Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi günler de kullan temiz halılarını...

Ben çok severim halı yıkamayı,suyla oynamayı ama çok yorucu gerçekten...Pert oluyo insan...

Listeden sadece yarinlik cikiyorum... Haftaya insallah bomba gibi tekrar listede olucagim...

Ayyyy herife ayar oldum. Pis herif kör seytanindan bulsun insallah...
Kuzenin icin dua edecegim... insallah her sey yoluna girer canim!
Nasil bir adalet bu ya,

:) Bu arada Isviçre canim gerci hep karistiriyor insanlar ama olsun canim :)
insallah bir dahaki tr ye geldigimde en azindan bir kacinizla görüsmek isterim... ve tabikisi cikolata getiririm ama fazla yemiceksin

Banucum takma kafana... Ayri kalmaya fazla alisik degilse ondandir. Ne kadar kardesini kiskaniyor olsa bile onu bile cooook özlemistir
Sen ona her seferinde söyle kizim seni çok seviyorum, kardesin seni çok özledi falan de. Bizde özledik de.

Haklisin dostluk konusunda...
Ama benim okuldan tanidigim arkadaslardan bir kacinin coook güzel bir arkadas çevresi var. Ve insan ister istemez imreniyor... artik cogunluk senin dedigin gibi, ama cok iyi dost olanlarda var. bende öyle olsun isterim. yada en azindan kuzenlerimle aram iyi olsun isterim abla kardes gibi olalim isterim. ama ne yaptiysam beni abla yerine koymadilar...

Bu arada liste icin beni o zaman yarinlik izinli yaz. haftaya tekrar bildirim yaparim... suan kilom 95e yakin oldugu icin o rakamin listede olmasini gercekten istemiyorum... yoksa coook moralim bozuk olcak...

Ohhhh sonunda kurtulmussunuz su boncuktan... tekrar coook gecmis olsun canimmm...

dedigin gibi bir tarafin acikta kalmis galiba

Sorma şekerim öldüm öldüm dirildim...bana bir kaç beden fazla bu tür aksiyonlar...

üşenmedim rüya tabirlerine girdim bu arada baya bir ibrahim tatlısesi gören varmış ne adammış be arkadaşşş

Rüyada ünlü görmek, ünlü biriyle karşılaşmak, ünlüyle konuşmak, ünlü birisi ile tanışmak, ünlü birini görmek Yakında bazı olaylar karşısında çok mutlu olup umutlanacağınız anlamını taşır, aynı zamanda çevreniz tarafından beğenilmek – takdir edilmek isteğinizi ifade eder.
Rüyada tutuklu görmek, tutuklanmış biri; bir suçluluk duygusu taşıdığınızı ifade eder.

polis gördünmü bilmiyorum ama polis tutuklamıştır herhalde Rüyada polis görmek; aile ve dostlar tarafından iyi korunduğuna, polis tarafından bir nedenden dolayı yakalandığını görmek; dürüst ve namuslu bir hayat sürmeye işarettir.

işte böyleeeeeeeeee

kızlar size birşey sorcam ben bu hafta çoooookkk sıkı diyet yaptım okadarki çevremdeki herkes ne oldu sana böyle çok kötü görünüyosun bırak şu diyeti dediler ama ben hiç kilo verememişim acaba nerede hata yaptım ben yaaa

Ahahaha İboyu rüyada görme haftası galiba ))

Polis,savcı mavcı bissürü şey gördüm yaw..

Bir de yorumlamışsın çok sağol canım

--

Mehrapçım geçen de sünnet ve kınayla ilgili mesajın beni çok güldürmüştü yazacam yazacam hep unutuyorum...Seni çılgın

Gökçeciğim,sevindim sadece yarın izinli olmana...

Umarım kızın büyüdüğün de onunla çok iyi arkadaş olursuuz.

Benim fikrim ve deneyimim kilonun sabitlenmesi çok az yemendir...Çünkü diyete yeni başladın hemen takılmaması gerekirdi..
Birden yemeyi çok fazla kısıtlamak. halsiz hastalıklı bir görüntü, mutsuzluk ve unutkanlık sebebidir aynı zamanda...

Son düzenleme:

benim çılgınlık sülaleye çekmiş onlar normal değil ben napam

haklısın hasta gibi görünüyorum çok mutsuzum unutkanlık yok şükür ama acayip başım dönüyo

itiraf edeyim ben bugüne kadar hep 1. bayramı yaşadım sanırım, inşallah bundan sonra 2.si nasip olur. ellerine sağlık.

İnşallah hayırlısıyla haklarını alırlar, çok sağol desteğin için Elizcim. İnşallah ben de toparlanacağım en kısa zamanda, sizler yeni bi soluk oldunuz topiğe, neşe getirdiniz, devam etmek iyi gelecek hepimize.

Bu yazı Dücane Cündioğlunun, bugünün paylaşmış. kopyalayabilirsin tabi, dücane cündioğlu simurg grubu diye aratırsan tamamına da ulaşabilirsin, hepimizden razı olsun inşallah.

Esracım bana kıyak geçermisin...eğer geçersen sana kocaman sevgi ve öpücüklerimi yollarım bak

geçerim canım, önümüzdeki ay bomba gibi döneceksin bence

bu arada rüyan ilginçmiş, çok etkileniyor insan bu rüyalardan. şükrediyor rüya olmasına sadece...

Sağol Gökçecim, Allah razı olsun.

malesef dostlk konusu hepimiz için az çok sıkıntılı. dost olmak için uğraştıklarınla bir şekilde o bağı kuramıyorsun ama hiç tahmin etmediğin kişiler çıkıyor dost olarak karşına. sen de çok gençsin, umarım sıkı dostluklar edineceksindir.

hiçbir fikrim yok aslında, ama fazla mı aç kaldın acaba? kendine sağlıklı beslenme listeleri bulabilirsin araştırarak, aç kalma olur mu...

ben kilo bildirimi yapayım kardeşim geldi sabahlıcaz gibi duruyor sabah kalkamam felan yada unuturum

yarım kilo fazla var uyuz oldum almışım yaaa uff

93 kilo
spor sıfır sifıırr sifıııırrr

canan hoca zaten zeytını cok tavsıye edıyor ama tam organık olandan aldıysanız dıyor. ayrıca aynı sekılde yagdan tamamen uzak tutan bırı degıl. salataya yag dokmezsenız, yesıllıklerdekı besınlerı alamazsınız. ot cıgnemıs gıbı olursunuz cıgner ve sadece dıskı atarsınız dıyor aynen. hep bıraz yag olunca o yesıllıgın tokluk verme hıssı de fazla oluyormus oyle dıyor.

dogal yaglara karsı cok olumlu. beyaz un, katkı maddelı yıyeceklerdekı seker ve tuz bunlardan gelecek olan vucutta donusecek olan yag ve sekerden uzak durmus olun dıyor.

ha buarada bana garıp gelen canan hoca resmen meyveyı yasaklıyor bu bana gore degıl ben meyve cok severımmmmm

ellerıne saglık paylasımın ıcın. dıkkatlıce okumayı dusunuyorum haftasonu.

ınsaallah canım boyle bır anne ıcın bol sans dılıyorum dua edıyorum helal olsun o kadına. ınsaallah bu olay cozulur de rahata erer kadıncagız. senın ugrasacagını bılıyorum canım, ınsaallah hakım de ınsan bırı olur.

canım bılmez mıyım o duyguyu. ben 3,5 kılo aldım kışın. kendımı basarısız, asla bu ısı basaramayacak bırı olarak gordum bu yuzden. sureklı tartısma halındeydım kendımle. huzursuz mutsuz. sımdı yoruluyorum bazen canım da sıkılıyor bukadar emek verıyorum ama cok zor kılo verıyorum dıye. ama enazından ıcım rahat bu sekılde. ayrıca kendımle gurur duymamı da saglıyor oyuzden ınsaallah sen de sılkeneceksın ben ınanıyorum cok duygusal bırı oldugun ıcın gezı olayları, akrabanın uzuntusu bunlar sarstı senı. yolculuk ve ıkı uc kez hastalık atlattın hepsı ust uste gelmıs oldu ama ben buyuk bır enerjı ıle gerı donus yapacagını dusunuyorum ozellıkle ramazanda manevıyatın verdıgı huzur ıle gelecege daha umutlu ve hırslı bakacagını dusunuyorum

canım ben msjı gec gordum, olculerım evdekı defterımde yazıyor oyuzden ben bu hafta olcu bıldırımı yapamayacagım aksam spordan sonra da yola cıkıyorum yanı lısteye aksam eklenmem de mumkun degıl

gozunaydın sukur bıtmıs bu sıkıntı. ınsaallah bır daha olmasın

günaydın...bugün kasvetli bir gün...

Öncelikle Yenacım yazın için çok teşekkür ederim...Zehracım paylaşırım herşeyi burada sorun değil sadece kimsenin kafasını şişirmek istememiştim...

abimle yengem çocuk için uzun süredir en az 30 tane doktora gittiler sonuç sebepsiz infertilite...aşılama deneyelim dediler ilki tutmadı ikincisini salı günü istanbulda yaptırdılar ertesi gün yengem aşırı karın sancısı ile 2 gün hastanede yattı gaz sancısı imiş bi sürü serum vs..az dahatomografi bile çekilecekti ama engel olduk...çünkü hamile olma olasılığı var hatta apandisit diye az daha ameliyat ediceklerdi...abimleri yalnız bırakmak istemedik gündüz iş gece hastanedeydik birde avrupa yakasının sonunda...şimdi daha iyi şükür...evde dinleniyor inşallah aşılama tutunur...

bir de yeni evlenen eltim hamileymiş hemde 2-3 aylık olmuş ben anlamıştım ama ses etmemiştim altkatta oturuyorlar biz bunu görümcenden öğreniyoruz.neymiş efendim eltim benden çekinmiş üzülmememiz için söylememişler..bize acımışlar galiba..hemde bunların çocuğu olmuyor damgasını vurmuşlar...çok kırıldık çok bir gece öncesinden bize geldiler oturduk ve hiçbişey söylmediler...çok zoruma gitti...çok ağladım yalan söyleyemem ama Mevlam neylerse güzel eyler...hamd olsun her nefesimize......

bu arada tartılmadım kilomu aynı geçersen sevinirim Yenam sabah yüzüğümü zor takınca birde buna moralim bozulmasın şimdi dedim...

herkese gunaydınnnnnnnnnn

guzel bır gun olsun ınsaallah hayırlı cumalarrrrrrrrr

ben bugun cok yogunum, bır saate kadar musterı gelecek bır turk bır yabancı. urunlerı gorecek, satıs vs ıste. esımın musterısı normalde ama o olmadıgı ıcın ben ılgılenecegım cok heyecanlıyım streslıyım cok da zamanımı alacak hayırlısı bakalım.

eger aksama kadar ısımız bıter gıderlerse, ben de aksam ıstanbula gıdecegım aılemın yanına. malum gıdemedım ıcımde kaldı hersey. gercı kardesım dun cok guzel bır mesaj yazmıs bana. hep saklayacagım.

ayrı olsak da bızım kalplerımız daıma bır demıs. sen burdasın hıc uzulme demıs. senı cok sevıyorum ıyı kı benım ablamsın, sen ablam degıl herseyımsın yazmıs.

pazar aksam tekrar bınıp, pazartesı sabah ınıp ıse gelırım artık, gıdersem yanı.

aksam ıs cıkısı spora gıdecegım yıne, sonra dus ve yolculuk.

bugun tekrar gıremem sanırım.

kılom dunku ıle aynı cıktı 102,7

gecen hafta 103,1

-400 gr.

rakamı az buldum cunku bu hafta super spor yaptım ama regl olmama az kaldı yolculuk da oldu hepsı odem yapıyordu 104 cıkıyordum oyuzden onu atmıs olmak ve kılo vermıs olmak mutlu ettı. tartıda 102,4 gorecek gıbı oluyordum sabah, cıkıyordum ama bırden 102,7 oldu oyuzden kılom 102,7 olarak goruyorum sanırım yarına dusebılırım bıraz daha ınsaallah.

annem zeytınyaglı barbunya ve bol yesıllık hazırlamıs benım ıcın. yururum de cumartesı ve pazar gunu bolca. ınsaallah yolculugun bu kez odem etkısı olmaz yorgunluk ozellıkle yolculuk ben de cabuk odem yapıyor vucudum sısıyor bacaklarım falan. hemen farkedıyorum.

sporum 550 dk

yena ve elız ellerınıze saglık sımdıden. kızlar hepınıze bol bol eksı dılıyorummmmmmm

ben kardesımın laptopdan arada sırada gırmeye calısırım bıraz musaıt olursam ama olmadı pazartesı sabah gorusuruz kendınıze dıkkat edın ALLAHA emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…