Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleyküm kızlaarr
ben düğünü yaptım geldim
inanılmaz sitresli bir düündü ama atlattık çok şükür.
sizler nasılsınız bugün buralardayım yarın kumlaya giderim herhalde ramazana kadar ordayım. yeğenimin ünideki arkadaşları geleceklermiş tatili ramazana kadar kumlada bizimle geçirmek istiyorlar. onlar kafeye gittikce bende size bakabilirim arada belki.

esracım geçmiş olsun canım. geçmiş doğum gününde kutlu olsun . Allah sağlıklı, hayırlı uzun ömrler versin.

Sağol Dafi abla, amin inşallah :KK16:

Ne özeniyorum sürekli düğün var aile kalabalık olunca :) bi dahakinde benim yerime de eğlenirsin inşallah. gerçi stresi de ayrı oluyor...

--------------

Kızlar Aynurla konuştum, hepinize selamı vardı. Adanaya geçmişler, yolculuk cumaya alınmış. fırsat bulursa yazacakmış...

Ne özeniyorum sürekli düğün var aile kalabalık olunca :) bi dahakinde benim yerime de eğlenirsin inşallah. gerçi stresi de ayrı oluyor...

--------------

Kızlar Aynurla konuştum, hepinize selamı vardı. Adanaya geçmişler, yolculuk cumaya alınmış. fırsat bulursa yazacakmış...
canım dilerim seninde kocaman mutlu, huzurlu, sağlıklı bir ailen olur. çocukların, torunların sımsıkı birbirinize kenetlenirsiniz :KK16:
bizim stresimiz düğünden değildi canım. hani olaylı bir gelin almıştık ya
bu gelinimizle olaylı gelinimiz kardeş torunları oluyorlar. olaylı dünürümüz bu düğünü fırsat bilip piskolejik savaşa girdi bizde ister istemez gerildik. yoksa düğünde herşey yolundaydı.

canım dilerim seninde kocaman mutlu, huzurlu, sağlıklı bir ailen olur. çocukların, torunların sımsıkı birbirinize kenetlenirsiniz :KK16:
bizim stresimiz düğünden değildi canım. hani olaylı bir gelin almıştık ya
bu gelinimizle olaylı gelinimiz kardeş torunları oluyorlar. olaylı dünürümüz bu düğünü fırsat bilip piskolejik savaşa girdi bizde ister istemez gerildik. yoksa düğünde herşey yolundaydı.

şu psikopat kadın vardı o yani... stress olmamak elde mi, neyse ki atlatmışsınız. iki aile yine bağlanmış birbirine, belki her şey düzelmez ama sulh olur inşallah en kısa zamanda.

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ablacım :KK16:

hiç resim çekememiştim ama gelinin facesinden iki kare araklayıp albüme ekledim. biri kına gecesi

şimdi çıkmam gerekiyor akşama dönerim

slm henüz tanışmadık ama tanışırız :KK9: sigara konusu olunca dayanamadım atlıyım dedim
bende oğluşum dogdugundan beri içmiyorum yani 11 ay oldu iyi ki de bırakmısım çok mutluyum rahatım cidden
içerken öyle gelmiyodu yanı bırak felen dediklerinde ben seviyorum diyodum içten içe gıcık da gidiyodum
çokda içiyodum ben 1 paket rahat 2.ye bile geçtiğim oluyodu ama oğluma kıyamadım sezeryana girmedenki son gece
eşimle birlikte bıraktık çok şükür hiç de aramadık :KK16::KK16:

Tanışırız tanışırız :KK1: ondan kolay ne var :KK1:
Dur eccük kendimi tanıtayım :KK34:
Adım banu, 33 yaşında biri 12.5 diğeri 2.5 yaşlarında iki cadının annesiyim :KK1: İstanbuldayım ve evhanımıyım :KK34:
Yaklaşık iki sene evvel bu yola baş koydum ve şu ana kadar toplamda 23 - 24 kilo falan verdim :KK34: tabi başlangıç kilom maalesef çok yüksek olduğundan henüz insani boyutlara gelmedim :KK60: hala yolum uzun ama azimliyim ve kesinlikle son hedefim olan 65 kiloya düşeceğim :KK34: tabi sizlerinde desteği ile :KK34:

Tanışırız tanışırız :KK1: ondan kolay ne var :KK1:
Dur eccük kendimi tanıtayım :KK34:
Adım banu, 33 yaşında biri 12.5 diğeri 2.5 yaşlarında iki cadının annesiyim :KK1: İstanbuldayım ve evhanımıyım :KK34:
Yaklaşık iki sene evvel bu yola baş koydum ve şu ana kadar toplamda 23 - 24 kilo falan verdim :KK34: tabi başlangıç kilom maalesef çok yüksek olduğundan henüz insani boyutlara gelmedim :KK60: hala yolum uzun ama azimliyim ve kesinlikle son hedefim olan 65 kiloya düşeceğim :KK34: tabi sizlerinde desteği ile :KK34:

:KK9: memnun oldum tanıstıgımıza madem üle bende anlatam kendimi :)
bende 30 yaşındayım bi oğlum var 11 aylık evhanımıyım ımm başka neyim vaar heh bi de kilolarım olmaz olsun dediğim kilolarım var
ama vercem inş senınde dediğin gibi topiğin sayesinde gitcek bu kilolar :KK16: Allah bağışlasın yavrularını :nazar:
ben bu afacandan sonra hiiç ikinciye cesaret edemiycem sanırım epey yordu beni hala daha yoruyo :KK55:
maşallahh bi de baya kilo vermişsin bunu başardıgına göre sen hedefine ulaşırsın azimlisin cidden :nazar:
benimde epey yolum var inş ulaşırım hedefime bakalım bu cuma kara koyun akkoyun belli olcak :KK9:

:KK9: memnun oldum tanıstıgımıza madem üle bende anlatam kendimi :)
bende 30 yaşındayım bi oğlum var 11 aylık evhanımıyım ımm başka neyim vaar heh bi de kilolarım olmaz olsun dediğim kilolarım var
ama vercem inş senınde dediğin gibi topiğin sayesinde gitcek bu kilolar :KK16: Allah bağışlasın yavrularını :nazar:
ben bu afacandan sonra hiiç ikinciye cesaret edemiycem sanırım epey yordu beni hala daha yoruyo :KK55:
maşallahh bi de baya kilo vermişsin bunu başardıgına göre sen hedefine ulaşırsın azimlisin cidden :nazar:
benimde epey yolum var inş ulaşırım hedefime bakalım bu cuma kara koyun akkoyun belli olcak :KK9:

Canım inşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz :KK34:
Bak ben yeri geldiğinde aylarca gram kilo veremedim ama yinede pes etmedim :KK34: inan metabolizmam düzgün çalışmış olsaydı emin ol şu anda fıstık gibi olmuş olmam gerekiyordu :KK60: neyse geç olsun ama güç olmasın :KK34:
Ne olursa olsun pes etmiyoruz :KK34:
Ben son 1 aydır sadece bir kere şu anki kilomun altını gördüm ama bir daha o oldu :KK1: olsun yinede inadım inat devam edeceğim inanıyourm ki Ramazanda kilo veremesemde ( almasam yine şanslı hissedeceğim kendimi :KK1: ) Bayramdan sonra çok daha güzel bir enerjiyle kendimi sporuma verip çok güzel kilolar vereceğim :KK34: ( Almanyaya annemlerin yanına gidince mecbur spor salonunu dondurdum eee birde Ramazan girecek diye o ayda dondurucağım mecbur :KK34: ) o arada bünye biraz dinlenip bayram sonrası çok daha enerjik bir şekilde bayram sonrası için hazırlasın :KK1:

Selamlar herkese :)
Bugün hava esiyor biraz buralarda, iyi geldi vallahi.
Dışarı çıkacağım birazdan, banka işleri var gidicek paracıklarım :KK1::KK1: Ramazanı düşündükçe mutlu oluyorum vallahi, huzur doluyor içime. Eminim hepimize çok güzel şeyler getirecek bu güzel ay :KK16::KK16:
Akşama da sporumu yapayım diyorum, özlemişim vallahi kan ter içinde kalmayı :KK9::KK9: Kasların acısını duymak nasıl keyif veriyor anlatamam :)
Tartım birkaç gündür beni sinir ediyo, hiç aşağı inmiyo ama kabızlık da dizboyu yine :26: Kayısı da hiç sevmiyorum ama yiyorum bakalım inşallah işe yarar :)

mehtabb çıkardım donumu taktım tacımı sağol kuzucum :KK1::KK1: Bebek istiyomuşsun bakıyım var mı ufukta evlilik falan? Bi düğün olsun da gidelim eğlenelim diyorum :KK1:

inşallah barış meleğin boncuğu çıkmıştır artık :)

esracım iyi olmana çoook sevindim :KK16:

ceco34 ablacımm (Adını bile bilmiyorum:KK1::KK1:) Ne güzel süzülmüşsün, popon da birazcık erimiş. :KK9: Kızın için de çok sevindim, annemler beni üzmemek adına çok karışmıyorlardı yediklerime, ama keşke senin annen gibi davransalardı bana bu kadar yüksek kilolara gelmeseydim. Çok takdir ettim anneanneyi, ellerinden öperim efendim :KK16::KK16:

morali bozuk olan esracımm lütfen sıkma canını. her şey geçiyor, geriye bizde bıraktığı izler kalıyor. dua et, Rabbine sığın. her işte bir hayır vardır, çok acı verse de...

pomogranate yoğun günlerinde dirayet ve sabır diliyorum sana da :KK16: kabızlık bizim yakamızı asla bırakmıcak heralde :KK1::KK1:

tatile gidenlere, gezenlere, eğlenenlere ohh iyiki de gitmişsiniz, hep çok eğlenin diyorum. Darısı da benim başıma diyorum :KK16:

elız dıyet cok uzun sure surunce kabızlık gelır sen hemen neden kabız oldun anlamadım. cok mu kuru beslenıyorsun cok mu az su ıcıyorusn

ben hıc yasamadım mesela. sımdı de hapımın yan etkısı yanı. normalde kabız olmam yanı.

ben de annemden yana cok sıkıntılıydım sadece az ye, zayıfla vs dıyerek yol gostermeyerek hem de genclık gururunu zedeleyerek boyle olmasında cok olumsuz etken olmustur.

Canım inşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz :KK34:
Bak ben yeri geldiğinde aylarca gram kilo veremedim ama yinede pes etmedim :KK34: inan metabolizmam düzgün çalışmış olsaydı emin ol şu anda fıstık gibi olmuş olmam gerekiyordu :KK60: neyse geç olsun ama güç olmasın :KK34:
Ne olursa olsun pes etmiyoruz :KK34:
Ben son 1 aydır sadece bir kere şu anki kilomun altını gördüm ama bir daha o oldu :KK1: olsun yinede inadım inat devam edeceğim inanıyourm ki Ramazanda kilo veremesemde ( almasam yine şanslı hissedeceğim kendimi :KK1: ) Bayramdan sonra çok daha güzel bir enerjiyle kendimi sporuma verip çok güzel kilolar vereceğim :KK34: ( Almanyaya annemlerin yanına gidince mecbur spor salonunu dondurdum eee birde Ramazan girecek diye o ayda dondurucağım mecbur :KK34: ) o arada bünye biraz dinlenip bayram sonrası çok daha enerjik bir şekilde bayram sonrası için hazırlasın :KK1:

Amiiin inş cnmm :KK16::KK16:aynen geç olsun ama güç olmasın ara ara veremesekde kiloyu korumak bile çok iyi
dediğin gibi asla pes etmek yok arada kaçamaklar oluyo napalım can bu çekiyo ama yinede hiç bişey yokmus gibi rejime dvm :KK19: olsun illa salon şart değilki evdede yaparsın sporunu yanı o arada ramazan sonrasına kadr evde yaparsın nolcek
ben evde yapıyorum bebişten ötürü bi gün dans ediyorum bi gün yürüyüşe çıkıyoruz ma aile:KK9:
annene hayran kaldım cidden her eve lazım enazından bizim gibi evde kilolu olan hereve lazım :KK9:

--------------

benım aılemde cogu kısı evlendı bekarlardan ses yok evlendıgımden berı ıkı uc dugun ancak gordum oyuzden. esımın aılesınde de herkes kucuk yasta evlenmıs. oyuzden bızden sonra bır ıkı dugun ancak oldu. onun taraf, benım taraf derken 5 yılda gordugumuz dugun azdır. ben de severım sıcak aıle ılıskılerını. benım sulalem eskıden oyleydı baba tarafımda ne guzel duugnler olurdu ama sonra tum ılıskıler bozuldu aynı sehırde bır suru akrabam var ama kendı aralarındakı sorunlar, bunların bana bulasmaması ıcın kacmak, calısıyor olup zaman sorunu, ve dugunumdekı bazı kırgınlıklarımdan dolayı aynı sehırde yıllarca gorusmuyor gıbı bırsey oldum.

hepımızden cok cok selam soyle. sag salım gıtsın donsun ınsaallah duaları kabul olsun ALLAH bıze de nasıp etsın ınsaallah.

Anammmmmmmmmmmmmm kız bende diyordum bu kız bir gitti pir gitti diye :KK1:
Valla hep aklımdaydın inan bende seni gördüğüme çok sevindim :KK34:
Sorma yaa anam tam gırtlaklanmalıktı o an :KK60: eridi dediği oğlu hayvan gibi hatta benden kilolu :KK60: öyle diyinede yok o baya bir erimişti de bir kaç gündür yine hafif düzenini bozdu demezmi :KK1: dedim seni öldürürüm :KK60: nasıl gülüyor :KK1:
Dediğin gibi şımartmamak için öyle dedi herhalde :KK34:
Ben önden koşturdukca ( yavaş yürümeyi beceremem de :KK1: ) yok yok kız kıçın baya gitmiş demeye başladı sonradan :KK60:

Valla canım benimde senden farklı değil durumum :KK1: kaç haftadır yine duraklama yaşıyorum ve bir türlü şu 96dan aşağısını göremedim :KK47:
Şimdi birde Almanyaya gittim diye üyeliğimi mecbur bir ay dondurdum ( gelince kıza bakacak kimse yok malum büyük kızımı ananne yanında bıraktım 1 ay sonra gelecek :KK34: ) Eeee Ramazandada çok zor olucak ki salonun açık olup olmadığı bile daha belli değil :44: Anlıyacağın benim iş Ramazan sonrasına kaldı :KK1: belki ondan sonra birden spora yüklenirsem çok daha güzel kilolar veririm diye düşünüyorum :KK34: zaten Ağustos sonunda annemler Almanyaya dönmüş olucaklar ( bayrama yakın geliyorlar ) ondan sonra gerekirse her gün gidiceğim spor salonuna ki biraz hızlansın artık şu kilo verme olayıda yazın sonunda 8li rakamlarıda terk etmeme az kalmış olsun :KK1:
spor salonumuz yoksa leslie ablamız var cecoşum yaa leslie abla candır canandır :KK1::KK1: ramazandan korkuyorum ya ben inşallah almam geçen sene aldıydım yiye yiye durmuyorki şu bogazım ahh ahh :KK37: eylüle 8li rakamlarla gireriz inşallah ya hatta 7 bile olsa güzel olur hedefi yüksek tutalımda bari oldugu kadar artık :KK34: bu arada sigarayı bırakmana cok sevindim darısı başıma. bu aralar azıttım baya o konuda. içmemeye calısıyorum ama geceleri işte deli divane oluyorum ugrasıyorum bakalım çabalıcam ya olmuyor böyle olmayoooo :KK1:

bebek konusunda rabbim gönlüne göre versin inşaallah tatlım.

çaydanlığıda gelirsek; aaa ayıp ettin bulursam hediyem sana, söz:)))
ah bulsam hemen yapışırım gerçekten:KK9:
:KK54:
amin canım sağol hayırlı bi damat gerisi gelir umarım artıkın :KK1::KK1: şaka bi yana bakıcam o çaydanlık kupadan burda çok şeker bişey ya :KK16:

Sağol Mehtapcım ya, valla geldi bu da başımıza. hem alışkın olmadığımız için hem de sıcaktan oldu sanırım. meşhur suşi zinciri var ya, sonu co ile bitiyor, onun altunizade şubesindeydik. aradım sordum başka vaka bildirilmediğini söylediler, tekrar davet ettiler :) bi de sanırım üzerine kahve soda falan içince de mide kaldırmıyormuş malesef. bi daha tövbe..

kolun incinmiş senin de, geçmiş olsun ya. bebeler öyle valla, birkaç saatte pestilini çıkarıyorlar insanın.
hıı biliyorum orayı bi kere gittiydim milletin yediklerine bakınca dedim yok ben bunu yiyemem yaşasın çoban salatası lahmacun diyerek başka yere gitmiştim bide balık pek sevmiyorum kokusu baya rahatsız etmişti. yaaa bide tekrar mı davet ettiler "olduuuuuu canıımm bakarız" diyip kapasaydın suratlarına. :KK1::KK1::KK1:

bebişler fena canım valla ama cok güzel beee :KK37::KK37::KK34:

Sünnet dügününde erdem'le ilgilenmissin, Yinede güzel vakit gecirmissin anladigim kadar :) Bebek istedigine göre :KK70:

canım okundu okunmasınada ne garip bir histir ki insan istiyor ya :KK16:

Selamlar herkese :)

mehtabb çıkardım donumu taktım tacımı sağol kuzucum :KK1::KK1: Bebek istiyomuşsun bakıyım var mı ufukta evlilik falan? Bi düğün olsun da gidelim eğlenelim diyorum :KK1:

tacına kurban olam :nazar::nazar: maşallah maşallahh :KK9::KK9: bebek istiyorumdaa evlilik yok karanlık aday yok adayın adayıda yok anneme diyorum evlenmedende oluyor bak bu işler diye öldürürüm seni diyor :KK1::KK1:

düğünüde güzel bi şekilde atlatmıssınız oh bu haftasonu sana güzel geçti :nazar:
bebiş konusuna gelince benımki 11 aylık dogdugundan beri uykusuzuuuummm en çok bu zorluyo beni
zorlukları cok ama tatlılıklarıda bi başka inş Rabbim sana ve tüm isteyenlere tez zamanda nasip eder :KK16:
zorlu felan ama bitti çok şükür ya. bizim bebekte ayın 8,nde 11 aylık olucak yakınlarmış demekki :KK34: teyzemde öyle ya uykuyu unutmuş valla. iki gün güzel dünlendirdim onu ben ama anne yüreği işte dayanamıyor kalkıyor bakıyor uykulu aralarda :KK16: amin inşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin

karayiplerden dönmene sevindim canım . teyzene geçmiş olsun.kına gecenizde bayaa eğlenceli geçmiş. bizimkindede kızlar birşeyler yaptılar. kılıktan kılığa girmişler tavuk almaya geldiler. köyde ev ev gezip tavuk topladılar :KK1:
sağol ablacım canım beniiimm.. tavuk mu topladılar :KK1::KK1: oda güzelmiş hehee :KK9::KK9:

eneee Mehtabb sen bekarmıydın :KK53: bebek istiyorum felen diyince evli sandıydım :KK9::KK30:

heee bekarım yaa :KK37: :KK37: bebek istiyorum ama bekarım :KK1::KK1: kocayımı istemeliydim ilk önce sankii :KK9:

canım kolay gelsin, yoğunluk olmayınca yazmaman normal zaten. sıkma kendini...

ramazan gelene kadar ben de son aldıklarımı verebilsem keşke. tartılmaya korkuyorum artık:KK31:

tsk ederım canım. gunluk yazarım muhakkak sadece eskısı kadar onlıne olamam. kardesımın laptopu var orda da gırer yazarım ben.

ben de ---- beklıyordum cuma gununden berı ama --- gormedım odem var hıssedıyorum yorgunluktan oldu cunku kacamak yapmadım bır de su ve bıtkı cayı duzenlı ıcemedım tabıkı.

sen dugunlere gıttın , donuste hastalandın hem sen hem esın. son olarak yemekten dolayı hastalanmakk. oyuzden bence tartıya cok takma kafanı. ben ınanıyorum tam gaz toparlanacaksın

zorlu felan ama bitti çok şükür ya. bizim bebekte ayın 8,nde 11 aylık olucak yakınlarmış demekki :KK34: teyzemde öyle ya uykuyu unutmuş valla. iki gün güzel dünlendirdim onu ben ama anne yüreği işte dayanamıyor kalkıyor bakıyor uykulu aralarda :KK16: amin inşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin

heee bekarım yaa :KK37: :KK37: bebek istiyorum ama bekarım :KK1::KK1: kocayımı istemeliydim ilk önce sankii :KK9:

hehe eveett önce koca sonra bebiş yoksa annen gibi derim :KK9: benımkide ağustos 6 doğumlu demekki 2 gün var aralarında maşallah onada :nazar: ee ana yüreği bu bi yandan söyleniriz bi yandan dayanamayız :KK31:

menumu yazayım sacma sapan bır sey ama olsun :KK1:

sabah ac karnına 7 de ıkı bardak su

5 adet kuru kayısı

ıse gelınce acık sekersız cay

3 adet kuru kayısı, ıkı tane koyu taze erık, 500 ml ılık su, 8-9 adet kıraz

ogleden once 500 ml ılık su

oglen: 3 adet taze kayısı, 2 adet cevız, 8-9 adet kıraz

oglene kadar acıkmadım oyuzden kahvaltı dahıl bırsey yemedım dogru durust. oglen acıktım ama nohut yemegını yaglı gorunce ıcım bulandı yemek ıstemedım halen de yemedım.

500 ml ılık su ıctım, ıkı dılım normal ekmek, kavrulmus tuzsuz kayısı cekırdegı 9-10 adet.

aksam da evde kabak yemegım vardı onu yerım dıye dusunuyorum.

menumu yazayım sacma sapan bır sey ama olsun :KK1:

sabah ac karnına 7 de ıkı bardak su

5 adet kuru kayısı

ıse gelınce acık sekersız cay

3 adet kuru kayısı, ıkı tane koyu taze erık, 500 ml ılık su, 8-9 adet kıraz

ogleden once 500 ml ılık su

oglen: 3 adet taze kayısı, 2 adet cevız, 8-9 adet kıraz

oglene kadar acıkmadım oyuzden kahvaltı dahıl bırsey yemedım dogru durust. oglen acıktım ama nohut yemegını yaglı gorunce ıcım bulandı yemek ıstemedım halen de yemedım.

500 ml ılık su ıctım, ıkı dılım normal ekmek, kavrulmus tuzsuz kayısı cekırdegı 9-10 adet.

aksam da evde kabak yemegım vardı onu yerım dıye dusunuyorum.

pek bişey yememişsin bugun durabilirsen böyle maşallah :nazar:
su ve spor konusundada bravo valla :KK9:

pek bişey yememişsin bugun durabilirsen böyle maşallah :nazar:
su ve spor konusundada bravo valla :KK9:

dururum sorun olmaz ben de vardır bıraz bu konuda manyaklık. ıstesem tok bıle yıyebılırım herseyı ama bazen de tamamen ıstahım kesıktır.

evde olsaydım yerdım gec saatte kahvaltı ve oglen hafıf bırseyler ama once acıkmama hıssı ardından yaglı yemek konusunda mıdemın bulanması olunca vazgectım metabolızmam calıssın dıye bırseyler yıyorum aksam da eve gıdınce yemek yerım artık.

tsk ederım darısı hepınızın basına. ben suya alıstım sızler de alısırsınız emınım kı. spor konusunda da metabolızmam cok kotu benım, oyuzden mecburen yuklenıyorum kendıme.

dururum sorun olmaz ben de vardır bıraz bu konuda manyaklık. ıstesem tok bıle yıyebılırım herseyı ama bazen de tamamen ıstahım kesıktır.

evde olsaydım yerdım gec saatte kahvaltı ve oglen hafıf bırseyler ama once acıkmama hıssı ardından yaglı yemek konusunda mıdemın bulanması olunca vazgectım metabolızmam calıssın dıye bırseyler yıyorum aksam da eve gıdınce yemek yerım artık.

tsk ederım darısı hepınızın basına. ben suya alıstım sızler de alısırsınız emınım kı. spor konusunda da metabolızmam cok kotu benım, oyuzden mecburen yuklenıyorum kendıme.

ya şu iştah kesikliği bende hiç olmuyo mutluysamda yıyorum üzgünsemde :KK9:
işyerinde zor oluyo haklısın bekarken çalışıyodum ben sabah yiyesi gelmiyo insanın öğlen olunca kurt gibi acıkılır
e bu seferde akşamı bekle eve gidince akşam yemegıne dalınır falan filan :KK31:

bende alışıyorum suya yavaştan senin kadar olamasa da içiyorum 2 lt kadr sıcaklarda sağolsun fayda oluyo bu konuda :KK16:
maşallah ama sana azimli olmasan bukadr yapamazdın iş sende bitiyo yani :nazar:

X