan sadece doktorların vardı ya adını da tam hatılamıyom böyle crimanal minds mıydı neydi bi kaç onu izledimm senin dediklerine de bakacm ramazan da artık ev kızı olunca böyleee öpüyorum seni kuzucukkkk

Gelelim kilo bildirimine ;

Yenam kilom aynı kuzum ,

Elizim spor 240 dk canım

Şimdiden elinize kolunuza yüreğinize sağlık

ben de bu olayı anlamıyorum hayır böyle bi güzel bir haber neden saklanır söylenmezzz ama sen hiç üzülme rabbine sığın elbetteki o hep senn yanında aman eltine de bakma aynı durum bana oldu ben de üzüldüm ama rabbim böyle istemiş dedim demekki hayyırlısı buymuş dedim o yüzden beklemek zamana bırakmak gerekir zamanın ne getireceğiini kimse bilemezz arkadaşımm sıkma sen canını duanı dilinden eksik etme

geçen hafta 103.1
bu hafta 101.9
giden kilo 1,2
toplam spor 300 dk

ben bu hafta verdiğim kiloyu hiç sevmedim bu neee bi kilocuk halbuki diyetim de sıkıydım geçen hafta sporum iyidi her gün yaptım canım çıka çıka niye böyle olduki sağlıklı beslenmedim ondan olabilir mi ? halbuki bu hafta dedim dokuzları göreyim artık önümüzdeki haftaya kaldı

hepinizin kilosunu merak ediyorummm umarım bol eksilerle gelirsiniz

Zehra ve Esra saolun teşekkür ederim.bende saklanıldığına üzüldüm...boşverdim gitti artık...

ESra pamuğum kuzenininolayı gerçekten can sıkıcı bu devirde adamını bulan istediğini yapar olsun yazıaklar olsun böyle düzene..Ama ilahi adalet gelir yapışır yakasına...bu dünyada kar elde ettik sananların vay haline...

Gökçe cim kendini yalnız hissetme bende aynı süreçlerden geçtim kendimi değersiz hissetiğim zamanlar oldu özellikle memleketten uzaklaşınca.. ama bu bir süreç ve geçecek...

Kizlar internetimizle ilgili bi sorun var o yuzden alinti yapamıyorum, begenemiyorum telefondayim cunku. Gecmisi okudum. Yine sıkıcı olaylar olmus ama insallah çözüm bulur her sey en kisa zamanda :) listeyi de aksamustu yapabilirim kizmayin bana amcami ziyarete gidicem cunku cilt kanseri teshisi kondu artik

Bildirimim soylee
Gecen hafta:92.2
Bu hafta: 89.4 ! :)
Sporum: 330 dk galiba :) bu hafta giden toplam kilo 2.8 kiloo :)
Kilo veren herkesi tebrik ederim. Veremeyenler de hiiic uzulmesin, azicik iradeyle hepimiz atlaticaz bu gunleri insallah

Duasız üşür yürekler bil!..
Sana bir dua eden olsun
Sen birine dua et!
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan, sana ummadık kapılar açan..
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan...

ben bu sabah evden aceleyle çıktım tartılmayı unuttum beni aynı geçermisin canım..

Elizim ne demek kızmak hem zahmet edip liste yapıyosun bide sana kızacakmıyız

Amcan için çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah tez zamanda kuzum

Kilo içinde tebrik ederim maşallah nazar değmesin yani

Hayırlı cumalar,

dün geceden bu saate kadar eşimle kavga halindeyiz, Allah yardımcımız olsun. sanırım kaldıracak gücüm kalmadı artık.

kilom tam tamına 85 Yenam. şimdiden ellerinize sağlık.

Hayırlı cumalar,

dün geceden bu saate kadar eşimle kavga halindeyiz, Allah yardımcımız olsun. sanırım kaldıracak gücüm kalmadı artık.

kilom tam tamına 85 Yenam. şimdiden ellerinize sağlık.

canım benim sorun ne ise inşallah çözülür bu mubarek günde...

Elizcim amcana Allah şifa versin...

çok güzel fıstığımmm tebriklerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…