- 24 Mart 2012
- 17.098
- 3.451
- 41
Bu arada benim oğlanın boncuğunu gördük,gün yüzüne çıktı nihayet...
Tam 7 gündür kaka eşelemekten öööö gelmişti valla..
Şaka bir yana epey endişeliydim. çünkü 2-3 gün demişlerdi, bizim yarın bir hafta olacaktı...
Çok ağır bir cisim olduğundan dolayı hareketi zor sağladı heralde oğlumun sindirim sistemi
Geçmiş olsun bize.. bir daha yaşamamak dileğiyle b.k muhabbetini kapatıyorum artık..
Canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahmerhaba arkadaşlar hepiniz iyisiniz inşallah ben diyet yaparken 3 gün önce öğrendim ki hamileyim allah isteyen herkeze nasip etsin anne olmayı eee diyet bitti ama fazla yemek yokkkk
Esram okurken tüylerim ürperdi valla sağol paylaşım için kuzumher gün iftardan önce şu alttaki satırları okursam iştahım kapanır diye dşünüyorum...
"Ramazan ayı tıkınma ayı değildir; karnavallar ayı ise hiç değil.
Kim için? Yetimler için. Mağaradakiler için.
Ah demeyi bilenler için.
Ey talib, o pahalı, o şatafatlı, mükellef sofralarda verilen iftarlardan uzak dur, çünkü hem orucun oruç olmaktan çıkar, hem kendini Muhammedin kokusunu duymaktan mahrum etmiş olursun.
Akşam tıkınmak için sabahtan kendini aç bırakan zavallılar gibi de olma! Çünkü iftar ve sahurlarda şatafat içinde tıkınanların orucu fasiddir.
Zahirde değil, bâtında. Orucun ahkâmınca değil, esrarınca.
Anlamıyor musun onlara helâl, ama bize haram.
Bize, yani ah diyenlere...
Muhammedin yetimlerine...
Vasiyetimdir."
Banu ablacım sıkma canını belki biraz sıkılmıştır sizi özlemiştir o yüzden kendince size sitem ediyodur merak etme bi kaç sene sonra hepsi geçer bende öyleydim çünküSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Akşam yemeğimizi yedikten sonra büyük kızımlada görüşeyim de öyle gireyim dedim ama cadı nedense sabahki gibi isteksiz konuştu bizimle
Hadi sabah uyku sersemiydi dedim ama şimdide öyle konuşunca çok canım sıkıldı :26: dokunsalar ağlayacak moddayım yaa
Eşim takılma belki yorgundur dedi ama ister istemez takıyorum :26:
Biraz kafamı dağıtmaya çalışayım bari belki gerçekten bana öyle gelmiştir :44:
Canım gözünüz aydınRabbim nazarlardan saklasın
İnşallah sağlıcakla kuçağınıza almayı nasip eder Rabbimde sağlıklı ve hayırlı bir kuzucuk olur ....Aminnnnnnnnn
Gözün aydın yenam çok şükür şerbetli rahatlamışBu arada benim oğlanın boncuğunu gördük,gün yüzüne çıktı nihayet...
Tam 7 gündür kaka eşelemekten öööö gelmişti valla..
Şaka bir yana epey endişeliydim. çünkü 2-3 gün demişlerdi, bizim yarın bir hafta olacaktı...
Çok ağır bir cisim olduğundan dolayı hareketi zor sağladı heralde oğlumun sindirim sistemi
Geçmiş olsun bize.. bir daha yaşamamak dileğiyle b.k muhabbetini kapatıyorum artık..
Nevinim boşver kuzum sen onları öyle insanların bence akli dengeleri yokturgünaydın...bugün kasvetli bir gün...
Öncelikle Yenacım yazın için çok teşekkür ederim...Zehracım paylaşırım herşeyi burada sorun değil sadece kimsenin kafasını şişirmek istememiştim...
abimle yengem çocuk için uzun süredir en az 30 tane doktora gittiler sonuç sebepsiz infertilite...aşılama deneyelim dediler ilki tutmadı ikincisini salı günü istanbulda yaptırdılar ertesi gün yengem aşırı karın sancısı ile 2 gün hastanede yattı gaz sancısı imiş bi sürü serum vs..az dahatomografi bile çekilecekti ama engel olduk...çünkü hamile olma olasılığı var hatta apandisit diye az daha ameliyat ediceklerdi...abimleri yalnız bırakmak istemedik gündüz iş gece hastanedeydik birde avrupa yakasının sonunda...şimdi daha iyi şükür...evde dinleniyor inşallah aşılama tutunur...
bir de yeni evlenen eltim hamileymiş hemde 2-3 aylık olmuş ben anlamıştım ama ses etmemiştim altkatta oturuyorlar biz bunu görümcenden öğreniyoruz.neymiş efendim eltim benden çekinmiş üzülmememiz için söylememişler..bize acımışlar galiba..hemde bunların çocuğu olmuyor damgasını vurmuşlar...çok kırıldık çok bir gece öncesinden bize geldiler oturduk ve hiçbişey söylmediler...çok zoruma gitti...çok ağladım yalan söyleyemem ama Mevlam neylerse güzel eyler...hamd olsun her nefesimize......
bu arada tartılmadım kilomu aynı geçersen sevinirim Yenam sabah yüzüğümü zor takınca birde buna moralim bozulmasın şimdi dedim...
İyi günler de kullan temiz halılarını...
Ben çok severim halı yıkamayı,suyla oynamayı ama çok yorucu gerçekten...Pert oluyo insan...
ben de bu olayı anlamıyorum hayır böyle bi güzel bir haber neden saklanır söylenmezzz ama sen hiç üzülme rabbine sığın elbetteki o hep senn yanında aman eltine de bakma aynı durum bana oldu ben de üzüldüm ama rabbim böyle istemiş dedim demekki hayyırlısı buymuş dedim o yüzden beklemek zamana bırakmak gerekir zamanın ne getireceğiini kimse bilemezz arkadaşımm sıkma sen canını duanı dilinden eksik etmegünaydın...bugün kasvetli bir gün...
Öncelikle Yenacım yazın için çok teşekkür ederim...Zehracım paylaşırım herşeyi burada sorun değil sadece kimsenin kafasını şişirmek istememiştim...
abimle yengem çocuk için uzun süredir en az 30 tane doktora gittiler sonuç sebepsiz infertilite...aşılama deneyelim dediler ilki tutmadı ikincisini salı günü istanbulda yaptırdılar ertesi gün yengem aşırı karın sancısı ile 2 gün hastanede yattı gaz sancısı imiş bi sürü serum vs..az dahatomografi bile çekilecekti ama engel olduk...çünkü hamile olma olasılığı var hatta apandisit diye az daha ameliyat ediceklerdi...abimleri yalnız bırakmak istemedik gündüz iş gece hastanedeydik birde avrupa yakasının sonunda...şimdi daha iyi şükür...evde dinleniyor inşallah aşılama tutunur...
bir de yeni evlenen eltim hamileymiş hemde 2-3 aylık olmuş ben anlamıştım ama ses etmemiştim altkatta oturuyorlar biz bunu görümcenden öğreniyoruz.neymiş efendim eltim benden çekinmiş üzülmememiz için söylememişler..bize acımışlar galiba..hemde bunların çocuğu olmuyor damgasını vurmuşlar...çok kırıldık çok bir gece öncesinden bize geldiler oturduk ve hiçbişey söylmediler...çok zoruma gitti...çok ağladım yalan söyleyemem ama Mevlam neylerse güzel eyler...hamd olsun her nefesimize......
bu arada tartılmadım kilomu aynı geçersen sevinirim Yenam sabah yüzüğümü zor takınca birde buna moralim bozulmasın şimdi dedim...
Kizlar internetimizle ilgili bi sorun var o yuzden alinti yapamıyorum, begenemiyorum telefondayim cunku. Gecmisi okudum. Yine sıkıcı olaylar olmus ama insallah çözüm bulur her sey en kisa zamanda :) listeyi de aksamustu yapabilirim kizmayin bana amcami ziyarete gidicem cunkucilt kanseri teshisi kondu artik
Bildirimim soylee
Gecen hafta:92.2
Bu hafta: 89.4 ! :)
Sporum: 330 dk galiba :) bu hafta giden toplam kilo 2.8 kiloo :)
Kilo veren herkesi tebrik ederim. Veremeyenler de hiiic uzulmesin, azicik iradeyle hepimiz atlaticaz bu gunleri insallah
Hayırlı cumalar,
dün geceden bu saate kadar eşimle kavga halindeyiz, Allah yardımcımız olsun. sanırım kaldıracak gücüm kalmadı artık.
kilom tam tamına 85 Yenam. şimdiden ellerinize sağlık.
Kizlar internetimizle ilgili bi sorun var o yuzden alinti yapamıyorum, begenemiyorum telefondayim cunku. Gecmisi okudum. Yine sıkıcı olaylar olmus ama insallah çözüm bulur her sey en kisa zamanda :) listeyi de aksamustu yapabilirim kizmayin bana amcami ziyarete gidicem cunkucilt kanseri teshisi kondu artik
Bildirimim soylee
Gecen hafta:92.2
Bu hafta: 89.4 ! :)
Sporum: 330 dk galiba :) bu hafta giden toplam kilo 2.8 kiloo :)
Kilo veren herkesi tebrik ederim. Veremeyenler de hiiic uzulmesin, azicik iradeyle hepimiz atlaticaz bu gunleri insallah