- 24 Haziran 2013
- 598
- 3
merhaba arkadaşlar hepiniz iyisiniz inşallah ben diyet yaparken 3 gün önce öğrendim ki hamileyim allah isteyen herkeze nasip etsin anne olmayı eee diyet bitti ama fazla yemek yokkkk
İyi akşamlar canlarım
Bugün yine yoruldum ben valla güya evdeydim büyük kızımın odasını hallettik sayılır sonunda eşyaların yerlerini değiştirdik az bişey yerleştirme işi kaldı ona da ben karışmam zaten
Akşam üstü de dışarı çıktık kızlar sıkıldı diye bir iki bişey vardı alınacak onları aldık yemeğimizi de yedik geldik ama yürüyerek gidip geldik çok yorulduk
Esracım Allah yardımcınız olsun inşallah hak yiyenlere fırsat vermesin Rabbim
Ben de84 olmuşumdur herhalde yine geçmemişimdir inşallah ben de aynen senin gibi hissediyorum sanki 100 kiloyu geçtim gibime geliyor önden arkadan çıkıntıları gördükçe(
merhaba arkadaşlar hepiniz iyisiniz inşallah ben diyet yaparken 3 gün önce öğrendim ki hamileyim allah isteyen herkeze nasip etsin anne olmayı eee diyet bitti ama fazla yemek yokkkk
Esram bu ay ölçülerimizide istemedin sen kuzum:26::26:
Şekerim niçun karıştırorsun ölçü olayını...İncelen var incelmeyen var.. te allam yaa....
Hem Esra yoldaş izinli bu ay.
kızlar Asumanım Esram yapmayın böleee bak bizler 100 küsür kg lerden yanınıza gelmeye çalışıyoruz iniş çıkış oluyor hep ama genede hepimiz elimizden geldiğince fazla dağıtmadan toparlanacağız değilmi??????
İyi akşamlar canlarım
Bugün yine yoruldum ben valla güya evdeydim büyük kızımın odasını hallettik sayılır sonunda eşyaların yerlerini değiştirdik az bişey yerleştirme işi kaldı ona da ben karışmam zaten
Akşam üstü de dışarı çıktık kızlar sıkıldı diye bir iki bişey vardı alınacak onları aldık yemeğimizi de yedik geldik ama yürüyerek gidip geldik çok yorulduk
Esracım Allah yardımcınız olsun inşallah hak yiyenlere fırsat vermesin Rabbim
Ben de84 olmuşumdur herhalde yine geçmemişimdir inşallah ben de aynen senin gibi hissediyorum sanki 100 kiloyu geçtim gibime geliyor önden arkadan çıkıntıları gördükçe(
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Akşam yemeğimizi yedikten sonra büyük kızımlada görüşeyim de öyle gireyim dedim ama cadı nedense sabahki gibi isteksiz konuştu bizimle
Hadi sabah uyku sersemiydi dedim ama şimdide öyle konuşunca çok canım sıkıldı :26: dokunsalar ağlayacak moddayım yaa
Eşim takılma belki yorgundur dedi ama ister istemez takıyorum :26:
Biraz kafamı dağıtmaya çalışayım bari belki gerçekten bana öyle gelmiştir :44:
Esrammmmm gel kurtar beni bu durumdannn:18::18::18::18:
Selamlar,
bugün yine günlerden depresyon. kuzenim var ablam gibi; iki tane yetim büyüttü tek başına. biri yaşını almamıştı eşi ölünce, biri 3 yaşındaydı, kendisi de 26. evlenmedi kızlarını başkası büyütmesin diye, çalışıp durdu yıllarca. neyse gel zaman git zaman bizler sahip çıktık, dişinden tırnağından arttırıp bi arsa aldı kızları için. elinde avucunda ne varsa yatırdı. şimdi arsanın arka tarafındaki adam bir şekilde arsaları birleşirip önden de faydalanmak için belediyeden karar çıkartmış, itiraz etmişler ama reddedilmiş. bu arada diğer şahıs belediye başkanıyla yakınlık kurmuş, zaten nüfuzlu biri. ben elimden geleni yapacağım ama şu mübarek günlerde yetimin hakkına göz dikenlere de beddua ediyorum. Allah ıslah etsin, fırsat vermesin inşallah. akşamdan beri sakinleşmeye çalışıyorum.
bende durumlar böyle, canım sıkkın yemeğe verdim kendimi. yarın tam gaz dönüyorum sahalara inşallah. bitti bu umutsuzluk, inşallah son olacak.
şöyle hızlıca bi geçmişe göz attım. Filizcim eşine geçmiş olsun, inşallah döndüğünde iyi olur. kilo vermene de çok sevindim, bayrama 99un altına inecek çifte bayram yapacaksın inşallah canım. benim blogum vardı ama sildim, geri yüklerim belki diyorum ama hiç uğraşacak modda değilim. şu bayrama gelelim bi bakalım.
canan karatay çıktı demin haberlerde izledim. ramazana hazırlayın kendinizi diyor. bide hurmayla acmayın orucu, bol zeytinle açın diyor. hurmanın şeker miktarı yüksek diye.
bol zeytinlede açınca yağ olmazmı banane yaa hurmayla accam ben iştesevemedim şu canan karatayı ben bi. :44:
banucuğum benim kız da telefonla görüştüğümüzde aynı şekil de konuşur hep...Örneğin ben uzatmaya çalışır daha fazla konuşayım diye bahaneler üretirim o hemen kısa ve net bir şekil de kendini ifade edip kapatır...
Üzülme.. özlemden de kaynaklanıyordur..trip atıyo annesine başka kime yapacak...